apollo_el Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Ναι είναι στην πρώτη σελίδα και από εκεί σε πάει στο ποστ 1112.Κανονικα κατεβαινει.Μόλις το κατέβασα πάλι. Sorry. Κάποια φραγή τρώω από τον υπολογιστή μου. Από το κινητό κατεβαίνει. Όπως και να'χει, λες ότι και αυτή η έκδοση δεν λύνει το πρόβλημά σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgos21 Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Ερωτηση.Παρελαβα χθες το κιν και στο eng menu δεν εχει τσεκαρισμενη την επιλογης WCDMA-GSM-900 μονο την επιλογη WCDMA-800.Ειναι το πρωτο bach που δεν υποστηριζει 3g στα 900? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Τα exif σας τι λενε, F2.2; Εδω http://www.chinaphonearena.com/forum/Thread-Camera-not-f2-aperture-probably-not-sony-either αναφερουν για F2.0 στον 135. αλλα η Sony F2.2 τον εχει στα spec! Tο τι λέει στο exif είναι πολύ εύκολο να αλλαχτεί. Προφανώς η iNew το άλλαξε γιατί διαφήμιζε την κάμερα με F2.0 και έφαγε πολύ κράξιμο γιατί στην πραγματικότητα ήταν F2.2. Έτσι προτίμησε να αλλάξει το τι λέει στο exif για το διάφραγμα, από το να αλλάξει το promotion που είχε για την κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollo_el Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 http://www.1949deal.com/inew-v5c-mtk6582-quad-core-1-3ghz-android-4-2-smartphone-1gb-ram-4gb-rom-5-5-inch-qhd-screen-black.html Σύμφωνα με το antelife CS (είναι οι μόνοι που απάντησαν μέχρι στιγμής): "I am sorry to tell you that the battery can not be used on iNew v3 model, they are of different size." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Χτυπάει το ξυπνητήρι όταν το τηλέφωνο ειναι απενεργοποιημενο;;; Νομιζω σε ολα τα τηλεφωνα με επεξεργαστη mtk. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Ήρθαν και οι θήκες που είχα πάρει από aliexpress. Πολύ καλή! Πήρα 1 μαύρη και 1 λευκή. Η μαύρη μου αρέσει περισσότερο. Το ξυπνητήρι χτυπάει και σε μένα κανονικά κλειστό όπως και στην σύζυγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bitersweet Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 προκειτε να αγορασω το συγκεκριμενο κινητο μετα από ένα κλωνο του σ4.θελει πραγματα φτιαξιμο σαν ερθει με το καλο καποιο στισιμο???και αν ναι ποια είναι επιγραματικα.επισης ειστε ικανοποιημένοι από μπαταρια σημα wifi και κινητης??βοηθηστε με σας παρακαλω και αν υπαρχει καποιο συγκεκριμενο inew v3 να παρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Νομιζω σε ολα τα τηλεφωνα με επεξεργαστη mtk. ME ANDROID 4,0 και άνω :D Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drspiros Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Παιδιά, με ενδιαφέρει το τηλεφωνάκι. Από πού το έχετε πάρει ΧΩΡΙΣ να χρειαστεί να πληρώσετε τελωνείο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick30 Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Παιδιά, με ενδιαφέρει το τηλεφωνάκι. Από πού το έχετε πάρει ΧΩΡΙΣ να χρειαστεί να πληρώσετε τελωνείο;Απο οπου θες παρτο απλα παρτο με απλο ταχυδρομειο να εισαι σιγουρος για τελωνειο απλα αργει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Απο οπου θες παρτο απλα παρτο με απλο ταχυδρομειο να εισαι σιγουρος για τελωνειο απλα αργει Σίγουρος δεν είσαι, απλά είναι πολύ λίγες οι πιθανότητες να περάσει από έλεγχο τέτοιου είδους (διαστάσεων) δέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos666 Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 (edited) Ήρθαν και οι θήκες που είχα πάρει από aliexpress. Πολύ καλή! Πήρα 1 μαύρη και 1 λευκή. Η μαύρη μου αρέσει περισσότερο. Το ξυπνητήρι χτυπάει και σε μένα κανονικά κλειστό όπως και στην σύζυγο. Ποσο τισ πηρεσ? ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια με τα ρεσταρ στην 1.0.5 εχουμε δυνατοτητα να τα περιορισουμε εστω χωρισ να κανω root Κατεβασα task killer το ρυθμισα να ανα 1 λεπτο να (σταματαει ) εφαρμογεσ που τρεχουν Περιοριστηκαν τα restasr αλλα εχω τρελο lug ορισμενεσ φορεσ Επισησ προσεξα οτι τα restar τα κανει οταν η μνημη ram ειναι κατω απο 130 mb Προτεινεται να κανω root να λυθει το θεμα ?:( Επισησ Υπαρχει καποια εφαρμογη να γραφω στα chats?:happy: Edited May 2, 2014 by panos666 λαθοσ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poulaki1976 Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Οταν συνδεω το κινητο με το pc με usb για να μεταφερω αρχεια μετα την αποσυνδεση χανει ολες τις ρυθμισεις με τα ringtones οπου εχω αντιστοιχισει με τις επαφες ( 4 ολα κι ολα ) ειμαι στην περιπτωση οπου εχει αντεστραμενους τους αποθηκευτικους χωρους θεωρει την sd σαν εσωτερικη μνημη και την εσωτερικη αντιστοιχα εξωτερικη - το ανεφερα μηπως και παιζει ρολο. Υπαρχει κανενα κολπο να μην χανει τις ρυθμισεις ? Επισης θελω να διαγραψω το bootaudio.mp3 απο system/media με πιο app θα το κανω ? εχω δοκιμασει με es εξερευνητη και file expert αλλα δεν με αφηνει Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Δε σε αφήνει γιατί πρέπει να είσαι root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poulaki1976 Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 root ειμαι το θεμα με το bootaudio.mp3 το τακτοποιησα το αλλο με καιει τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollo_el Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 root ειμαι το θεμα με το bootaudio.mp3 το τακτοποιησα το αλλο με καιει τωρα Δες μήπως σε βοηθήσει το post μου #3094. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gotthard Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Ώπα, βρήκαμε λαυράκι; τι είναι αυτό με το bootaudio; φαντάζομαι βέβαια το θέμα που χάνει τονήχοκλήσεις στην επανεκκίνηση. Μερικές σελίδες δεν παρακολούθησα και έχασα την λύση στο ένα από τα 2 προβλήματα που έχει το τηλ μου. Το άλλο βέβαια είναι η μπαταρία οπότε το ξεχνάω. Για πείτε μου τι πρέπει να κάνω; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GioNiko Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Παιδια εχω ενα σοβαρο θεμα.. Αντιμετοπιζω προβλημα με την διαρκεια της μπαταριας απο τη μερα που το παρελαβα. Αφου ψαχτηκα με εφαρμογες κατεβασα μια η οποια δειχνει την χωρητικοτητα της σε mah.. και αυτο που λεει ειναι πως το μεγιστο της μπαταριας ειναι τα 1000mah αντι για 1830mah που ειναι το κανονικο.. Ειναι χαλασμενη η μπαταρια η εχει καποιο προβλημα το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Δεν μπορεί να ξέρει το πρόγραμμα τα mah της μπαταρίας. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GioNiko Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Αυτη τη στιγμη μου λεει 680/1000mah.. Λογικα θα γινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Ποσο τισ πηρεσ? Πήρα 7 θήκες και μου βγήκαν 13,74€. Τις είχε προσφορά ένας στο aliexpress. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keko Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 καλησπέρα είμαι κάτοχος του κινητού εδώ και κάνα 2μηνο-3μηνο. Το κινητό μ αντέχει παραπάνω από μέρα με 30% αργά το βράδυ με πολλά τηλεφ, μνμ και χρήση wifi , gps , data ,gaming όχι με τς ώρες το moto razr που είχα μεσημέρι μ είχε τελειώσει προς απόγευμα . Συγκριτικά η φωτο τ είναι απίστευτη με iphone 4s ,sony z ,galaxy s2-s3,moto razr , ipad mini retina για τα δικά μ γούστα χρησιμοποιώ lenovo super cam. Μέχρι εδώ καλά έχω 1.0.4 όπως μου ήρθε και έχω κάνει ροοτ τα προβλήματα μ είναι δεν έχω δόνηση σε καμία περίπτωση όσο και να έχω πειράξει στις ρυθμίσεις ούτε σε μνμ,τηλ,παιχνίδι και δεύτερο το gps όταν σταματάω σε φανάρι μ δείχνει σε άλλο διπλανό στενό και μ βγάζει άλλο δρόμο έχω φαστερ gps και είχα κάνει τον οδηγό περιμένω βοήθεια. Το είχα πάρει από coolicool.Ευχαριστώ προκαταβολικά παιδιά δεν ξέρει κανείς τπτ για αυτά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos666 Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Πήρα 7 θήκες και μου βγήκαν 13,74€. Τις είχε προσφορά ένας στο aliexpress. Τιποτα :happy:.... Τισ δερματινεσ πηρεσ ? Θελω να παρω σιλικονουχα εχεισ παρει? ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια ξερεται πωσ μπορω να γραφω σε chat ? Υπαρχει καποια εφαρμογη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 (edited) Σχετικά με thunderbolt Μια από τα ίδια όπως το περιμέναμε. Μπαταρία στα ίδια πλαίσια ίσως ίσως ίσως ελάχιστα καλύτερη. Πολλά bloatware. Κάποια fix/tweaks που λένε δεν τα είδα να κάνουν κάποια διαφορά, το σύστημα μου ξεκίναγε 2-3 sec πιο αργά (μετρημένο με startup manager) ακόμα και αφού απενεργοποίησα πολλές απο τις πρόσθετες εφαρμογές που ξεκίναγαν μαζί με το σύστημα. Gps δεν δοκίμασα και επίσης κάποια crash όσον αφορά το άνοιγμα κλείσιμο δεδομένων και αλλαγή απο 2g-3g. Τίποτα το ιδιαίτερο λοιπόν και όσο πιο πολλές ρομ δοκιμάζω τόσο πιο πολύ καταλαβαίνω οτι αν δεν βγει μια σωστή cm ή miui ας πούμε δεν θα δούμε κάτι πολύ διαφορετικό απο τις μαμήσιες Αυτά:) restore as we speak :) PS το μόνο καλό στην όλη υπόθεση είναι οτι για να περασεις την συγκεκριμένη ρομ πρέπει πρώτα (δεν ξέρω γιατί) να περάσεις http://www.chinaphonearena.com/forum/showthread.php?tid=4445 την οποία δουλεύω καιρό και δουλεύει ,τουλάχιστον για την δική μου συσκευή, όπως καμία άλλη. PS2 μην την βάλετε, έχει στανταρ κάποιο πρόβλημα με τα data, μόλις γύρισα στην προηγούμενη ρομ και ενώ είχε σταματήσει να δουλεύει το droidvpn τώρα βλέπω πως δουλεύει άψογα όπως πριν. οπότε στα Χ και αυτή Edited May 3, 2014 by Keepkouking Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Συμφωνω, ορισμένα bloatware τα ξηλωσα με ρουτ ανινσταλερ.... Αυτο το awesome beatsaudio δουλεψε σε κανεναν σας? Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts