GODOS Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Έχει κανείς θήκη από htc butterfly να δούμε αν ταιριάζει στο inew; ίδιες διαστάσεις έχει και η κάμερα με το led φένεται να είναι στο ίδιο σημείο.... Παράθεση Petrotech Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomygr Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Έχει κανείς θήκη από htc butterfly να δούμε αν ταιριάζει στο inew; ίδιες διαστάσεις έχει και η κάμερα με το led φένεται να είναι στο ίδιο σημείο.... Εχω εγω, ειναι silicon case αλλα δεν ταιριαζει, ειναι πιο μικρη στα πλαγια. Θα βγαλουν ομως σιγουρα για το inew μιας και ειναι σε μεγαλη ζητηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seaman72 Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Χρησιμοποιώ το τηλέφωνο με μόνο μια SIM. Τις τελευταίες ώρες και στην προσπάθεια να καλέσω, αλλά και όταν λαμβάνω κλήσεις, μετά από ελάχιστα δευτερόλεπτα (στο 2ο-3ο κουδούνισμα) διακόπτεται το σήμα, βγαίνει η ένδειξη RADIO OFF και στη συνέχεια η ένδειξη 2nd slot sim not detected. Είμαι με τη stock 1.01 ROM και δεν έχω βάλει κάποια εφαρμογή για τον έλεγχο των sim πχ μέσω GravityBox. Τι σκ.... συμβαίνει? Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Eχεις cosmote sim,συνδεδεμένο bt ακουστικό και 3g data ανοιχτά; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Το εκανα αυτο, οκ. Μολις ομως επιλεγω το αρχειο .zip για φλασαρισμα μου λεει instalation aborted. Δοκίμασε να περάσεις άλλη εκδοση cwm recovery (μαντεψιά κάνω) Εγώ όταν είχα περάσει τη cwm recovery του οδηγου που έφτιαξα, έτρωγα πόρτα όταν προσπαθούσα να κάνω update της ρομ του κινητου. Με τη 2ης ρομ ultimate (Που είχε και αλλη εκδοση cwm) έγινε κανονικά update της 3ή ρομ Ισως φταίει αυτό που δεν σε αφήνει να περάσεις το mod του ΄χωρου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seaman72 Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 (edited) Χρησιμοποιώ το τηλέφωνο με μόνο μια SIM. Τις τελευταίες ώρες και στην προσπάθεια να καλέσω, αλλά και όταν λαμβάνω κλήσεις, μετά από ελάχιστα δευτερόλεπτα (στο 2ο-3ο κουδούνισμα) διακόπτεται το σήμα, βγαίνει η ένδειξη RADIO OFF και στη συνέχεια η ένδειξη 2nd slot sim not detected. Είμαι με τη stock 1.01 ROM και δεν έχω βάλει κάποια εφαρμογή για τον έλεγχο των sim πχ μέσω GravityBox. Τι σκ.... συμβαίνει? Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος? Eχεις cosmote sim,συνδεδεμένο bt ακουστικό και 3g data ανοιχτά; Έχω Wind sim, χωρίς ακουστικό. Με 3g data ανοιχτό δεν το κάνει όλες τις φορές. Με 2g σχεδόν πάντα. Καμιά εβδομάδα που έχω το τηλέφωνο το έκανε κάποιες φορές αλλά δεν έδωσα σημασία. Σήμερα το κάνει συνέχεια Edited January 17, 2014 by seaman72 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Έχω Wind sim, χωρίς ακουστικό. Με 3g data ανοιχτό δεν το κάνει όλες τις φορές. Με 2g σχεδόν πάντα. Καμιά εβδομάδα που έχω το τηλέφωνο το έκανε κάποιες φορές αλλά δεν έδωσα σημασία. Σήμερα το κάνει συνέχεια Γιατι δεν περνάς τη φρέσκια ρόμ μήπως και στρώσει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana1979 Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Toshiba class 10. Αν προλάβω, το απόγευμα θα την δοκιμάσω και θα μετρήσω και ταχύτητα. Για να δούμε αν είναι όντως class 10. και ναι, ειναι class10. Read 26.30MB/s-Write 12.44MB/s Να υποθεσω οτι ειρθε ρουταρισμενο και χωρις κινεζικες εφαρμογες? Οχι φιλε μου, δεν ηρθε ρουταρισμενο. Κινεζικες εφαρμογες δεν ειχε. Παράθεση HTC DESIRE 825 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seaman72 Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Γιατι δεν περνάς τη φρέσκια ρόμ μήπως και στρώσει ? Το έβαλα να φορτίσει να το τεστάρω και με γεμάτη μπαταρία. Πρέπει για update να διαβάσω τους οδηγούς και να το προσπαθήσω. Προς στιγμή δεν υπάρχει ούτε χρόνος ούτε διάθεση. Επίσης σχεδίαζα να περιμένω γιατί μάλλον το ΣΚ θα βγει στο needrom η 1.0.3, έτοιμη ρουταρισμένη, με CWM κλπ, για να την έβαζα κατευθείαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Δοκίμασε να περάσεις άλλη εκδοση cwm recovery (μαντεψιά κάνω) Εγώ όταν είχα περάσει τη cwm recovery του οδηγου που έφτιαξα, έτρωγα πόρτα όταν προσπαθούσα να κάνω update της ρομ του κινητου. Με τη 2ης ρομ ultimate (Που είχε και αλλη εκδοση cwm) έγινε κανονικά update της 3ή ρομ Ισως φταίει αυτό που δεν σε αφήνει να περάσεις το mod του ΄χωρου Την 3η ρομ εγω κι εγω. Αν θες πες μου βημα βήμα τι να κανω. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 (edited) http://s29.postimg.org/7jprznrdj/image.png imgurl παρότι μόνο +170 mAh, αναφέρεται αύξηση διάρκειας κατα 20% Edited January 18, 2014 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Την 3η ρομ εγω κι εγω. Αν θες πες μου βημα βήμα τι να κανω. Κατά πάσα πιθανότητα σου γύρισε σε στοκ recovery....το update της Rom. Τσέκαρε πρώτα Αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 http://s29.postimg.org/7jprznrdj/image.png imgurl παρότι μόνο +170 mAh, αναφέρεται αύξηση διάρκειας κατα 20%σωστος :) εισαι ο μονος που ασχολειται με το μοναδικο μειονεκτημα του inew που ειναι η μπαταρια στη φωτογραφια η μπαταρια του thl ειναι λιγο πιο μεγαλη μπηκε κανονικα? περιμενα να πετυχεις κατι διαφορετικα να παρω power bank παντως το 20% παραπανω δεν ειναι λιγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 (edited) Να σου πω αδερφέ, Ασχολούμαι "εκ του ασφαλούς", σκαλιζοντας και θέτοντας ερωτήματα σε φιλους που έχουν και τα 2 τηλέφωνα, αφού εκανα ερευνα οσον αφορα διαστάσεις και χωρητικότητα. Οι φωτο ειναι απο καποιον ποι εχει στην κατοχή του και τις 2 συσκευές. Πράγματι, ειναι ίσως το μοναδικό μειονέκτημα της συσκευής, ή αν θελεις, το μοναδικό χαρακτηριστικο που αξιζει και σηκώνει να βελτιωθεί. Παρόλα αυτά, κανείς αλλος δεν ασχολειται... Τεσπα...... Απ' οτι εχω διαβασει, η μπαταρία του w8 ταιριαξε... Εστω και στριμωχτά Οι επαφες ταιριαξαν.... Προτίθεμαι να αγοράσω μία και να πειραματιστώ πανω της... Αν το κατω μέρος της μπαταρίας ειναι πατούρα, ισως να μπορει να φαγωθεί λιγο... Μιλαμε για 1 χιλιοστό Στη χειροτερη να χαλασω μία μπαταρία.... Στην καλύτερη ομως........... Edited January 18, 2014 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Να σου πω αδερφέ, Ασχολούμαι "εκ του ασφαλούς", σκαλιζοντας και θέτοντας ερωτήματα σε φιλους που έχουν και τα 2 τηλέφωνα, αφού εκανα ερευνα οσον αφορα διαστάσεις και χωρητικότητα. Οι φωτο ειναι απο καποιον ποι εχει στην κατοχή του και τις 2 συσκευές. Πράγματι, ειναι ίσως το μοναδικό μειονέκτημα της συσκευής, ή αν θελεις, το μοναδικό χαρακτηριστικο που αξιζει και σηκώνει να βελτιωθεί. Παρόλα αυτά, κανείς αλλος δεν ασχολειται... Τεσπα...... Απ' οτι εχω διαβασει, η μπαταρία του w8 ταιριαξε... Εστω και στριμωχτά Οι επαφες ταιριαξαν.... Προτίθεμαι να αγοράσω μία και να πειραματιστώ πανω της... Αν το κατω μέρος της μπαταρίας ειναι πατούρα, ισως να μπορει να φαγωθεί λιγο... Μιλαμε για 1 χιλιοστό Στη χειροτερη να χαλασω μία μπαταρία.... Στην καλύτερη ομως........... θα ειναι φοβερη αναβαθμιση για το κινητο αν το καταφερεις φιλε Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosvlass Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Την άδεια μπαταρία πολλοί εμισησαν, τα έξτρα170mah κανείς!! Jpower73 από όπου κανείς παραγγελία πες μου να κάνω και εγω. Αν θες βάζουμε μια κοινή(την κάνω και εγώ δεν έχω θέμα) και θα το φάμε το κωλοχιλιοστό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Ευχαριστώ παιδια, Παντως, απο ερωτημα που τέθηκε στον κατασκευαστή του τηλεφώνου, δόθηκε η απάντηση προκειται να βγαλουν μπαταρία μεγαλύτερης χωρητικότητας Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Πως γίνεται με +170 να έχει +20% Μήπως δεν έκανε καλιμπράρισμα της καινούργιας. Δεν μου ακούγεται λογικό. Παντως σε μένα το κινητό βγάζει 36ώρες συνεχούς χρήσης με wifi-δεδομένα-3g ανοιχτά και 45-60λεπτά gps. Οπότε είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αν και όπως ήλπιζα για το otg, έτσι ποντάρω ότι θα βγει και μεγαλύτερη μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Aν έχω καταλάβει σωστά, βλέποντας τις φωτογραφίες, έχει γίνει με επιτυχία η προσάρτηση μιας μπαταρίας από w8 στο inew, εξού και η αναφορά για αύξηση της τάξης του 20% και όχι 10% όπως θα περίμενε κανείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 (edited) http://img560.imageshack.us/img560/3954/3pmb.png Πάντως είναι εκνευριστικό αυτο το 4αωρο για φόρτιση. Ποτε δεν χρειάστηκε να φορτίσει κάτι τόσο χρόνο. Ακομη και το Χ 1 8 ι που ειχα με την ΒΑ750 στα 2000μιλιαμπερωρια με φορτιστη στα 5 βολτ και χιλια μιλιαμπερ φορτιζε σε 2 ωρες και κατι. Πιστεύεις οτι θέλει στρώσιμο? Σορρυ που πριζω, αλλά το θεμα ρην μπαταρίας είναι πολύ σημαντικό... Καλίμπραρα και εγώ την μπαταρία και η ένδειξή της πέφτει πιο ομαλά. Ειδικά αυτό το σκαλοπάτι από 100% ->90% εξομαλύνθηκε αρκετά. Θα την αφήσω να εκφορτίσει εντελώς όπως προτείνει το πρόγραμμα και τις επόμενες μέρες θα εχω μια καλύτερη εικόνα. Στο 10% θα ανεβάσω και μία εικόνα από τα στατιστικά για να μου πείτε και εσείς. edit Aν έχω καταλάβει σωστά, βλέποντας τις φωτογραφίες, έχει γίνει με επιτυχία η προσάρτηση μιας μπαταρίας από w8 στο inew, εξού και η αναφορά για αύξηση της τάξης του 20% και όχι 10% όπως θα περίμενε κανείς. Μα η μπαταρία του w8 είναι 2000mah. Δηλ 150 παραπάνω. Άρα έχουμε μία αύξηση της τάξης του ~8%. Πως μπορεί να αυξήθηκε η αυτονομία 20%; edit 2 Όταν ακούω μουσική με τα ακουστικά δεν υπάρχει επιλογή να μεταφέρω τον ήχο στο ηχείο. Πρέπει να βγάλω τα ακουστικά και να ξεκινήσω πάλι το πρόγραμμα μουσικής. Να βάλω άλλο πρόγραμμα για μουσική; Edited January 18, 2014 by bill_phone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsitb Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 (edited) Καλήμερα στην παρέα. Έχω δύο απορίες... 1ον) Θα παραγγείλω 2 INEW V3 πιθανών από το minideal και θα ήθελα να μου πει κάποιος τι εγγύηση δίνει. Το επίσημο site της iNEW δίνει 12 μήνες. Παίζει το minideal να δίνει λιγότερο? 2ον) Είμαι αρχάριος στον κόσμο τον smartphone για να καταλάβετε θα είναι το πρωτο μου android (παρόλα αυτά ψάχνομαι και ξέρω πιο πολλά απο ορισμένους για τα δικά τους τηλέφωνα) και φοβάμαι να το κάνω root μόνος μου. Αλλά από ότι βλέπω για να ωφεληθώ απο apps του τύπου battery calibration πρέπει να είναι root η συσκευή!! Αν όχι σήμερα αύριο θα παραγγείλω τα 2 κινητά και έχω αγχωθεί!!! όσοι γνώστες θέλουν και μπορούν ας βοηθήσουν!!! Υ.Γ. Υπάρχει περίπτωση να κάνω κάποια γκάφα στο root ή στη νέα rom και μετα όταν θελήσω να το επαναφέρω να μην μπορώ και να το βουλιάξουμε το πλοίο?? ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ πάρα πολύ ολους που βοηθάτε με τα σχετικά links ...good job! http://www.fastcardtech.com/iNew-V3 αυτό το site είναι αξιόπιστο?? γιατί φτηνό είναι πάντως... Edited January 18, 2014 by kotsitb Παράθεση that's me in the corner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Μα η μπαταρία του w8 είναι 2000mah. Δηλ 150 παραπάνω. Άρα έχουμε μία αύξηση της τάξης του ~8%. Πως μπορεί να αυξήθηκε η αυτονομία 20%; Eγώ το λέω για το αν έχει γίνει με επιτυχία η μετατροπή ώστε να πάμε να αγοράσουμε μια τέτοια μπαταρία! Τώρα αυτό το 20% πρέπει να είναι αρκετά σχετικό και δεν ξέρω πως "μετρήθηκε". Πάντως να έχουμε υπ'όωιν ότι τα mah έχουν άμεση συνάρτηση και με τα volts. Aν πχ η τάση μια μπαταρίας είναι 3,6v kai 2000mah είναι =7,2 Wh, ενώ μια άλλη μπαταρία με 3,8 ονομαστική τάση και πάλι 2000mah τότε ισούτε με 7,6wh. Έτσι έχουμε 2 μπαταρίες με τα ίδια mah αλλά η μία έχει περίπου 5% παραπάνω ενέργεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Παρακάτω έχω κάποια δείγματα φωτογραφίας του inew v3 για κάποιους που ρώταγαν. 1. Αυτή είναι σε εντελώς σκοτεινό δωμάτιο 2. Αυτή είναι πορτραίτο 3. Αυτή είναι σε τοπίο με αρκετή συννεφιά 4. Δείγμα με την μπροστινή κάμεραη οποία πάντως έχει autofocus! Είναι fullsize τα αρχεία για αυτό έχω μόνο τα Links Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arnaougeo Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Θα ήθελα κάποιες προτάσεις για camera aplication για την καλύτερη αξιοποίηση της φωτογραφικής του V3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskokos Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Παιδια μετα απο συνομιλια με την susan μου ειπε οτι εχουν πολλες παραγγελειες και ειναι και το καινουργιο κινεζικο ετος οποτε απο βδομαδα θα στειλει τα κινητα...οσοι παραγγειλαμε απο 9/1 και μετα....περαστικα μας!! Φλεβαρη το βλεπω να ερχεται... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts