snapy13 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Το κινητό δόθηκε παραγγελία γύρω στις 8/01 Απο τις 2 του μηνος παραγγελια κι ακομα να φανει απο To2c ... 8 του μηνος παραγγελια και παρελαβες ηδη ? μουτζωμενος ειμαι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosvlass Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 (edited) Μεγεια σου. Φοράς την 2η ρομ. Αν τελικά υπήρξε 1η-2η παρτιδα δεν θα μάθουμε ποτέ γιατι ηταν τελικά όλα θέμα ρομ. Χρονολογικά οι εκδόσεις που βγήκαν επίσημα είναι οι εξής. 1) cxq_v3_1.0.6TO2 6/12/2013 2) cxq_v3_inew_v.1.0.1 24/12/2013 3) cxq_v3_inew_v.1.0.3 10/1/2014 4) cxq_v3_inew_v.1.0.4 17/1/2014 Edited January 23, 2014 by panosvlass Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Βγήκε και η smartdigi v2 με αυτό το changelog What’s new 1.Fix OTG Bug 2.Fix NFC Bug 3.Fix Wifi Bug 4.Fix Charging Battery Bug 5.Fix Stability problems 6.Fix Permitions Bug 7.Fix Sound Volume 8.Ported files from Sony-Ericson Z1 4.3 Android 9.Change media from Sony-Ericson Z1 10. Stability custom codes 11.Sensor codes fix bugs All phone fuctions works 100% Αλλά είναι DONATE.... Δεν υπάρχει κάπου download link, οπότε, no money no funny!! Έστειλα donation και περιμένω δικαιώμα λήψης από το google drive μέχρι το απόγευμα. Αύριο θα την περάσω και θα ποστάρω εντυπώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana1979 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Και εγώ το ίδιο. Για να δούμε... Παράθεση HTC DESIRE 825 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsitb Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Να τη και η iNEW με το οκταπύρηνο της!!!! Παιδιά δε ξέρω για εσάς αλλά εμένα άρχισε να με εντυπωσιάζει η εν λόγω εταιρία. ΜΑΚΑΡΙ να έχουν βγάλει μεγαλύτερη μπαταρία για να "ταΐσουν" το οκταπύρηνο και να ταιριάζει και στο δικό μας, δυστυχώς δε φαίνεται στην φώτο!! http://www.tinydeal.com/inew-i6000-px1zoqr-p-113468.html Παράθεση that's me in the corner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Οκ thanks , διάβασα πιο πριν ότι αν περάσω τη τελευταία rom με το update.zip θα έχω κάποιο πρόβλημα με τη μνήμη, με το SP Flash Tool θα έχω κάποιο πρόβλημα η δε θα φαίνεται πάλι κάτι?Συγνώμη που το ξαναρωτάω αλλά δε το κατάλαβα αυτό πριν καλά.. Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Να τη και η iNEW με το οκταπύρηνο της!!!! Παιδιά δε ξέρω για εσάς αλλά εμένα άρχισε να με εντυπωσιάζει η εν λόγω εταιρία. ΜΑΚΑΡΙ να έχουν βγάλει μεγαλύτερη μπαταρία για να "ταΐσουν" το οκταπύρηνο και να ταιριάζει και στο δικό μας, δυστυχώς δε φαίνεται στην φώτο!! http://www.tinydeal.com/inew-i6000-px1zoqr-p-113468.html 17 cm ύψος Χ 9,5 πλάτος !!!! πως να κυκλοφορήσεις όξω με αυτό στο αυτί σου??? Θα γελαει το σύμπαν! Κατά τα άλλα ΄΄τουμπανο΄΄! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Οκ thanks , διάβασα πιο πριν ότι αν περάσω τη τελευταία rom με το update.zip θα έχω κάποιο πρόβλημα με τη μνήμη, με το SP Flash Tool θα έχω κάποιο πρόβλημα η δε θα φαίνεται πάλι κάτι?Συγνώμη που το ξαναρωτάω αλλά δε το κατάλαβα αυτό πριν καλά.. Οπως έχεις τώρα το κινητό αν πας ρυθμίσεις--->αποθηκευτικός χώρος θα δεις ότι υπάρχουν 3 μνήμες.Μια μικρή 0.9gb ως εσωτερικός χώρος αποθήκευσης εφαρμογών,η κάρτα μνήμης και μια ακόμη μνήμη γύρω στα 12gb που ονομάζεται αποθηκευτικός χώρος τηλεφώνου και είναι το υπόλοιπο των 16gb rom.Ετσι τώρα έχεις 0.9gb για εφαρμογές.Αυτό το 0.9gb μπορεί να αυξηθεί μέχρι τα 6gb περίπου,φλασάροντας το κατάλληλο zip απο το recovery και έτσι θα έχεις 6gb χώρο για εφαρμογές και άλλα 6gb ως 2η εσωτερική μνήμη.http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5136455#post5136455 Αν βάλεις την 1.04 με sp flash tools η μικρή μνήμη των 0.9gb και ο αποθηκευτικός χώρος τηλεφώνου θα ενωθούν και έτσι θα έχεις ένα ενιαίο χώρο 13gb για εφαρμογές και αρχεία.Μειονέκτημα ειναι ότι μετά απο αυτό,την εσωτερική μνήμη δε θα μπορείς να την βλέπεις στο pc ως αφαιρούμενο δίσκο αποθήκευσης αλλά μόνο ως mtp. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Κατάλαβα bbbb , είσαι ωραίος!Σε καμιά μελλοντική rom λες να φτιάξει αυτό? Απο που κατεβάζω τη καινούργια rom? Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 (edited) http://www.chinaphonearena.com/forum/Thread-ROM-Stock-iNew-V3-v1-0-4 κατέβασε αυτό που λέει sp flash tools version.Τι ακριβώς εννοείς να αλλάξει σε μελλοντική έκδοση; edit Η 1.04 rooted με τα partitions όπως και στις προηγούμενες εκδόσεις http://www.chinaphonearena.com/forum/Thread-ROM-iNew-V3-Ultimate-v1-0-4-3-5GB-internal-rooted-full-touch-CWM προσοχή στις οδηγίες εγκατάστασης σχετικά με τα partitions και τον χώρο αποθήκευσης Edited January 23, 2014 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolasbab Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 (edited) γεια σας κι απο μενα,μολις παρελαβα απο μινιντιλ,ολα οκ.ναρωτησω ομως κατι γιατι το τηλ. ειναι για φιλο εκτος απο αυτα που προεγκατεστησαν εχει μεσα και δυο εφαρμογες με κινεζικα γραμματα και η μια απο αυτες μια μπλε ασπιδα σαν εικονιδιο και μολις το ανοιγω πανω πανω γραφει ροοτ και ολα τα αλλα κινεζικα. επισης οταν τραβαω την κουρτινα κατω σε οτι εφαρμογη εγκαθιστω μου βγαζει και το ονομα της εφαρμογης και απο κατω γραφει κινεζικα και διπλα στην ακρη εχει ενα θαυμαστικο. τι στο καλο ειναι ολα αυτα?? εγω εχω το zte v967s και οταν μου ηρθε δεν ειχε τιποτε στα κινεζικα εδω τι κανω??!! επισης δεν συνδεεται με τιποτε με δορυφορους- gps- προσπαθω με το sygic to opoio doyleyei teleia se ola ta ζτε 967 που εχω παρακαλω καποιες απαντησεις στα προβληματα μου? ισως ο εξυπηρετικοτατος παντα bbbb? η καποιος αλλος φιλος? ευχαριστω νικος Edited January 23, 2014 by nickolasbab Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 (edited) Φίλε δε χρειαζεται να γράφεις 2 φορές το ίδιο μήνυμα.Στο ρυθμίσεις--->σχετικά με το τηλέφωνο ποια ρομ σου γράφει ότι έχεις?Στη περίπτωση σου από ότι φαίνεται κάνανε root με κινέζικη εφαρμογή.2 πιθανές λύσεις πιστεύω ότι υπάρχουν 1.Kατεβάζεις απο το play την εφαρμογή supersu και μέσω της κινέζικης εφαρμογής root,δίνεις στο supersu δικαιώματα και μετά λογικά θα σε αφήσει να απενεργοποιήσεις το κινέζικο root. 2.Ξαναεγκαθιστάς την ρομ απο την αρχή,κάνεις root κτλ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5136455#post5136455 Για το gps δε γνωρίζω κάτι.Τον κλασσικό οδηγό ρύθμισης τον ακολούθησες? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372981 αν και στο δικό μου που ήρθε με την v1.01 τα epo ήταν ήδη ενεργοποιημένα και κλείδωσε σήμα την πρώτη φορά σε εξωτερικό χώρο,σε λιγότερο απο λεπτό Edited January 23, 2014 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolasbab Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Φίλε δε χρειαζεται να γράφεις 2 φορές το ίδιο μήνυμα.Στο ρυθμίσεις--->σχετικά με το τηλέφωνο ποια ρομ σου γράφει ότι έχεις?Στη περίπτωση σου από ότι φαίνεται κάνανε root με κινέζικη εφαρμογή.2 πιθανές λύσεις πιστεύω ότι υπάρχουν 1.Kατεβάζεις απο το play την εφαρμογή supersu και μέσω της κινέζικης εφαρμογής root,δίνεις στο supersu δικαιώματα και μετά λογικά θα σε αφήσει να απενεργοποιήσεις το κινέζικο root. 2.Ξαναεγκαθιστάς την ρομ απο την αρχή,κάνεις root κτλ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5136455#post5136455 Για το gps δε γνωρίζω κάτι.Τον κλασσικό οδηγό ρύθμισης τον ακολούθησες? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372981 αν και στο δικό μου που ήρθε με την v1.01 τα epo ήταν ήδη ενεργοποιημένα και κλείδωσε σήμα την πρώτη φορά σε εξωτερικό χώρο,σε λιγότερο απο λεπτό ευχαριστω φιλε εγκατεστησα το surer su και πανω στην εγκατασταση με ρωτησε αν θελω να απεγκατασταθουν αλλες εφαρμογες σαν το supersu για να μην αλληλοσυγκρουστουν του εδωσα οκ και οντως απεγκατεστησε την κινεζικη εφαρμογη. εχει παραμεινει ομως μια κινεζικη ακομη την οποια χρησιμοποιει το συστημα και καθε φορα που κανω εγκατασταση νεας εφαρμογης μου βγαζει στην κουρτινα ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΩ μια ενημερωση. αν κρινω σωστα απο το ζτε που εχω πρεπει να μερωταει αν θελω να την μεταφερω την εφαρμογη στην sd .Με αυτο τι προτεινεις να κανω ? εχω κι εγω την v1,01 αλλα προσπαθω να αποφυγω να ξαναπερασω την rom και root κλπ.γιατι ηδη εχω στεισει τη συσκευη . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana1979 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Να τη και η iNEW με το οκταπύρηνο της!!!! Παιδιά δε ξέρω για εσάς αλλά εμένα άρχισε να με εντυπωσιάζει η εν λόγω εταιρία. ΜΑΚΑΡΙ να έχουν βγάλει μεγαλύτερη μπαταρία για να "ταΐσουν" το οκταπύρηνο και να ταιριάζει και στο δικό μας, δυστυχώς δε φαίνεται στην φώτο!! http://www.tinydeal.com/inew-i6000-px1zoqr-p-113468.html Δεν ταιριάζει. http://www.inewmobile.com/original-3150mah-battery-for-inew-i6000-quad-core.html From sparksgr at 12/27/13 12:45 PM Is this battery suitable for the Inew V3 as high capacity battery? iNew Mobile: Thank you for your mail. No,we will release iNew V3 Battery on our website. Παράθεση HTC DESIRE 825 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 How to Inew V3 Firmware upgrade tutorial Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 http://www.chinaphonearena.com/forum/Thread-ROM-Stock-iNew-V3-v1-0-4 κατέβασε αυτό που λέει sp flash tools version.Τι ακριβώς εννοείς να αλλάξει σε μελλοντική έκδοση; edit Η 1.04 rooted με τα partitions όπως και στις προηγούμενες εκδόσεις http://www.chinaphonearena.com/forum/Thread-ROM-iNew-V3-Ultimate-v1-0-4-3-5GB-internal-rooted-full-touch-CWM προσοχή στις οδηγίες εγκατάστασης σχετικά με τα partitions και τον χώρο αποθήκευσης Εννοώ ότι αν περάσω τώρα τη τελευταία rom , υπάρχει περίπτωση με μια επόμενη μελλοντική να το φτιάξουνε αυτό με το θέμα εμφάνισης? Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 εχω κι εγω την v1,01 αλλα προσπαθω να αποφυγω να ξαναπερασω την rom και root κλπ.γιατι ηδη εχω στεισει τη συσκευη . Μπορείς να περάσεις με update (χωρις spflash tools) τουλάχιστον μέχρι 1.0.3, χωρίς να χάσεις σχεδόν τίποτα (μόνο το root χάνεται). Το ροοτ είναι υπόθεση 2 λεπτών ... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GODOS Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 ευχαριστω φιλε εγκατεστησα το surer su και πανω στην εγκατασταση με ρωτησε αν θελω να απεγκατασταθουν αλλες εφαρμογες σαν το supersu για να μην αλληλοσυγκρουστουν του εδωσα οκ και οντως απεγκατεστησε την κινεζικη εφαρμογη. εχει παραμεινει ομως μια κινεζικη ακομη την οποια χρησιμοποιει το συστημα και καθε φορα που κανω εγκατασταση νεας εφαρμογης μου βγαζει στην κουρτινα ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΩ μια ενημερωση. αν κρινω σωστα απο το ζτε που εχω πρεπει να μερωταει αν θελω να την μεταφερω την εφαρμογη στην sd .Με αυτο τι προτεινεις να κανω ? εχω κι εγω την v1,01 αλλα προσπαθω να αποφυγω να ξαναπερασω την rom και root κλπ.γιατι ηδη εχω στεισει τη συσκευη . Κανεις εγκατασταση το root unistaller απο το playstore και κανεις απεγκατασταση απο τις εφαρμογές συστήματος η οπου βρισκεται αυτη η κινέζικη εφαρμογή Παράθεση Petrotech Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Εννοώ ότι αν περάσω τώρα τη τελευταία rom , υπάρχει περίπτωση με μια επόμενη μελλοντική να το φτιάξουνε αυτό με το θέμα εμφάνισης? Δε γνωρίζω.Πάντως ο Gizbeat http://www.chinaphonearena.com/forum/Thread-ROM-iNew-V3-Ultimate-v1-0-4-3-5GB-internal-rooted-full-touch-CWM ετοιμασε την ρομ και με τον παλιό τρόπο εμφάνισης των partitions oπότε ο καθένας μας,επιλέγει και κρατάει ότι τον βολεύει καλύτερα Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evans86 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Επειδή κάπου χάθηκα, ας ρωτήσω.. Θέλω να περάσω τη 1.03 official από το needrom. Μπορώ αντι να ασχολούμαο με flashtools να πετάξω το update.zip στην κάρτα κ να το τρέξω από το εργπστασιακό recovery ή δε γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Να τη και η iNEW με το οκταπύρηνο της!!!! Παιδιά δε ξέρω για εσάς αλλά εμένα άρχισε να με εντυπωσιάζει η εν λόγω εταιρία. ΜΑΚΑΡΙ να έχουν βγάλει μεγαλύτερη μπαταρία για να "ταΐσουν" το οκταπύρηνο και να ταιριάζει και στο δικό μας, δυστυχώς δε φαίνεται στην φώτο!! http://www.tinydeal.com/inew-i6000-px1zoqr-p-113468.html Aτή στην φωτο λέει ότι είναι 3,7ν και 11655wh που σημαίνει ότι είναι 3150mah, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να χωρέσει στο v3, αλλά από καιρό "ακούγεται" ότι θα βγάλουν καινούρια μεγαλύτερη μπαταρία, όπως λέει και ο πιάνω ο φίλος με το απόσπασμα από το site τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Επειδή κάπου χάθηκα, ας ρωτήσω.. Θέλω να περάσω τη 1.03 official από το needrom. Μπορώ αντι να ασχολούμαο με flashtools να πετάξω το update.zip στην κάρτα κ να το τρέξω από το εργπστασιακό recovery ή δε γίνεται; Ναι για την 1.03 γίνεται αυτό Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evans86 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Καταπληκτικα!Θέλει μετά wipe cache- dalvik κλπ ή τρέχει κανονικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tuvlus Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Παιδιά καλησπέρα, είμαι ένα κλικ για να το αγοράσω, η ερώτηση μου είναι η εξής, στην κινά σε μερικές μέρες έχουν διακοπές και στα order στο to2c. Λένε ότι η παράδοση θα γίνει στο τέλος του Φεβρουαρίου , συμφέρει λέτε να σκάσω 20 ευρουλακια και να πάρω DHL ? και αν ναι, τι παίζει με το τελώνιο ? που ακριβώς δηλώνω ότι το θέλω για δώρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Καταπληκτικα!Θέλει μετά wipe cache- dalvik κλπ ή τρέχει κανονικά; Τρέχει κανονικά Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts