nikoskokos Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Για αυτή έχουμε καμία πληροφορία http://www.chinaphonearena.com/forum/Thread-ROM-iNew-v3-v1-0-6 ? Απο οτι λεει στο φορουμ μεσα ειναι πιο παλια και απο την 1.0.0 λενε θα το διαγραψουνε.. Οποτε false alarm... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIONE69 Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Επειδή διαβάζω ότι τα πιο πολλά μηνύματα αφορούν "πειράγματα" στη ROM του κινητού, ήθελα να ρωτήσω: 1) όπως το αγοράζει κάποιος καινούργιο, έχει προβλήματα και απαιτείται άμεση αναβάθμιση της ROM? 2) με ποιο κινητό άλλης επώνυμης εταιρείας θα το συγκρίνατε το συγκεκριμένο? 3) τελικά η εντύπωση σας είναι ότι αξίζει τα λεφτά του? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromiarris Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 την flip case σου κάνουν δώρο. Δε λέει πουθενά και τίποτα για silicone case. Επίσης λέει ότι θα στο στείλει μετά τις 20 Φεβρουαρίου...καλό Πάσχα δλδ θα το έχεις. Τώρα για την δεύτερη μπαταρία δε ξέρω αν θα έχει επιπλέον πρόβλημα ή καθυστέρηση στο τελωνείο όπως λένε οι περισότεροι απο τα κινεζομάγαζα. Σωστός, δεν έχει silicon case ως δώρο! Την flip case την έχει στα στανταρ, και σου κάνει 2 δώρα, το ένα δώρο είναι η δεύτερη μπαταρία και το δεύτερο είναι ένα 3 In 1 Multifunction Digital Mobile Phone Strap USB Charger Data Transmission Card Reader Όσο για την ημερομηνία αποστολής ξεκινάνε από 9 Φεβρουαρίου και όχι από 20!! Όπως και όλα τα άλλα κινεζομάγαζα!! Απλά αν το παραγγείλεις τώρα κερδίζεις την έκπτωση των 15 δολαρίων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 (edited) Επειδή διαβάζω ότι τα πιο πολλά μηνύματα αφορούν "πειράγματα" στη ROM του κινητού, ήθελα να ρωτήσω: 1) όπως το αγοράζει κάποιος καινούργιο, έχει προβλήματα και απαιτείται άμεση αναβάθμιση της ROM? 2) με ποιο κινητό άλλης επώνυμης εταιρείας θα το συγκρίνατε το συγκεκριμένο? 3) τελικά η εντύπωση σας είναι ότι αξίζει τα λεφτά του? Ευχαριστώ εκ των προτέρων 1) Το θεωρώ απίθανο να βρείς πλέον να αγοράσεις κάποιο με την πρώτη εκδοση 1.0.1 όπου τα ποιο τρανταχτά bug ήταν ότι δεν υποστήριζε otg και αν είχες σε Portait κατάσταση την οθόνη και το έκλεινες με την ειδική θήκη, έκανε επανεκκίνηση το κινητό. Και σε τέτοιο να πεσεις είναι υπόθεση 5 λεπτών το Update και πολύ εύκολο... Όλες οι υπόλοιπες παρτίδες είναι μια χαρα προς χρήσιν 2) Βάζει κάτω πολλά κινητά των 200-250 ευρώ 3) Αν εξαιρέσεις την αυτονομία της μπαταρίας, που με το ζόρι βγάζει μια ημέρα, τα υπόλοιπα προβληματάκια είναι εύκολο να αντιμετωπιστούν ... Ακόμα και για την μπαταρία, με 5 ευρώ αγοράζεις μια 2η και είσαι άνετος. Επίσης (λένε ότι) θα βγάλουν και μεγαλύτερης χωρητικότητας :yahoo: Edited January 28, 2014 by leros2004 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 1) Το θεωρώ απίθανο να βρείς πλέον να αγοράσεις κάποιο με την πρώτη εκδοση 1.0.1 όπου τα ποιο τρανταχτά bug ήταν ότι δεν υποστήριζε otg και αν είχες σε Portait κατάσταση την οθόνη και το έκλεινες με την ειδική θήκη, έκανε επανεκκίνηση το κινητό. Και σε τέτοιο να πεσεις είναι υπόθεση 5 λεπτών το Update και πολύ εύκολο... Όλες οι υπόλοιπες παρτίδες είναι μια χαρα προς χρήσιν 2) Βάζει κάτω πολλά κινητά των 200-250 ευρώ 3) Αν εξαιρέσεις την αυτονομία της μπαταρίας, που με το ζόρι βγάζει μια ημέρα, τα υπόλοιπα προβληματάκια είναι εύκολο να αντιμετωπιστούν ... Ακόμα και για την μπαταρία, με 5 ευρώ αγοράζεις μια 2η και είσαι άνετος. Επίσης (λένε ότι) θα βγάλουν και μεγαλύτερης χωρητικότητας :yahoo: αυτο το προβλημα με την μπαταρια που κλεινει το κινητο μονο του στο 15-20 % το εχουν ολα τα κινητα? ειναι θεμα ρομ η κατι αλλο?κατι τυχαιο...?? επιλύσιμο η μη? Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 αυτο το προβλημα με την μπαταρια που κλεινει το κινητο μονο του στο 15-20 % το εχουν ολα τα κινητα? ειναι θεμα ρομ η κατι αλλο?κατι τυχαιο...?? επιλύσιμο η μη? Πιστεύω είναι θέμα μπαταρίας και στρωσίματος.. σε μενα δεν εκλεινε αλλα απο το 15% έως το 0 έκανε αντίστροφη μέτρηση απογείωσης Διαστημόπλοιου της NASA, στις πρώτες 2-3 φορτίσεις αυτό. Απο τότε δεν μου το έχει ξανακάνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Πιστεύω είναι θέμα μπαταρίας και στρωσίματος.. σε μενα δεν εκλεινε αλλα απο το 15% έως το 0 έκανε αντίστροφη μέτρηση απογείωσης Διαστημόπλοιου της NASA, στις πρώτες 2-3 φορτίσεις αυτό. Απο τότε δεν μου το έχει ξανακάνει... χαχαχα πολυ πετυχημενο αυτο με την NASA φιλε !! απο που ειναι καλυτερα και φθηνοτερα να το αγορασω? κλεινω προς minideal...δεν εχω ξανα αγορασει απο το συγκεκριμενο site..το στελνουν κανονικα στην συσκευασια του?η σε μπουρμπουληθε συσκευασια? Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIONE69 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 1) Το θεωρώ απίθανο να βρείς πλέον να αγοράσεις κάποιο με την πρώτη εκδοση 1.0.1 όπου τα ποιο τρανταχτά bug ήταν ότι δεν υποστήριζε otg και αν είχες σε Portait κατάσταση την οθόνη και το έκλεινες με την ειδική θήκη, έκανε επανεκκίνηση το κινητό. Και σε τέτοιο να πεσεις είναι υπόθεση 5 λεπτών το Update και πολύ εύκολο... Όλες οι υπόλοιπες παρτίδες είναι μια χαρα προς χρήσιν 2) Βάζει κάτω πολλά κινητά των 200-250 ευρώ 3) Αν εξαιρέσεις την αυτονομία της μπαταρίας, που με το ζόρι βγάζει μια ημέρα, τα υπόλοιπα προβληματάκια είναι εύκολο να αντιμετωπιστούν ... Ακόμα και για την μπαταρία, με 5 ευρώ αγοράζεις μια 2η και είσαι άνετος. Επίσης (λένε ότι) θα βγάλουν και μεγαλύτερης χωρητικότητας :yahoo: Ευχαριστώ πολύ leros2004 για την απάντηση! Επιτρέπεται να ρωτήσω που βρίσκετε sware για GPS και ποιο πρόγραμμα δουλεύει καλύτερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GODOS Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Εγώ μεγάλη διαφορά στην μπαταρία είδα με το πρόγραμμα greenify. Παιδιά το πρόγραμμα είναι απίστευτο. 20-30% πάνω η μπαταρία Παράθεση Petrotech Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 χαχαχα πολυ πετυχημενο αυτο με την NASA φιλε !! απο που ειναι καλυτερα και φθηνοτερα να το αγορασω? κλεινω προς minideal...δεν εχω ξανα αγορασει απο το συγκεκριμενο site..το στελνουν κανονικα στην συσκευασια του?η σε μπουρμπουληθε συσκευασια? Στο minedeal, που είναι οι πιο επαγγελματίες από όλα αυτά τα μαγαζιά, στέλνουν στην original συσκευασία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Καλημέρα μόλις τώρα μου έγινε το εξής κουφό!Πριν μισή ώρα περίπου έβαλα το κινητό να φορτίσει στο 32% και τώρα το βλέπω είναι πλήρης :p!!Τι έγινε ρε παιδιά, έλυσα το πρόβλημα της μπαταρίας και δε το ξέρω?Έκανα επανεκκίνηση πάλι πλήρης! Τώρα σκέφτηκα να βγάλω τη μπαταρία και να τη ξαναβάλω και επανήλθε στο 37%!Λέω σήμερα να του κάνω για πρώτη φορά calibration. Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Στο minedeal, που είναι οι πιο επαγγελματίες από όλα αυτά τα μαγαζιά, στέλνουν στην original συσκευασία! να ζητησω να μου το στειλουν με την ρομ 1,03 η την 1,04? επισης αποσο διαβασα θα πρεπει να κανω παραγγελεια μετα τις 9 φλεβαρη λογω αργιας που εχουν? Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Καλημέρα μόλις τώρα μου έγινε το εξής κουφό!Πριν μισή ώρα περίπου έβαλα το κινητό να φορτίσει στο 32% και τώρα το βλέπω είναι πλήρης :p!!Τι έγινε ρε παιδιά, έλυσα το πρόβλημα της μπαταρίας και δε το ξέρω?Έκανα επανεκκίνηση πάλι πλήρης! Τώρα σκέφτηκα να βγάλω τη μπαταρία και να τη ξαναβάλω και επανήλθε στο 37%!Λέω σήμερα να του κάνω για πρώτη φορά calibration. Ένα calibration είναι must! να ζητησω να μου το στειλουν με την ρομ 1,03 η την 1,04? επισης αποσο διαβασα θα πρεπει να κανω παραγγελεια μετα τις 9 φλεβαρη λογω αργιας που εχουν? Θα σου στείλουν με ότι ρομ έχουν και λογικά την τελευταία θα έχει. Μέχρι τις 9-2 θα είναι κλειστά οπότε και να παραγγείλεις δεν θα γίνει κάτι. Το μόνο αρνητικό θα είναι αν πληρώσεις με paypal (που έχουν όριο 45 ημέρες μετά την αγορά να αναφέρεις κάποιο τυχών πρόβλημα) θα έχεις λιγότερες μέρες περιθώριο και αν αργήσει λίγο το δέμα σου δεν θα έχεις δυνατότητα να διεκδικήσεις τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosr78 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Θα σου στείλουν με ότι ρομ έχουν και λογικά την τελευταία θα έχει. Το επιβεβαιώνω. Μου έστειλαν το κινητό από minideal την Παρασκευή και το παρέλαβα τη Δευτέρα (όχι δεν έκανε τόσο γρήγορα με το ταχυδρομείο, ήρθε με DHL στη Γερμανία) κι έχει πάνω την 1.0.4. Οπότε όσοι παράγγειλαν την προηγούμενη εβδομάδα, θα πάρουν από τη νέα παρτίδα με την v1.0.4. Μια άλλη μικρή αισθητική αλλαγή της νέας παρτίδας είναι ότι αφαίρεσαν το κόκκινο NFC logo από το πίσω καπάκι, καλύτερα κατά τη γνώμη μου, δεν είχε λόγο ύπαρξης εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIONE69 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Από θέμα συντελεστή SAR-ακτινοβολίας που βρίσκεται το κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Το επιβεβαιώνω. Μου έστειλαν το κινητό από minideal την Παρασκευή και το παρέλαβα τη Δευτέρα (όχι δεν έκανε τόσο γρήγορα με το ταχυδρομείο, ήρθε με DHL στη Γερμανία) κι έχει πάνω την 1.0.4. Οπότε όσοι παράγγειλαν την προηγούμενη εβδομάδα, θα πάρουν από τη νέα παρτίδα με την v1.0.4. Μια άλλη μικρή αισθητική αλλαγή της νέας παρτίδας είναι ότι αφαίρεσαν το κόκκινο NFC logo από το πίσω καπάκι, καλύτερα κατά τη γνώμη μου, δεν είχε λόγο ύπαρξης εκεί. το παρηγγειλες την προηγουμενη παρασκευη και το παρελαβες την δευτερα? υποτιθεται εχουν αργια εκει κατω..πως και το εστειλαν? :confused: Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomygr Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 το παρηγγειλες την προηγουμενη παρασκευη και το παρελαβες την δευτερα? υποτιθεται εχουν αργια εκει κατω..πως και το εστειλαν? :confused: neo, σ'αρεσει να κανεις συνεχεια ερωτησεις ε; :p http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5151956#post5151956 Αρα, θα μπορουσες να το παραγγειλεις την προηγουμενη εβδομαδα και να εφευγε Παρασκευη το αργοτερο. Μην το παραγγειλεις με DHL. Δεν γνωριζω ποσο πληρωσε ο φιλος στην γερμανια για εκτελωνισμο, αλλα εδω κανα 100ρι δεν το γλιτωνεις. Οποτε διαλεγεις singapore post. Θα σου ρθει πιο αργα(15-30 μερες) αλλα θα χεις την τσεπη σου ησυχη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 neo, σ'αρεσει να κανεις συνεχεια ερωτησεις ε; :p http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5151956#post5151956 Αρα, θα μπορουσες να το παραγγειλεις την προηγουμενη εβδομαδα και να εφευγε Παρασκευη το αργοτερο. Μην το παραγγειλεις με DHL. Δεν γνωριζω ποσο πληρωσε ο φιλος στην γερμανια για εκτελωνισμο, αλλα εδω κανα 100ρι δεν το γλιτωνεις. Οποτε διαλεγεις singapore post. Θα σου ρθει πιο αργα(15-30 μερες) αλλα θα χεις την τσεπη σου ησυχη. ασε φιλε εχω σαστίσει... :p ημουν μεταξύ inew v3,lenovo p780,huawei honor 3c. απλα διαβαζοντας μια θετικα μια αρνητικα σχολια ,κολλας και δεν ξερεις τι να κανεις.. αυτην την στιγμη παντως το mini deal το εχει 199 ,κωδικος προσφορας δεν ισχυει αλλο?? ελπιζω να μην βγουν αλλα προβληματα μεχρι της 10 φλεβαρη και να το προχωρησω.. :O Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomygr Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 (edited) ασε φιλε εχω σαστίσει... :p ημουν μεταξύ inew v3,lenovo p780,huawei honor 3c. απλα διαβαζοντας μια θετικα μια αρνητικα σχολια ,κολλας και δεν ξερεις τι να κανεις.. αυτην την στιγμη παντως το mini deal το εχει 199 ,κωδικος προσφορας δεν ισχυει αλλο?? ελπιζω να μην βγουν αλλα προβληματα μεχρι της 10 φλεβαρη και να το προχωρησω.. :O E αν εχει αυτη την τιμη, τοτε εγω προτεινω to2c που σου δινει και 32 gb καρτα. http://www.to2c.com/inew-v3-free-32gb-tf-card-original-class-10-mtk6582-quad-core-nfc-otg-5-0-fhd-screen-1-3ghz-android-4-2-1gb-16gb-1280-750.html Εγω αυτο ειχα παραγγειλει(με το κουτι, που κοστιζει 2 δολλαρια), και το ειχα παραλαβει σε 12 μερες. Για πιο φθηνο, http://www.to2c.com/inew-v3-mtk6582-quad-core-nfc-5-0-fhd-screen-1-3ghz-android-4-2-1gb-16gb-1280-720.html αλλα χωρις την καρτα. Αρνητικα πλην της μπαταριας και του gps που σε πολλους χανει ευκολα σημα οταν οδηγας και της ψιλοφτωχης εντασης για να ακουσεις μουσικη με ακουστικα, δεν εχει. Για 140 ευρω κινητο, ειναι μεχρι στιγμης το καλυτερο που εχω παρει για αυτα τα λεφτα. Edited January 29, 2014 by Tomygr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosr78 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 το παρηγγειλες την προηγουμενη παρασκευη και το παρελαβες την δευτερα? υποτιθεται εχουν αργια εκει κατω..πως και το εστειλαν? :confused: neo, σ'αρεσει να κανεις συνεχεια ερωτησεις ε; :p http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5151956#post5151956 Αρα, θα μπορουσες να το παραγγειλεις την προηγουμενη εβδομαδα και να εφευγε Παρασκευη το αργοτερο. Μην το παραγγειλεις με DHL. Δεν γνωριζω ποσο πληρωσε ο φιλος στην γερμανια για εκτελωνισμο, αλλα εδω κανα 100ρι δεν το γλιτωνεις. Οποτε διαλεγεις singapore post. Θα σου ρθει πιο αργα(15-30 μερες) αλλα θα χεις την τσεπη σου ησυχη. @neo24gr ισχύει ό,τι σου είπε ο Tomygr. Δεν το παρήγγειλα την προηγούμενη Παρασκευή, το παρήγγειλα 14/1 αλλά προφανώς δεν ήταν σε stock (άσχετα τι λένε στο site ή στο chat). Νέα παρτίδα τους ήρθε την προηγούμενη Τετάρτη-Πέμπτη μάλλον και τα έστειλαν Παρασκευή. Το πήρα Δευτέρα γιατί με DHL Express κάνει 2 εργάσιμες, πλήρωσα +11.5€ ενώ για τέλη εκτελωνισμού στη Γερμανία πληρώνεις μόνο το ΦΠΑ 19% (για αποστολές ως 150€). Για Ελλάδα δε θα σε συμβούλευα με DHL γιατί και το κόστος αποστολής είναι μεγαλύτερο από 11.5€ αλλά και το κόστος εκτελωνισμού πολύ μεγαλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotiskavala Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Το επιβεβαιώνω. Μου έστειλαν το κινητό από minideal την Παρασκευή και το παρέλαβα τη Δευτέρα (όχι δεν έκανε τόσο γρήγορα με το ταχυδρομείο, ήρθε με DHL στη Γερμανία) κι έχει πάνω την 1.0.4. Οπότε όσοι παράγγειλαν την προηγούμενη εβδομάδα, θα πάρουν από τη νέα παρτίδα με την v1.0.4. Μια άλλη μικρή αισθητική αλλαγή της νέας παρτίδας είναι ότι αφαίρεσαν το κόκκινο NFC logo από το πίσω καπάκι, καλύτερα κατά τη γνώμη μου, δεν είχε λόγο ύπαρξης εκεί. Επειδη παραγγειλα και εγω απο minideal στις 22-01 και εχω αποστολη στης 24-01. Μπορειτε να μου πειτε τι σημαινει η παρτιδα v1.0.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomygr Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Επειδη παραγγειλα και εγω απο minideal στις 22-01 και εχω αποστολη στης 24-01. Μπορειτε να μου πειτε τι σημαινει η παρτιδα v1.0.4 Οτι εχει περασμενη την τελευταια επισημη rom, αρα μολις το τσιμπησεις, μονο root θα χρειαστεις ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjamoz Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 εχω διαβασει 149 σελιδες και δεν εχω διαβασει πουθενα διαρκεια μπαταριας. αν καποιος μπορει να μου πει. 1-ποσες μερες κραταει χωρις κλησεις απλα σε αναμονη 2-ποσες ωρες με κλησεις 3-ποσες ωρες με wifi 4-ποσες ωρες με ολα ανοιχτα επισης αν εχει καλο ακουστικο, αν ακουγεστε και σας ακουνε καλα. και τελος αν απο πισω το πλαστικο εχει σε ολα τοσο χαλια εφαρμογη οπως σε ενα βιντεακι που ειδα που στην κατω μερια δεν εφαρμοζει καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 εχω διαβασει 149 σελιδες και δεν εχω διαβασει πουθενα διαρκεια μπαταριας. αν καποιος μπορει να μου πει. 1-ποσες μερες κραταει χωρις κλησεις απλα σε αναμονη 2-ποσες ωρες με κλησεις 3-ποσες ωρες με wifi 4-ποσες ωρες με ολα ανοιχτα Δεν έχεις διαβάσει κλατι σχετικό γιατί όλοι εδώ το αγοράζουμε και το χρησιμοποιούμε κατ'ευθίαν. Αυτά που ζητάς μόνο με συγκεκριμένα test drives θα μπορούσαν να απαντηθούν. Αυτό που μπορεί ο καθένας μας να πει (και το έχει ήδη πει) είναι πόσο του καρατάει με μια μέση χρήση. Αφού έχεις διαβάσει και τις 149 σελίδες θα έχεις ήδη άποψη σχετικά με τα άλλα που ρωτάς. Ότι αν υπήρχε θέμα με το ακουστικό ή το άλλο με το καπάκι, θα το είχε αναφέρει κάποοιος. Απο την στιγμή που δεν έχει αναφερθεί κάτι τέτοιο σημαίνει ότι αυτά που έχεις ακούσει θα είναι μεμονωμένα περιστατικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomygr Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 (edited) εχω διαβασει 149 σελιδες και δεν εχω διαβασει πουθενα διαρκεια μπαταριας. αν καποιος μπορει να μου πει. 1-ποσες μερες κραταει χωρις κλησεις απλα σε αναμονη 2-ποσες ωρες με κλησεις 3-ποσες ωρες με wifi 4-ποσες ωρες με ολα ανοιχτα επισης αν εχει καλο ακουστικο, αν ακουγεστε και σας ακουνε καλα. και τελος αν απο πισω το πλαστικο εχει σε ολα τοσο χαλια εφαρμογη οπως σε ενα βιντεακι που ειδα που στην κατω μερια δεν εφαρμοζει καλα Ειχε επισυναψει screenshots ο jpower, μαλλον δεν τα ειδες αυτα. Σε μενα προσωπικα, με gps και εφαρμογη gps ανοιχτο 2-3 ωρες, wifi 3 ωρες (μονο για να διαβαζω email και να ανοιγω/επεξεργαζομαι αρχεια office), viber 1 ωρα, κλησεις μιση ωρα, μου βγαζει συνολο 9 ωρες με το ζορι. Αλλα μιας και το φορτιζω μεσω usb στο αυτοκινητο, πλεον δεν με απασχολει. Ποιοτητα ακουστικης για μουσικη, οχι δεν εχει. Για ομιλια, μια χαρα ειναι. Καπακι ειναι λεπτο πλαστικο, φυσιολογικο να ειναι επιρρεπες σε ρηξη. Edited January 29, 2014 by Tomygr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts