mol Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Απο πλαυστορε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akispp Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Ειχες θέμα απο την αρχή με το ακουστικό? Ήταν χαμηλό? Ρωατω μηπως αλλαξες καμία ρομ κ μετά άλλαξε κ η ένταση. Οχι ήταν απο την αρχή . δεν εχω πειραξει ποτέ την ROM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhs07gg Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Ας μας πει καποιοςπου ξερει τι πρεπει να αλλαξουμε. Εγω ειμαι ικανοποιημενος αλλα αν βελτειωνοτανε κ λιγο δεν θα με πειραζε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akispp Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Απο πλαυστορε και ποιό επιλέγουμε ;;; Εχει πολλά APP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Της njava. Έχει ενα προσωπο για λογοτυπο, με γυαλιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollo_el Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 (edited) καλημερα σε όλους. γνωριζει κανεις αν μπορουμε να βελτιωσουμε την ένταση του ακουστικου. Για αρχή, διάβασε εδώ, για να καταλάβεις τα βασικά. Edited January 5, 2016 by apollo_el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Ανοιγουμε την εφαρμογη και παταμε engineer mode / engineer mode mtk / hardware testing / audio / normal mode / αλλαζουμε τα sph και sph2 σε ολα τα level χωριστα και κανουμε σετ καθε φορα. Τα δικά μου είναι level 0-6= 70 , 72 , 84, 96, 108, 125 , 150 Επανακίνηση και είστε οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhs07gg Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Καλημερα και σε ευχαριστω, θα το δοκιμασω κ εγω σημερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Parolos Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Καλησπέρα.. για το αρχείο που κάνει το χώρο των εφαρμογών 6GB χρειάζεται root? Το κινητό δεν το έχω πειράξει το έχω με την V1.0 απλά ο χώρος του 1GB για τις εφαρμογές είναι συνέχεια γεμάτος ακόμη και αν αφαιρέσω αρκετές, και μου χει σπάσει τα νεύρα γιατί δεν μπορώ να κάνω τίποτα (update κλπ). Μπορώ να περάσω το iNew_V3_6GB_data_SD_update.zip όπως είμαι κατευθείαν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batsilos Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Βάλε Kitkat και άσε τις αρχαιολογίες! Παράθεση Batsilos (Bilias aka Fazer-1000) HTC-HD2 - Inew V3 - Lenovo A3500FL - Jiayu G4s octa http://www.needrom.com/author/batsilos ---- Οι ROM μου στο Needrom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Parolos Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Το δοκίμασα αλλα όταν πάει να κάνει το update στο SP Flash Tools δεν αναγνωρίζει τη συσκευή και δεν προχωράει η εγκατάσταση παρόλο που έχω βάλει τους drivers. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batsilos Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Τι windows έχεις; Παράθεση Batsilos (Bilias aka Fazer-1000) HTC-HD2 - Inew V3 - Lenovo A3500FL - Jiayu G4s octa http://www.needrom.com/author/batsilos ---- Οι ROM μου στο Needrom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Parolos Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 (edited) Τα 7 (32bit). Εχω δοκιμασει τα πάντα. Edited January 16, 2016 by Parolos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 (edited) Καλησπέρα .. Θα ήθελα για άλλη μια φορα την βοήθεια σας.. Εχω στα χέρια μου ενα inew v3 ενός φίλου και προσπαθω να του βάλω πάνω την InewV3_6.1.7_v7-4.4 batsilos. Βάζω αρχικά την κκ 1.0.14 http://www.needrom.com/download/oficcial-1-0-14-kitkat/ Έπειτα κάνω ρουτ, αλλάζω recovery και κανω εγκατασταση μεσα απο recovery. Μετα επανακινηση , αλλά κολλάει στην αρχική οθόνη του inew (μαυρη απο την miui) Τώρα πλέον γυρίζει στο recovery πάλι. Τελικά όλα οκ. Τις έβαλα με την σειρά απο την 5.10 και μετά . Edited January 18, 2016 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batsilos Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Τα 7 (32bit). Εχω δοκιμασει τα πάντα. Επικοινωνησε μαζί μου να στο φτιάξω απο teamviewer. Παράθεση Batsilos (Bilias aka Fazer-1000) HTC-HD2 - Inew V3 - Lenovo A3500FL - Jiayu G4s octa http://www.needrom.com/author/batsilos ---- Οι ROM μου στο Needrom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgia Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Μια βοήθεια από κάποιον που πιθανόν να ξέρει! Έχω πρόβλημα με το τζαμάκι της κάμερας, οι φωτογραφίες είναι θολές γιατί είτε έχει χαραχθεί είτε έχει μαζέψει υγρασία. Άνοιξα το κινητό και χωρίς το τζαμάκι οι φωτογραφίες βγαίνουν κανονικά (όχι θολές). Βρήκα το ανταλλακτικό (τζαμάκι) από το bangggod αλλά δεν μπόρεσα να καταλάβω αν είναι βιδωτό, κουμπωτό ή με κάποια κόλληση επάνω στο καπάκι. Το καπάκι φαίνεται εδώ, επάνω αριστερά. Έχει κάποιος ιδέα πως αλλάζει; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Έχει κάποιος ιδέα πως αλλάζει; Ευχαριστώ. Είναι κουμποτό σε 2 μεριες (οριζόντια) απ ότι θυμάμαι αυτο το ασημί που βλεπεις. Βάλε κάτι μυτερό να το ξεκουμπώσεις κ είσαι οκ. Μόνο το καπάκι το πίσω βγάλε.. Δεν χρειάζεται κάτι αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Παιδιά καλημέρα Μετά απο αρκετή χρήση το τηλέφωνο μου έβγαλε θέμα. Δεν δουλεύει το κουμπι on (πλαινο) Μήπως κανενας έχει από κανα παλιό χαλασμένο να με εξυπηρετήσει. Το βρίσκω μόνο Κίνα και θα αργήσει πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 (edited) Παιδιά καλημέρα Μετά απο αρκετή χρήση το τηλέφωνο μου έβγαλε θέμα. Δεν δουλεύει το κουμπι on (πλαινο) Μήπως κανενας έχει από κανα παλιό χαλασμένο να με εξυπηρετήσει. Το βρίσκω μόνο Κίνα και θα αργήσει πολύ. Προς το παρών έπεσε πατέντα.. κ όσο αντέξει. http://postimg.org/image/uv8g1cwsd Edited February 9, 2016 by geoanto555 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Helpmagkes Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Καλημέρα παιδιά αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει...έχω το inew v3 έχω γράψει πολλές φορές ότι είχα πρόβλημα και πλέον εδώ και 1,5 χρόνο το έχω στο συρτάρι μου... Υπάρχει κάποιος τρόπος μέσω κάποιου προγράμματος να ελέγξω την μητρική? Έχω υποψίες ότι αυτό είναι το πρόβλημα αλλά δεν είμαι σίγουρος...Θα βοηθούσε αν σας έστελνα κάποια φωτογραφία της? Απλά μου άρεσε πολύ σαν κινητό και ήταν πολύ χρηστικό και θα ήθελα να το έχω ως δεύτερη συσκευή μετά το meizu m1 note που έχω.. Υ.Γ. να θυμίσω ότι είχα δοκιμάσει όλες τις διαθέσιμες ρομ σχεδόν μέχρι πριν 1,5 χρόνο αλλά μετά από διάστημα 1 μέρας-1 εβδομάδας νέκρωνε σε ανύποπτο χρόνο..και σε μαγαζί της Θεσσαλονίκης μου είπαν τότε δεν ξέρουν τι είναι γιατί του φλάσαραν 2-3 ρομ και δούλευε για λίγο.. Ευχαριστώ ιδιαίτερα όποιον θελήσει να με βοηθήσει και γενικά όλους που για ακόμα μία φορά θα αναγκαστείτε να δείτε ένα μήνυμα μου :/ Παράθεση #never settle down Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batsilos Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 μπορεις να μου το στείλεις να το δω.... αργοπεθαίνει το thread η? Παράθεση Batsilos (Bilias aka Fazer-1000) HTC-HD2 - Inew V3 - Lenovo A3500FL - Jiayu G4s octa http://www.needrom.com/author/batsilos ---- Οι ROM μου στο Needrom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wabisuke Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Παιδιά έχω ένα χαλασμένο Inew V3. χρειάζομαι οθόνη για να το φτιάξω αλλά είναι πανάκριβες. Υπάρχει κάποιος εδώ που να έχει οθόνη για πούλημα? δίνω γύρω στα 20-25 € μαζί με μεταφορικά. (παραπάνω δεν με συμφέρει, την παίρνω καινούργια απο Ebay) Σόρρυ για το πιθανό off-topic, αλλά είστε η τελευταία μου ελπίδα να το φτιάξω. Ευχαριστώ:cry::cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akispp Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί το κινητό μου Inew v3 ανοίγει και κλείνει μόνο του;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wabisuke Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Καλημέρα παιδιά αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει...έχω το inew v3 έχω γράψει πολλές φορές ότι είχα πρόβλημα και πλέον εδώ και 1,5 χρόνο το έχω στο συρτάρι μου... Υπάρχει κάποιος τρόπος μέσω κάποιου προγράμματος να ελέγξω την μητρική? Έχω υποψίες ότι αυτό είναι το πρόβλημα αλλά δεν είμαι σίγουρος...Θα βοηθούσε αν σας έστελνα κάποια φωτογραφία της? Απλά μου άρεσε πολύ σαν κινητό και ήταν πολύ χρηστικό και θα ήθελα να το έχω ως δεύτερη συσκευή μετά το meizu m1 note που έχω.. Υ.Γ. να θυμίσω ότι είχα δοκιμάσει όλες τις διαθέσιμες ρομ σχεδόν μέχρι πριν 1,5 χρόνο αλλά μετά από διάστημα 1 μέρας-1 εβδομάδας νέκρωνε σε ανύποπτο χρόνο..και σε μαγαζί της Θεσσαλονίκης μου είπαν τότε δεν ξέρουν τι είναι γιατί του φλάσαραν 2-3 ρομ και δούλευε για λίγο.. Ευχαριστώ ιδιαίτερα όποιον θελήσει να με βοηθήσει και γενικά όλους που για ακόμα μία φορά θα αναγκαστείτε να δείτε ένα μήνυμα μου :/ Απ οτι ξερω δεν υπαρχει τετοιο προγραμμα. Αν εισαι τυχερος, ισως να μπορεσει να τσεκαρει καποιος ηλεκτρονικος την μητρικη με πολυμετρα κλπ, αλλα ακομα κ ετσι δεν ειναι σιγουρο οτι θα βρει το προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollo_el Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 .... αργοπεθαίνει το thread η? Συνεχίζουμε να είμαστε φανατικοί χρήστες των ROMs σου!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts