fotis_diam Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Καλημέρα παιδιά! Με μια μικρή έρευνα που έκανα, βρήκα ότι για πακέτα από 22 € και κάτω δεν περνάει τελωνείο. Ενδεχομένως αν σου βάζαν μικρότερη απόδειξη στο πακέτο να μην είχες πρόβλημα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 4, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Καλημέρα παιδιά! Με μια μικρή έρευνα που έκανα, βρήκα ότι για πακέτα από 22 € και κάτω δεν περνάει τελωνείο. Ενδεχομένως αν σου βάζαν μικρότερη απόδειξη στο πακέτο να μην είχες πρόβλημα??? Να σε ενημερώσω πως δεν επιτρέπεται στο παρόν φόρουμ συζήτηση για παράκαμψη του τελωνείου για τον εξής απλό λόγο: είναι παράνομο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskokos Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 παιδια να κανω μια ερωτηση εβαλα την custom rom της geekgirl και μου εκανε προβληματακια ασημαντα αλλα με εκνευρισα και την αλλαξα γυρισα στην απλη 1.0.4 και παρατηρησα οτι δεν μου λειτουργει το proximity sensor στις κλησεις εκανα wipe και λοιπα αλλα δεν εκανε τπτ και απο flashtools δοκιμασα υπαρχει κατι που να μπορω να το φτιαξω?? ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 παιδια να κανω μια ερωτηση εβαλα την custom rom της geekgirl και μου εκανε προβληματακια ασημαντα αλλα με εκνευρισα και την αλλαξα γυρισα στην απλη 1.0.4 και παρατηρησα οτι δεν μου λειτουργει το proximity sensor στις κλησεις εκανα wipe και λοιπα αλλα δεν εκανε τπτ και απο flashtools δοκιμασα υπαρχει κατι που να μπορω να το φτιαξω?? ευχαριστω! Βάλε το MTK engineer και πας mtk settings=>hardware=>sensor και εκεί κάνεις ρύθμιση τον αισθητήρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskokos Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 πηγα και μου βγαζει failed υπαρχει περιπτωση να καηκε η κατι τετοιο?? εφαγε μια τουμπα αλλα δουλευε κανονικα... τωρα μετα το flasharisma ομως οχι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Foz Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Περιμενω και εγω απο minideal εχω παραγγειλει απο 19/02 ελπιζω να μην ισχυουν αυτα που ειπε ο φιλος απο πανω απλα να ηταν λιγο ατυχος ο ιδιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 πηγα και μου βγαζει failed υπαρχει περιπτωση να καηκε η κατι τετοιο?? εφαγε μια τουμπα αλλα δουλευε κανονικα... τωρα μετα το flasharisma ομως οχι... Και στο δικό μου μια φορά που είχα πατήσει απο περιέργεια στο συγκεκριμένο μενού,μου έγραψε fail ενώ ο αισθητήρας δούλευε κανονικά Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikosni Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Μάγκες μου το παράγγειλα κι εγώ...!!! :lol: Άντε με το καλό να μας έρθει... από to2c.com το κτύπησα μιάς και το pandawill που ψώνισα από κεί κάτι άλλα δεν το χε σε στόκ....σε καμιά βδομάδα μου είπαν...ζήτησα την μαύρη θήκη με το λευκό και είναι μές στην τιμή! Παράγγειλα και μια μπαταρία THL W8 να την μοντιφάρω...2ο πίσω καπάκι και καλώδιο OTG..... :luck: Παράθεση "Φίαρ καν χόλντ γιου πρίζονερ...Χόουπ καν σέτ γιου φρί...." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Με το καλό να σου ρθει, φίλε. Να το χαρείς, οπως το χαίρομαι κι εγω, και είμαι από τους πρωτους που παρηγγειλαν (1 φουρνιά, και καλά χωρίς οτιτζι), και μετά από 2 μήνες εντατικής χρήσης, δεν το υποσκελιζει κανενα επώνυμο της αγοράς. Υ. Γ. : ο άλλος που μπηκε γιατί να ταΐσει παπατζιλικι, τι κατάλαβε δλδ? Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikosni Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Ειρήνη ειμήν! :dance: Άντε με το καλό να βγάλω και έναν οδηγό με την πατέντα της μπαταρίας να δούμε τι θα δούμε.... :frog: Παράθεση "Φίαρ καν χόλντ γιου πρίζονερ...Χόουπ καν σέτ γιου φρί...." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis_diam Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Παιδιά επειδή είμαι έτοιμος για παραγγελία 2 συσκευών από To2C, αν βάλω EMS αυξάνει τον κίνδυνο για τελωνείο? Παίζει ρόλο αν πω να μην έχουν συσκευασία? Τελευταία φορά που ρωτάω off topic, αλλά απαντάτε άμεσα και με βοηθάτε πολύ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos666 Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 θελω να ρωτησω τουσ κατοχους του κινητου για το σημα wi-fi εχω διαβασει σε διαφορεσ αναρτησεισ οτι ειναι σχετικα αδυναμο συγκεκριμενα ενα samsung s 2 που ειχα μπηγαινε σφαιρα με το μοντεμ να ειναι στον πρωτο οροφο αποσταση 6 μετρα και συν τοιχουσ επαιζε τα παντα σφαιρα σχεδον 3 γραμεσ το λιγοτερο ειχε παντα τωρα ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ INEW V3 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΓΕΙΛΩ ΑΠΟ PANDAWILL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Εσένα περιμέναμε :whistle: Αετός είσαι αδερφέ..... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelo_ath Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Μάγκες μου το παράγγειλα κι εγώ...!!! :lol: Άντε με το καλό να μας έρθει... από to2c.com το κτύπησα μιάς και το pandawill που ψώνισα από κεί κάτι άλλα δεν το χε σε στόκ....σε καμιά βδομάδα μου είπαν...ζήτησα την μαύρη θήκη με το λευκό και είναι μές στην τιμή! Παράγγειλα και μια μπαταρία THL W8 να την μοντιφάρω...2ο πίσω καπάκι και καλώδιο OTG..... :luck: Φίλε μου, την μπαταρία, απο πού αν επιτρέπεται; Θέλω να κάνω και εγώ τη μόντα! Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikosni Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Απο το pandawill ψηλέ.... Παράθεση "Φίαρ καν χόλντ γιου πρίζονερ...Χόουπ καν σέτ γιου φρί...." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelo_ath Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Απο το pandawill ψηλέ.... Ρε μάγκα, με ψάρωσες, έψαχνα να δω αν έμεινε ανοιχτή η κάμερα από το pc... :lol: :lol: :lol: Ευχαριστώ, την τσίμπησα τη μπαταρία :p Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollo_el Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Υπενθύμιση, για όσους ενδιαφέρονται για μεγαλύτερη μπαταρία. Post #3177, σελίδα 212. Ας το προσπαθήσουμε περισσότεροι. Δεν έχουμε να χάσουμε κάτι. Μόνο, εάν δεν το πράξουμε! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- θελω να ρωτησω τουσ κατοχους του κινητου για το σημα wi-fi εχω διαβασει σε διαφορεσ αναρτησεισ οτι ειναι σχετικα αδυναμο συγκεκριμενα ενα samsung s 2 που ειχα μπηγαινε σφαιρα με το μοντεμ να ειναι στον πρωτο οροφο αποσταση 6 μετρα και συν τοιχουσ επαιζε τα παντα σφαιρα σχεδον 3 γραμεσ το λιγοτερο ειχε παντα τωρα ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ INEW V3 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΓΕΙΛΩ ΑΠΟ PANDAWILL Κοίτα, για εμένα είναι οκ. Δεν είχα κάποιο θέμα. Δε μπορώ να σου πω, σε σχέση με το S2. Επειδή, όμως, βλέπω ότι το παραμετροποιείς σε σχέση με όροφο πολυκατοικίας, δες post #3116. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelo_ath Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Προσωπικά, έχω "υπογράψει" στο ipetitions σχετικά με τη μεγαλύτερη μπαταρία για το v3:http://www.ipetitions.com/petition/create-large-capacity-battery-for-inew-v3 Όποιος ενδιαφέρεται για την αναβάθμιση της μπαταρίας με αυτή του thl w8: Υ.Γ.: Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα, γι αυτο κρατώ επιφυλάξεις, αν κάποιος το έχει ήδη κάνει ας μας πει μια κουβέντα... Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis_diam Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 τι convertion option να επιλέξω? Paypal ή seller invoice? Το δεύτερο μου βγάζει 4 euro λιγότερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 τι convertion option να επιλέξω? Paypal ή seller invoice? Το δεύτερο μου βγάζει 4 euro λιγότερα... παντα το δευτερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis_diam Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 (edited) Μόλις ολοκλήρωσα την παραγγελία! Ελπίζω να πάνε όλα καλά και σύντομα να έχω στα χέρια μου αυτήν την κινητάρα!!!! :D:D:D Ένα άλφα άγχος μιας και είναι η πρώτη φορά που παραγγέλνω από Κίνα, το έχω.. Άι να δούμε!!! Edited March 5, 2014 by fotis_diam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskokos Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 τελικα εγω δεν καταφερα να το ξυπνησω.. μετα την τουμπα παρατηρησα δεν δουλευει ουτε το γυροσκοπιο.. θελω να το ανοιξω να δω τι γινεται καμια ιδεα?? τα αστερακια που χει απο κατω που μπορω να τα βρω?? εχω ειδικα για κινητα αλλα ακομα και αυτα ειναι μεγαλα...:wacko: ειμαι απο πατρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikosni Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 (edited) Υπενθύμιση, για όσους ενδιαφέρονται για μεγαλύτερη μπαταρία. Post #3177, σελίδα 212. Ας το προσπαθήσουμε περισσότεροι. Δεν έχουμε να χάσουμε κάτι. Μόνο, εάν δεν το πράξουμε! Έχεις δίκιο μεγάλε...δεν γίνεται να 'χει 200+ σελίδες το φόρουμ για το V3 και να μην συμμετέχουμε όλοι σε αυτό...εξάλλου όπως λένε και στα χωριά μας: "δε χάνς και τίποτις..." :P Edit! Θέλει donation εκεί ρε φίλε έτσι μου έγραψε... Edited March 5, 2014 by Nikosni Edit! Παράθεση "Φίαρ καν χόλντ γιου πρίζονερ...Χόουπ καν σέτ γιου φρί...." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollo_el Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 (edited) Έχεις δίκιο μεγάλε...δεν γίνεται να 'χει 200+ σελίδες το φόρουμ για το V3 και να μην συμμετέχουμε όλοι σε αυτό...εξάλλου όπως λένε και στα χωριά μας: "δε χάνς και τίποτις..." :P Edit! Θέλει donation εκεί ρε φίλε έτσι μου έγραψε... Ψηλέ, δε χρειάζεται το donation. Από τη στιγμή που σε πήγε σε εκείνη τη σελίδα (που είναι προαιρετική), το μήνυμά σου έχει ήδη καταχωρηθεί. Πάνε πίσω και κάνε ανανέωση τη σελίδα στον browser σου, για να το διαπιστώσεις. Να'σε καλά. Όπως, πολύ σωστά, το έθεσες με 200+ σελίδες το forum, οφείλουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι να βοηθήσουν. Ίσως καμία 100αρα υπογραφές, θα έπρεπε μονάχα να είναι από εδώ μέσα. Edited March 5, 2014 by apollo_el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikosni Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 (edited) Ναι το πρόσεξα τσάκαλε...αλλά έμπλεξα με τα γεγονότα στην Ουκρανία και ξεχάστηκα! :hypno: Πάντως αν μπορούμε να κάνουμε πατέντα με την μπαταρία του W8 καλύτερα θα ήταν να προσανατολιστούμε και προς απαίτηση αναβάθμισης software για επίλυση προβλημάτων που έχουν γίνει γνωστά... πχ Air Gesture, το σκαλοπάτι της μπαταρίας κ.α Edited March 5, 2014 by Nikosni Παράθεση "Φίαρ καν χόλντ γιου πρίζονερ...Χόουπ καν σέτ γιου φρί...." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts