Keepkouking Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372405 Flashmod drivers Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakious Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 για windows 8? παλι δεν ξεκιναει με αυτουσ τους drivers Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Ερώτηση ...μπορουμε να απαντήσουμε όταν μας πέρνουν με κλειστό το καπάκι της θήκης???Γιατί βγάζει δυο εικονίδια για απάντηση με πράσινο και απόριψη με κόκκινο εικονίδιο αλλά δεν λειτουργούν που τα δοκίμασα ούτε πατώντας τα ούτε σύροντάς τα....μέσα απο το παραθυράκι της θήκης....Αν δεν τα έχει για απάντηση ή απόριψη ποιος ο λόγος να βγαίνουν τα εικονίδια εκεί???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Μονο αν ξηλωσεις το τζαμακι απο την θηκη. Πρεπει με καποιο τροπο να κανει επαφη το χερι με την οθονη Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakious Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 για windows 8? παλι δεν ξεκιναει με αυτουσ τους drivers....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Μονο αν ξηλωσεις το τζαμακι απο την θηκη. Πρεπει με καποιο τροπο να κανει επαφη το χερι με την οθονη Ναι, εγώ το είχα δοκιμάσει με ένα μαγνητάκι ψυγείου, μπορούσες να απαντήσεις ή να απορρίψεις μια κλήση στο παράθυρο του s-view, αλλά με την θήκη θα πρέπει να αφαιρέσεις το τζάμι. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έχουν το τζάμι αφού δεν έχεις έτσι ολοκληρωμένη την λειτουργία του s-view όπως για παράδειγμα στα Galaxy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomygr Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 (edited) για windows 8? παλι δεν ξεκιναει με αυτουσ τους drivers Αν και δεν εχω win 8, πρεπει απ'οσο διαβαζω να απενεργοποιησεις πρωτα το driver signature. Ακολουθησε πρωτα την επιλογη 1 απο εδω: http://thephuck.com/end-user-computing/how-to-disable-driver-signing-requirement-in-windows-8/ Επειτα κανε εγκατασταση τους pdanet_4150 (στους ανεβασα ΕΔΩ επειδη το ge.tt δεν τα παει καλα με firefox σε μενα τουλαχιστον). Σημαντικο επισης να εχεις ενεργοποιημενο τον "εντοπισμο σφαλματων usb" οταν συνδεσεις το κινητο στο pc: Ρυθμισεις->Σχετικα με το τηλεφωνο Αριθμος εκδοσης: Το πατας διακεκομμενα (7 φορες περιπου) μεχρι να σου εμφανισει μηνυμα οτι εχεις προσβαση προγραμματιστη. Με το που γυρισεις πισω, εμφανιζεται το μενου " Επιλογες για προγραμματιστες" Εκει μεσα επιλεγεις το "Εντοπισμος σφαλματων USB" Ειδαλλως στην χειροτερη, ψαξου για κανα laptop η pc με win7 ;) Παντως με το gps εχω και γω θεμα οταν οδηγαω. Χανει συνεχεια σημα, ειτε με sygic ειτε με igo primo. Δεν ξερω αν φταιει οτι εχει σπασει η μια ακιδα του NFC. Αν ισχυει αυτο, θα πρεπει επειγοντως να το φτιαξω με χαλκινη ταινια. Edited January 26, 2014 by Tomygr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Απο οτι ανέφερε ένας φίλος πιο πάνω , είπε ότι κλείδωσε το gps με βγαλμένο το καπάκι, λογικά δεν έχει σχέση αυτό.Μπορούμε να το διαπιστώσουμε και μόνοι μας αυτό.. Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakious Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 εθχαρσιτω φιλε μου αλλ μαλλον τρομπαρουν τα windows 8. εβαλα τους drivers, εκανα τα παντα σωστα αλλα οταν κλεινω το κινητο κ το συνδεω για να το δει το flash τοολ δεν ξεκιναει!!μαλλον δεν το βλεπει, αυτο το pdanet για τους drivers...δε ξερω ..πφφφφφ:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Προς bbbb: ψάχνοντας βρήκα αυτό http://www.geekbuying.com/item/JIAKE-JK10-MTK6582-Quad-Core-1-3GHz-5-0Inch-Gorilla-Glass-OGS-Screen-Android4-2-1GB-4GB--NFC-OTG-3G-GPS-Smartphone---Black-323264.html Έχει μικρότερη μπαταρία από το inew v3. Μπορεί η rom του JIAKE jk10 να έχει καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας και τα χαρακτηριστικά είναι ίδια. Αξίζει μια προσπάθεια για port. Εγώ δεν το κατέχω το άθλημα. http://www.needrom.com/mobile/jiake-jk10/ Η πρώτη ρομ που κατάφερα να μπουτάρω πλήρως στη συσκευή. ένα μικρό πρόχειρο βιντεάκι που δείχνω την ρομ.Ως βάση χρησιμοποιήθηκε η 1.03 που φλάσαρα πάλι μέσω sp flash tools,καθώς με την 1.04 δε μου μπούταρε.Δουλεύουν όλα τέλεια; Δυστυχώς όχι. Με το wifi έχει κάποιο θέμα.Θέλει reboot αρχικά για να ανοίξει,στατική ip για να συνδεθεί και αφού συνδεθεί χρειάζεται άλλη μια επανεκκίνηση για να έχει ιντερνετ.Το μεγάλο όμως πρόβλημα είναι με το 3g.Η συσκευή μας (δεν έχω δει μέχρι στιγμής άλλη παρόμοια) λειτουργεί με διπλό modem.Εχει 3g και για wcdma 850/2100 αλλά και για το ts-cdma της κίνας.Στην επίσημη ρομ αναγνωρίζεται κανονικά το wcdma modem αλλά εδώ μου αναγνωρίζει το κινέζικο και έτσι δεν έχουμε 3g.Κάποιες αλλαγές αρχείων που δοκίμασα,δεν είχαν επιτυχία.Κατέληγα είτε να μην αναγνωρίζονται καθόλου οι σιμ,ειτε να μην έχω imei.Kαι τέλος η ρομ δεν έχει nfc.Επισης παρατήρησα κάπως καλύτερη συμπεριφορά όταν η συσκευή αναπαράγει βίντεο.Το συμπέρασμα είναι ότι χρειάζομαστε κάποιον developer και θα έχουμε μια πολύ καλύτερη συσκευή. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomygr Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 (edited) εθχαρσιτω φιλε μου αλλ μαλλον τρομπαρουν τα windows 8. εβαλα τους drivers, εκανα τα παντα σωστα αλλα οταν κλεινω το κινητο κ το συνδεω για να το δει το flash τοολ δεν ξεκιναει!!μαλλον δεν το βλεπει, αυτο το pdanet για τους drivers...δε ξερω ..πφφφφφ:cry: Βασικα, για συνδεσου με mtp (συσκευη πολυμεσων) και εχε ενεργοποιημενο τον εντοπισμο σφαλματων usb. Μολις το ακνεις αυτο, για βαλε ακουστικα στο pc και προσεξε αν ακουστει καποιος ηχος (ειδοποιηση δηλαδη για συνδεση συσκευης μεσω usb) Μπες τοτε στην διαχειριση συσκευων στα windows και δες. Δειχνει το κινητο συνδεδεμενο; Επισης, οταν τρεχεις το sp flash tools, να το ανοιγεις το .exe σαν διαχειριστης (δεξι κλικ, εκτελεση ως διαχειριστης) Διαλεγεις το scatter στο flash tools, διαλεγεις download(η firmware upgrade αναλογα του τι θα περασεις), πατας στο πρασινο εικονιδιο (download) και επειτα συνδεεις το κινητο με βγαλμενη την μπαταρια. Καπου διαβασα οτι ενας με win8 καταφερε να φλασαρει με την εκδοση 3..... του spflashtools. Με την 5.... δεν γινοταν κατι. Για δοκιμασε οποτε και με αυτη την εκδοση (κατεβασμα ΕΔΩ) Edited January 26, 2014 by Tomygr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Η πρώτη ρομ που κατάφερα να μπουτάρω πλήρως στη συσκευή. ένα μικρό πρόχειρο βιντεάκι που δείχνω την ρομ.Ως βάση χρησιμοποιήθηκε η 1.03 που φλάσαρα πάλι μέσω sp flash tools,καθώς με την 1.04 δε μου μπούταρε.Δουλεύουν όλα τέλεια; Δυστυχώς όχι. Με το wifi έχει κάποιο θέμα.Θέλει reboot αρχικά για να ανοίξει,στατική ip για να συνδεθεί και αφού συνδεθεί χρειάζεται άλλη μια επανεκκίνηση για να έχει ιντερνετ.Το μεγάλο όμως πρόβλημα είναι με το 3g.Η συσκευή μας (δεν έχω δει μέχρι στιγμής άλλη παρόμοια) λειτουργεί με διπλό modem.Εχει 3g και για wcdma 850/2100 αλλά και για το ts-cdma της κίνας.Στην επίσημη ρομ αναγνωρίζεται κανονικά το wcdma modem αλλά εδώ μου αναγνωρίζει το κινέζικο και έτσι δεν έχουμε 3g.Κάποιες αλλαγές αρχείων που δοκίμασα,δεν είχαν επιτυχία.Κατέληγα είτε να μην αναγνωρίζονται καθόλου οι σιμ,ειτε να μην έχω imei.Kαι τέλος η ρομ δεν έχει nfc.Επισης παρατήρησα κάπως καλύτερη συμπεριφορά όταν η συσκευή αναπαράγει βίντεο.Το συμπέρασμα είναι ότι χρειάζομαστε κάποιον developer και θα έχουμε μια πολύ καλύτερη συσκευή. Βρε συ Χρηστο πολυ πλακα ειχε.......ειπα θα βγαλεις κανεναν καρπο:) Αξιος παντως και μου αρεσε η ρομ με τα εικονιδια των καρτων αριστερα κλπ κλπ:cool: Σωστα τα λες αλλα που θα τον βρουμε αυτον τον dev? Βασικα, για συνδεσου με mtp (συσκευη πολυμεσων) και εχε ενεργοποιημενο τον εντοπισμο σφαλματων usb. Μολις το ακνεις αυτο, για βαλε ακουστικα στο pc και προσεξε αν ακουστει καποιος ηχος (ειδοποιηση δηλαδη για συνδεση συσκευης μεσω usb) Μπες τοτε στην διαχειριση συσκευων στα windows και δες. Δειχνει το κινητο συνδεδεμενο; Επισης, οταν τρεχεις το sp flash tools, να το ανοιγεις το .exe σαν διαχειριστης (δεξι κλικ, εκτελεση ως διαχειριστης) Διαλεγεις το scatter στο flash tools, διαλεγεις download(η firmware upgrade αναλογα του τι θα περασεις), πατας στο πρασινο εικονιδιο (download) και επειτα συνδεεις το κινητο με βγαλμενη την μπαταρια. Καπου διαβασα οτι ενας με win8 καταφερε να φλασαρει με την εκδοση 3..... του spflashtools. Με την 5.... δεν γινοταν κατι. Για δοκιμασε οποτε και με αυτη την εκδοση (κατεβασμα ΕΔΩ) Και εγω μονο με την την εκδοση 3..... του spflashtools κατεφερα να τo κανω να δουλεψει και συγκεκριμενα με αυτην SP_Flash_Tool_v3.1328.0.183, με την 5 επαιρνα σφαλμα στην com etc Ασε που ειναι ποιο απλη και ευκολη στην χρηση καθως δεν χρειαζεται να αλλαζεις την λειτουργια download>update:p Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakious Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 στην εκδοση 3 που λες φιλε μου παταω παλι download?ή firmware update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomygr Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 στην εκδοση 3 που λες φιλε μου παταω παλι download?ή firmware update? Αν θες να βαλεις την 1.04, τοτε διαλεγεις firmware upgrade. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakious Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 περα απο αυτο δεν φορτωνει το 1ο αρχειο με τα πολλα μηδενικα το 1ο image...:mad: ----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εχω την 1.1 και θελω ν αβαλς την 1.3. αλλος τροπος σιγουρος που να δουλευει δεν υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seaman72 Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 περα απο αυτο δεν φορτωνει το 1ο αρχειο με τα πολλα μηδενικα το 1ο image...:mad: ----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εχω την 1.1 και θελω ν αβαλς την 1.3. αλλος τροπος σιγουρος που να δουλευει δεν υπαρχει? Θα σου πρότεινα να μη σπας το κεφάλι σου και καθώς βγαίνουν, αναπάντεχα, πολλές ενημερώσεις firmware για το κινητό, να περάσεις την 1.0.3 που είναι μια χαρά με τον εύκολο τρόπο (με stock recovery) και να αράξεις μέχρι να βγεί κάτι αρκετά διαφοροποιημένο. Δε λέει συνέχεια update, backup etc. Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Από το αρχείο της 1.0.3 που είναι έτοιμο για αυτή τη δουλειά παίρνεις το zip με την ονομασία update.zip. Το τοποθετείς στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου και στη συνέχεια κλείνεις το τηλέφωνο και το ανοίγεις με ταυτόχρονα πατημένο το power και το volume up. Σου ανοίγει ένα μενού στο οποίο κινείσαι (δεν είναι αφής) με το volume + και επιλέγεις με volume -. Κάνεις update από sd χρησιμοποιώντας το αρχείο update.zip, επανεκκίνηση και είσαι έτοιμος. Στυ συνέχεια θα πρότεινα root (απλό με οδηγό στην πρώτη σελίδα νομίζω) ώστε να μπρέσεις να εγκαταστήσεις προγράμματα που θα σου επιτέπουν παρέμβαση σε διάφορες ρυθμίσεις του κινητοού (gravitybox etc). Κάνε το update και εδώ είμαστε όλοι να συζητάμε για τα επόμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Επειδή και μενα κλείνει στο 15% και δεν ξανανοίγει , πως το κάνατε μερικοί να φτάνει στο 2-3%? Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana1979 Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Η πρώτη ρομ που κατάφερα να μπουτάρω πλήρως στη συσκευή. ένα μικρό πρόχειρο βιντεάκι που δείχνω την ρομ.Ως βάση χρησιμοποιήθηκε η 1.03 που φλάσαρα πάλι μέσω sp flash tools,καθώς με την 1.04 δε μου μπούταρε.Δουλεύουν όλα τέλεια; Δυστυχώς όχι. Με το wifi έχει κάποιο θέμα.Θέλει reboot αρχικά για να ανοίξει,στατική ip για να συνδεθεί και αφού συνδεθεί χρειάζεται άλλη μια επανεκκίνηση για να έχει ιντερνετ.Το μεγάλο όμως πρόβλημα είναι με το 3g.Η συσκευή μας (δεν έχω δει μέχρι στιγμής άλλη παρόμοια) λειτουργεί με διπλό modem.Εχει 3g και για wcdma 850/2100 αλλά και για το ts-cdma της κίνας.Στην επίσημη ρομ αναγνωρίζεται κανονικά το wcdma modem αλλά εδώ μου αναγνωρίζει το κινέζικο και έτσι δεν έχουμε 3g.Κάποιες αλλαγές αρχείων που δοκίμασα,δεν είχαν επιτυχία.Κατέληγα είτε να μην αναγνωρίζονται καθόλου οι σιμ,ειτε να μην έχω imei.Kαι τέλος η ρομ δεν έχει nfc.Επισης παρατήρησα κάπως καλύτερη συμπεριφορά όταν η συσκευή αναπαράγει βίντεο.Το συμπέρασμα είναι ότι χρειάζομαστε κάποιον developer και θα έχουμε μια πολύ καλύτερη συσκευή. Έλα ρε man, μπράβο. Εγώ δεν δοκίμασα με την 1.0.3, κουράστηκα με τόσες προσπάθειες που έκανα και τα παράτησα. Δυστυχώς θέλει πολύ δουλειά ρε γμτ. Παράθεση HTC DESIRE 825 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Επειδή και μενα κλείνει στο 15% και δεν ξανανοίγει , πως το κάνατε μερικοί να φτάνει στο 2-3%? Δοκίμασε ένα battery calibration, αν σου κλείνει και δεν ανοίγει: άφησε το να φορτίσει μεχρι 10-15% και μετά προσπάθησε να το ανοίξεις. Θεωρητικά αν βάλεις στη ρομ 1.04 έχουν διορθώσει αυτό το bug .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Mόλις τώρα δοκίμασα μπαταρία απο note 2 φίλου.Δε δοκίμασα να δω αν θα ανοίξει η συσκευή αλλά από άποψη διαστάσεων οι επαφές της δεν ειναι ακριβώς στο ίδιο σημείο με την κανονική μπαταρία μας,παρόλα αυτά υπάρχει ένα περιθώριο ώστε να ταιριάξουν ακριβώς οι επαφές και έτσι πιστεύω στο πλάτος είμαστε οκ.Δυστυχώς όμως καθ`ύψος περισσεύει αρκετά και δε ξέρω αν μπορούμε κάπως να την κόψουμε,ώστε να χωρέσει κανονικά μέσα στο κινητό και μετά βλέπουμε και το θέμα του πάχους Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Mόλις τώρα δοκίμασα μπαταρία απο note 2 φίλου.Δε δοκίμασα να δω αν θα ανοίξει η συσκευή αλλά από άποψη διαστάσεων οι επαφές της δεν ειναι ακριβώς στο ίδιο σημείο με την κανονική μπαταρία μας,παρόλα αυτά υπάρχει ένα περιθώριο ώστε να ταιριάξουν ακριβώς οι επαφές και έτσι πιστεύω στο πλάτος είμαστε οκ.Δυστυχώς όμως καθ`ύψος περισσεύει αρκετά και δε ξέρω αν μπορούμε κάπως να την κόψουμε,ώστε να χωρέσει κανονικά μέσα στο κινητό και μετά βλέπουμε και το θέμα του πάχους Αυτή η συσκευή βλέπω να σας κάνει να δουλέψετε και πριονοκορδέλα στο τέλος. :p Πρώτα πάντως έπρεπε να δεις αν ανοίγει και μετά τα υπόλοιπα. Κερνελ από κανένα παρομοίων specs δοκίμασες; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 (edited) Κernel όχι δε δοκίμασα ακόμη.Αν η συσκευή είχε τον 6589/6589T θα ήταν πολύ πιο εύκολο το port rom καθώς υπάρχουν πάρα πολλά κινητά με αυτόν τον επεξεργαστή σε σχέση με τα 6582. Edited January 27, 2014 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Το calibration να το κάνω σε κάποιο συγκεκριμένο ποσοστό της μπαταρίας η οπότε να ναι? Επίσης δεν υπάρχει φόβος για τίποτα, σωστά? Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Για να γίνει σωστά πρέπει να γίνει με πλήρη φόρτιση Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Πάντως η άποψή μου είναι ότι η official rom είναι port από άλλο τηλέφωνο :rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts