Jump to content

iNew V3

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Kαλησπερα σε ολους δηστυχως μετα απο μια καλη πτωση ξεκολησε η οθονη απο την κατω μερια εχεισ κανεις να προτεινει κατι το τηλεφωνο δουλευει αψογα ακομα μετα απο 10 μηνες και απο οτι μπορω να δω ειναι κολημενη με κατι σαν ταινια σιλικονης αν αντιμετωπησε κατι παρομοιο καποιος ας βοηθησει ευχαριστω

• Απαντήσεις 7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδιά σώστε με!! έπεσε σε λεκάνη με νερό, το άφησα να στεγνώσει μήπως και δουλέψει αλλά τελικά @@

Μου έκαψε οθόνη (ανάβει και δείχνει άσπρο...μόνο άσπρο)

Που μπορώ να βρω ανταλλακτικά?

Βουτιξε το μεσα σε δοχειο με ρυζι και αστο μια ημερα,θα εκπλαγεις

----- προσθήκη μηνύματος 70 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Χωρις την μπαταρια εννοειται

Ερώτηση σχετικά με baseband. Έχω την πρώτη φουρνιά 850mhz βρέθηκα Παρίσι και ενώ δεν είχα πρόβλημα να βρίσκω σήμα από τοπικές εταιρίες Vodafone κλπ και να κάνω κλήσεις κανονικα. Δεν είχα ποτέ ίντερνετ ούτε 2g ούτε 3g σε καμία από τις δύο σιμ. (χρησιμοποιώ cu και cosmote). Δοκίμασα όλες τις πιθανές ρυθμίσεις 2g-3g-auto. Λέτε να παίζει ρόλο ότι είναι 850 και οχι 900? Για την port από v7 μπορούμε να την φλασαρουμε από το twrp χωρίς wipes πάνω από την official kitkat? Βαριέμαι να ξαναστηνω κινητό και το titanium ποτέ δεν μου δούλεψε χωρίς προβλήματα.

-το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο

-οχι πάντα...

-πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις!

Βουτιξε το μεσα σε δοχειο με ρυζι και αστο μια ημερα,θα εκπλαγεις

----- προσθήκη μηνύματος 70 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Χωρις την μπαταρια εννοειται

το βούτηξα για 2 μέρες αλλά δεν έκανε τιποτα... το άνοιξα σήμερα και είχε οξυδωθεί σε 1-2 σημεία.. το καθάρισα με ειδικό σπρέυ μήπως και.. θα σας πω αποτελέσματα αυριο αλλά δεν έχω μεγάλες ελπίδες.

Spare parts δεν μπορούμε να βρούμε δλδ?!

το βούτηξα για 2 μέρες αλλά δεν έκανε τιποτα... το άνοιξα σήμερα και είχε οξυδωθεί σε 1-2 σημεία.. το καθάρισα με ειδικό σπρέυ μήπως και.. θα σας πω αποτελέσματα αυριο αλλά δεν έχω μεγάλες ελπίδες.

Spare parts δεν μπορούμε να βρούμε δλδ?!

ισως να μην αξιζει να το φτιαξεις.

Ισως να αγοραζες αλλη συσκευη καινουρια η μεταχειρισμενη και να πουλαγες αυτην που εχεις οσο οσο και να βγαλεις απο την χασουρα καμποσα.

Αν πχ εχει οξειδωθει η πλακετα ,το πιο πιθανο, μαζι με αλλες ζημιες τι περιμενεις να επισκευάσεις? :cry:

-οχι πάντα...

ισως να μην αξιζει να το φτιαξεις.

Ισως να αγοραζες αλλη συσκευη καινουρια η μεταχειρισμενη και να πουλαγες αυτην που εχεις οσο οσο και να βγαλεις απο την χασουρα καμποσα.

Αν πχ εχει οξειδωθει η πλακετα ,το πιο πιθανο, μαζι με αλλες ζημιες τι περιμενεις να επισκευάσεις? :cry:

Φαίνεται να έχει χαλάσει μόνο η οθόνη και η μπαταρία.

με καινούργια μπαταρία παίρνει μπροστά ακούγεται και ο ήχος που κάνει όταν ξεκινάει αλλά απο κει και πέρα, άσπρη ασπρίλα άσπρισε.. :cry::cry::cry:

replacement οθόνης μαζί με digitizer και touchscreem βρήκα γύρω στα 50-60 ευρώ αλλά με το budget που έχω τώρα ειναι πολλά για να το επισκευάσω όπως όπως και να πάρω και καινούργιο

ο μόνος λόγος που καίγομαι να το φτιάξω είναι οτι έχω επαφές και διάφορες σημειώσεις που δεν ξαναβρίσκονται εύκολα μέσα.

Αν το επισκευάσω τι ελπίδες έχω να το δώσω ένα 60άρι-70άρι ωστε να βγάλω τουλάχιστον ένα μέρος απ'τα σπασμένα ? ( ζητάω πολλά λογικά)

Ερώτηση σχετικά με baseband. Έχω την πρώτη φουρνιά 850mhz βρέθηκα Παρίσι και ενώ δεν είχα πρόβλημα να βρίσκω σήμα από τοπικές εταιρίες Vodafone κλπ και να κάνω κλήσεις κανονικα. Δεν είχα ποτέ ίντερνετ ούτε 2g ούτε 3g σε καμία από τις δύο σιμ. (χρησιμοποιώ cu και cosmote). Δοκίμασα όλες τις πιθανές ρυθμίσεις 2g-3g-auto. Λέτε να παίζει ρόλο ότι είναι 850 και οχι 900? Για την port από v7 μπορούμε να την φλασαρουμε από το twrp χωρίς wipes πάνω από την official kitkat? Βαριέμαι να ξαναστηνω κινητό και το titanium ποτέ δεν μου δούλεψε χωρίς προβλήματα.

Για το internet που ρωτάς, δεν έχει σχέση το 850 που λες. Θα έπρεπε να είχες έστω και 2G. Μάλλον δεν είχε τις ρυθμίσεις internet (APN) του παρόχου σου.

Καμια φορά δεν τις "πέρνουν" αυτόματα και πρέπει να τις βάλεις εσύ.

Την συγκεκριμένη έκδοση την έχω ποστάρει και στο παρελθόν.

Εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5585172#post5585172

Είναι 100% αυθεντική Inew 4.4.2 ΚΙΤΚΑΤ version 1.0.13 και υποστηρίζει ( αν δεν κάνω λάθος ) τις οθόνες hx8394a / otm9608a / nt35512.

ΥΓ1. Μετά απο λίγες μέρες έπεσε στα χέρια μου ένα ολοκαίνουργιο χρυσό iNew V3 και έκανα back up την ROM του.

Ήταν ακριβώς η ίδια, και για αυτό δεν μπήκα στην διαδικασία να την "σηκώσω" κάπου.

ΥΓ2. Γράφω for RECOVERY : factory_NONmodified_recovery.img, ή την V3_140808__recovery_140824-234113.img

factory_NONmodified_recovery.img = Default iNew Recovery NOT Rooted

V3_140808__recovery_140824-234113.img = CWM Recovery και μπορείς μετά πανεύκολα να Rootαρεις το κινητό.

Φιλε εισαι θεος, δουλευει αυτη τελικα. Αν ειχα παρακολουθησει ο ******* το thread απ την αρχη θα ειχα βρει τη λυση απ τον Αυγουστο. Χιλια ευχαριστω μεγαλε.

Για το internet που ρωτάς, δεν έχει σχέση το 850 που λες. Θα έπρεπε να είχες έστω και 2G. Μάλλον δεν είχε τις ρυθμίσεις internet (APN) του παρόχου σου.

Καμια φορά δεν τις "πέρνουν" αυτόματα και πρέπει να τις βάλεις εσύ.

Χρειάζεται ειδικές ρυθμίσεις για εξωτερικό? Τα APN στην Ελλάδα δούλευαν κανονικά όπως συνέχισαν να δουλεύουν και όταν γύρισα, δεν ειχα πειραξει κατι ποτέ. Και μενα μου κανει εντυπωση που δεν ειχα ουτε 2g,ήταν δηλαδή σαν να μην ανοιγα καν τα δεδομένα, γιαυτό ρωτάω.

-οχι πάντα...

Χρειάζεται ειδικές ρυθμίσεις για εξωτερικό? Τα APN στην Ελλάδα δούλευαν κανονικά όπως συνέχισαν να δουλεύουν και όταν γύρισα, δεν ειχα πειραξει κατι ποτέ. Και μενα μου κανει εντυπωση που δεν ειχα ουτε 2g,ήταν δηλαδή σαν να μην ανοιγα καν τα δεδομένα, γιαυτό ρωτάω.

Κάθε πάροχος έχει τις δικές του ρυθμίσεις. Δεν χρειάζεται, κανονικά, τίποτα για την Ευρώπη, αλλά καμια φορά όπως είπα και πριν μπορεί να μην πάρει τις ρυθμισεις αυτές από μόνο του και να χρειαστεί να τις περάσεις εσύ.

Για να τις περάσεις πρέπει να το googlάρεις και να τις βρεις για τον συγκεκριμένο πάροχο. Μπορεί επίσης να δοκιμάσεις να συνδεθείς σε άλλο δύκτιο και να μην έχεις πρόβλημα με τους APN και να συνδεθεί κανονικά.

Καλησπέρα. Μια απορία, εχω παρατηρήσει οτι μετα τη 2η μέρα λειτουργιας, η μπαταρια μένει κολλημένη στο 50-52 % και προς το τέλος της 3ης μέρας πέφτει ξαφνικά απο το 50 στο 0 σε λίγα δευτερόλεπτα. Μηπως ξέρετε τι φταίει ή αν υπαρχει καποια εφαρμογή που να δείχνει τη σωστή στάθμη της μπαταρίας? σας ευχαριστω πολυ. Επισης λέω να βάλω καινούργια rom του batsilos που μας εχει πει. Ειναι δύσκολο, χρειάζεται να προσέξω κατι? ευχαριστω και παλι

Καλησπέρα. Μια απορία, εχω παρατηρήσει οτι μετα τη 2η μέρα λειτουργιας, η μπαταρια μένει κολλημένη στο 50-52 % και προς το τέλος της 3ης μέρας πέφτει ξαφνικά απο το 50 στο 0 σε λίγα δευτερόλεπτα. Μηπως ξέρετε τι φταίει ή αν υπαρχει καποια εφαρμογή που να δείχνει τη σωστή στάθμη της μπαταρίας? σας ευχαριστω πολυ. Επισης λέω να βάλω καινούργια rom του batsilos που μας εχει πει. Ειναι δύσκολο, χρειάζεται να προσέξω κατι? ευχαριστω και παλι

μπορείς να δοκιμάσεις το batery calibration απο playstore (όπως και διαφορες παρομοιες) αλλα θελει η root η συγκεκριμένη.

Αν προκειται να αλλάξεις ρομ τότε μην κανεις τίποτα. Βάλε την καινουρια σου rom και μετα βλέπεις.

Αν σκεφτεσαι να αλλάξεις ρομ ΠΑΡΕ BACKUP TA EMEI ΣΟΥ , για καθε ενδεχόμενο.

Για να βάλεις ρομ του batsilos πρέπει να περάσεις πρωτα την official kitkat.

Σημαντικό επίσης όταν πας να φλασάρεις τις ρομ να έχεις παντα τικαρισένο το "download all with checksum" στο spflashtools έτσι στο 99,9% των περιπτώσεων δεν χάνεις τα ΕΜΕΙ.

Τέλος, δική μου συμβουλή, για πιο αναλυτικά δες οδηγό στο πρωτο post, ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟΝ ΟΛΟ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ, και βεβαιώσου οτι καταλαβαίνεις τα βήματα.

-οχι πάντα...

Φιλε εισαι θεος, δουλευει αυτη τελικα. Αν ειχα παρακολουθησει ο ******* το thread απ την αρχη θα ειχα βρει τη λυση απ τον Αυγουστο. Χιλια ευχαριστω μεγαλε.

Τίποτα αγορίνα, χαίρομαι που δούλεψε σωστά το κινητό σου επιτέλους. ;)

( Κάποιος το σήκωσε όλο αυτό και στο NeedRom, LOL! Thanks for credit!)

http://www.needrom.com/download/official-kitkat-firmware-gps-works/

Καλή σας μέρα. Δεν ξέρω εσείς, αλλά εγώ έχω μεγάλο πρόβλημα με την μπαταρία. Χρειάζεται 2 πλήρεις φορτίσεις για να βγάλει τη μέρα με κάπως απαιτητική χρήση. Δηλαδή συνέχεια wifi, μισή ώρα κλήσεις, 2 ώρες περίπου σερφάρισμα, 1 ώρα ραδιόφωνο και ανοιχτά δεδομένα όταν δεν είμαι σπίτι. Τη νύχτα μετά από 7 ώρες standby χωρίς wifi χάνει 15-20%. Έχω δοκιμάσει όλα τα applications (greenify, calibration, battery doctor κτλ) αλλά τίποτα. Έχω κάνει factory reset, αλλά και πάλι τίποτα. Μόλις το αγόρασα ήταν κάπως καλύτερη η κατάσταση χωρίς πολλή διαφορά όμως. Δεν ξέρω τι άλλο να δοκιμάσω. Τι μου προτείνετε; :wacko:

Καλή σας μέρα. Δεν ξέρω εσείς, αλλά εγώ έχω μεγάλο πρόβλημα με την μπαταρία. Χρειάζεται 2 πλήρεις φορτίσεις για να βγάλει τη μέρα με κάπως απαιτητική χρήση. Δηλαδή συνέχεια wifi, μισή ώρα κλήσεις, 2 ώρες περίπου σερφάρισμα, 1 ώρα ραδιόφωνο και ανοιχτά δεδομένα όταν δεν είμαι σπίτι. Τη νύχτα μετά από 7 ώρες standby χωρίς wifi χάνει 15-20%. Έχω δοκιμάσει όλα τα applications (greenify, calibration, battery doctor κτλ) αλλά τίποτα. Έχω κάνει factory reset, αλλά και πάλι τίποτα. Μόλις το αγόρασα ήταν κάπως καλύτερη η κατάσταση χωρίς πολλή διαφορά όμως. Δεν ξέρω τι άλλο να δοκιμάσω. Τι μου προτείνετε; :wacko:

Για αρχή βάλε καποιο πρόγραμμα τυπου gsam για να δείς τι σου τρώει την μπαταρία ....

• Administrators
Ενημερωτικά... οι αγγελίες απαγορεύονται δημόσια στο φόρουμ, παρακαλώ προς συμμόρφωση βάσει των κανονισμών για να μην υπάρξουν κυρώσεις αποκλεισμού πρόσβασης στο forum.

Modpic.gif

Για αρχή βάλε καποιο πρόγραμμα τυπου gsam για να δείς τι σου τρώει την μπαταρία ....

Επειδή κι εγώ έχω πρόβλημα με την κατανάλωση μπαταρίας, εγκατέστησα το gsam και έδειξε ότι τη μεγαλύτερη κατανάλωση την έχει το "Phone radio", το οποίο τρέχει διαρκώς από τη στιγμή που άνοιξε το κινητό. Ξέρει κανείς πως το κλείνω αυτό?

[ATTACH]56436[/ATTACH]

Σκοπευω να περασω κι εγω κιτ-κατ και μαλλον μια ρομ του μπατσιλου

η συσκευη μου ανηκει στην πρωτη φουρνια ?

Η official kit-kat που πρεπει να περασω πρωτα για να περασει σωστα τα partitions ειναι αυτη ?

http://www.needrom.com/download/inew-v3-1-0-13/

ευχαριστω......:D:D:D

(ξεκολησε και η δικη μου οθονη)

Edited by poulaki1976
εχω χασει την μπαλα και προσπαθω να την βρω

Ναι οκ είναι αυτή.

Είχα μια τρελή ιδέα!

Δείτε εδώ...

http://www.aliexpress.com/item/original-iNew-V3Plus-2G-16G-mainboard-V3Plus-motherboard-Free-shipping/32253508913.html

Ο πωλητής μου σύγκρινε τις δυο πλακέτες και τις βρήκε απόλυτα ίδιες σε μέγεθος και κονέκτορες. Χμμμμμμμμμ

Batsilos (Bilias aka Fazer-1000)

HTC-HD2 - Inew V3 - Lenovo A3500FL - Jiayu G4s octa

http://www.needrom.com/author/batsilos ---- Οι ROM μου στο Needrom

Ναι οκ είναι αυτή.

Είχα μια τρελή ιδέα!

Δείτε εδώ...

http://www.aliexpress.com/item/original-iNew-V3Plus-2G-16G-mainboard-V3Plus-motherboard-Free-shipping/32253508913.html

Ο πωλητής μου σύγκρινε τις δυο πλακέτες και τις βρήκε απόλυτα ίδιες σε μέγεθος και κονέκτορες. Χμμμμμμμμμ

Χα χα αυτά είναι όλο πατέντες αμα όντως είναι ίδιες θα το κοιτάξω κ εγώ γιατι γουσταρω πολύ το κινιτακι μου κ είναι καλη φαση μια τέτοιου ειδους αναβάθμιση.

:p

Διπλασιάζεται σε ισχύ.... Τώρα μόνο το θέμα τις διαφορετικής εμπρός κάμερας .... με κολύει...

LCD-Touch το ίδιο!

Α και τα ευρώ!

Batsilos (Bilias aka Fazer-1000)

HTC-HD2 - Inew V3 - Lenovo A3500FL - Jiayu G4s octa

http://www.needrom.com/author/batsilos ---- Οι ROM μου στο Needrom

Επειδή κι εγώ έχω πρόβλημα με την κατανάλωση μπαταρίας, εγκατέστησα το gsam και έδειξε ότι τη μεγαλύτερη κατανάλωση την έχει το "Phone radio", το οποίο τρέχει διαρκώς από τη στιγμή που άνοιξε το κινητό. Ξέρει κανείς πως το κλείνω αυτό?

και εμενα το ιδιο..υπαρχει λυση;;