bbbb Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 (edited) Μα και από την inew να φτιάχνονται κανονικά, κανείς δε μπορεί να εξασφαλίσει ότι θα είναι τα ακριβώς ίδια εξαρτήματα επάνω.πχ. Το παράδειγμα που ανέφερα με την thl δεν επρόκειτο για συσκευές κλώνους αλλά για κανονικές.τελοσπαντων.Εγώ το ανέφερα αυτό γιατί το έχουμε να δει να συμβαίνει ως φαινόμενο.Επίσης μου κάνει εντύπωση πως ένα μαγαζί όπως το geekbuying εδώ και πολλές ημέρες το έχει out of stock και το μαγαζί που το πήρα εγώ το έχει εξαφανίσει από τον κατάλογο του.ελπίζω να μη με περιμένει καμία δυσάρεστη έκπληξη αύριο που μάλλον παραλαμβανω Edited January 19, 2014 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 (edited) http://img199.imageshack.us/img199/405/qlvw.png Μπαταρία μετά απο πολυ gaming και πολύ Internet http://img593.imageshack.us/img593/7931/2jwt.png Edited January 20, 2014 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BANDIT7 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 (edited) Μα και από την inew να φτιάχνονται κανονικά, κανείς δε μπορεί να εξασφαλίσει ότι θα είναι τα ακριβώς ίδια εξαρτήματα επάνω.πχ. Το παράδειγμα που ανέφερα με την thl δεν επρόκειτο για συσκευές κλώνους αλλά για κανονικές.τελοσπαντων.Εγώ το ανέφερα αυτό γιατί το έχουμε να δει να συμβαίνει ως φαινόμενο.Επίσης μου κάνει εντύπωση πως ένα μαγαζί όπως το geekbuying εδώ και πολλές ημέρες το έχει out of stock και το μαγαζί που το πήρα εγώ το έχει εξαφανίσει από τον κατάλογο του.ελπίζω να μη με περιμένει καμία δυσάρεστη έκπληξη αύριο που μάλλον παραλαμβανω Καλημέρα σε όλους. Εγώ το παρήγγειλα στις 10 του μήνα από 1949deal.com και δεν μου έχει αποσταλεί ακόμη γιατί όπως μου είπαν η inew απέσειρε όλες τις συσκευές ώστε να εγκατασταθούν σε αυτές οι νέες ρομ μια και αναφέρθηκαν πολλά προβλήματα. Είδωμεν........ Edited January 20, 2014 by BANDIT7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana1979 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Διαβάζω κάποια πράγματα για την φόρτιση της μπαταρίας και δεν εκπλήσσομαι μιας και τέτοια προβληματάκια ειναι συνηθισμένα σε πολλά mtk κινητά.Επίσης αυτό που αναφέρθηκε ότι το κινητό όταν η μπαταρία φτάσει στο 13% κλεινει,το έχετε όλοι; Καλά μιλάμε, αυτοί οι Κινέζοι είναι ότι να ναι. Δεν μας έφτανε η μικρή η μπαταρία του, δεν μπορεί να την φορτίζει πλήρες και από πάνω. Οπότε και μεγαλύτερη μπαταρία να βρούμε δεν κάνουμε τπτ, γιατί δεν θα μπορεί το κινητό να την φορτίζει. Πφφφ.... Παράθεση HTC DESIRE 825 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 (edited) Καλά μιλάμε, αυτοί οι Κινέζοι είναι ότι να ναι. Δεν μας έφτανε η μικρή η μπαταρία του, δεν μπορεί να την φορτίζει πλήρες και από πάνω. Οπότε και μεγαλύτερη μπαταρία να βρούμε δεν κάνουμε τπτ, γιατί δεν θα μπορεί το κινητό να την φορτίζει. Πφφφ.... Από που το συμπέρανες αυτό;!! Αφου αναφέρουν ότι τα 4,2 βολτ είναι το 97% της μέγιστης τάσης. Είναι θέμα λειτουργικό. Δεν δυσλειτουργεί. Σε μία μόνο φόρτιση σε μένα έδειξε 4,378βόλτ. Όλες οι άλλες στα 4,2 και κάτι ψιλά. [ATTACH]40155[/ATTACH] Edited January 20, 2014 by bill_phone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana1979 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Το δικό μου φτάνει μέχρι τα 4196 mV και μετά κατεβαίνει. Ποτέ δεν έχει φτάσει τα 4378 mV. Εγώ από αυτά που διάβασα κατάλαβα ότι μάλλον πρόκειται για hardware πρόβλημα και όχι software. Τέλος πάντων μακάρι να κάνω λάθος. Παράθεση HTC DESIRE 825 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsitb Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Καλημέρα ! Να ρωτήσω κάτι... για να βάλω την νέα ROM την τελευταία πχ πρέπει να κάνω και root? Ή απλά μπορώ κατά κάποιο τρόπο να κάνω update? Παράθεση that's me in the corner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 (edited) τελειως χαλια το toc2 παραλαβα το πακετο και ελειπε το κινητο ,ανοιξα dispute και μου λενε οτι θενε αποδειξη απο το ταχυδρομειο οτι το παραλαβα χωρις να χει κινητο,στο ταχυδρομειο ομως δεν μου δινουν κατι τετοιο γιατι δεν ανοικτηκε κοντα τους ... τι κανω τωρα και οχι μονο αυτο αλλα πληρωσα και τελωνειο 16 ευρω για αερα Edited January 20, 2014 by dragonmaster Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 τελειως χαλια το toc2 παραλαβα το πακετο και ελειπε το κινητο ,ανοιξα dispute και μου λενε οτι θενε αποδειξη απο το ταχυδρομειο οτι το παραλαβα χωρις να χει κινητο,στο ταχυδρομειο ομως δεν μου δινουν κατι τετοιο γιατι δεν ανοικτηκε κοντα τους ... τι κανω τωρα και οχι μονο αυτο αλλα πληρωσα και τελωνειο 16 ευρω για αερα δεν μπορείς να κάνεις κάτι, έπρεπε να ανοίξεις την συκσευασία τραβώντας βίντεο ταυτόχρονα! Λογικά στο ΄΄έφαγαν ΄΄ στο τελωνείο Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsitb Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 (edited) τελειως χαλια το toc2 παραλαβα το πακετο και ελειπε το κινητο ,ανοιξα dispute και μου λενε οτι θενε αποδειξη απο το ταχυδρομειο οτι το παραλαβα χωρις να χει κινητο,στο ταχυδρομειο ομως δεν μου δινουν κατι τετοιο γιατι δεν ανοικτηκε κοντα τους ... τι κανω τωρα και οχι μονο αυτο αλλα πληρωσα και τελωνειο 16 ευρω για αερα Πω ρε φίλε μου... Δε ξέρω αν πλήρωσες με PayPal αν μπορεί να γίνει κάτι! Μεγάλο ξενέρωμα πάντως!!! Ελπίζω κάποιος από το forum να σου δώσει λύση. Αν είναι δυνατόν οι παλιό σχιστομάτιδες!!! Που να πρηστούν από το ρύζι και να σκάσουν!!! Πότε το παρήγγειλες? Υ.Γ. τα άλλα τα έχει μέσα? Βασικά την μπαταρία? Γιατί αν δεν έχει ουτε μπαταρία τότε στο εφαγαν! από που είσαι? Που θα μπορούσαν να στο φάνε? Δεν είχε κολλητικές ταινίες και λοιπά? Πως το άνοιξαν? Φαίνεται κανά σιμάδι παραβίασης?? Edited January 20, 2014 by kotsitb Παράθεση that's me in the corner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskokos Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 τελειως χαλια το toc2 παραλαβα το πακετο και ελειπε το κινητο ,ανοιξα dispute και μου λενε οτι θενε αποδειξη απο το ταχυδρομειο οτι το παραλαβα χωρις να χει κινητο,στο ταχυδρομειο ομως δεν μου δινουν κατι τετοιο γιατι δεν ανοικτηκε κοντα τους ... τι κανω τωρα και οχι μονο αυτο αλλα πληρωσα και τελωνειο 16 ευρω για αερα Τωρα δυσκολα τα πραγματα... Το ταχυδρομιο θελει να ειναι καλυμμενο και δεν προκειται να γινει κατι γιατι δεν εχεις αποδειξεις οτι ελειπε το κινητο και το to2c δεν θα μπορει να το φορτωσει σε καποιον... Οποτε.. Σε βλεπω να κλαις τα λεφτα σου...τελωνειο γιατι?? Με free singaporepost δεν παρηγγειλες??? Εχω αρχισει να τρομαζω παρεπιπτοντως γτ και εγω απο εκει εχω παραγγειλει και ακομα περιμενω tracking number...οταν ερθει θα το ανοιξω τραβοντας βιντεο...μονο ετσι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 δεν μπορείς να κάνεις κάτι, έπρεπε να ανοίξεις την συκσευασία τραβώντας βίντεο ταυτόχρονα! Λογικά στο ΄΄έφαγαν ΄΄ στο τελωνείο δεν σκοπευω να το αφησω ετσι πληρωσα μεσω paypal και θελω τουλαχιστο τα λεφτα μου πισω ,το αν μου το εφαγαν εδω ή απο κει δεν ξερω ωστοσο δεν προκειται να κλεισω το case ,ειχε ξανασυμβει στο παρελθον παρομοια φαση απο ebay και μου παν κλεισε την case και θα σου επιστρεωψουμε μερος του ποσου και ακομα περιμενω:mad: αγορασα παμπολες φορες απο εξωτερικο αλλα τωρα δεν ξερω αν αξιζει το ρισκο,ισως φταιει οτι το πηρα χωρις κουτι για να γλιτωσω ταχα 2 δολλαρια και ετσι ηταν ευκολο να το ανοιξει κανεις Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 δεν σκοπευω να το αφησω ετσι πληρωσα μεσω paypal και θελω τουλαχιστο τα λεφτα μου πισω ,το αν μου το εφαγαν εδω ή απο κει δεν ξερω ωστοσο δεν προκειται να κλεισω το case ,ειχε ξανασυμβει στο παρελθον παρομοια φαση απο ebay και μου παν κλεισε την case και θα σου επιστρεωψουμε μερος του ποσου και ακομα περιμενω:mad: αγορασα παμπολες φορες απο εξωτερικο αλλα τωρα δεν ξερω αν αξιζει το ρισκο,ισως φταιει οτι το πηρα χωρις κουτι για να γλιτωσω ταχα 2 δολλαρια και ετσι ηταν ευκολο να το ανοιξει κανεις χωρίς να θέλω να σε πικράνω παραπάνω ή να σε τσαντίσω θα σου πω ότι και να άνοίξεις case τσάμπα θα το κάνεις , όταν το paypal σου ζητήσει αποδείξεις τι θα τους δώσεις ???? Ανοιξε αλλά νομίζω ότι οι πιθανότητες σου δικαιωσης είναι ελαχιστότατες :( Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosk Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 δεν σκοπευω να το αφησω ετσι πληρωσα μεσω paypal και θελω τουλαχιστο τα λεφτα μου πισω ,το αν μου το εφαγαν εδω ή απο κει δεν ξερω ωστοσο δεν προκειται να κλεισω το case ,ειχε ξανασυμβει στο παρελθον παρομοια φαση απο ebay και μου παν κλεισε την case και θα σου επιστρεωψουμε μερος του ποσου και ακομα περιμενω:mad: αγορασα παμπολες φορες απο εξωτερικο αλλα τωρα δεν ξερω αν αξιζει το ρισκο,ισως φταιει οτι το πηρα χωρις κουτι για να γλιτωσω ταχα 2 δολλαρια και ετσι ηταν ευκολο να το ανοιξει κανεις Λάθος σου που έκλεισες το dispute. Μετά από αυτό αποδέχεσαι ότι το θέμα έχει λυθεί. Παράθεση Spend time to think before you do... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Φίλε κρίμα. Μακάρι να βρεις άκρη.μπορείς όμως αν θες, να δωσεις περισσοτερες πληροφορίες; με sg post και πληρωσες τελωνείο; μονο το κινητό έλειπε ; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 δεν σκοπευω να το αφησω ετσι πληρωσα μεσω paypal και θελω τουλαχιστο τα λεφτα μου πισω ,το αν μου το εφαγαν εδω ή απο κει δεν ξερω ωστοσο δεν προκειται να κλεισω το case ,ειχε ξανασυμβει στο παρελθον παρομοια φαση απο ebay και μου παν κλεισε την case και θα σου επιστρεωψουμε μερος του ποσου και ακομα περιμενω:mad: αγορασα παμπολες φορες απο εξωτερικο αλλα τωρα δεν ξερω αν αξιζει το ρισκο,ισως φταιει οτι το πηρα χωρις κουτι για να γλιτωσω ταχα 2 δολλαρια και ετσι ηταν ευκολο να το ανοιξει κανεις Έκλεισες την υπόθεση επειδήσουτο είπαν αυτοί;!!!! Κράτα αυτό το μειλ. Πήγαινε στο ταχυδρομείο και ζητά αποδεικτικό για την μάζα του πακέτου. Και ρώτα και τον πωλητή πόσο πρέπει να είναι η συσκευασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Το gravity box τελικά δουλεύει σε μάς ? Ειδικά αυτό με τα sms (160 χαραχτήρες) Αντιμετωπίζω πρόβλημα με το tapatalk , οταν μπαίνω στο myphone μου γράφει : Απέτυχε η σύνδεση με το φόρουμ, παρακαλώ ελέγξτε με το διαχειριστή του φόρουμ ..... και δεν μου έρχονται push notificatios απο το myphone Σε άλλα σαιτ δουλεύει κανονικά το tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Το ταπαταλκ είναι γνωστό θέμα στο myphone και δε φταίνε τα κινητά μας.το gravitybox λογικά δουλευει κανονικά.βγήκε και νέα αναβάθμιση με υποστήριξη για αυτόματη απόκρυψη των εικονιδίων-ειδοποιησεων για τις sim και στον mtk6582 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 δεν σκοπευω να το αφησω ετσι πληρωσα μεσω paypal και θελω τουλαχιστο τα λεφτα μου πισω ,το αν μου το εφαγαν εδω ή απο κει δεν ξερω ωστοσο δεν προκειται να κλεισω το case ,ειχε ξανασυμβει στο παρελθον παρομοια φαση απο ebay και μου παν κλεισε την case και θα σου επιστρεωψουμε μερος του ποσου και ακομα περιμενω:mad: αγορασα παμπολες φορες απο εξωτερικο αλλα τωρα δεν ξερω αν αξιζει το ρισκο,ισως φταιει οτι το πηρα χωρις κουτι για να γλιτωσω ταχα 2 δολλαρια και ετσι ηταν ευκολο να το ανοιξει κανεις Mήπως το ότι πλήρωσες τελωνείο είναι καλό? Εννοώ ότι για πιο λόγο να πληρώσεις τελωνείο?? Δεν θα έπρεπε να το ανοίξουν να δούνε τι έχει μέσα και μετά να στο εκτελωνίσουν? Για ποιο λόγο να πληρώσεις κάποιο ποσό αν δεν έχει τίποτα μέσα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Έκλεισες την υπόθεση επειδήσουτο είπαν αυτοί;!!!! Κράτα αυτό το μειλ. Πήγαινε στο ταχυδρομείο και ζητά αποδεικτικό για την μάζα του πακέτου. Και ρώτα και τον πωλητή πόσο πρέπει να είναι η συσκευασία. Μισο κιλο περιπου Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Μισο κιλο περιπου το κουτι απο τον προμηθευτή ή το δικό σου? τεσπα αν λάβεις υποψην σου οτι το τηλεφωνο ζυγίζει λιγότερο απο 130 γραμμαρια και αυτοί σου δίνουν "περίπου" βάρος,καλά κρασιά. Εμένα θυμάμαι όταν ήρθε το δέμα το περιτύλιγμα απο μπουρμπουλήθρες ήταν σίγουρα βαρύτερο απο το κουτί ,μιλάμε πάνω απο 1 μέτρο Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 20, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Για κάποιο λόγο το strip unicode δεν δουλεύει εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakious Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 παιδια εχουμε κανα νεοτερο για καμια θηκη της προκοπης? με μπαταρια βγαλαμε καμια άκρη? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Για κάποιο λόγο το strip unicode δεν δουλεύει εδώ. Δουλεύει. Μπορεί όταν πληκτρολογείς να σου δείχνει τα εναπομείναντα και σε unicode και σε non unicode (εναλλάσσονται), αλλά δουλεύει. Στείλε ένα μύνημα σε μικρά και αν ο παραλήπτης το λάβει κεφαλαία τότε είναι οκ. Σε μένα πάντως αυτή η ρύθμιση στο gravity box δουλεύει. Και δεν θέλει restart. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapy13 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Mήπως το ότι πλήρωσες τελωνείο είναι καλό? Εννοώ ότι για πιο λόγο να πληρώσεις τελωνείο?? Δεν θα έπρεπε να το ανοίξουν να δούνε τι έχει μέσα και μετά να στο εκτελωνίσουν? Για ποιο λόγο να πληρώσεις κάποιο ποσό αν δεν έχει τίποτα μέσα??? Κι εγω αυτο σκεφτηκα να γραψω αλλα αντε εσυ να αποδειξεις οτι ηταν αδειο το πακετο. Θα σου πουνε μεσα ειχε ενα κινητο... Μακαρι να βρει λυση ο φιλος γιατι ειναι χοντρο αυτο που εγινε αλλα πρεπει παντα να ξεπακεταρουμε τα δεματα με καμερα. Κι εγω που το περιμενω μαλλον μεσα στην εβδομαδα ετσι θα κανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts