geoka Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Assistive Touch αν δεν κάνω λάθος. Την καλημέρα μου Ευχαριστώ πολύ! Αλλά το ψάχνω και δεν το βγάζει. Τώρα που το έδωσα το ΖΤΕ πήρα ένα ΗΡ Slate 7 και ήθελα να το βάλω. Ήταν πολύ χρήσιμο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madgreek Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Ευχαριστώ πολύ! Αλλά το ψάχνω και δεν το βγάζει. Τώρα που το έδωσα το ΖΤΕ πήρα ένα ΗΡ Slate 7 και ήθελα να το βάλω. Ήταν πολύ χρήσιμο!! Έχω την εντύπωση ότι δεν θα το βρεις στο store γιατί είναι εφαρμογή που έβαζε με τα tablet η ZTE, δηλ. έρχεται με το λειτουργικό. Και δεν γνωρίζω να σου προτείνω κάτι άλλο αυτή τη στιγμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiskok Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Καλησπερα σε ολους υπαρχει περιπτωσει να περαστει τπτ android 4.3 η 4.4 η ακομα και cyanogen στο ταμπλετ? Η δεν υπαρχει τπτ λογω μη υπαρξης community. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madgreek Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Καλησπερα σε ολους υπαρχει περιπτωσει να περαστει τπτ android 4.3 η 4.4 η ακομα και cyanogen στο ταμπλετ? Η δεν υπαρχει τπτ λογω μη υπαρξης community. Λόγω μη ύπαρξης community τα βλέπω δύσκολα τα πράγματα. Μακάρι να γίνει κάτι στο μέλλον γιατί είναι καλό tablet για τα λεφτά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiskok Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Λόγω μη ύπαρξης community τα βλέπω δύσκολα τα πράγματα. Μακάρι να γίνει κάτι στο μέλλον γιατί είναι καλό tablet για τα λεφτά του. Μάλιστα! Ευχαριστώ πολύ! Ελπίζω να γίνει κάτι και να μπορούμε να το επεξεργαστούμε γιατί ειναι λίγο βαρετό και τρώει λίγα κολλήματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madgreek Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Μάλιστα! Ευχαριστώ πολύ! Ελπίζω να γίνει κάτι και να μπορούμε να το επεξεργαστούμε γιατί ειναι λίγο βαρετό και τρώει λίγα κολλήματα! Απο κολλήματα άλλο τίποτα. Μακάρι να γίνει κάτι γιατί είναι ενα αξιόλογο table . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leon33 Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Καλημέρα. Βρήκα ενα καλώδιο otg κ το συνδεσα στο tablet. Με χαρά είδα οτι βλέπει usb stick. Δεν το ήξερα. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν βλέπει internet sticks γιατι όταν σύνδεσα ένα της cosmote μου εγραψε κάτι για ένα κατεστραμένο αρχείο στη μονάδα και τελικά άκρη δεν έβγαλα. Ευχαριστώ Γεια σας και εγω προσπθησα να συνδεσω το stick του internet on the go και δεν το βλέπει ή μαλλον το βλέπει σαν καταστραμένο δισκό.μπορει κανείς να βοηθ'ησει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 επεσε του μικρου και εσπασε η οθονη.ξερει κανεις ποσο κοστιζει και που μπορω να το φτιαξω?η απο που μπορω να την παραγγειλω αν ειναι ευκολο να την αλλαξω ο ιδιος? και για να μην εχω παλι τα ιδια υπαρχει σιλικονουχα θηκη?αυτη που εχουν τα κινητα κατι μαυρες χοντρες.εχω στο δικο μου και εχει πεσει πολλες φορες και δεν εχει παθει τιποτα Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiskok Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Καλησπερα σε ολους. Θα ηθελα να πως εχω παρατηρησει τον τελευταιο μηνα πως αμα πιεσω την οθονη η την πλατη του ταμπλετ λιγο παραπανω απο το κανονικο ακουμπαει τ digitizer στην οθονη και κανει αυτο το πραγμα σαν βραχυκυκλωμα δεν ξερω πως να το περιγραψω. Επισης τον τελευταιο καιρο 1+ μηνα ειχα θεμα με την εφαρμογη του facebook που δεν ανοιγε ποτε, επισης με την εφαρμογη του tapatalk που σταματουσε να λειτουργει και χθες μου εβγαλε ενα μηνυμα οτι ui σταματησε να λειτουργει και κολησε η συσκευη. Τελος παρατηρησα bleeding στην οθονη! Εχει κανεις τετοια προβληματα? Λετε να την παω πισω στο γερμανο να κανουν κατι ή δεν προκειτε να κανουν τπτ! Η συσκευη ειναι αγορασμενη το Μαιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
labrosg Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Θα έλεγα να την πας κ σε περίπτωση που αρχίσουν μουρμούρα, να επιμείνεις.. Παράθεση Oukitel K6000 Pro LG G3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DPF Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Με το Navigon δεν βρισκει δυκτιο ενω ειναι συνδεδεμενο στο wifi .Εχουμε καμια λυση ; Σε φιλο με lenovo και σε samsung tablet ολα πηγαν οκ. Εχω απο φιλο αγορασμενη εκδοση και βγαζει το ιδιο μυνημα στο κινητο του lenovo !!! Το δοκιμασα για να την αγορασω αλλα κανει το ιδιο και στο ZTE s8q ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Ξερει κανεις που μπορω να βρω την οθονη LCD για να την αλλαξω που εσπασε σε εναν φιλο? Παράθεση [url=http://mowned.com/basilispats][img]http://mowned.com/sig/basilispats.extended.jpg[/img][/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 25, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Χρειάζεσαι ολόκληρη την οθόνη ή σου αρκεί το digitizer; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Χρειάζεσαι ολόκληρη την οθόνη ή σου αρκεί το digitizer; Το digitizer δουλευει μια χαρα, η οθονη απο μεσα εχει σπασει Παράθεση [url=http://mowned.com/basilispats][img]http://mowned.com/sig/basilispats.extended.jpg[/img][/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiskok Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Παιδιά έχω βάλει κάρτα μνήμης στο ταμπλετ, έχω γύρω στα 200mb ελεύθερα στην εσωτερική μνήμη και χθες πήγα να κατεβάσω μια εφαρμογή με 4mb και μου έβγαλε σφάλμα λόγω μην επαρκους μνήμης! Για πιο λόγο το κάνει αυτό; Έχω επιλέξει ως κυρία την κάρτα μνήμης που έχω 1,7gb ελεύθερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlacs99 Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Έχω και εγώ παρόμοιο πρόβλημα με τη κάρτα μνήμης. Ενώ έχει χώρο, όταν πάω στη διαχείριση των εφαρμογών δε μου δίνει επιλογή να τις μεταφέρω στη κάρτα. Πάντως στο χώρο αποθήκευσης την εμφανίζει, άρα υποθέτω ότι την αναγνωρίζει. Επίσης μου κάνει το ίδιο που αναφέρει και ο thanasiskok. Τις εφαρμογές τις κατεβάζει στην εσωτερική μνήμη παρόλο που έχω επιλέξει τη κάρτα μνήμης σαν default. Μήπως ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω για να επιβεβαιώσω ότι αναγνωρίζει τη κάρτα μνήμης (32 ΜΒ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Το εχουμε πει.δεν μεταφερει τις εφαρμογες στην καρτα.για να δεις την καρτα σου πηγαινε αποθηκευτικους χωρους κατω κατω την εχει Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlacs99 Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση, απλά από ότι λένε παραπάνω σε usb stick τις μεταφέρει και δε τις μεταφέρει σε microSD; Ούτε με application διαχείρισης δε θα μπορεί να τις μεταφέρει; Τέλος γιατί δε κάνει απευθείας την εγκατάσταση στη microSD όπως έχω επιλέξει; Δε λειτουργεί αυτή η επιλογή; Πως ελευθερώνω χώρο τότε; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση, απλά από ότι λένε παραπάνω σε usb stick τις μεταφέρει και δε τις μεταφέρει σε microSD; Ούτε με application διαχείρισης δε θα μπορεί να τις μεταφέρει; Τέλος γιατί δε κάνει απευθείας την εγκατάσταση στη microSD όπως έχω επιλέξει; Δε λειτουργεί αυτή η επιλογή; Πως ελευθερώνω χώρο τότε; Ευχαριστώ νομιζω για να γινει αυτο θα πρεπει να τα κανουμε ρουτ.αλλιως δεν μπορουμε να μεταφερουμε στην καρτα.απλα εχουν χωρισει την εσωτερικη μνημη σε 2 επιλογες.απο τα μεγαλυτερα φαουλ και μειον Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlacs99 Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Εγώ το έχω το ταπλετ είναι πολύ γρήγορο δεν κολλάει πουθενά wifi πολύ καλό να φανταστητε ότι απο torrent κατεβαζω φουλ ταχύτητα που είναι στο δικό μου το δίκτυο 1.8mbit surfing γρήγορο και με τον puffin browser που υποστηρίζει flash player είναι τέλεια όλα.από παιχνίδια έχω παιξει το nova 3.το dungeon hunter 4.need for speed shift modern combat 4 dead space και αλλά πολλά. Επειδή τα παιχνίδια είναι μερικά μεγάλα και δεν χορανε πήρα ενα ανταπτορακη miniusb και συνδεο το usb stick to 16gb που έχω και τα κάνω εγκατάσταση εκεί και όλα καλά. Θήκη πήρα χρωμα μπλε με κόστισε 15ευρω.ελπίζω να βοηθησα λίγο. Εμενα τα παιζει ολα τα top elven και δεν εκανα καμια ρυθμιση στο play store Φίλε μπορείς να μας πεις πως έκανες εγκατάσταση τα παιχνίδια στο usb. Έχεις κάνει root; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Φίλε μπορείς να μας πεις πως έκανες εγκατάσταση τα παιχνίδια στο usb. Έχεις κάνει root; Θα κάνεις ροοτ την συσκευή θα πάρεις ένα καλώδιο ota usb cable θα βάλεις το usb Flash drive και θα πας από τις ρυθμίσεις και μετά αποθεκευτικος χώρος και θα αλλάξει το πρωτευον χώρο αποθήκευσης στο usb Flash drive Είσαι έτοιμος τουλάχιστον σε εμένα λειτουργεί Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlacs99 Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Οκ ευχαριστώ για την απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlacs99 Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Συγγνώμη που επανερχομαι, είμαι αρχάριος όπως καταλαβαίνετε. Έκανα root όμως στις ήδη εγκατεστημένες εφαρμογές δε μου δίνει επιλογή μεταφοράς τους στην sd. Πρέπει να πειραξω κάποια ρύθμιση από το superuser; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Συγγνώμη που επανερχομαι, είμαι αρχάριος όπως καταλαβαίνετε. Έκανα root όμως στις ήδη εγκατεστημένες εφαρμογές δε μου δίνει επιλογή μεταφοράς τους στην sd. Πρέπει να πειραξω κάποια ρύθμιση από το superuser; με ποιον τροπο το εκανες ρουτ? Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlacs99 Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Με το framaroot που αναφέρεται σε προηγούμενα post. Έβαλα και ένα root checker και μου επιβεβαιώνει οτι έχει γίνει σωστά root. Απλα δεν έχω πειράξει κάτι άλλο και αυτό ρωταω, πρέπει να αλλάξω κάποια ρύθμιση για να μου δώσει αυτή την επιλογή; Δεν έχω δοκιμάσει να κατέβασε κάποια νέα εφαρμογή να δω αν τη βάζει στην sd μόνο αυτό είδα ότι δεν κανει. Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts