inspigr Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Μου εμφανίζει μήνυμα λάθους οι χάρτες του Google με την έκδοση 9 του "Χαραλάμπη"! Δεν είδα και κάποια σημαντική διαφορά! Σε αυτή την έκδοση δε σβήνει τον "Εσωτερικό χώρο αποθήκευσης", αλλά σβήνει όλα τα προγράμματα, οπότε backup και μετά την εγκατάσταση restore!!! Χτύπησε ξανά ο Χαραλάμπης με έκδοση V9 1443 ST http://www.needrom.com/download/lenovo-k910-4-4-2-vibeui-2-0-multilang-gapps/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subamaniac9 Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Καλησπερα παιδια... Ειμαι νεος στο φορουμ και συγγνωμη αν κανω κατι λαθος.. Προσφατα αγορασα το vibe z της lenovo και εχω κοιταξει τα θεματα σας για την αναβαθμιση της ρομ πραγμα που θα προσπαθησω να κανω με ενα φιλαρακι μου που γνωριζει απο αυτα με την πρωτη ευκαιρια... Το θεμα μου ειναι οτι σημερα στα ξαφνικα σταματησε να αναπαραγει ηχο το ηχειο του κινητου... Ειναι κανονικα ενεργοποιημενος στο προφιλ το γενικο... Δεν παιζει ηχους κλησεις, βιντεο απο νετ και ραδιοφωνο στο μεγαφωνο... Οταν συνδεω τα ακουστικα ομως υπαρχει κανονικα ηχος απο αυτα... Τι μπορει να φταιει..;;; Το εκανα επανεκκινηση πολλες φορες αλλα τπτ... Σας παρακαλω τα φωτα σας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 (edited) Μου εμφανίζει μήνυμα λάθους οι χάρτες του Google με την έκδοση 9 του "Χαραλάμπη"! Δεν είδα και κάποια σημαντική διαφορά! Σε αυτή την έκδοση δε σβήνει τον "Εσωτερικό χώρο αποθήκευσης", αλλά σβήνει όλα τα προγράμματα, οπότε backup και μετά την εγκατάσταση restore!!! Καποιες εφαρμογες κολλανε και θελουν επανεκκινηση. Εχω συνηθίσει το ελληνικό λεξικό της CM Όσοι θέλουν να το περάσουν στην δική μας ROM είναι εύκολο και χρειάζεται μόλις 3΄ αρκεί να είναι ROOT Κατεβάζουμε το titanium backup βρίσκουμε το πληκτρολόγιο android 4.4.2 και κάνουμε ένα backup (όχι οτι χρειάζεται) Μετά κάνουμε απεγκατάσταση του και επανεκκίνηση. Μετά κάνουμε εγκατάσταση του latinime.apk οκ είμαστε έτοιμοι!!! Edited October 27, 2014 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaros_nexus Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Νεα ROM .....πριν απο 25 λεπτα. http://www.needrom.com/download/multilanguage-crowdsstripedrom-v3-0/ Εχει αρχισει και με τρωει και μενα........ Παράθεση High End valve amplifiers..... ΝΟΚΙΑ Ν8 - ΝΟΚΙΑ 9 PureView Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Νεα ROM .....πριν απο 25 λεπτα. http://www.needrom.com/download/multilanguage-crowdsstripedrom-v3-0/ Εχει αρχισει και με τρωει και μενα........ Την δοκιμάζω εδώ και λίγη ώρα. Μέχρι τώρα πολύ καλή. Σαν αίσθηση πιο smooth απο baralajbi Ένα Fc κάνει η κάμερα αν πας για πανοραμική, ο launcher δεν μου αρέσει και τον εβγαλα με titanium και στην θέση του έχω τον nova περισσότερα αυριο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopyster Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Την δοκιμάζω εδώ και λίγη ώρα. Μέχρι τώρα πολύ καλή. Σαν αίσθηση πιο smooth απο baralajbi Ένα Fc κάνει η κάμερα αν πας για πανοραμική, ο launcher δεν μου αρέσει και τον εβγαλα με titanium και στην θέση του έχω τον nova περισσότερα αυριο! ελληνικα εχει??????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 ελληνικα εχει??????? Κανονικά... :-) και καλύτερα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FOTIS_C3 Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Πω πω ρε παιδια.. Αλλάζετε ρομ κάθε μερα... Εγώ περιμένω να έρθει το τηλέφωνο.. Και εχω μπει στην διαδικασία να δοαβασω πως κανουμε την δουλεια.... Βουνο μου φαινεται!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Έχει ενα θέμα με το security και όταν πας να κανεις απ εγκατάσταση κανει fc. Λύνεται με μια εφαρμογή απο το market (έχω appmonster) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos9979 Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 καλησπέρα παΐδια μπορεί να μου πει κανείς αν αξίζει να το πάρω, και λεπτομέρειες αν έχει αντιμετωπίσει κάποιος κάποιο πρόβλημα με τη ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 29, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Αξίζει σίγουρα, τα δύο μειονεκτήματα είναι πρώτον ότι χρειάζεται "πείραγμα" η συσκευή για να έχεις ελληνικό μενού και δεύτερο η έλλειψη υποδοχής κάρτας μνήμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Ρε παιδιά έχω απορία. Γίνεται όπως στο nexus όταν κάνουμε εγκατάσταση μιας νεας ROM να συγχρονίζει μόνο του τις εφαρμογές που ειχαμε πριν γιατί δεν βρίσκω τη ρύθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talstar Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Νεα ROM .....πριν απο 25 λεπτα. http://www.needrom.com/download/multilanguage-crowdsstripedrom-v3-0/ Εχει αρχισει και με τρωει και μενα........ από την 1443 του μπάρμπα καλύτερη? να αλλάξω και να παω σε αυτήν?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 από την 1443 του μπάρμπα καλύτερη? να αλλάξω και να παω σε αυτήν?:worry: Να σου πω την αλήθεια τη 1443 δεν την κράτησα αφού ήμουν σε ταξίδι εκανα το update και τα έχασα όλα έτσι γύρισα στην 1439. Τώρα για τη ROM που Ρωτάς την έχω απο όταν βγήκε είναι πολύ γρήγορη, έχει καλύτερα ελληνικά και στις ειδοποιήσεις. Τα αρνητικά. 1. Δεν βρίσκει τον καιρό στο γραφικό όταν το κιν είναι κλειδωμένο με τη θήκη ( έχει ενα fix αλλά ίσως κάνω κάποια βλακεία και δεν μου δούλεψε) 2. Χτες δυο φορές έκανε συνεχόμενα fc το notification center συνέχισε μετά απο reboot και έκανα ξανά flash τη ROM για να στρώσει. Δεν χάθηκε τίποτα. 3. Στην εφαρμογή της κάμερα που έχει αν πας για πανοραμική κανει fc. Έχω την DSLR camera που έχει πει ενα παιδί εδώ και είμαι μια χαρά... ( Μίλησα με τον developer και μου είπε οτι δεν το κάνει κανονικά αυτό) Οτι άλλο ρωτάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fasteagle Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 1. Δεν βρίσκει τον καιρό στο γραφικό όταν το κιν είναι κλειδωμένο με τη θήκη ( έχει ενα fix αλλά ίσως κάνω κάποια βλακεία και δεν μου δούλεψε) Καλησπέρα. Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ (με άλλη rom όχι με αυτήν που έχεις εσύ). Μπορείς να μου πεις που βρήκες το fix να το περάσω κι εγώ, να δώ αν μου δουλεύει; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Καλησπέρα. Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ (με άλλη rom όχι με αυτήν που έχεις εσύ). Μπορείς να μου πεις που βρήκες το fix να το περάσω κι εγώ, να δώ αν μου δουλεύει; Ευχαριστώ http://forum.xda-developers.com/devdb/project/dl/?id=9231 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sardonios Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Επιτέλους ήρθε η σειρά μου! Σε λίγες ώρες παραλαμβάνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 παιδιά πια η διάφορα k910 με k910e ???? το k910e δουλεύει στην Ελλάδα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimpli Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 παιδιά πια η διάφορα k910 με k910e ???? το k910e δουλεύει στην Ελλάδα;;; Ναι δουλεύει. Έχω K910e εδώ και δύο μήνες και το δουλεύω μια χαρά στην Ελλάδα. Όλα, κλήσεις, 3G, εφαρμογές. Λογικά από το μαγαζί θα σου βάλουν από μόνοι τους rom του Κ910. Γενικά μπορείς να δουλέψεις για να το αναβαθμίσεις με τα εργαλεία του K910. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Να σου πω την αλήθεια τη 1443 δεν την κράτησα αφού ήμουν σε ταξίδι εκανα το update και τα έχασα όλα έτσι γύρισα στην 1439. Τώρα για τη ROM που Ρωτάς την έχω απο όταν βγήκε είναι πολύ γρήγορη, έχει καλύτερα ελληνικά και στις ειδοποιήσεις. Τα αρνητικά. 1. Δεν βρίσκει τον καιρό στο γραφικό όταν το κιν είναι κλειδωμένο με τη θήκη ( έχει ενα fix αλλά ίσως κάνω κάποια βλακεία και δεν μου δούλεψε) 2. Χτες δυο φορές έκανε συνεχόμενα fc το notification center συνέχισε μετά απο reboot και έκανα ξανά flash τη ROM για να στρώσει. Δεν χάθηκε τίποτα. 3. Στην εφαρμογή της κάμερα που έχει αν πας για πανοραμική κανει fc. Έχω την DSLR camera που έχει πει ενα παιδί εδώ και είμαι μια χαρά... ( Μίλησα με τον developer και μου είπε οτι δεν το κάνει κανονικά αυτό) Οτι άλλο ρωτάς. Το πρόβλημα στις ειδοποιήσεις λύθηκε με ενα φλασαρισμα που έδωσε την τετάρτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Το πρόβλημα στις ειδοποιήσεις λύθηκε με ενα φλασαρισμα που έδωσε την τετάρτη. Δηλαδη ειμαστε για αυτην?ειμαι με την 1435 του μπαμπη,αξιζει να παω σε αυτην ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Ναι δουλεύει. Έχω K910e εδώ και δύο μήνες και το δουλεύω μια χαρά στην Ελλάδα. Όλα, κλήσεις, 3G, εφαρμογές. Λογικά από το μαγαζί θα σου βάλουν από μόνοι τους rom του Κ910. Γενικά μπορείς να δουλέψεις για να το αναβαθμίσεις με τα εργαλεία του K910. έχει τύχει να δεις η να συγκρίνεις το k910 με το k910e για το πια είναι η διάφορα τους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimpli Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 έχει τύχει να δεις η να συγκρίνεις το k910 με το k910e για το πια είναι η διάφορα τους; Όχι, δεν έχει τύχει. Είναι όμως ίδιες οι δύο συσκευές στα χαρακτηριστικά. Ξέχασα να σου πω ότι δούλεψε εξίσου καλά και σε άλλα Ευρωπαϊκά δίκτυα (Γαλλία). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theocholi Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Καλησπερα. Εβαλα την 1435 του baralajbi και οταν κατεβασα την 1443 για να την εγκαταστησω με τον ιδιο τροπο πατωντας volume + volume - Και power ενω πριν μου εβγαζε το μενου (πχ για την εγκατασταση νεας rom η για backup) τωρα μου βγάζει μενου της lenovo που μου λεει να διαλεξω αγγλικα η κινεζικα. Μπορει κάποιος να μου πει πως μπορω να το ξαναεπαναφερω το μενου αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsarlam Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Καλησπερα. Εβαλα την 1435 του baralajbi και οταν κατεβασα την 1443 για να την εγκαταστησω με τον ιδιο τροπο πατωντας volume + volume - Και power ενω πριν μου εβγαζε το μενου (πχ για την εγκατασταση νεας rom η για backup) τωρα μου βγάζει μενου της lenovo που μου λεει να διαλεξω αγγλικα η κινεζικα. Μπορει κάποιος να μου πει πως μπορω να το ξαναεπαναφερω το μενου αυτο? Πρεπει να εισαι root καταρχην.στο πρωτο post του forum υπαρχει αναλυτικος οδηγος πως θα περασεις την twrp... αν δεν τα καταφερεις θα το κανουμε μαζι :) Παράθεση '' οπου αστοχησες,γυρισε και οπου πετυχεις,φυγε...! '' Νικος Καζαντζακης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts