dimtz Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Και την xcam του G3 να βαλεις θα δουλεψει. Αλλα ο ιδιος ο xdabbed ειχε πει οτι η πιο "σωστη" για μας ειναι αυτη του G2! Αν θελεις μπορεις να βαλεις και: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bellabytes.xcamlgsettings Λιγες σελιδες πιο πισω θα βρεις αναλυσεις και λεπτομεριες απ' το Γιωργο (demon2411) που τα "έψαξε" παρα πολυ! ok thanks :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Καλημερα.Σε cloudyG3 χρειαζονται εγκατασταση τα binaries;Εχω βαλει την XCamLG_524_g2adv.apk και τα settings. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimsavv Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Καλημερα.Σε cloudyG3 χρειαζονται εγκατασταση τα binaries;Εχω βαλει την XCamLG_524_g2adv.apk και τα settings. Όχι περιλαμβάνονται στη rom, μια χαρά είσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Καλησπερα! Ξερουμε αν με τα camera mods που χουμε περασει στο g2, μπορει να εχει λειτουργια αργου και γρηγορου βιντεο οπως εχει πχ το iphone6? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaua13 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Όντως ήθελα να το ρωτήσω και εγώ. Έχω την g3 cloudy rom που λέει ότι εχει slow motion video αλλά δε το βρίσκω με τπτ. Ξέρει κανείς πως δουλεύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimsavv Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Όταν λέμε slow motion εννοούμε βίντεο στα 120 fps που το παιζει ο αντίστοιχος player σε πιο αργή ταχύτητα. Καλησπερα! Ξερουμε αν με τα camera mods που χουμε περασει στο g2, μπορει να εχει λειτουργια αργου και γρηγορου βιντεο οπως εχει πχ το iphone6? Αργό βίντεο φαντάζομαι εννοείς το slow motion.Γρήγορο δεν ξέρω τι εννοείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Όταν λέμε slow motion εννοούμε βίντεο στα 120 fps που το παιζει ο αντίστοιχος player σε πιο αργή ταχύτητα. Αργό βίντεο φαντάζομαι εννοείς το slow motion.Γρήγορο δεν ξέρω τι εννοείς. Προφανώς λέει αν το παίζεις στο slow η και κανονικά. Ναι το παίζει και slow και κανονικά......έχει επιλογή ταχύτητας το player...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaua13 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 o στοκ player? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Όντως ήθελα να το ρωτήσω και εγώ. Έχω την g3 cloudy rom που λέει ότι εχει slow motion video αλλά δε το βρίσκω με τπτ. Ξέρει κανείς πως δουλεύει; o στοκ player? Στις ρυθμισεις τις καμερας (στην stock καμερα της cloudyG3), θα πας στις αναλυσεις του βιντεο τερμα κατω εχει επιλoγη 120fps, αυτο ειναι το slow motion! Η αναπαραγωγη του γινεται κανονικα με τον stock player! Με αλλον player, πρεπει να δεις αν εχει ρυθμιση της ταχυτητας αναπαραγωγης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaua13 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 οκ το βρήκα, επρεπε να κανω scroll προς τα πίσω Ευχαριστώ :) Απο ότι διαπίστωσα δεν εχει ήχο, σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimsavv Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 οκ το βρήκα, επρεπε να κανω scroll προς τα πίσω Ευχαριστώ :) Απο ότι διαπίστωσα δεν εχει ήχο, σωστα? Έχει ήχο κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 (edited) Αρα παιδια αν καταλαβα καλα μονο με την cloudyg3 εχουμε slow motion? Edit: τελικα βρηκα την επιλογη για 120fps ! Edited December 18, 2014 by AntonisStaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Αρα παιδια αν καταλαβα καλα μονο με την cloudyg3 εχουμε slow motion? Edit: τελικα βρηκα την επιλογη για 120fps ! Οχι. Slow motion εχει κι οποιος εχει xcam. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 το hdr xrisimopeite από ότι έχω καταλάβει για landscape πρωινές φωτογραφίες όπου υπάρχει αντίθεση γενικά στα χρώματα και κάνει post processing τις φωτογραφίας, αυτό έχω καταλάβει εγώ. στο xdabbeb αν δεν κάνω λάθος είναι στα modes που διαλέγεις τι φωτογραφία θες η στα options κάπου ah με κάλυψε πλήρως ο tita! to hdr χρησιμοποιειτε οταν εχεις μια σκηνη με μεγαλες αντιθεσεις στο φωτισμο αναμεσα σε background και foreground. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanas Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 to hdr χρησιμοποιειτε οταν εχεις μια σκηνη με μεγαλες αντιθεσεις στο φωτισμο αναμεσα σε background και foreground. τειλικά βρήκες τα αρχεία που ήθελες για την κάμερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 τειλικά βρήκες τα αρχεία που ήθελες για την κάμερα; ναι...ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 παιδες ποια αρχεια να περασω για το slow mo σε στοκ ? Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 με τα binaries οι βραδυνες φωτο ειναι χειροτερες. Για τον εξης λογο με τα binaries to minimum night shutter speed ειναι 1/7 sec. Χωρις τα binaries ειναι 1/4. Αυτο σημαινει οτι στην ιδια σκηνη με τα binaries θα δωσει μεγαλυτερο iso...αρα περισσοτερο θορυβο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanas Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Με xcam lg settings έχεις ρυθμίσεις κλείστρου. Να υποθέσω βέβαια ότι έχεις βάλει την xcam.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 με τα binaries οι βραδυνες φωτο ειναι χειροτερες. Για τον εξης λογο με τα binaries to minimum night shutter speed ειναι 1/7 sec. Χωρις τα binaries ειναι 1/4. Αυτο σημαινει οτι στην ιδια σκηνη με τα binaries θα δωσει μεγαλυτερο iso...αρα περισσοτερο θορυβο. Το ίδιο πιστεύω και εγώ.....μέσω των XCamLG Settings μπορεί να διορθωθεί....???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Το ίδιο πιστεύω και εγώ.....μέσω των XCamLG Settings μπορεί να διορθωθεί....???? οχι...εαν δεν περασεις τα Binaries sta lg settings εχεις την επιλογη για saturation και night shutter speed 1/4 sec. Μολις περασεις τα binaries χανεις την επιλογη για saturation και το night shutter speed αλλαζει σε 1/7 sec Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Καλημέρα και καλές γιορτές! Ωραία επειδή έχω μπερδευτεί full ρε παιδιά. Καταρχάς το πήρα στα χέρια μου εχθές, έκανα ροοτ με ioroot και autorec για twrp και πέρασα cloudyg3 2.1! Για αρχή όλα καλά. Τώρα το θέμα είναι πως θα πάρω το καλύτερο αποτέλεσμα από την κάμερα; Λέτε για xcam lg settings. Κάπου στο topic βρήκα αυτό το link και την κατέβασα. Ρύθμισα σε 4κ το βίντεο. και 13 mp την φωτοφραφική. Οπότε μου γεννήθηκαν κάποιες απορίες! Τι διαφορά έχει η επί πληρωμή έκδοση από αυτήν που κατέβασα; Σαν donate είναι; Γενικά καλά τα έχω κάνει μέχρι εδώ; Εκτός από ένα guide που έχει ο demon, που με τα αποτελέσματα που έχω δει στο thread της φωτογραφίας πείστηκα ότι έπρεπε να το πάρω στα χέρια μου το g2, τι άλλο χρειάζεται να κάνω; Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 (edited) Καλημέρα και καλές γιορτές! Ωραία επειδή έχω μπερδευτεί full ρε παιδιά. Καταρχάς το πήρα στα χέρια μου εχθές, έκανα ροοτ με ioroot και autorec για twrp και πέρασα cloudyg3 2.1! Για αρχή όλα καλά. Τώρα το θέμα είναι πως θα πάρω το καλύτερο αποτέλεσμα από την κάμερα; Λέτε για xcam lg settings. Κάπου στο topic βρήκα αυτό το link και την κατέβασα. Ρύθμισα σε 4κ το βίντεο. και 13 mp την φωτοφραφική. Οπότε μου γεννήθηκαν κάποιες απορίες! Τι διαφορά έχει η επί πληρωμή έκδοση από αυτήν που κατέβασα; Σαν donate είναι; Γενικά καλά τα έχω κάνει μέχρι εδώ; Εκτός από ένα guide που έχει ο demon, που με τα αποτελέσματα που έχω δει στο thread της φωτογραφίας πείστηκα ότι έπρεπε να το πάρω στα χέρια μου το g2, τι άλλο χρειάζεται να κάνω; Ευχαριστώ!! Η XCam 5.2.4 g2 advanced.apk(εφαρμογη καμερας) ειναι free, το XCam settings απ' το play ειναι επι πληρωμη: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bellabytes.xcamlgsettings Μπορεις να παιξεις με τις ρυθμισεις για καλυτερα αποτελεσματα, πιο πισω θα βρεις και "αναλυσεις" απ' το φιλo demon2411!! Κατα τα αλλα νομιζω εισαι κομπλε ;) Το 4Κ βιντεο ειναι πολυ καλο, αλλα εγω το αποφευγω λογω τεραστιου ογκου των αρχειων, λογω παιδιών τραβαω συχνα βιντεο........ και εχω και 32αρα συσκευη να φανταστεις:p Την καμερα εγω την εχω στα 10MP γιατι μου αρεσει το 16:9!! Edited December 23, 2014 by Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 εκτος απο αυτο το απκ ,θελει να περασω και τα bionaries που εχει στο 3ο ποστ του? Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 εκτος απο αυτο το απκ ,θελει να περασω και τα bionaries που εχει στο 3ο ποστ του? Όχι, είναι ήδη περασμένα στην cloudy Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts