Jump to content

exoticos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    58
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by exoticos

  1. exoticos

    OnePlus 6

    Ποιο ειναι το 8αρι;
  2. exoticos

    Poco F1

    Γιατι σε μενα φαινονται καλυτερες αυτες με την stock;
  3. Ειναι πολλα τα χρηματα. Με τοσα υπαρχουν πολλες λυσεις.
  4. exoticos

    OnePlus 6

    Σ' ευχαριστω για την απαντηση σου. Αναβαθμισεις παιρνει κανονικα;
  5. exoticos

    OnePlus 6

    Καλησπερα κι απο μενα. Ποια ειναι η διαφορα του 6000 με το 6003; Ευχαριστω!
  6. Τηρουμενων των αναλογιων τιμης-αποτελεσματος ειναι εξαιρετικο το τηλεφωνο. Οποιος διαθετει περισσοτερα χρηματα υπαρχουν πολλες λυσεις οχι ομως κατ' αναγκη και καλυτερες.
  7. Ε, οχι και να κυνηγαμε την Xaiomi για να μας δωσει updates... Και να σε ρωτησω κατι, με αυτα τα χρηματα τι επιλογες αλλες εχεις; Που να εχει και καλυτερη καμερα βεβαια.
  8. exoticos

    OnePlus 6

    Καλησπέρα σε όλους! Σκέφτομαι να προβώ στην αγορά του κινητού και αναρωτιέμαι ποια έκδοση είναι καλύτερη, δηλαδή από banggood ή gearbest? Επίσης, αν θέλετε να μου πείτε τη γνώμη σας αναφορικά με ποιο θα ήταν καλύτερη επιλογή: το op6 ή κάποιο από τα mi8, mi mix2s? Ευχαριστώ πολύ!
  9. exoticos

    Poco F1

    Η priority line απο gearbest ειναι απολυτως ασφαλης μεθοδος. Επισης: https://www.gearbest.com/promotion-TOP-SELLERS-GEAR-special-2814.html 267,96 με priority line τελικη τιμη. Δεν απαιτειται ασφαλεια δεματος εαν πληρωσετε με paypal.
  10. exoticos

    Poco F1

    Ωραια, εσυ θα μου δινεις τα χρηματα κι εγω θα σου αγοραζω οτι θες αλλα με ενα μικρο κερδος για μενα που θα ειναι λιγοτερο απο το τελωνειο, ας πουμε μονο 10%, νομιζω οτι ειναι δικαιο. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πολυ σωστα, συμφωνω απολυτως. Ο φιλος μαλλον την πατησε, παρολο που εχει τοση εμπειρια. Ποτε με nl, αυτο ειναι το πρωτο πραγμα που μαθαινεις οταν ξεκινας να αγοραζεις απο κινα.
  11. exoticos

    Poco F1

    Ποιος σου ειπε οτι τωρα πληρωνεις τελωνειο; εαν επιλεξεις την αντιστοιχη μεθοδο αποστολης χωρις τελωνειο δεν εχεις προβλημα.Τουλαχιστον για banggood και gearbest και πιστεψε με εχω κανει και συνεχιζω να κανω πολλες αγορες.
  12. Πως και το εδωσες;δεν ησουν ευχαριστημενος;πηρες κατι αλλο;
  13. Καλησπέρα σε όλους. Xiaomi Mi 8 MIUI 9 4G Phablet International Version - BLACK 6GB RAM 64GB ROM Gearbest στα 374,31 ευρώ με Registered Air Mail. Σόρρυ τώρα είδα ότι το έβαλε άλλος φίλος πριν.
  14. Μακράν καλύτερο το asus από το inew v3 δεν θα το μετανιώσεις. Το μόνο στο οποίο ΙΣΩΣ να είναι καλύτερο το inew v3 είναι η κάμερα. Δεν θα συμφωνησω ακριβως, εχω την τυχη να τα εχω και τα 2 μπροστα μου! Σε καποια υπερτερει το ενα, σε αλλα το αλλο. asus zenfone 5: καμερα, ειδικα τη νυχτα!(σας φαινεται παραξενο, αλλα ισχυει) επιδοσεις-ταχυτητα (λογω επεξεργαστη, ρομ) ποιοτητα κατασκευης (πολυ καλυτερα υλικα, πολυ καλυτερη συναρμολογηση) πολλες επιλογες οπως εχει στησει η asus το interface πιο στιβαρο στο χερι υποστηριξη απο την μαμα εταιρεια inew v3: καλυτερη και φωτεινοτερη οθονη (αισθητη η διαφορα) λεπτοτερο, μικροτερο, ελαφρυτερο. σορρυ για το off topic...
  15. κατανοητο αυτο που λες και αφου δεν ειναι κατι ιδιαιτερο στην κατηγορια του οπως ισχυριζεσαι, θα σου προτεινα να μην το παρεις και να αφησεις εμας που το εχουμε να αντιμετωπιζουμε τα "μειονεκτηματα"του. παρεπιπτοντως δεν θα ηταν πιο συνετο να το πιασεις στα χερια σου, να το δουλεψεις και μετα να εφρασεις τις θετικες ή αρνητικες εντυπωσεις σου? ή να διαβαζεις προσεκτικα τις δικες μας μαρτυριες?και κατι τελευταιο ετσι για την ιστορια...οσα χρονια ασχολουμαι με κινεζικα κινητα (και ειναι αρκετα σε αριθμο που περασαν απο τα χερια μου) σε διαβεβαιωνω οτι ειναι με διαφορα το καλυτερο στα χρηματα που στοιχιζει και οχι μονο! τα συμπερασματα δικα σου! παντα φιλικα:)
  16. ναι επιβεβαιωνω οτι το δικο μου αριστερα κατω δεν εφαρμοζει τελεια, αλλα ειναι μικρη η ατελεια και επειδη το καπακι ειναι πολυ λεπτο και λυγιζει ευκολα, δημιουργει με το βαλε-βγαλε "μποσικα". ομως δεν φαινεται ασχημα και δεν συμβαινει σε ολα. το κινητο επαναλαμβανω ειναι αψογο και ξεφευγει με το design του απο τη γνωστη στρογγυλεμενη πεπατημενη! επισης θα υποστηριχθει πολυ και αυτο ειναι υπερ μας:)
  17. φιλε, χωρις παρεξηγηση αλλα με 140 ευρω τι περιμενεις να αγορασεις, κινητο επιπεδου νοτε 3 ή αλλες παρομοιες ναυαρχιδες? το κινητο ειναι αψογο για τα λεφτα του και αν ειχα 50 κομματια θα τα εδινα σε 1 βδομαδα... το μονο μειον ειναι η μπαταρια αλλα πιστευω θα βρεθει συντομα λυση και σε αυτο. μην γκρινιαζετε καποιοι και μην το ψειριζετε λες και θα αγορασετε σπιτι ή αυτοκινητο:p
  18. επειδη εχω το w8s, δοκιμασα την μπαταρια και μπορει να μπαινει και να ταιριαζει στις επαφες μεν αλλα δεν χωραει. θελει αρκετο φαγωμα. μην ξεχναμε οτι το κασωμα και το καπακι του v3 δεν ειναι για πολυ ζορισμα...
  19. απο που λεγεται αυτο φιλε, γιατι εγω αλλα διαβαζω...
  20. Ελπίζω να μου έρθει σε λιγότερο από μήνα! δωρακι για τον Αγιο Βαλεντινο?:p
  21. μπορεις να δωσεις ενα λινκ με την τελευταια εκδοση του Gravitybox? ευχαριστω!
  22. Μια καλη λυση ειναι αυτη (αν και λιγο ακριβη, αλλα φαινεται ποιοτικη): http://www.groupon.gr/deals/special-deal/e-gadgets/32721230?nlp=&CID=GR_CRM_1_0_0_11&a=1656
  23. Το προβλημα μοτ ειναι οτι δεν μπορω να ρουταρω το τηλεφωνο... το λινκ που δινεις παραπανω δεν βγαζει σε σελιδα ρουταρε το με το http://www.kingoapp.com/?utm_source=Android%20ROOT γρηγορο και απλο. το εκανα σε 2 κινητα!
  24. Βασιλη εισαι αψογος...ακολουθησα τις οδηγιες σου και ολα καλα! επιβεβαιωνω αυτο με την ενδειξη της καρτας...απο 16gb τωρα τη βλεπει σαν 8gb αφου την εκανα φορματ πρωτα. Εχω την εντυπωση οτι ειναι πιο γρηγορο τωρα το κινητο. Σκορ antutu: 17104 Storage MEMORY: 5900,9/6049,3 MB RAM:498,5/966,3 MB Internal SD Card: 13761,6/15167,0 MB Επιβεβαιωσε ή συγκρινε λιγο τις τιμες με τις δικες σου σε παρακαλω:)
  25. To πηρα - αντεγραψα και μετα επικολληση! που το εκανες ομως επικολληση και ποτε:)
×
×
  • Create New...