D_ROSE Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Και στις 2 καρτες του κινητου μπορει να γινει χρηση 3G δικτυου ή μονο στη 1; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 [ATTACH]40567[/ATTACH] Είχα ξεχάσει να την ανεβάσω. Είναι και το βράδυ (6-7 ώρες) μέσα, αλλά ανοιχτό. Εγώ πάντως είμαι ικανοποιημένος από την μπαταρία. Στο τέλος της μέρας έχω 40%-50%, αλλά πάντα θα το φορτίσω. Τώρα αν βρούμε μεγαλύτερη ώστε να βγάζω και 2η μέρα, οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 [ATTACH]40567[/ATTACH] Είχα ξεχάσει να την ανεβάσω. Είναι και το βράδυ (6-7 ώρες) μέσα, αλλά ανοιχτό. Εγώ πάντως είμαι ικανοποιημένος από την μπαταρία. Στο τέλος της μέρας έχω 40%-50%, αλλά πάντα θα το φορτίσω. Τώρα αν βρούμε μεγαλύτερη ώστε να βγάζω και 2η μέρα, οκ. Εσύ είσαι ακόμα καλύτερα :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Και εγώ κάπου εκεί είμαι στο 24ωρο. Mε 2 κάρτες, 3g, wi-fi, πάντα ανοιχτά, σύν όλες τις άλλες εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο, e-mail, weather widget, viber etc. Αρκετά καλά είναι σε νορμάλ χρήση αλλά αν κάποια μέρα θα πρέπει να το "δουλέψεις" για τα καλά, δεν θα βγάλει την μέρα. Βέβαια όλο και κάπου θα υπάρχει ένα micro-USB για φόρτισμα ή προμηθεύεσαι ένα power bank, αλλά ημίμετρα. Το καλύτερο θα ήταν να είχες ένα 20% επιπλέον ώστε κάποιες δύσκολες περιπτώσεις να βγάζεις μια ημέρα ή δύο σε νορμαλ χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Και εγώ κάπου εκεί είμαι στο 24ωρο. Mε 2 κάρτες, 3g, wi-fi, πάντα ανοιχτά, σύν όλες τις άλλες εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο, e-mail, weather widget, viber etc. Αρκετά καλά είναι σε νορμάλ χρήση αλλά αν κάποια μέρα θα πρέπει να το "δουλέψεις" για τα καλά, δεν θα βγάλει την μέρα. Βέβαια όλο και κάπου θα υπάρχει ένα micro-USB για φόρτισμα ή προμηθεύεσαι ένα power bank, αλλά ημίμετρα. Το καλύτερο θα ήταν να είχες ένα 20% επιπλέον ώστε κάποιες δύσκολες περιπτώσεις να βγάζεις μια ημέρα ή δύο σε νορμαλ χρήση. Αν το ανηψάκι μου αχίσει και χαζεύει στο youtube τότε καζανάκι η μπαταρία με 3g δεδομένα.... Άσχετο: ποιο widget καιρού έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 (edited) Συμφωνω.Εγω σε 12 ωρες το πολυ μενω χωρις μπαταρια γιατι χρησιμοποιω και 3g.το θετικο ειναι οτι εχω τροπο να φορτιζει η μπαταρια απο το 0 στο 82% σε μια ωρα. Edited January 28, 2014 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 (edited) Συμφωνω.Εγω σε 12 ωρες το πολυ μενω χωρις μπαταρια γιατι χρησιμοποιω και 3g.το θετικο ειναι οτι εχω τροπο να φορτιζει η μπαταρια απο το 0 στο 82% σε μια ωρα. O οποίος είναι...; Για τον καιρό είχα κόλλημα και έχω δοκιμάσει πάνω από 20 διαφορετικά widgets και κατ'εμέ το κάλυτερο είναι το Fancy Widgets. Έχει όλα αυτά που θέλω και δουλεύει καλά και το goelocate. Έχεις να επιλέξεις από κανά 4-5 πάροχους καιρού (οπότε βλέπεις ποιος είναι πιο ακριβής και επιλέγεις) 2-3 υπηρεσίες geolocation, πολλά themes etc. Edited January 28, 2014 by nikstar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Πιστεύω ό ταν έρθει η δεύτερη μπαταρία θα είμαι ήσυχος και ούτε που θα κοιτάω... Εγώ χρησιμοποιώ beautiful widgets Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Πιστεύω ό ταν έρθει η δεύτερη μπαταρία θα είμαι ήσυχος και ούτε που θα κοιτάω... Εγώ χρησιμοποιώ beautiful widgets Εγώ πιστεύω ότι αν είχαμε μια μπαταρία γύρω στα 2200 θα είμασταν όλοι ήσυχοι. Τελικά από δω το πάμε, από κεί το πάμε, πάλι για την μπαταρία μιλάμε:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arnaougeo Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Καλημέρα. Ακολουθώ τις οδηγίες και μου βγάζει το μήνυμα "Η διαδικασία com.android.phone έχει σταματήσει. Έχω κάνει root updade την 1.0.3. Έχω δύο κάρτες vodafone & whats up. Παρακαλώ μια βοήθεια.. είμαι ο μοναδικός με πρόβλημα 3G; Έχω κάνει root updade την 1.0.3. Έχω δύο κάρτες vodafone & whats up Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 O οποίος είναι...; Εξωτερικός φορτιστής μπαταριας στον οποίο με έξτρα καλώδιο συνδεω usb φορτιστη 5v 2Α Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 στρωνει ολο και περισσοτερο Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomygr Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 πηρε τον λοπου η smartdigi 35% kitkat 65% peanutbutter jelly απο το needrom, μιας και φαγαν αρνητικα reports ;) Παλι καλα γιατι πολλοι αρχαριοι (συμπεριλαμβανομενου και εμου) ηταν διαθεσιμοι για donate. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparksgr Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 πηρε τον λοπου η smartdigi 35% kitkat 65% peanutbutter jelly απο το needrom, μιας και φαγαν αρνητικα reports ;) Παλι καλα γιατι πολλοι αρχαριοι (συμπεριλαμβανομενου και εμου) ηταν διαθεσιμοι για donate. Καπoιοι την πατησαμε και τους καναμε donate ( ta refund πισω) αλλα εχουν εξαφανιστει μονο στο smartdigi.gr υπαρχουν και συνεχιζουν το ιδιο παπα http://www.smartdigi.gr/downloads/ Λενε official 1.0.6 SOS .... ΠΡΟΣΟΧΗ... SOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Καπoιοι την πατησαμε και τους καναμε donate ( ta refund πισω) αλλα εχουν εξαφανιστει μονο στο smartdigi.gr υπαρχουν και συνεχιζουν το ιδιο παπα http://www.smartdigi.gr/downloads/ Λενε official 1.0.6 SOS .... ΠΡΟΣΟΧΗ... SOS Σε μένα (που τους είχα στείλει donate) πάντως που μου έστειλαν ένα λινκ για να κατεβάσω την καινούρια ρομ τους την οποία και δοκίμασα και τους έστειλα e-mail για ένα θέμα με την κάμερα μου απάντησαν αμέσως δύο φορές λέγοντας μου ότι περιμένουν απάντηση από το εργοστάσιο γιατί υπάρχουν διαφορετικά HW (όσο αφορά την κάμερα) ώστε να δουλέψουν με τα δικά τους αρχεία. Παραθέτω τα μηνύματά τουςΤο εντοπίσαμε σε χρήστες Περιμένουμε την επίσημη απάντηση από το εργοστάσιο για τις διαφορές στο hardware που έχουν οι εκδόσεις. Διότι τα κινητά από minideal παίζουν κανονικά , από pandawill και toc δείχνει άλλα χρακτηριστικά στο hardware τα οποία δεν είναι συμβατα με τις ρυθμίσεις που κάναμε. Ελπίζουμε να έχουμε απάντηση σύντομα για να το διορθώσουμε ευχαριστούμε και αυτή Θα το παλέψουμε κι αυτό , θα σου στείλουμε beta σύντομα να δουμε εάν διορθώθηκε. Κάνουμε κάποιες αλλαγές στο kernel τώρα. ..τι να πω... δεν ξέρω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 αν εχουν διαφορετικο hardware τοτε πως και δεν υπηρχε προβλημα με τις official αναβαθμισεις ? Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 H official μπορεί να περιλαμβάνει τα αρχεία για όλα τα διαθέσιμα HW και ανάλογα φορτώνει τις κατάλληλες επεκτάσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 (edited) Παιδιά μην τσιμπάτε τόσο εύκολα.Για να πειράξεις τον κερνελ σε ένα κινητό πρέπει να έχεις τα kernel sources και η mtk είναι γνωστό ότι δεν τα δίνει.Τώρα βέβαια θα μας πουν ότι τα πήραν απευθείας απο το εργοστάσιο,οπως έλεγαν και καλά για την υποτιθέμενη 1.09 έκδοση που βασιζόταν η προηγούμενη ρομ.Εκανα και εγώ donate γιατί είχα την περιέργεια να δω τι θα στείλουν και αφού εγκατέστησα και είδα περί τίνος πρόκειται,τους έκραξα και σε 5 λεπτά μου επέστρεψαν το donation. Edited January 28, 2014 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Αν ξέρατε τι κουτόχορτο πλασάρουν οι "developers" για να παίρνουν donations, θα χάνατε πολύ τρίχα από το κεφάλι. Το ότι δε φόρτιζε το κινητό κλειστό πάντως, εμένα μου μοιάζει μαϊμουδιά με τον kernel. Έτσι κι αλλιώς τα περισσότερα που σας προσφέρουν οι custom roms, είναι φούμαρα. Καθίστε στη μαμά ρομ και κάντε υπομονή. Τώρα μπήκατε στο χορό και θα χορέψετε :happy: @bbbb Δεν είναι απαραίτητο να έχεις τα sources για κάποια πράγματα στον kernel. Π.χ. το ramdisk ανοίγει και γίνεται edit με απλό unpacking. Για τη φόρτιση όμως ή έχουν όντως sources, ή απλά έβαλαν kernel από άλλη συσκευή. Προσωπική μου άποψη πάντα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Αν ξέρατε τι κουτόχορτο πλασάρουν οι "developers" για να παίρνουν donations, θα χάνατε πολύ τρίχα από το κεφάλι. Το ότι δε φόρτιζε το κινητό κλειστό πάντως, εμένα μου μοιάζει μαϊμουδιά με τον kernel. Έτσι κι αλλιώς τα περισσότερα που σας προσφέρουν οι custom roms, είναι φούμαρα. Καθίστε στη μαμά ρομ και κάντε υπομονή. Τώρα μπήκατε στο χορό και θα χορέψετε :happy: @bbbb Δεν είναι απαραίτητο να έχεις τα sources για κάποια πράγματα στον kernel. Π.χ. το ramdisk ανοίγει και γίνεται edit με απλό unpacking. Για τη φόρτιση όμως ή έχουν όντως sources, ή απλά έβαλαν kernel από άλλη συσκευή. Προσωπική μου άποψη πάντα. με την 1,03 απο minideal Η to2c δεν υπαρχει το προβλημα μπαταριας? εχουν περασμενες αλλες ρομ οι εχοντες το προβλημα με την μπαταρια? Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Αν ξέρατε τι κουτόχορτο πλασάρουν οι "developers" για να παίρνουν donations, θα χάνατε πολύ τρίχα από το κεφάλι. Το ότι δε φόρτιζε το κινητό κλειστό πάντως, εμένα μου μοιάζει μαϊμουδιά με τον kernel. Έτσι κι αλλιώς τα περισσότερα που σας προσφέρουν οι custom roms, είναι φούμαρα. Καθίστε στη μαμά ρομ και κάντε υπομονή. Τώρα μπήκατε στο χορό και θα χορέψετε :happy: @bbbb Δεν είναι απαραίτητο να έχεις τα sources για κάποια πράγματα στον kernel. Π.χ. το ramdisk ανοίγει και γίνεται edit με απλό unpacking. Για τη φόρτιση όμως ή έχουν όντως sources, ή απλά έβαλαν kernel από άλλη συσκευή. Προσωπική μου άποψη πάντα. Συμφωνούμε.Προσωπικά στο χορό που λες είμαι απο την πρώτη στιγμή που έπιασα android στα χέρια μου και αυτό λόγω του ότι το πρώτο μου android ήταν το hd2.Ολο αυτό για μένα είναι σαν χόμπυ.Τώρα με τα mtk σχεδόν κάθε μέρα ελέγχω για νέες ρομ και αν είναι κάτι που μου αρέσει,προσπαθώ να το κάνω port στις συσκευές μου.H γνώμη μου είναι ότι οι πραγματικοί android developers είναι ελάχιστοι. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Παιδιά μην τσιμπάτε τόσο εύκολα.Για να πειράξεις τον κερνελ σε ένα κινητό πρέπει να έχεις τα kernel sources και η mtk είναι γνωστό ότι δεν τα δίνει.Τώρα βέβαια θα μας πουν ότι τα πήραν απευθείας απο το εργοστάσιο,οπως έλεγαν και καλά για την υποτιθέμενη 1.09 έκδοση που βασιζόταν η προηγούμενη ρομ.Εκανα και εγώ donate γιατί είχα την περιέργεια να δω τι θα στείλουν και αφού εγκατέστησα και είδα περί τίνος πρόκειται,τους έκραξα και σε 5 λεπτά μου επέστρεψαν το donation. Και σε μένα μου έχουν επιστρέψει το donation και μετά μου έστειλαν την "κιτ-κατ" βέρσιόν τους. Και απορώ για ποιο λόγο τότε το συνεχίζουν με όλα αυτά τα μυνήματα, αφού τουλάχιστον από εμένα στην ουσία δεν έχουν πάρει και ούτε πρόκειτε να πάρουν κάτι. Για υστεροφημία;; Προσπαθούν να φτιάξουν την εικόνα τους μετά την "πατατιά" που έκαναν;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Γιατί πάντα θα υπάρχουν αυτοί που θα τσιμπάνε σε κάτι τέτοια.Ο "developer" δε θέλει έξυπνους χρήστες,θέλει χειροκροτητές.Ο developer χωρίς "" δέχεται κριτική και πρώτα δίνει την δουλειά του ώστε να αξιολογηθεί απο τον χρήστη και μετά ζητάει donate. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AliO Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Παιδια τελικα αξιζει το κινητο; Εχει παρουσιασει προβληματα? Επίσης απο που μπορω να το αγορασω? Στην καλυτερη τιμη φυσικα και με καποιο εκπτωτικο κουπονι θα ηταν καλα! Δεν ηξερα οτι ειχε τοσες πολλες σελιδες γι αυτο το κινητο! Μωρε μπραβο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 (edited) Για αυτή έχουμε καμία πληροφορία http://www.chinaphonearena.com/forum/Thread-ROM-iNew-v3-v1-0-6 ? Άκυρο: Looks like this is an old firmware. We're not sure why it shows 1.0.6, but it came out in first week of december. Long before v1.0.4. Edited January 28, 2014 by leros2004 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts