Jump to content

iNew V3

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα παιδιά! Με μια μικρή έρευνα που έκανα, βρήκα ότι για πακέτα από 22 € και κάτω δεν περνάει τελωνείο. Ενδεχομένως αν σου βάζαν μικρότερη απόδειξη στο πακέτο να μην είχες πρόβλημα???

• Απαντήσεις 7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• Administrators
Καλημέρα παιδιά! Με μια μικρή έρευνα που έκανα, βρήκα ότι για πακέτα από 22 € και κάτω δεν περνάει τελωνείο. Ενδεχομένως αν σου βάζαν μικρότερη απόδειξη στο πακέτο να μην είχες πρόβλημα???

Να σε ενημερώσω πως δεν επιτρέπεται στο παρόν φόρουμ συζήτηση για παράκαμψη του τελωνείου για τον εξής απλό λόγο: είναι παράνομο.

Modpic.gif

παιδια να κανω μια ερωτηση εβαλα την custom rom της geekgirl και μου εκανε προβληματακια ασημαντα αλλα με εκνευρισα και την αλλαξα γυρισα στην απλη 1.0.4 και παρατηρησα οτι δεν μου λειτουργει το proximity sensor στις κλησεις εκανα wipe και λοιπα αλλα δεν εκανε τπτ και απο flashtools δοκιμασα υπαρχει κατι που να μπορω να το φτιαξω?? ευχαριστω!

παιδια να κανω μια ερωτηση εβαλα την custom rom της geekgirl και μου εκανε προβληματακια ασημαντα αλλα με εκνευρισα και την αλλαξα γυρισα στην απλη 1.0.4 και παρατηρησα οτι δεν μου λειτουργει το proximity sensor στις κλησεις εκανα wipe και λοιπα αλλα δεν εκανε τπτ και απο flashtools δοκιμασα υπαρχει κατι που να μπορω να το φτιαξω?? ευχαριστω!

Βάλε το MTK engineer και πας mtk settings=>hardware=>sensor και εκεί κάνεις ρύθμιση τον αισθητήρα

πηγα και μου βγαζει failed υπαρχει περιπτωση να καηκε η κατι τετοιο?? εφαγε μια τουμπα αλλα δουλευε κανονικα... τωρα μετα το flasharisma ομως οχι...

Περιμενω και εγω απο minideal εχω παραγγειλει απο 19/02 ελπιζω να μην ισχυουν αυτα που ειπε ο φιλος απο πανω απλα να ηταν λιγο ατυχος ο ιδιος.

πηγα και μου βγαζει failed υπαρχει περιπτωση να καηκε η κατι τετοιο?? εφαγε μια τουμπα αλλα δουλευε κανονικα... τωρα μετα το flasharisma ομως οχι...

Και στο δικό μου μια φορά που είχα πατήσει απο περιέργεια στο συγκεκριμένο μενού,μου έγραψε fail ενώ ο αισθητήρας δούλευε κανονικά

Μάγκες μου το παράγγειλα κι εγώ...!!! :lol:

Άντε με το καλό να μας έρθει... από to2c.com το κτύπησα μιάς και το pandawill που ψώνισα από κεί κάτι άλλα δεν το χε σε στόκ....σε καμιά βδομάδα μου είπαν...ζήτησα την μαύρη θήκη με το λευκό και είναι μές στην τιμή!

Παράγγειλα και μια μπαταρία THL W8 να την μοντιφάρω...2ο πίσω καπάκι και καλώδιο OTG..... :luck:

"Φίαρ καν χόλντ γιου πρίζονερ...Χόουπ καν σέτ γιου φρί...."

Με το καλό να σου ρθει, φίλε.

Να το χαρείς, οπως το χαίρομαι κι εγω, και είμαι από τους πρωτους που παρηγγειλαν (1 φουρνιά, και καλά χωρίς οτιτζι), και μετά από 2 μήνες εντατικής χρήσης, δεν το υποσκελιζει κανενα επώνυμο της αγοράς.

Υ. Γ. : ο άλλος που μπηκε γιατί να ταΐσει παπατζιλικι, τι κατάλαβε δλδ?

CoolPad F1 :D

Redmi Note 9 Pro 6-128

Ειρήνη ειμήν! :dance:

Άντε με το καλό να βγάλω και έναν οδηγό με την πατέντα της μπαταρίας να δούμε τι θα δούμε.... :frog:

Παιδιά επειδή είμαι έτοιμος για παραγγελία 2 συσκευών από To2C, αν βάλω EMS αυξάνει τον κίνδυνο για τελωνείο?

Παίζει ρόλο αν πω να μην έχουν συσκευασία?

Τελευταία φορά που ρωτάω off topic, αλλά απαντάτε άμεσα και με βοηθάτε πολύ! :)

θελω να ρωτησω τουσ κατοχους του κινητου για το σημα wi-fi

εχω διαβασει σε διαφορεσ αναρτησεισ οτι ειναι σχετικα αδυναμο συγκεκριμενα ενα samsung s 2 που ειχα μπηγαινε σφαιρα

με το μοντεμ να ειναι στον πρωτο οροφο αποσταση 6 μετρα και συν τοιχουσ επαιζε τα παντα σφαιρα σχεδον 3 γραμεσ το λιγοτερο ειχε παντα τωρα ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ INEW V3 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΓΕΙΛΩ ΑΠΟ PANDAWILL

Εσένα περιμέναμε :whistle:

Αετός είσαι αδερφέ.....

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Μάγκες μου το παράγγειλα κι εγώ...!!! :lol:

Άντε με το καλό να μας έρθει... από to2c.com το κτύπησα μιάς και το pandawill που ψώνισα από κεί κάτι άλλα δεν το χε σε στόκ....σε καμιά βδομάδα μου είπαν...ζήτησα την μαύρη θήκη με το λευκό και είναι μές στην τιμή!

Παράγγειλα και μια μπαταρία THL W8 να την μοντιφάρω...2ο πίσω καπάκι και καλώδιο OTG..... :luck:

Φίλε μου, την μπαταρία, απο πού αν επιτρέπεται; Θέλω να κάνω και εγώ τη μόντα!

:ninja:

Απο το pandawill ψηλέ....

Ρε μάγκα, με ψάρωσες, έψαχνα να δω αν έμεινε ανοιχτή η κάμερα από το pc... :lol: :lol: :lol:

Ευχαριστώ, την τσίμπησα τη μπαταρία :p

Υπενθύμιση, για όσους ενδιαφέρονται για μεγαλύτερη μπαταρία. Post #3177, σελίδα 212. Ας το προσπαθήσουμε περισσότεροι. Δεν έχουμε να χάσουμε κάτι. Μόνο, εάν δεν το πράξουμε!

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

θελω να ρωτησω τουσ κατοχους του κινητου για το σημα wi-fi

εχω διαβασει σε διαφορεσ αναρτησεισ οτι ειναι σχετικα αδυναμο συγκεκριμενα ενα samsung s 2 που ειχα μπηγαινε σφαιρα

με το μοντεμ να ειναι στον πρωτο οροφο αποσταση 6 μετρα και συν τοιχουσ επαιζε τα παντα σφαιρα σχεδον 3 γραμεσ το λιγοτερο ειχε παντα τωρα ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ INEW V3 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΓΕΙΛΩ ΑΠΟ PANDAWILL

Κοίτα, για εμένα είναι οκ. Δεν είχα κάποιο θέμα. Δε μπορώ να σου πω, σε σχέση με το S2. Επειδή, όμως, βλέπω ότι το παραμετροποιείς σε σχέση με όροφο πολυκατοικίας, δες post #3116.

Προσωπικά, έχω "υπογράψει" στο ipetitions σχετικά με τη μεγαλύτερη μπαταρία για το v3:http://www.ipetitions.com/petition/create-large-capacity-battery-for-inew-v3

Όποιος ενδιαφέρεται για την αναβάθμιση της μπαταρίας με αυτή του thl w8:

Υ.Γ.: Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα, γι αυτο κρατώ επιφυλάξεις, αν κάποιος το έχει ήδη κάνει ας μας πει μια κουβέντα...

Μόλις ολοκλήρωσα την παραγγελία!

Ελπίζω να πάνε όλα καλά και σύντομα να έχω στα χέρια μου αυτήν την κινητάρα!!!! :D:D:D Ένα άλφα άγχος μιας και είναι η πρώτη φορά που παραγγέλνω από Κίνα, το έχω.. Άι να δούμε!!!

Edited by fotis_diam

τελικα εγω δεν καταφερα να το ξυπνησω.. μετα την τουμπα παρατηρησα δεν δουλευει ουτε το γυροσκοπιο.. θελω να το ανοιξω να δω τι γινεται καμια ιδεα?? τα αστερακια που χει απο κατω που μπορω να τα βρω?? εχω ειδικα για κινητα αλλα ακομα και αυτα ειναι μεγαλα...:wacko: ειμαι απο πατρα...

Υπενθύμιση, για όσους ενδιαφέρονται για μεγαλύτερη μπαταρία. Post #3177, σελίδα 212. Ας το προσπαθήσουμε περισσότεροι. Δεν έχουμε να χάσουμε κάτι. Μόνο, εάν δεν το πράξουμε!

Έχεις δίκιο μεγάλε...δεν γίνεται να 'χει 200+ σελίδες το φόρουμ για το V3 και να μην συμμετέχουμε όλοι σε αυτό...εξάλλου όπως λένε και στα χωριά μας: "δε χάνς και τίποτις..." :P

Edit! Θέλει donation εκεί ρε φίλε έτσι μου έγραψε...

Edited by Nikosni
Edit!

Έχεις δίκιο μεγάλε...δεν γίνεται να 'χει 200+ σελίδες το φόρουμ για το V3 και να μην συμμετέχουμε όλοι σε αυτό...εξάλλου όπως λένε και στα χωριά μας: "δε χάνς και τίποτις..." :P

Edit! Θέλει donation εκεί ρε φίλε έτσι μου έγραψε...

Ψηλέ, δε χρειάζεται το donation. Από τη στιγμή που σε πήγε σε εκείνη τη σελίδα (που είναι προαιρετική), το μήνυμά σου έχει ήδη καταχωρηθεί. Πάνε πίσω και κάνε ανανέωση τη σελίδα στον browser σου, για να το διαπιστώσεις. Να'σε καλά.

Όπως, πολύ σωστά, το έθεσες με 200+ σελίδες το forum, οφείλουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι να βοηθήσουν. Ίσως καμία 100αρα υπογραφές, θα έπρεπε μονάχα να είναι από εδώ μέσα.

Edited by apollo_el

Ναι το πρόσεξα τσάκαλε...αλλά έμπλεξα με τα γεγονότα στην Ουκρανία και ξεχάστηκα! :hypno:

Πάντως αν μπορούμε να κάνουμε πατέντα με την μπαταρία του W8 καλύτερα θα ήταν να προσανατολιστούμε και προς απαίτηση αναβάθμισης software για επίλυση προβλημάτων που έχουν γίνει γνωστά... πχ Air Gesture, το σκαλοπάτι της μπαταρίας κ.α

Edited by Nikosni