Jump to content

christoskast

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by christoskast

  1. Μόλις πέρασα EMUI 12.0 στο κινητό. Είχα GMS περασμένα εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου με αυτόν τον τρόπο και προς το παρόν όλα δουλεύουν άψογα.
  2. Παιδιά από διαχείριση μνήμης ram πως πάει το δικό σας; Το δικό μου βλέπω ότι δεσμεύει πολύ. Τις περισσότερες φορές είναι στο 57% και έχει τύχη να είναι κολλημένο και πάνω από 60. Στο παρασκήνιο τρέχουν viber, what's up καιρός και το υγεία. Αρκετές φορές εάν δεν καθαρίσω την ram δεν φορτώνει βίντεο στο YouTube αλλά και ιστοσελίδες.
  3. Όχι δεν επηρεάζονται έχει κάνει κανονικά αναβαθμισεις HMS. Δεν νομίζω από πλευράς Huawei να έχουμε πρόβλημα.
  4. Για να τα έχεις όλα θέλει google services. Όλα τα άλλα είναι ημίμετρα. Η μπαταρία είναι βράχος δεν ασχολούμαι όμως με παιχνίδια Μου βγάζει μιάμιση μέρα άνετα. Πριν είχα το p20 pro.
  5. Η αλήθεια είναι ότι το τηλέφωνο είναι πολύ ακριβό δεδομένου ότι δεν έχει google services, και λογικό είναι ο καθένας να το σκέφτεται γιατί όντως δεν ξέρει τι θα αντιμετωπίσει με τον καιρό....... Λοιπόν έχω το τηλέφωνο δύο εβδομάδες, του πέρασα αμέσως google services με τον γνωστό τρόπο από το YouTube που θα το βρεις σε προηγούμενο ποστ (είναι στα ελληνικά), όλα όσα ρώτησες δουλεύουν άψογα, και με όλα τα update τους (ως τώρα, για αργότερα θα δείξει). Ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι δεν μπορώ να προσθέσω επιπλέον Google account από αυτο που πρώτο έβαλα, και αυτό γιατί δεν το πρόσθεσα στην αρχή που ξεκίνησα την διαδικασία εγκατάστασης των google services. Το λέει και ο τύπος στο βίντεο ότι πρέπει να τα περάσεις στην αρχή όσα account χρειάζεσαι.
  6. Εγώ την 10.1.0.121 έχω
  7. Παιδιά όσοι το πήρατε βρήκατε κανένα Tempered glass που να εφαρμόζει καλά; Τι γνώμη έχετε για αυτά που εφαρμόζουν με gel και UV
  8. Καλησπέρα μια ερώτηση, είναι dual stand by ή dual active το p20 pro.
  9. Σε ευχαριστώ για την διευκρίνηση, αν το ήξερα από πριν δεν θα το αγόραζα, κρίμα γιατί είναι πολύ καλό τηλέφωνο αλλά τελικά δεν με βολεύει χάνω πολλά τηλέφωνα από τη δουλειά.
  10. Έτσι όπως τα λέω είναι, αλλά όταν με καλούν στην δεύτερη σιμ και μιλάω στην πρώτη δεν έπρεπε να βλέπω ότι με καλούν στον άλλο αριθμό. Είχα πριν το lenovo k910 και μπορούσαν να με καλεσουν και στις δύο γραμμές ταυτόχρονα και είχα την επιλογή που θα απαντήσω.
  11. Παιδιά έχω ένα θέμα με το εν λόγω κινητό, χρησιμοποιώ δύο σιμ μια Vodafone και μια Cosmote,όταν μιλάω στη μία και με καλούν στην άλλη τους λέει ότι η κλήση δεν είναι εφικτή. Τελικά είναι η δεύτερη σιμ stand by η πρέπει να ρυθμίσω κάτι.
  12. https://drive.google.com/folderview?id=0B3atnRAdxAz1OVk4Y2VlOTc5eFk&usp=sharing
  13. απο εχθές δεν άνοιγε ως την ωρα που εγραψα τωρα οκ ,ευχαριστω! εγώ το κατέβασα απο εδώ http://android-genius.com/blog/?p=6
  14. Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά το λινκ που δίνει το σάιτ έχει κατέβει.
  15. Προσπαθώ να περάσω cm12.1 και σταματάει η εγκατάσταση σε αυτό το σημείο "patching system unconditionally".Γνωρίζεται κάτι? Recovery έχω αυτό που προτείνουν.
  16. Όποτε βάζω ρομ του χαραλαμπη μετά απο λίγο καιρο στην γραμμή κατάστασης μου αναβοσβήνει ενα smile face :) ,σας εχει τύχει;
  17. Αν το κινητό σου στη διαχείριση συσκευών του υπολογιστή φαίνεται σαν android με ερωτηματικό και όχι σαν QHSUSB_BULK κανε εγκατάσταση αυτους τους drivers http://chinagadgetsreviews.blogspot.gr/2014/07/download-pdanet-a4150-automatically.html Εφόσον αναγνωρίσει την συσκευή προσπάθησε να κάνεις εγκατάσταση με adb sideload. Θα χρειαστείς να κατεβάσεις το minimal adb fastboot και την rom που θέλεις να βάλεις. Κάνεις εγκατάσταση το minimal adb fastboot μετά πας στο φάκελο που εγινε η εγκατάσταση και βάζεις μέσα την rom που κατέβασες. Τώρα στο κινητό μπαίνεις σε recovery και επιλεγείς install zip from sideload ή κάτι αντίστοιχο αναλόγως το recovery που έχεις. Σύνδεσε το κινητό με το PC. Στον υπολογιστή σου ανοίγεις το adb και στο παράθυρο εντολών γράφεις: adb devices και πατας enter. Θα πρέπει να πάρεις έναν αύξοντα αριθμό που ακολουθείται από « device» (π.χ. 015d182f9a0aac28 device ) στη συνεχεια adb sideload (και το όνομα της ρομ που έβαλες μέσα στο φάκελο που έγινε εγκατάσταση το adb συν την κατάληξη .zip) και πατάς enter. π.χ. adb sideload cm-11-20150406-UNOFFICIAL-kiton.zip Αν όλα πάνε καλά με το που θα πατήσεις enter θα ξεκινήσει η διαδικασία να φορτώνει την rom. Καλή επιτυχία. Σε μένα δούλεψε και με windows 7
  18. Και οι 2 sim ειναι micro.
  19. http://i62.tinypic.com/30xhs1h.jpg ψάχνεις αυτό το κλειδάκι και είναι κολλημένο σε κάποιο χαρτονακι μέσα στο πακέτο
  20. Στο κινητό οι περισσότερες φαίνονται καλές στον υπολογιστή είναι χάλια. Ίσος να φταίει κάτι σε μένα εφόσον εσείς έχετε θετικές γνώμες για την καμερα του.
  21. Καλημέρα και απο εμένα.Καταπληκτικό τηλέφωνο το εχω περίπου τρεις μήνες αλλα άποψή μου ειναι οτι υστερεί κατα πολύ στην κάμερα. Αργεί να εστιάσει,αρκετές φορές εστιάζει θολά και το αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές απαράδεκτο.
  22. Για σας και από έμενα,έχει δυο μέρες που παράγγειλα το κιν. απο pantdawill 320 euro αλλά δεν μου έστειλαν ακόμα tracking number,πρέπει να ανησυχώ?
×
×
  • Create New...