valanths Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 βρισκω και εδω http://www.1buy.com/5-0-inch-inew-v3-ultrathin-3g-quad-core-smartphone-android-4-2-mtk6582-1-3ghz-16gb-1gb-dual-cameras-13-0mp-ogs-screen-gps.html ειναι διαθεσιμο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Το κλείδωσαν ώστε να το πάρεις μόνο με κάρτα microsd? Δεν μπορώ να το παρω διαφορετικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kergaz Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Το κλείδωσαν ώστε να το πάρεις μόνο με κάρτα microsd? Δεν μπορώ να το παρω διαφορετικά Όντως, έτσι δείχνει φίλε μου, και σε εμένα το ίδιο μου βγάζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoticos Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Λοιπον, αφου μιλησα με την Susan του To2c οπως ηταν αναμενομενο το τηλεφωνο δεν εχει, otg, gesture sensor, nfc. Εχει gorilla glass 2 ομως (απο οτι λεει η κινεζουλα). Μου ειπε οτι θα το στειλει το συντομοτερο δυνατο, δινοντας ακομα ενα καλωδιο pc και φορτιστη αυτοκινητου σαν δωρα...Οταν την ρωτησα γιατι αλλα γραφουν στο νημα του κινητου και αλλα ισχυουν, μου απαντησε το γνωστο:sorry, :(. Οπως και να εχει η τιμη του κινητου συνεχιζει να ειναι σουπερ, αρκει να το στειλουν οι απαιχτοι κινεζοι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxlakis7 Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Αντε να ρθει στους πρωτους "ηρωες" να μας πει τι παιζει τελικα γιατι οι κινεζοι στο "κανω τον κινεζο" ειναι pro...:rolleyes:...παντως αν ολα τα υπολοιπα ειναι οκ και εχει τοσο καλη καμερα ακομα αξιζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Έβγαλαν το κλείδωμα με την microsd. Το χτύπησα και εγώ. Πως είναι δυνατόν να μην τα έχει; Αφου στην σελίδα της inew αναφέρει ότι έχει....:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Με τον τηλεφωνικό κατάλογο τι παίζει? Λεει εως 500 τηλέφωνα. Εγω εχω παραπάνω, τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Με τον τηλεφωνικό κατάλογο τι παίζει? Λεει εως 500 τηλέφωνα. Εγω εχω παραπάνω, τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση? βάλτα στο gmail σου , να τα οργανώσεις σωστά, χωρίς 2πλες εγγραφές κλπ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 λοιπόν, η ανταπόκριση ηταν πολυ γρηγορη. Dear, We are very appreicate that you like this phone, so happy, it is our new product in our store. We will install the google play, and this phone has Greek language, we will send the EU plug for you. and declare it as gift for 30$.Thank you.We will handle it quickly. επίσης, λένε ότι δεν έχει ο-τι-τζι, αλλά θα μου στειλουν ένα καλωδιακι για τον υπολογιστη το πέιπαλ μου εστειλε το εξης μέιλ Details about your shipment Transaction ID: 1χχχχχχχχχχχχχχχχχW Dear χχχχχχχ χχχχχχ, 蔡 清云 added shipping details. Please note that the tracking information and shipping status are shown exactly as the seller entered them.Shipper http://www.singpost.com Tracking number RF00000000000SG Shipping status Shipped If you have questions about the shipment, please contact to2c.pay@gmail.com Seller 蔡 清云 to2c.pay@gmail.com Shipping address - unconfirmed χχχχχχχχ χχχχχχχχχχ χχχχχχχχχχχχχχ χχχχχχχχχχχχ χχχχχχχχχχχχχ χχχχχχχχχχ χχχχχχχ Yours sincerely, PayPal υπάρχει καποιο προβλημα με το unconfirmed παραπανω? Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 λοιπόν, η ανταπόκριση ηταν πολυ γρηγορη. Dear, We are very appreicate that you like this phone, so happy, it is our new product in our store. We will install the google play, and this phone has Greek language, we will send the EU plug for you. and declare it as gift for 30$.Thank you.We will handle it quickly. επίσης, λένε ότι δεν έχει ο-τι-τζι, αλλά θα μου στειλουν ένα καλωδιακι για τον υπολογιστη το πέιπαλ μου εστειλε το εξης μέιλ Details about your shipment Transaction ID: 1χχχχχχχχχχχχχχχχχW Dear χχχχχχχ χχχχχχ, 蔡 清云 added shipping details. Please note that the tracking information and shipping status are shown exactly as the seller entered them.Shipper http://www.singpost.com Tracking number RF00000000000SG Shipping status Shipped If you have questions about the shipment, please contact to2c.pay@gmail.com Seller 蔡 清云 to2c.pay@gmail.com Shipping address - unconfirmed χχχχχχχχ χχχχχχχχχχ χχχχχχχχχχχχχχ χχχχχχχχχχχχ χχχχχχχχχχχχχ χχχχχχχχχχ χχχχχχχ Yours sincerely, PayPal υπάρχει καποιο προβλημα με το unconfirmed παραπανω? Οχι,κι εμενα ετσι γραφει 4 χρονια τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Εδω παντως http://www.to2c.com/inew-v3-mtk6582-quad-core-nfc-5-0-fhd-screen-1-3ghz-android-4-2-1gb-16gb-1280-720.html το εχει ακομα προσφορα με το κουπονακι και τα δωρακια-25$. Σχετικα με την μπαταρια, λετε να υπαρχει στο εμποριο και μεγαλυτερη γι αυτο το τηλεφωνο? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Το κουπονακι που λετε ρε παιδια που το βρισκουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Το κουπονακι που λετε ρε παιδια που το βρισκουμε? βάζεις στο shopping cart και είναι : INEWV3 Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Το κουπονακι που λετε ρε παιδια που το βρισκουμε? Στο δευτερο βημα της αγορας, στο βγαζει στα αριστερα, και πληκτρολογεις INEWV3 Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 (edited) Γραψε λαθος.. Edited December 18, 2013 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomygr Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 2 πολυ περιληπτικα βιντεο που βρηκα: Δεν ξερω, μιας και την πατησα με το star s5 (οπως αναφερθηκε προηγουμενως για αυτους του επεξεργαστες, δηλαδη χαμηλο ηχειο, χαλια gps, ασθενες wifi) θα περιμενω καποιο αντικειμενικο review προτου το παραγγειλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 2 πολυ περιληπτικα βιντεο που βρηκα: Δεν ξερω, μιας και την πατησα με το star s5 (οπως αναφερθηκε προηγουμενως για αυτους του επεξεργαστες, δηλαδη χαμηλο ηχειο, χαλια gps, ασθενες wifi) θα περιμενω καποιο αντικειμενικο review προτου το παραγγειλω. κι ομως το star s5 που το εχω ακομα και το προσεχω σαν θησαυρο ειναι καταπληκτικο κινητο,ισως επεσες σε ελλατωματικο κοματι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 (edited) γενικα τι γνωριζουμε ρε παιδια για τον MTK6582 υπερ και κατα? ετοιμος ειμαι κ εγω να το παρω εχω το Amoi N828 MTK6589 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος σε ΟΛΑ το συγκεκριμενο κινητο INEW V3 το ερωτευεσαι με τη μια:love: Edited December 18, 2013 by soullis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Νομίζω ότι κάποιος κάνει λάθος, στο βίντεο που το μετράει ο τύπος, δεν είναι 6,5mm αλλά χαλαρά 8mm :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Το μετράει με κινέζικο παχυμετρο, για αυτο το βγάζει πιο παχύ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Phone Standard GSM, WCDMA Network Support GSM 850/900/1800/1900 MHz, WCDMA 850/2100 MHz 3g κανονικα ελλαδα? απο root τι να παιζει ??? Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Λογικά οτι και με τα άλλα κινέζικα mtk.framaroot και 3g παιζει κανονικά Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Λογικά οτι και με τα άλλα κινέζικα mtk.framaroot και 3g παιζει κανονικά με το χερι στη σκανδαλη (checkout with paypal) κριμα που δεν ειναι καμία κινεζα online να την ρωτησω. btw το κουπονι παιζει ακομα κανονικα. Δεν υπαρχει και κανενα review της προκοπης πουθενα.... Να ρωτησω και κατι αλλο απο t02c πως τους αφηνουμε σημειωμα να ειναι root, να εχει ελληνικα και να στείλουν ευρωπαϊκό φορτιστή και να το ...δηλωσουν σαν δωρο η low priced ???:) Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Στο paypal πριν πληρώσεις,σου δίνει δυνατότητα να γράψεις μήνυμα για τον πωλητή και φυσικά μπορεις να το πεις και στον εκπρόσωπο τους εδώ στο φόρουμ Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts