akispp Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί το κινητό μου Inew v3 ανοίγει και κλείνει μόνο του;; ότι και να ήταν διορθώθηκε με μία εργοστασιακή επαναφορά. Τώρα όλα ΟΚ. Ξέρει κανείς πως μπορούμε να αυξήσουμε την ένταση του ήχου στο μικρόφωνο και στο μεγάφωνο;;; Υπάρχει καποιο ΑΡΡ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 ότι και να ήταν διορθώθηκε με μία εργοστασιακή επαναφορά. Τώρα όλα ΟΚ. Ξέρει κανείς πως μπορούμε να αυξήσουμε την ένταση του ήχου στο μικρόφωνο και στο μεγάφωνο;;; Υπάρχει καποιο ΑΡΡ;;; mobile uncle tools.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evetsou Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Καλησπερα παιδια! Θα ηθελα τα φωτα σας καθοτι λιγο ασχετη...εχω απορια σχετικα με το τηλεφωνο. Πρωτα απο ολα γιατι δεν κανει την ασυρματη ενημερωση αφου εχουν βγει πιο ενημερωμενες εκδοσεις? Εμενα τη δεδομενη στιγμη εχει το 1.0.10 και θα ηθελα να περασω το 1.0.14 Δευτερον....τι ακριβως αλλαγες θα εχει αν βαλω το 1.0.14? θα εχει καποια ουσιαστικη αλλαγη ή οχι και να κατσω στα αυγα μου? Επισης ξερει κανεις απο εσας αν το led notification ειναι rgb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batsilos Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Τις ενημερώσεις πρέπει να τις κάνεις εσύ με το χεράκι , δεν γίνονται απο τον αέρα όπως μερικά άλλα τηλέφωνα. Τώρα έχεις 4.2.2 , μετά θα πάς σε 4.4.2 Το led είναι RG Red - Green Παράθεση Batsilos (Bilias aka Fazer-1000) HTC-HD2 - Inew V3 - Lenovo A3500FL - Jiayu G4s octa http://www.needrom.com/author/batsilos ---- Οι ROM μου στο Needrom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollo_el Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 .... Δουλεύεις πάνω σε Lollipop για το κινητό μας; Θα βγάλεις σε MIUI; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batsilos Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Οτι βγήκε σε cyanogenmod. Χωρίς kernel δεν γίνεται lolipop AOSP. Ούτε τα xiaomi MTK έχουν lolipop Παράθεση Batsilos (Bilias aka Fazer-1000) HTC-HD2 - Inew V3 - Lenovo A3500FL - Jiayu G4s octa http://www.needrom.com/author/batsilos ---- Οι ROM μου στο Needrom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Εδω και μια εβδομαδα κανει μονο του επανακινησεις σε ασχετους χρονους. Περναμε τη ρομ απο την αρχη και στρωνει ή θελει και κατι αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros_ami Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160323/7a0da7625416f226c49fd4c55313dfe7.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160323/017c8bf166c6010e18618d60bdf8b6bb.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160323/5ca4af61656c06fd8b060d00757f1536.jpg Πωλείται σε άριστη εξωτερικη κατάσταση με γνήσια ανοιγομενη θήκη, οθόνη αλλάχτηκε τον περασμένο Δεκέμβριο. Εχει κάποιο θέμα με ανοιγοκλησιματα σε ασχετη χρονική στιγμή και το μικρόφωνο δεν ακούγεται καλά. Οποιος πιστεύει οτι φτιάχνεται ή το θέλει για ανταλλακτικά ας μου στείλει πμ. Για λεπτομέρειες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyruskats Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Καλησπέρα στη παρέα. Έχει κανείς καμιά οθόνη ή χαλασμένη συσκευή που να δουλεύει η οθόνη; Ενδιαφερομε για αγορα γιατί η δικιά μου έσπασε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takismpatz Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Καλησπέρα τι κανετε??εχω ενα προβλημα...χθες πατησα το fastboot και εκλεισε το κινητο λογο του οτι βγηκε η μπαταρια και ειναι νεκρο πλεον..το βαζω να φορτισει και ουτε καν ανοιγει ανοιγει το φωτακι..τι γινεται με αυτο?καποια βοηθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollo_el Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Οτι βγήκε σε cyanogenmod. Χωρίς kernel δεν γίνεται lolipop AOSP. Ούτε τα xiaomi MTK έχουν lolipop Στην MIUI 7 σου, το xposed framework γίνεται να εγκατασταθεί; Προσπάθησα (v.2.6.1), αλλά δεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batsilos Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 θέλει ειδικό modified για xiaomi. Δες εδώ.... Miui xposed Παράθεση Batsilos (Bilias aka Fazer-1000) HTC-HD2 - Inew V3 - Lenovo A3500FL - Jiayu G4s octa http://www.needrom.com/author/batsilos ---- Οι ROM μου στο Needrom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollo_el Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 θέλει ειδικό modified για xiaomi. Δες εδώ.... Miui xposed Ωραίος. Θα το δω. Σε ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akispp Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 (edited) Τελικά το πρόβλημα δεν διορθώθηκε . Μετά και από εργοστασιακή επαναφορά συνεχίζει να απενεργοποιείται μόνο του . Καμιά φορά κάνει μόνο του επανεκκίνηση άλλοτε δεν επανέρχεται . Βγάζει μόνο την αρχική οθόνη με το λογότυπο INEW και κολλάει εκεί. Βγάζω τελείως την μπαταρία για περίπου 20λεπτά και μετά επανέρχεται .Όμως κατά την διάρκεια την ημέρας το ξανακάνει. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος;;; Μήπως πρέπει να περάσω νέο λογισμικό;;;;;; Edited April 10, 2016 by akispp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Τις ενημερώσεις πρέπει να τις κάνεις εσύ με το χεράκι , δεν γίνονται απο τον αέρα όπως μερικά άλλα τηλέφωνα. Τώρα έχεις 4.2.2 , μετά θα πάς σε 4.4.2 Το led είναι RG Red - Green Εαν αλλάξετε το lights.default.so και εγκαταστήστε το led blinker, δεν θα δείτε 7 χρώματα? Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akispp Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 βρηκες λύση ;;;; γιατι μάλλον εχω το ίδιο πρόβλημα ----- προσθήκη μηνύματος 92 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εδω και μια εβδομαδα κανει μονο του επανακινησεις σε ασχετους χρονους. Περναμε τη ρομ απο την αρχη και στρωνει ή θελει και κατι αλλο? βρηκες λύση ;;;; γιατι μάλλον εχω το ίδιο πρόβλημα ----- προσθήκη μηνύματος 105 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- βρηκες λύση ;;;; γιατι μάλλον εχω το ίδιο πρόβλημα ----- προσθήκη μηνύματος 92 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- βρηκες λύση ;;;; γιατι μάλλον εχω το ίδιο πρόβλημα Τελικά το πρόβλημα δεν διορθώθηκε . Μετά και από εργοστασιακή επαναφορά συνεχίζει να απενεργοποιείται μόνο του . Καμιά φορά κάνει μόνο του επανεκκίνηση άλλοτε δεν επανέρχεται . Βγάζει μόνο την αρχική οθόνη με το λογότυπο INEW και κολλάει εκεί. Βγάζω τελείως την μπαταρία για περίπου 20λεπτά και μετά επανέρχεται .Όμως κατά την διάρκεια την ημέρας το ξανακάνει. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος;;; Μήπως πρέπει να περάσω νέο λογισμικό;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Οχι φιλε δεν βρηκα λυση και εγω περιμενω μπας και μας πει κανεις εδω που γνωριζει περισοτερα Sent from my m2 note using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmon17 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Δυστυχώς το ίδιο πρόβλημα παρουσιάζει και το δικό μου, γηραιό πλέον, iNew V3. Εδώ και 3 εβδομάδες συχνά αλλά όχι κάθε μέρα ή κάνει restart μόνο του ή - το χειρότερο - ξαφνικά το κουμπί on-off παύει να λειτουργεί, ενώ το κινητό είναι σε κατάσταση stand-by και χρειάζεται να βγάλω - βάλω μπαταρία για να λειτουργήσει πάλι κανονικά. Το κινητό το έχω από τον Ιούνιο του 2014 και το έχω μόνο root και ακόμα με την 4.2.2. !! Δεν το έχω "σκαλίσει" καθόλου, με αρκετές εφαρμογές βέβαια... Τεσπά, δεν έχω παράπονα μέχρι τώρα, μια χαρά με εξυπηρέτησε για τα λεφτά του και ήδη ο αντικαταστάτης του έχει επιλεγεί, το LG G4 dual. Παράθεση Stay alive, keep riding Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollo_el Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Για όλους εσάς που έχετε τα παραπάνω προβλήματα: Χωρίς να είμαι αυθεντία βέβαια, όμως, έχετε δοκιμάσει εγκατάσταση διαφορετικής ρομ από αυτής που έχετε (με ή χωρίς format); Αν όχι, πιστεύω μια δοκιμή θα άξιζε το χρόνο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akispp Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Για όλους εσάς που έχετε τα παραπάνω προβλήματα: Χωρίς να είμαι αυθεντία βέβαια, όμως, έχετε δοκιμάσει εγκατάσταση διαφορετικής ρομ από αυτής που έχετε (με ή χωρίς format); Αν όχι, πιστεύω μια δοκιμή θα άξιζε το χρόνο σας. Ποια rom να βάλουμε και με ποιόν τρόπο;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollo_el Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Ποια rom να βάλουμε και με ποιόν τρόπο;;; Υπάρχουν διαθέσιμες αρκετές, εδώ: Needrom. Μια από εκείνες που προτείνω είναι η δοκιμασμένη MIUI V7 του δικού μας batsilos. Υπάρχουν οδηγίες εγκατάστασης, για παράδειγμα: MIUI V7. Αν είσαι νέος στις εγκαταστάσεις θα χρειαστεί να διαβάσεις στην πρώτη σελίδα εδώ: 1η , ή/και οπουδήποτε αλλού (π.χ. Google). Επίσης, αν δεν έχεις ΚΚ v4.4 και είσαι ακόμα με JB, δοκίμασε πρώτα με : KK 1.0.14, με SP Flash Tools. Προσοχή, αν δεν έχεις εμπειρία με τη διαδικασία, καλύτερα να αφιερώσεις χρόνο σε διάβασμα, ερωτήσεις, back up (ιδίως τα IMEI's) πριν προχωρήσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_dd Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Υπάρχουν διαθέσιμες αρκετές, εδώ: Needrom. Μια από εκείνες που προτείνω είναι η δοκιμασμένη MIUI V7 του δικού μας batsilos. Υπάρχουν οδηγίες εγκατάστασης, για παράδειγμα: MIUI V7. Αν είσαι νέος στις εγκαταστάσεις θα χρειαστεί να διαβάσεις στην πρώτη σελίδα εδώ: 1η , ή/και οπουδήποτε αλλού (π.χ. Google). Επίσης, αν δεν έχεις ΚΚ v4.4 και είσαι ακόμα με JB, δοκίμασε πρώτα με : KK 1.0.14, με SP Flash Tools. Προσοχή, αν δεν έχεις εμπειρία με τη διαδικασία, καλύτερα να αφιερώσεις χρόνο σε διάβασμα, ερωτήσεις, back up (ιδίως τα IMEI's) πριν προχωρήσεις! Έβαλα αυτήν που προτείνεις (MIUI V7) και για την ώρα όλα μια χαρά και καλύτερα από την δική του rom. Ευχαριστώ για την συμβουλή..... Παράθεση One for all, all for one. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollo_el Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Έβαλα αυτήν που προτείνεις (MIUI V7) και για την ώρα όλα μια χαρά και καλύτερα από την δική του rom. Ευχαριστώ για την συμβουλή..... Χαίρομαι :). Ελπίζω να πάνε όλα καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akispp Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Υπάρχουν διαθέσιμες αρκετές, εδώ: Needrom. Μια από εκείνες που προτείνω είναι η δοκιμασμένη MIUI V7 του δικού μας batsilos. Υπάρχουν οδηγίες εγκατάστασης, για παράδειγμα: MIUI V7. Αν είσαι νέος στις εγκαταστάσεις θα χρειαστεί να διαβάσεις στην πρώτη σελίδα εδώ: 1η , ή/και οπουδήποτε αλλού (π.χ. Google). Επίσης, αν δεν έχεις ΚΚ v4.4 και είσαι ακόμα με JB, δοκίμασε πρώτα με : KK 1.0.14, με SP Flash Tools. Προσοχή, αν δεν έχεις εμπειρία με τη διαδικασία, καλύτερα να αφιερώσεις χρόνο σε διάβασμα, ερωτήσεις, back up (ιδίως τα IMEI's) πριν προχωρήσεις! Καλημερα, μου περασαν νεα rom , δουλεύει κανονικά , αλλα δεν δουλεύει καθολου η sim . Αυτο σημαινει οτι υπαρχει προβλημα με τα IMEI's;;;;;; Τι πρεπει να κάνω;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Δες youtube πως φτιαχνεις τα ιμει με το mobile uncle tools. Θελει πρωτα ρουτ. Κατεβασε στο πσ το kingoroot Sent from my m2 note using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts