Jump to content

iNew V3

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μπορείς να περάσεις με update (χωρις spflash tools) τουλάχιστον μέχρι 1.0.3, χωρίς να χάσεις σχεδόν τίποτα (μόνο το root χάνεται). Το ροοτ είναι υπόθεση 2 λεπτών ... ;)

Ερώτηση:

Υπάρχει κάποιος που δοκίμασε και διαπίστωσε ότι η 1.0.4 δεν περνάει με τη stock recovery?

Τα 2 zip parts της 1.0.4 από το chinaphonearena αν τα αποσυμπιέσεις και το αρχείο που προκύψει το ζιπάρεις ξανά ως update.zip δε θα δουλέψει?

Edited by seaman72

Δοκίμασα εγώ και η ρομ περνάει κανονικά.Απλά λόγω της αλλαγής που κάνανε στα partitions,χάνεις την 2η εσωτερική μνήμη.πχ. Αν έχεις κάνει ενοποίηση χώρου στην 1.03 και είχες 3.5gb για εφαρμογές και 10gb χώρο για τα αρχεία σου μετά το πέρασμα της v1.04 απο το recovery, θα βλέπεις μόνο τα 3,5gb.Δε γνωρίζω αν την περάσει κάποιος χωρίς να έχει κάνει re-partition αν θα του δημιουργήσει κάποιο θέμα.Αλλά όποιος έχει κάνει re-partition να μη την περάσει απο το recovery αν θέλει να έχει και την 2η εσωτερική μνήμη

Edit: ακυρο, υπαρχει ακομη βλεπω:

http://www.to2c.com/inew-v3-free-32gb-tf-card-original-class-10-mtk6582-quad-core-nfc-otg-5-0-fhd-screen-1-3ghz-android-4-2-1gb-16gb-1280-746.html

Πρεπει να προλαβεις ομως προτου ξεκινησοουν οι διακοπες. Αλλιως Καλο Μαρτιο για αποστολη.

Επισης, στειλτους email μολις κανεις την παραγγελια οτι να το στειλουν ετσι ωστε να μ ην πληρωσεις τελωνειο. Δεν επιτρεπεται να γραφουμε τι ακριβως να τους πεις, αλλα θα καταλαβουν τι εννοεις.

τι εννοεις, τι να γραψω στο email??

Αα και ευχαρισω για τον κοπο.!!

Απορία!

Αυτό "support GSM 850/900/1800/1900MHz and WCDMA 850/2100MHz." συνεπάγεται ότι με Vodafone θα έχω μόνο 2G΄σήμα? γιατί το σκεπτικό μου είναι, να βάλω την κάρτα sim από το εταιρικό μου κινητό, και την κάρτα data της Vodafone που έχω από την εταιρία μου και να κουβαλάω μία συσκευή, αντί κινητό και tablet. Το έχει δουλέψει κανείς έτσι; ξέρετε τι παίζει?

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Παιδιά καλησπέρα,

είμαι ένα κλικ για να το αγοράσω, η ερώτηση μου είναι η εξής,

στην κινά σε μερικές μέρες έχουν διακοπές και στα order στο to2c. Λένε ότι η παράδοση θα γίνει στο τέλος του Φεβρουαρίου , συμφέρει λέτε να σκάσω 20 ευρουλακια και να πάρω DHL ? και αν ναι, τι παίζει με το τελώνιο ? που ακριβώς δηλώνω ότι το θέλω για δώρο.

Δεν ειναι απλα να στο στειλουν πριν τις διακοπές τους γιατι μετα θα πεσεις και στις διακοπές του ταχυδρομειου τους και θα καθυστερησει να φυγει. Ισως για αυτο να λένε τέλος Φεβρουαρίου. Με DHL ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα πληρωσεις τελωνείο και εξοδα εκτελωνισμού. Καποιος/οι εχουν αγορασει απο το spemall ωστόσο με DHL και για καποιο λόγο τους ερχεται χωρίς να σταματήσει στο τελωνείο. Οποτε σε αυτή την περίπτωση μπορεις να ρωτήσεις και αυτους και να δεις το συνολικό κόστος πόσο θα ειναι και να συγκρινεις.

Με EMS θα έλθει κάπως πιο γρηγορα σε σχεση με το δωρεαν απλό ταχυδρομείο και επίσης συνηθως περνάει χωρίς απρόοπτα

Η ευγένεια σου προσφέρει πολλά ... Μην τα χάνεις!

Απορία!

Αυτό "support GSM 850/900/1800/1900MHz and WCDMA 850/2100MHz." συνεπάγεται ότι με Vodafone θα έχω μόνο 2G΄σήμα? γιατί το σκεπτικό μου είναι, να βάλω την κάρτα sim από το εταιρικό μου κινητό, και την κάρτα data της Vodafone που έχω από την εταιρία μου και να κουβαλάω μία συσκευή, αντί κινητό και tablet. Το έχει δουλέψει κανείς έτσι; ξέρετε τι παίζει?

Εχω μια κάρτα cu και στην περιοχή που βρίσκομαι,έχω κανονικά 3g σήμα.Αν όμως υπάρχουν περιοχές όπου η vodafone αντι για 2100mhz,εκπέμπει το 3g της στα 900mhz τότε ναι το κινητό θα πιάνει μόνο 2g σήμα.Και από ότι βλέπω στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=382256 όντως η vodafone έχει κεραίες 3g στα 900mhz.Πρακτικά λοιπόν αν κινείσαι σε αυτές τις περιοχές θα έχεις θέμα με την πλειοψηφία των κινέζικων mtk μιας και το 3g τους ειναι 850/2100mhz

Edited by bbbb

τι εννοεις, τι να γραψω στο email??

Αα και ευχαρισω για τον κοπο.!!

Σοου στειλα pm με το κειμενο που θα τους στειλεις.

Υπαρχει και thread για το to2c εδω οπερα, αλλα απαγορευεται πλεον να ζητας δημοσια το πως θα στο στειλουν.

----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σχετικα με την πρωτη custom rom που φτιαξαν οι smartdigi.gr ( http://www.needrom.com/mobile/inew-v3-smartdigi/ ), απ'οσο διαβαζω απ'αυτους που την δοκιμασαν, δεν ισχυουν οι βελτιωσεις που ισχυριζονται, ουτε προκειται για 4.3. Οποτε καλυτερα να περιμενουμε περαιτερω εντυπωσεις προτου προβουμε σε donate.

σχετικα με την αυτονομια του κυριοι το ανοιξα σημερα στις 9,30 πρωι με φορτιση 52% απο παραλαβη και αδειασε στις 5,30 μμ αφου ητανε συνεχεια ανοιχτο το wifi gps για μια ωρα serfing μιση ωρα youtube μιση ωρα στησιμο συσκευης αρκετη ωρα κατεβασμα και εγκατασταση αρκετων εφαρμογων και οθονη σχεδον συνεχεια αυτες τις ωρες στην αυτοματη φωτεινοτητα.δεν ειναι κι ασχημα.

οσο για φορτηση απο τις 5,30 μμ και τωρα ειναι στο 93%.οχι κι ασχημα.

επισης οσοι το περνετε απο minideal προσοχη γιατι εμενα μου ηρθε με root κινεζικο, αλλα με την βοηθεια του καλου bbbb το συνεφερα.

αν θελετε κατι αλλο στη διαθεση σας.

επισης φωτο αριστες video ετσι κι ετσι

οι χρονοι μπαταριας μετρηθηκαν χωρις καρτα sim στο τηλεφωνο

Edited by nickolasbab
συμπληρωση

ευχαριστω φιλε εγκατεστησα το surer su και πανω στην εγκατασταση με ρωτησε αν θελω να απεγκατασταθουν αλλες εφαρμογες σαν το supersu για να μην αλληλοσυγκρουστουν του εδωσα οκ και οντως απεγκατεστησε την κινεζικη εφαρμογη.

εχει παραμεινει ομως μια κινεζικη ακομη την οποια χρησιμοποιει το συστημα και καθε φορα που κανω εγκατασταση νεας εφαρμογης μου βγαζει στην κουρτινα ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΩ μια ενημερωση. αν κρινω σωστα απο το ζτε που εχω πρεπει να μερωταει αν θελω να την μεταφερω την εφαρμογη στην sd .Με αυτο τι προτεινεις να κανω ? εχω κι εγω την v1,01 αλλα προσπαθω να αποφυγω να ξαναπερασω την rom και root κλπ.γιατι ηδη εχω στεισει τη συσκευη .

Oταν κατεβάσεις την μπάρα και εμφανίζεται αυτή η εφαρμογή που λες,πάτα πάνω της παρατεταμένα και επέλεξε πληροφορίες εφαρμογης.Θα σε πάει στις ρυθμίσεις--->εφαρμογές από όπου θα δεις ποια εφαρμογή ειναι αυτή και θα την απεγκαταστήσεις

Edited by bbbb

To iNEW V3 ή το Xiaοmi Red Rice. ΕΙναι και τα δύο καλές επιλογές.

Ευχαριστω θα δω τι θα κανω (βλεπω οτι πανε και για διακοπες οποτε...)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα σε ολους ενα θεμα με την μπαταρια!!

και σε εσας ετσι ειναι η διαρκεια??

https://www.dropbox.com/s/f90rt2aakwt5cdz/IMG_20140123_204227.JPG

Edited by Pater77

Εαν δεν το βιάζεσαι ισως να ηταν καλυτερα να περιμενεις μετα τις διακοπές τους. Και κοιτας τα μοντελα που κυκλοφορουν τότε

Καλό θα ηταν να μην παραγγείλεις τώρα. Θα αρχίσουν να γράφουν οι μέρες στο PayPal και δεν το θέλεις αυτό. Από Φεβρουάριο.

Βλεπω σε κατι reviews ομως οτι το Xiaomi Red Rice ειναι λιγο καλυτερο σε καμερα (ειδικα βραδυ)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Oταν κατεβάσεις την μπάρα και εμφανίζεται αυτή η εφαρμογή που λες,πάτα πάνω της παρατεταμένα και επέλεξε πληροφορίες εφαρμογης.Θα σε πάει στις ρυθμίσεις--->εφαρμογές από όπου θα δεις ποια εφαρμογή ειναι αυτή και θα την απεγκαταστήσεις

να σαι καλα την εχω ηδη απεγκαταστησει και ολα φαινονται οκ

απλα εγκατεστησα supersu και πεταξα τις δυο κινεζιες.το τηλ.ητανε προφανως root απο κινα οποτε ολα οκ.ευχαριστω.νικος

----- προσθήκη μηνύματος 94 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

αρχισαν ξανα οι αυξησεις .το μινιντιλ +10 δολ. αντε να δουμε το το2 που θα το παει τωρα!!

Καλό θα ηταν να μην παραγγείλεις τώρα. Θα αρχίσουν να γράφουν οι μέρες στο PayPal και δεν το θέλεις αυτό. Από Φεβρουάριο.

Για ενημέρωσε και εμάς... Τι γίνεται αν γράφει μέρες το PayPal??

that's me in the corner

Νομιζω ο φιλος εννοει οτι το paypal δινει 45 ημερες για να κανεις dispute

Πως λειτουργεί το NFC?Το ενεργοποιώ απο το κινητό, επίσης και απο το nexus 10 που έχω.Πάω σε κάποιες φωτό στο κινητό μου να δω αν γίνεται κάποια μεταφορά αλλά δε βλέπω να γίνεται τίποτα,πρέπει να κάνω κάτι άλλο?
Xiaomi Mi Mix 3

Λογικά δεν κάνουν σωστά επαφή τα pins του καπακιού με αυτά του κινητού http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5148691#post5148691

To paypal σου δίνει 45 διορία από την μέρα της αγοράς ώστε αν υπάρξει πρόβλημα με τον πωλητή να διευθετηθεί. Την 46η μέρα έχεις να κάνεις αποκλειστικά με τον πωλητή....

Οπότε αν το παραγγείλεις πχ αύριο 24/1 , θα έχουν περάσει μέχρι τις 7/2 15 μέρες εντελώς χαμένες. Βάλε 4-5 εργάσιμες=6-7 μέρες μέχρι να στείλουν την παραγγελία λόγω του πανικού θα γίνεται αυτές τις μέρες, πάει το 45άρι. Και σκέτο κουτί να σου στείλουν θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις. Και όλα αυτά ότι θα έχουν στοκ.....

Οπότε καλύτερα να περιμένει όποιος θέλει να αγοράσει. Ας ανοίξουν να ξαναστοκάρουν και παραγγελία από τις 15/2 και μετά. Τουλάχιστον αυτό θα κάνω για φίλους μου που θέλουν να τους παραγγείλω.

Πως λειτουργεί το NFC?Το ενεργοποιώ απο το κινητό, επίσης και από το nexus 10 που έχω.Πάω σε κάποιες φώτο στο κινητό μου να δω αν γίνεται κάποια μεταφορά αλλά δε βλέπω να γίνεται τίποτα,πρέπει να κάνω κάτι άλλο?

Βάζεις τα κινητά πλάτη με πλάτη και πατάς πάνω στην φώτο που θέλεις να στείλεις. Άσε που αν τα πλησιάσεις θα δονηθούν και τα 2. Και μετά θα βλέπεις πχ την φωτογραφία που θα στέλνεις να μικραίνει (=να φεύγει από εσένα) και να πηγαίνει στο άλλο κινητό.

Πάντως το nfc δεν πολυ λέει. Δεν αναπτύσσει μεγάλες ταχύτητες και η συμβατότητα παίζει. Για μεγάλα αρχεία κατεβάστε μία εφαρμογή που να σου επιτρέπει να στέλνεις μέσω wifi. Και ας έχετε και το apk στο κινητό ώστε να το στέλνετε στο άλλο κινητό για να μπορεί να το εγκαταστήσει. Έτσι τα μεγάλα αρχεία πάνε αέρας!

ΥΓ. Λέγοντας μεγάλα εννοώ πάνω από 200mb.

edit

Η ομάδα smartdigi την έχει άσχημα. Απαντάει τυποποιημένα και δεν καλύπτει κανέναν. Την έβαλε κάποιος από εδώ μέσα την ρομ; Ήθελα και εγώ το σαβ/κο να την δοκιμάσω αλλά με αυτά που διαβάζω δεν με βλέπω.....

Edited by bill_phone

παιδια δοκιμασα και το SYGIC αλλα τιποτε τζιφος δεν δουλευει

ομως tο GPS status και Google maps δουλευουν τελεια

παιδια δοκιμασα και το SYGIC αλλα τιποτε τζιφος δεν δουλευει

ομως tο GPS status και Google maps δουλευουν τελεια

Το έχεις βάλει για 2η φορά; Αν ναι ψάξε και στην sd κάστα και στον εσωτερικό χώρο για το αν έχει μείνει κάποιος κατάλογος sygic ή στον φάκελο android κάποιος με το όνομα aura.

Διαφορετικά ανέφερε το πρόβλημα εδώ μήπως και σε βοηθήσουν.

Δε βλέπω να κάνει κάτι, άσε που ήρθε και ένας φίλος μου με το S4 του και κάναμε δοκιμές αλλά τίποτα πάλι!Δοκιμάσαμε και το s4 με το nexus 10 που έχω αλλά τίποτα και πάλι :O.
Xiaomi Mi Mix 3