guitarist4u Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 δεν είναι και τόσο νέο :p Πολύ καλό πάντως όπως και το νέο DVD τους. Και των Opeth το νέο DVD είναι υπέροχο εχεις απολυτο δικιο αλλα ειδα πως κανεις δεν ειχε ασχοληθει με το συγκεκριμενο αλμπουμ και γιαυτο εκανα το ποστ!:) Παράθεση The music mixing device. Youtube Channel Blog Check it out. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 Ακουσε κανείς το Cynic? Πείτε καμιά εντύπωση. Για μένα είναι από τα καλύτερα αλμπουμ του 08 Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. December 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2008 AC/DC στο ΟΑΚΑ, τέλη Μαϊου - επισήμως πλέον! Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Μηπως ξερετε που μπορω να βρω εισιτιρια για την συναυλια των Amon Amarth στην αθηνα???? Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Μηπως ξερετε που μπορω να βρω εισιτιρια για την συναυλια των Amon Amarth στην αθηνα???? διάβασε εδώ Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 Ολοκαινουριο 2πλο DVD & CD απο Rotting Christ με την επετειακη τους συναυλια στην Αθηνα + bonus. Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 Ωραίος! I was there και θα το αγοράσω σύντομα το dvd. Καταπληκτική μπάντα Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. March 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 Βγηκε βγηκε!!! http://www.mydyingbride.org/ Μου θύμισε το Dreadfull Hours. Με την πρωτη ακροαση ξεχωρισα το Bring me Victory. Το θεωρω καλυτερο απο το προηγουμενο παντως. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. March 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2009 yes, yes, yes!!! FOR IMMEDIATE RELEASE March 13, 2009 New York, NY: Progressive metal veterans DREAM THEATER have announced BLACK CLOUDS & SILVER LININGS as the title of their tenth studio album. The band commenced work on the album – their second for Roadrunner Records, following up 2007's Systematic Chaos — in October of last year. Roadrunner will release the record on June 23. In addition to the standard version CD, the album will also be available on vinyl LP, as well as a 3-disc Special Edition CD that will include the full album, a CD of instrumental mixes of the album and a CD of six cover songs, the titles of which will be revealed at a later date. Six weeks prior to the June 23 street date, Roadrunner will release one cover song per week through digital retailers. Drummer Mike Portnoy and guitarist John Petrucci are once again at the helm as producers, while Paul Northfield mixed the record. The band will embark on a world tour in support of the album beginning in Europe throughout June which will be followed by the second edition of the band’s PROGRESSIVE NATION tour featuring Zappa Plays Zappa, Pain Of Salvation and Beardfish throughout North America in July/August. A video for the first single, "A Rite of Passage" will be shot in late March. The track listing for BLACK CLOUDS & SILVER LININGS is as follows: 1. A Nightmare to Remember 2. A Rite of Passage 3. Wither 4. The Shattered Fortress 5. The Best of Times 6. The Count of Tuscany Artwork: http://i394.photobucket.com/albums/pp29/ytsejams_inc/Black%20Clouds/bcsl.jpg source: http://www.mikeportnoy.com/forum/m2268614.aspx Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Άκουσε κανείς τα δύο κομμάτια που leakαραν? (A nightmare to remember και rite of passage) Προσωπικά, πέρα από τη φωνή του LaBrie δεν θυμίζει σε τίποτα Dream Theater. Το A Nightmare to Remember είναι αρκετα gothic...φέρνει λίγο σε black metal...ο portnoy χώνει δίκασες και μέχρι και blastbeat στο τέλος (καλά μην φανταστείτε και τίποτα τρομερό). Στη μέση το κομμάτι χαλαρώνει αρκετά σε μπαλάντα στυλ. Όλα τα λεφτά είναι από το 13.20 μέχρι το τέλος. Πέρα από αυτό ούτε κάποιο ιδιαίτερο σόλο ούτε τίποτα. Καλά, τα πλήκτρα εδώ και χρόνια δεν τα σχολιάζουμε καν :p Το Rite of passage δεν μου κατσε καλά. Καμία σχέση με DT, thrashίζει πολύ. Δεν ξέρω πως να το περιγράψω. Το βασικό ριφ του μου φαίνεται κλεμμένο και κάνει μπαμ. Ούτε εδώ κάποιο σόλο της προκοπής. Δεν το συμπάθησα. Θα το ξανακούσω σίγουρα. Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Δύο άλμπουμ που απέχτησα τώρα τελευταία και μου έχουν αφήσει τις καλύτρες εντυπώσεις. Stormrider - Fate of the Hunter (2008) και Crystal Eyes - Chained (2008). Το πρώτο φανταστικό power με πολλά στοιχεία epic και το δεύτερο απο τα καλύτερα power που έχω ακούσει τελευταία. Τον τελευταίο καιρό τα έχω λιώσει και τα δύο. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 http://tenaciousd.com/ Tα σπάει το dvdάκι!!! :D Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 Δεν πήγε κανείς στους ΘΕΟΥΣ χτες? :D ΕΠΟΣ λέμε το live! ΕΠΟΣ!!!!! Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 Πήγαααα εγώωωω!!! Δεν υπάρχουν λόγια απλά!! Αρένα και τα μυαλά στα κάγκελα! Η καλύτερη συναυλία έβερ! :w00t: Ακόμα δε μπορώ να συνέλθω...για να μη μιλήσω για το ότι πονάει όλο μου το σώμα από το χοροπήδημα :lol: Παράθεση "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 CYNIC Confirmed A Live Date In Athens Greece http://www.metal-temple.com/news.asp?id=14825 Σπουδαία νέα!!!! Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raniato Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 Γεια σας. Αυτο ειναι το πρωτο μου ποστ δωθε, θελω να πω πως το μεταλ κυλαει στις φλεβες μου και οταν φτερνιζομαι βγαινουν ριφφς στα χαρτομαντηλακια μου. Ή και οχι. :) Τελος παντων τα γουστα μου δεν εστιαζονται σε ενα μονο ειδος, αλλα εχω πολυ πανω το power, με progressive thrash folk melo-death να ακολουθουν. Γενικα ο,τι και να μου δωσει κανεις θα το ακουσω, αρκει να κανει αυτο το κλικ. Τη μια μερα μπορει να λιωνω At the gates και την επομενη porcupine tree. Γουστα ειναι αυτα. Ταδε ειπα και ελαλησα, παω να εξερευνησω τα υποδελοιπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 guys ανακάλυψα μια μπάντα, δεν ξέρω κατα πόσο είναι γνωστή στην ελλάδα αλλά τα σπάνε. είναι death αλλά Powerίζει αρκετά. το συγκρότημα λέγεται kalmah και το cd τους for the revolution αξίζει όλο. Ακούστε το! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bilbo1 Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 guys ανακάλυψα μια μπάντα, δεν ξέρω κατα πόσο είναι γνωστή στην ελλάδα αλλά τα σπάνε. είναι death αλλά Powerίζει αρκετά. το συγκρότημα λέγεται kalmah και το cd τους for the revolution αξίζει όλο. Ακούστε το! το revolution δεν πιανει μια μπροστα στα they will return και swaplord :ninja: επισης αν σου αρεσαν οι kalmah, ψαξε και τους illnath και τους skyfire και πες μου please Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roody86 Δημ. June 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2009 guys ανακάλυψα μια μπάντα, δεν ξέρω κατα πόσο είναι γνωστή στην ελλάδα αλλά τα σπάνε. είναι death αλλά Powerίζει αρκετά. το συγκρότημα λέγεται kalmah και το cd τους for the revolution αξίζει όλο. Ακούστε το! Καλοί, πολύ καλοί! Έχω δύο δίσκους τους, το "They will return" και το "Swampsong" και αρκετά κομμάτια τους είναι πόρωση! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 το revolution δεν πιανει μια μπροστα στα they will return και swaplord :ninja: επισης αν σου αρεσαν οι kalmah, ψαξε και τους illnath και τους skyfire και πες μου please οι Illnath απίστευτοι! sorry που άργησα αλλά περίμενα να κατέβει η δισκογραφία (άτιμοι seeders :lol:). μπορώ να πώ οτι είναι το πιο melodic που έχω ακούσει. ωραία solo καθόλου ανούσια (όπως το συνηθίζουν στα death) και δεν επαναλαμβάνονται τα ίδια και τα ίδια riff thanks :up::up::up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaolosh Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 Πριν απο λίγο καιρό , ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του πρώτου videoclip των SorrowfulAngels με τίτλο "Denial" απο το ντεμπούτο δίσκο τους "Ship In Your Trip" . Οι SorrowfulAngels είναι μια μπάντα που κινείται στον χώρο του Gothic Metal και απο το 1999 που είναι και το έτος ίδρυσης της, έχει καταφέρει να συνυπάρξει στη σκηνή με πολλά μεγάλα συγκροτήματα του χώρου (όπως οι Anathema).. MYSPACE http://www.myspace.com/sorrowfulangels Θα χαρούμε να ακούσουμε τη γνώμη σας πάνω στη μουσική Dion Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Οι Σουηδοί metallers Evergrey ανακοίνωσαν κάποιες από τις ημερομηνίες και τις χώρες της επερχόμενης, φθινοπωρινής τους περιοδείας και μεταξύ αυτών βρίσκεται και η Ελλάδα με τρεις συναυλίες τους, στη Λάρισα (21/09/09) και στην Αθήνα (22 & 23/09/09), με την πρώτη επί αθηναϊκού εδάφους να είναι ακουστική. http://www.rocking.gr/images/news/evergrey.jpg http://www.myspace.com/officialevergrey Τους έχασα την πρώτη φορά που είχαν έρθει Λάρισα... τώρα δεν τους χάνω με τίποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 Τελευταία άκουσα τους Tristania http://en.wikipedia.org/wiki/Tristania_(band) και μου άρεσαν, νομιζω ανηκουν στην Gothic η wiki μιλάει για Death/doom και Gothic metal άκρη δεν βγάζω, υπάρχουν 500 είδη, άλλο με παραπλήσιο ήχο, πιό θα συνιστούσατε; ευχαριστώ. Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 Τελευταία άκουσα τους Tristania http://en.wikipedia.org/wiki/Tristania_(band) και μου άρεσαν, νομιζω ανηκουν στην Gothic η wiki μιλάει για Death/doom και Gothic metal άκρη δεν βγάζω, υπάρχουν 500 είδη, άλλο με παραπλήσιο ήχο, πιό θα συνιστούσατε; ευχαριστώ. Nightwish, Epica, Xandria, Sirenia, Theatre of Tragedy για αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 Metallica, Slayer, Megadeth, Anthrax @ Sonisphere Festival, Athens [24 Ιον.] Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts