JON2007 Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 παιδια εχω το INEW V3,τελευταια αρχισε απενεργοποιειται απο μονο του χωρις αιτια,μηπως ξερει καποιος κατι,ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skolix Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Τι μπορεί να έχει πάθει και σβήνει ενω είναι φορτισμένο? 1.0.4 χωρίς root. Ανάβει μόνο αν βγάλω και ξαναβάλω τη μπαταρία. Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και factory reset με power button και volume up αλλά ανα δυο ημέρες το έχω στάνταρ το κλείσιμο. αλλαξε φορτιστη:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmanis Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 καλησπερα. σε ενα inew v3 εκδοση 1.0.13 ενος φιλου μου, του περασα την supercamera και το sygic. εγιναν εγκατασταση κανονικα αλλα μολις πατησω να τα ανοιξω με πεταει εξω, δεν τρεχει κανενα απο τα 2. καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wabisuke Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 παιδιά έχετε υπόψιν κάποιο launcher σαν του HTC One Χ που να σε αφήνει να ομαδοποιήσεις τις εφαρμογές? (έχω δει το ONE plus one launcher αλλά δεν ειναι ακριβώς το ίδιο..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TEOMOS Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Καλησπερα. Εχω το inew με root κ προσεξα οτι το bluetooth εχει προβλημα. Δεν βρισκω αλλα κινητα κ αν με βρουν το δικο μου δεν μπορουν να μου στειλουν τιποτα.τι κανω σε αυτην την περιπωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosvlass Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 καλησπερα. σε ενα inew v3 εκδοση 1.0.13 ενος φιλου μου, του περασα την supercamera και το sygic. εγιναν εγκατασταση κανονικα αλλα μολις πατησω να τα ανοιξω με πεταει εξω, δεν τρεχει κανενα απο τα 2. καμια ιδεα? Αν δεν είναι κατεβασμένα απο το playstore η κάποιο επίσημο site δύσκολο να πει κανείς γιατι δεν τρέχουν. Sygic μια χάρα μου έτρεχε εμένα πάντως. παιδιά έχετε υπόψιν κάποιο launcher σαν του HTC One Χ που να σε αφήνει να ομαδοποιήσεις τις εφαρμογές? (έχω δει το ONE plus one launcher αλλά δεν ειναι ακριβώς το ίδιο..) Δοκίμασε Nova Launcher Καλησπερα. Εχω το inew με root κ προσεξα οτι το bluetooth εχει προβλημα. Δεν βρισκω αλλα κινητα κ αν με βρουν το δικο μου δεν μπορουν να μου στειλουν τιποτα.τι κανω σε αυτην την περιπωση? Μήπως δεν βρίσκεις άλλα κινητά γιατι δεν ενεργοποιόυν οι άλλοι το να μπορούν να έιναι εμφανά σε έλεγχο(επειδή μπορεί να μην το λέω καλά εννοώ το να επιλέξεις το κινητό σου και να λεει Visible to all nearby BT devices.) Και δοκίμασε να κάνεις Pair(δημιουργία ζευγους) με την άλλη συσκευή και μετα να στείλεις/λάβεις κάτι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Λοιπόν, με τις μανίσιες ρομ και το gps είχα πάντα θέμα. Τι κιτκατ τι jellybean, πάντα. Ειδικά κιτ κατ, δεν έβλεπε τίποτα. Με την τσουναμι ήμουν καλά μόνο. Έβαλα kitkat και έκανα αυτό που ανέβασε ο batsilos. Λοκάρει σε δευτερόλεπτα!! Άψογος! Respect! Δεν βλέπω να έχει μπει στην πρώτη σελίδα και κακώς! Συνέχισε την καλή δουλειά ;) Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmanis Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Αν δεν είναι κατεβασμένα απο το playstore η κάποιο επίσημο site δύσκολο να πει κανείς γιατι δεν τρέχουν. Sygic μια χάρα μου έτρεχε εμένα πάντως. Δοκίμασε Nova Launcher Μήπως δεν βρίσκεις άλλα κινητά γιατι δεν ενεργοποιόυν οι άλλοι το να μπορούν να έιναι εμφανά σε έλεγχο(επειδή μπορεί να μην το λέω καλά εννοώ το να επιλέξεις το κινητό σου και να λεει Visible to all nearby BT devices.) Και δοκίμασε να κάνεις Pair(δημιουργία ζευγους) με την άλλη συσκευή και μετα να στείλεις/λάβεις κάτι. Και στο δικο μου μια χαρα τρεχουν και οι 2 εφαρμογες. Μηπως εχει καποια ρυθμισει να μην τρεχει εφαρμογες εκτος του play store; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros79 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Και εγω nova launcher απο day one! Και τρεχει σαν νερακι παρακαλω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick222 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 (edited) εγω δεν μπορω να το πετυχω ακομα.ενα χρονο κινητο και ειμαι χωρις gps...ενω θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει...μεχρι και επι πληρωμης εχω ζητησει να με βοηθησουν για το gps αλλα δεν ασχοληθηκε κανεις.μονο ο batsilos ασχοληθηκε, ναναι καλα ο ανθρωπος,αλλα εκανα οτι ειπε αλλα δεν βγαζω ακρη..και συγκεκριμενα οταν παω sto view για να λοκαρει δορυφορους..περιμενω πανω απο ενα 20 λεπτα και δεν κλειδωνει τιποτα.και ξανα απτην αρχη.. Edited November 26, 2014 by nick222 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Σε λίγο θα κυκλοφορήσει το iNew V7 το οποίο έχει το ίδιο (μάλλον) καλούπι με το V3 αλλά για την μπαταρία του λέει 2100mah. Yπάρχει σοβαρή πιθανότητα να ταιριάζει στο ν3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Σε λίγο θα κυκλοφορήσει το iNew V7 το οποίο έχει το ίδιο (μάλλον) καλούπι με το V3 αλλά για την μπαταρία του λέει 2100mah. Yπάρχει σοβαρή πιθανότητα να ταιριάζει στο ν3. κόψανε και το NFC βλέπω ..... Παράξενο το Plus (8πύρηνο) να το κυκλοφορούν με την δικιά μας μπαταρία και το v7 με μεγαλύτερη :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batsilos Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Περί κινέζου και μάρκετινκ , κολοκυθόπιτα! Παράθεση Batsilos (Bilias aka Fazer-1000) HTC-HD2 - Inew V3 - Lenovo A3500FL - Jiayu G4s octa http://www.needrom.com/author/batsilos ---- Οι ROM μου στο Needrom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos666 Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Παιδια εφτασε η ωρα να αποχωριστω το κινητο μου ...ναι κλα καταλαβατε πουλιεται ... ΑΓορασμενο απο μινιντιλ ροοτ 1.0.8 gps fix δυο μηνων Μαζι με προικα για πληροφοριεσ στειλτε μου μην . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Παιδια εφτασε η ωρα να αποχωριστω το κινητο μου ...ναι κλα καταλαβατε πουλιεται ... ΑΓορασμενο απο μινιντιλ ροοτ 1.0.8 gps fix δυο μηνων Μαζι με προικα για πληροφοριεσ στειλτε μου μην . γιατι το πουλας ; ειναι αρκετα γρηγορη η συσκευη την εχει ο αδελφος μου αλλα πολυ λεπτο σε φαση οτι μπορει να το σπασεις . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos666 Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Δε με βολευει ψαχνω μεγαλυτερη οθονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Ερώτηση. Έχω την πρώτη φουρνιά inew λογικά 850 mhz. Στην Γαλλία και συγκεκριμένα Παρίσι θα έχω 3g με Vodafone? Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batsilos Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Ανέβασα κι άλλη μια ΡΟΜ. Port IOCEAN X7HD. Κατέβαστε απο δώ ... NEEDROM Παράθεση Batsilos (Bilias aka Fazer-1000) HTC-HD2 - Inew V3 - Lenovo A3500FL - Jiayu G4s octa http://www.needrom.com/author/batsilos ---- Οι ROM μου στο Needrom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos666 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Πιστευω παιδια οτι μια απο τισ δυο μπαταριεσ η του INEW v7 η INEW L1 θα ταιριαζει στο δικο μασ κ θα λυσουμε τ προβλημα τησ μπαταριασ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Πιστευω παιδια οτι μια απο τισ δυο μπαταριεσ η του INEW v7 η INEW L1 θα ταιριαζει στο δικο μασ κ θα λυσουμε τ προβλημα τησ μπαταριασ ο αδελφος μου πηρε την μπαταρια με 2000mah και του κραταει μια ολοκληρη μερα το κινητο , ενω με την αλλη που ειχε μεσα του κουτι του κραταγε λιγοτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos666 Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 ο αδελφος μου πηρε την μπαταρια με 2000mah και του κραταει μια ολοκληρη μερα το κινητο , ενω με την αλλη που ειχε μεσα του κουτι του κραταγε λιγοτερο. Ποια εβαλε του thl θεσ να πεισ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Ποια εβαλε του thl θεσ να πεισ την 2000mah και του βγαζει ημερα το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos666 Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 την 2000mah και του βγαζει ημερα το κινητο. Αυτη εχω βαλει τωρα αλλα μου κανει μπερδεμαυα μια φορτιζει 100% σε 20 λεπτα κ μετα μου σβηνει μετα απο λιγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poulaki1976 Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Η μπαταρια απο το iNew V7 που ειναι 2100 mah θα κανει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Foz Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Αυτη εχω βαλει τωρα αλλα μου κανει μπερδεμαυα μια φορτιζει 100% σε 20 λεπτα κ μετα μου σβηνει μετα απο λιγο Οταν σου φορτιζει σε λιγο χρονο και δειχνει 100% θα κλεινεις το κινητο για λιγο κ μετα θα το ανοιγεις και θα δειχνει κανονινικα ποσο ειναι η μπαταρια κ εμενα το τρωει αυτο το κολλημα πολλες φορες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts