Jump to content

iNew V3

Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχεις μόνο μια μπαταρια να φορτιζεις (μέσα στο τηλέφωνο), οταν κλατάρει τι κάνεις? το βαζεις για φορτισμα και περιμενεις 4 ωρες

ή

έχεις μια δευτερη ήδη να φορτίζει απο το πρωι μεχρι το μεσημερι (φορτίζει στον εξωτερικο φορτιστή) που πχ γυρνας απο δουλειά έτοιμη φορτισμένη(ανοιγεις καπακι) την κουμπώνεις και είσαι 100% ετοιμος φορτισμένος σε μηδέν χρόνο

παράλληλα βάζεις στο εξωτερικο φορτιστή την (μισο)τελειωμένη μπαταρία που χρησιμοποιούσες απο το πρωι να φορτίζει κ.ο.κ

απλή διαδικασία :)

δεν αντιλεγω απο θεμα ευκολιας!

ομως σε τι κατασταση βρισκεται τωρα το καπακι του κινητου σου?

εχει παρει κενα ηδη, η, ειναι ανθεκτικο μεχρι στιγμης?

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

• Απαντήσεις 7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

προς το παρόν δεν έχω πάρει μπαταρία γιατι περιμένω μήπως βγαλουν καμια μεγαλύτερη η έστω αν καταφέρουμε και βρουμε μεγαλύτερη ιδιας διάστασης απο άλλη συσκευή.

Ασχετα με το καπάκι μας και απο σίδερο να ήταν αν το μπαζο-βγάζεις 2 φορές τη μέρα ειναι λογικό να κάνει κενά-τριξίματα και τα λοιπά αλλα αν το έχεις για πρώτο και μοναδικο κινητο και το χρειάζεσαι....

Αντε ακόμα να βγάλουν και καμια silicone case

-το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο

-οχι πάντα...

-πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις!

Και πολύ πιο αργή.Η usb του pc δίνει 500ma μέγιστο,οπότε για μια πλήρη φόρτιση το κινητό θέλει στη καλύτερη 4 ώρες

προς το παρόν δεν έχω πάρει μπαταρία γιατι περιμένω μήπως βγαλουν καμια μεγαλύτερη η έστω αν καταφέρουμε και βρουμε μεγαλύτερη ιδιας διάστασης απο άλλη συσκευή.

Ασχετα με το καπάκι μας και απο σίδερο να ήταν αν το μπαζο-βγάζεις 2 φορές τη μέρα ειναι λογικό να κάνει κενά-τριξίματα και τα λοιπά αλλα αν το έχεις για πρώτο και μοναδικο κινητο και το χρειάζεσαι....

Αντε ακόμα να βγάλουν και καμια silicone case

Έχει κανα δίωρο που κοιτάζω για power bank . Εγώ τώρα το παρήγγειλα το κινητό αλλά για κανένα λόγο δε το κάνω αυτό με το βάλε βγάλε. Σκέφτομαι οπότε να παραγγείλω μια "τράπεζα ενέργειας" και να τελειώνω... έχει κάτι "θηρία" με 5000Mah και 10000Mah!!!!

that's me in the corner

Έχει κανα δίωρο που κοιτάζω για power bank . Εγώ τώρα το παρήγγειλα το κινητό αλλά για κανένα λόγο δε το κάνω αυτό με το βάλε βγάλε. Σκέφτομαι οπότε να παραγγείλω μια "τράπεζα ενέργειας" και να τελειώνω... έχει κάτι "θηρία" με 5000Mah και 10000Mah!!!!

Το θέμα μου με τα power bank ότι

1. ειναι σαν να κουβαλάς άλλη μια συσκευή ξανα.

2. πρέπει να τη φορτίζεις και αυτή προφανως για πολυ ωρα.

3. θα περιμένεις το power bank να φορτισει το κινητό σου ή θα κουβαλας μαζί το 5ιντσο και το power bank για καφέ σε...σακιδιο πλάτης?

Το μπάζε-βγαζε καπακι/μπαταρία μπορεί να χαλάσει το καπάκι αλλά είναι instant οταν το χρειαστείς

στην τελικη παρε μια μπαταρία και ενα δεύτερο καπάκι για καβάντζα :lol::lol::lol:

ίσως κάποιο είδος mophie αλλα και πάλι σε 5ινστο θα το κάνει να μοιάζει με ταμπλετ σε μέγεθος

EDIT κανένα νεο απο 1.0.4 ή απο την custom του digi ?

Edited by Keepkouking

-το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο

-οχι πάντα...

-πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις!

1 δεν γραφει inew

2 έχει διαφορετικο κουτι απο ολονών μας

3 διαφορετικο boot animation

Μάλλον είναι μουφα

το antutu τι στοιχεία σου δίνει se cpu/resolution/ram/rom ?

Δώσε αν μπορείς και ένα link απο που το πήρες

Εχω κοι δευτερο κανονικο αγορασμενο απο αλλου,παντως ειναι ακριβως τα ιδια μεσα σκορ 17087.

αυτο που δεν γραφει INEW αγοραστηκε απο εδω:

http://www.chinapadmall.com/inew-v3

H 1.04 τουλάχιστον σε μένα,με εξαίρεση την ενοποίηση του χώρου ειναι όπως και η 1.03.Για την smartdigi θα περιμένω την 2.0 έκδοση στην οποία ελπίζω να έχει λυθεί το θέμα με το hwa των βιντεο.Το κινητό πάντως σε γενικές γραμμές ειναι καλύτερο από ότι περίμενα για κινέζικο κινητό των 130-150€.

H 1.04 τουλάχιστον σε μένα,με εξαίρεση την ενοποίηση του χώρου ειναι όπως και η 1.03.Για την smartdigi θα περιμένω την 2.0 έκδοση στην οποία ελπίζω να έχει λυθεί το θέμα με το hwa των βιντεο.Το κινητό πάντως σε γενικές γραμμές ειναι καλύτερο από ότι περίμενα για κινέζικο κινητό των 130-150€.

Εγώ πάντως θεωρώ + την ενοποίηση που έγινε. Μήπως δοκίμασες φλασάκι ntfs με otg στην 1.0.4;

Εχω κοι δευτερο κανονικο αγορασμενο απο αλλου,παντως ειναι ακριβως τα ιδια μεσα σκορ 17087.

αυτο που δεν γραφει INEW αγοραστηκε απο εδω:

http://www.chinapadmall.com/inew-v3

Αυτό που δείχνουν όμως στις φωτογραφίες, γραφει iNew.

Who knows... :confused::confused::confused:

Το θέμα μου με τα power bank ότι

1. ειναι σαν να κουβαλάς άλλη μια συσκευή ξανα.

2. πρέπει να τη φορτίζεις και αυτή προφανως για πολυ ωρα.

3. θα περιμένεις το power bank να φορτισει το κινητό σου ή θα κουβαλας μαζί το 5ιντσο και το power bank για καφέ σε...σακιδιο πλάτης?

Το μπάζε-βγαζε καπακι/μπαταρία μπορεί να χαλάσει το καπάκι αλλά είναι instant οταν το χρειαστείς

στην τελικη παρε μια μπαταρία και ενα δεύτερο καπάκι για καβάντζα :lol::lol::lol:

ίσως κάποιο είδος mophie αλλα και πάλι σε 5ινστο θα το κάνει να μοιάζει με ταμπλετ σε μέγεθος

ε δεν νομίζω να θέλει και σακίδιο πλάτης!!! http://www.ebay.com/itm/New-5600mAH-Battery-Charger-Power-Bank-Charger-for-LG-HTC-Mobile-Phone-Yellow-/201024336984?pt=US_Cell_Phone_PDA_Batteries&hash=item2ecdfbf458

that's me in the corner

Εγώ πάντως θεωρώ + την ενοποίηση που έγινε. Μήπως δοκίμασες φλασάκι ntfs με otg στην 1.0.4;

Απευθείας όχι δεν παίζει.Με το πρόγραμμα όμως paragon ntfs απο το play,αναγνωρίζεται κανονικά

Αυτό που δείχνουν όμως στις φωτογραφίες, γραφει iNew.

Who knows... :confused::confused::confused:

ναι,κιεγω για INEW το πηρα,αλλιως δεν θα το επαιρνα,ευτυχως επωληθη!

Navigation software.... Προσπαθω να βαλω το Navigon 5.1 αλλα δεν μπορει να συνδεθει με τον server του.

Εσειε ποιο προγραμμα εχετε?

Εχω 1.0.3 rom

Σε περιπτωση που το αγορασω απο το to2c.com ας μου περιγραψει καποιος εν συντομια την διαδικασια αν δεν του ειναι κοπος.!!

Tιποτα το ιδαιτερο, απλα τικαρεςι ολα τα δωρεαν αξεσουαρ, διαλεγεις singapore post (δωρεαν μεταφορικα δηλαδη) και πληρωνεις μεσω paypal. Απλα πρεπει να βιαστεις.

http://www.to2c.com/ship-fast.html

Βλεπω πως εχουν δυο inew v3, το ενα στα 189 δοιλλαρια και το αλλο στα 200. Δεν γνωριζω αν υπαρχει καποια διαφορα, αλλα παντως βλεπω πως εχουν αποσυρει την προσφορα που ειχαν με την δωρεαν 32αρα καρτα sd. Οποιος προλαβε, καλως.

Edit: ακυρο, υπαρχει ακομη βλεπω:

http://www.to2c.com/inew-v3-free-32gb-tf-card-original-class-10-mtk6582-quad-core-nfc-otg-5-0-fhd-screen-1-3ghz-android-4-2-1gb-16gb-1280-746.html

Πρεπει να προλαβεις ομως προτου ξεκινησοουν οι διακοπες. Αλλιως Καλο Μαρτιο για αποστολη.

Επισης, στειλτους email μολις κανεις την παραγγελια οτι να το στειλουν ετσι ωστε να μ ην πληρωσεις τελωνειο. Δεν επιτρεπεται να γραφουμε τι ακριβως να τους πεις, αλλα θα καταλαβουν τι εννοεις.

Edited by Tomygr

Μια χαρα ειναι μεχρι τωρα το καπακι φιλε μου.

Την 2μπαταρια την βαζω το βραδυ στον εξωτερικο φορτιστη και το πρωι την περνω μαζι μου για καβαντζα.Εμενα η μπαταρια κραταει περιππου 1 1/2 μερα εως 2 το πολυ με αρκετη χρηση (το wifi δεν κλεινει ποτε).Ετσι απο το πρωι πχ δευτερας αλλαζω μπαταρια απογευμα τριτης η στην καλυτερη τεταρτη πρωι.

Ειναι παντως μια ευκολια και οσο για το καπακι δεν νομιζω να κοστιζει και τιποτα τρελα λεφτα.Αλλοστε μπαταρια και φορτιστης κατω απο 15 ευρω εδωσα.

Παντως δεν το κρυβω οτι ειμαι σε σκεψη για αγορα του INEW V3 (αν δωσο το zopo) αλλα με προβληματιζει λιγο η μικροτερη μπαταρια ,και δεν ξερω αν θα εχει το ιδιο καλο (τρομερο θα ελεγα) wifi που μου χρειαζεται.

Κατα τα αλλα ειναι 1 (ισως και πολλες περισσοτερες) κλασεις ανωτερο απο το zopo

Μια χαρα ειναι μεχρι τωρα το καπακι φιλε μου.

Την 2μπαταρια την βαζω το βραδυ στον εξωτερικο φορτιστη και το πρωι την περνω μαζι μου για καβαντζα.Εμενα η μπαταρια κραταει περιππου 1 1/2 μερα εως 2 το πολυ με αρκετη χρηση (το wifi δεν κλεινει ποτε).Ετσι απο το πρωι πχ δευτερας αλλαζω μπαταρια απογευμα τριτης η στην καλυτερη τεταρτη πρωι.

Ειναι παντως μια ευκολια και οσο για το καπακι δεν νομιζω να κοστιζει και τιποτα τρελα λεφτα.Αλλοστε μπαταρια και φορτιστης κατω απο 15 ευρω εδωσα.

Παντως δεν το κρυβω οτι ειμαι σε σκεψη για αγορα του INEW V3 (αν δωσο το zopo) αλλα με προβληματιζει λιγο η μικροτερη μπαταρια ,και δεν ξερω αν θα εχει το ιδιο καλο (τρομερο θα ελεγα) wifi που μου χρειαζεται.

το καπάκι έχει όμως και την κεραία του nfc επάνω. Μήπως αυτό αυξάνει αρκετά το κόστος;

Petrotech

Μόλις το παρήγγειλα απο to2c. Ακόμα στο Galaxy s είχα ξεμείνει. Ας ελπίσω να μου βγάλει και αυτό μια 5ετία και να μου το κάνουν shipped πριν της γιορτές τους.

Navigation software.... Προσπαθω να βαλω το Navigon 5.1 αλλα δεν μπορει να συνδεθει με τον server του.

Εσειε ποιο προγραμμα εχετε?

Εχω 1.0.3 rom

Το navigon απο τα μπακάλικα ξέχνα το... δε πρόκειται να παίξει.Γνωστό "bug" στην πλειοψηφία των δίκαρτων mtk.Εγώ έχω βάλει το igo primo

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

και δεν ξερω αν θα εχει το ιδιο καλο (τρομερο θα ελεγα) wifi που μου χρειαζεται.

Δεν θα έχει.Στο λέω με 1000% σιγουριά.Κατά τα άλλα απο αυτά που έχω διαβάσει εδώ στο φόρουμ απο εσάς τους χρήστες του zp820,το inew είναι ανώτερο ειδικά στο θέμα της οθόνης

Το navigon απο τα μπακάλικα ξέχνα το... δε πρόκειται να παίξει.Γνωστό "bug" στην πλειοψηφία των δίκαρτων mtk.Εγώ έχω βάλει το igo primo

Δεν θα έχει.Στο λέω με 1000% σιγουριά.Κατά τα άλλα απο αυτά που έχω διαβάσει εδώ στο φόρουμ απο εσάς τους χρήστες του zp820,το inew είναι ανώτερο ειδικά στο θέμα της οθόνης

Ειχα το συγκεκριμενο zopo και εαν και ακόμη δεν έχω παραλάβει το δικο μου V3 μπορω με σιγουρια να πω ότι η οθόνη του V3 δεν έχει καμμια σχεση! Μετα απο αυτο εγω δεν ξαναγοραζω κανενα zopo !

Για το ΤΟ2C το κουπονι ισχύει μονο για αυτη την έκδοση των 199 δολ.. Οπως γραφτηκε επιλέξεις όλα τα κουτακια και το προσθετεις στο καλαθι. Εκει εχει και το πεδίο για το κουπονι "Apply coupon code". μετά ακολουθείς τα βηματα προς την πληρωμη οπως σε πανε. Μπορείς να επιλέξειςαπλό δωρεαν ταχυδρομείο ή EMS με επιπλεον επιβαρυνση.

Η ευγένεια σου προσφέρει πολλά ... Μην τα χάνεις!

Οντως navi απο θειο δεν δουλεύει με τιποτα ......

Εγω ειμαι με igo primo και τα παει πολυ καλα.

Τωρα για την αναφορα στην οθονη του zopo εκανες χτυπημα κατω απο την μεση :lol::lol::lol::lol:.

Πραγματικα ειναι απιστευτη ,τετοια απατη απο εταιρια δεν εχει ξαναγινει ......:p

Τεσπα.

Ειμουνα πριν δυο-τρεις ημερες με το κουμπι στο χερι για παραγγελια αλλα με σταματησε το δικο σου ποστ περι μπαταριας και κατι αλλο δεν θυμαμαι...

Αααα για οτι σερνεται σε καποιες ακραιες περιπτωσεις (βιντεο και σερφαρισμα ,κλπ) ..

Τωρα εδωσες το τελικο χτυπημα με το wifi.

Ευχαριστω και κοιταμε το zp998

Στο internet browsing δεν έγραψα ότι σέρνεται αλλά ότι ειναι πιο αργό απο την άλλη μου συσκευή με mtk6589T χωρίς όμως να δημιουργεί σοβαρό θέμα.Για τα βίντεο όμως ναι,υπάρχει θέμα.Στο youtube δεν παίζει σωστά hd video και όση ώρα η συσκευή αναπαράγει βίντεο με hw acceleration,ειτε στο προσκήνιο ειτε στο παρασκήνιο, το κινητό σέρνεται.Με sw decoder ειναι σαφώς καλύτερα αλλά προσωπικά με ενόχλησε ως bug γιατι ακόμη και κινητά με τον διπύρηνο 6572 και 6577 και 512mb ram έχουν καλύτερη συμπεριφορά στο συγκεκριμένο κομμάτι

Οντως navi απο θειο δεν δουλεύει με τιποτα ......

Εγω ειμαι με igo primo και τα παει πολυ καλα.

Τωρα για την αναφορα στην οθονη του zopo εκανες χτυπημα κατω απο την μεση :lol::lol::lol::lol:.

Πραγματικα ειναι απιστευτη ,τετοια απατη απο εταιρια δεν εχει ξαναγινει ......:p

Τεσπα.

Ειμουνα πριν δυο-τρεις ημερες με το κουμπι στο χερι για παραγγελια αλλα με σταματησε το δικο σου ποστ περι μπαταριας και κατι αλλο δεν θυμαμαι...

Αααα για οτι σερνεται σε καποιες ακραιες περιπτωσεις (βιντεο και σερφαρισμα ,κλπ) ..

Τωρα εδωσες το τελικο χτυπημα με το wifi.

Ευχαριστω και κοιταμε το zp998

Καλα ενταξει εχεις δικιο........:lol:

Συγκρινεις 180 με 310 Δολλαρια? Προβλημα μπαταριας ειπατε? Καλα ολοι δεν θελετε ενα πανλεπτο πανεμορφο τηλεφωνο για αρχη και μετα ψαχνετε για μεγαλη μπαταρια?

Ημαρτον ρε παιδια, το τηλεφωνο ειναι καταπληκτικο και μπορει οποιος θελει να το βαλει διπλα διπλα σε επωνυμο των 300ευρω και το INEW να το βαλει κατω το αλλο στα ισια!

Out of the box και τα προβληματα πραγματικα ειναι τελειως ανουσια και ασημαντα ειδικα για 140 ευρω!

Το ψαξιμο του ψυλλου μεσα στα αχυρα συνεχιζεται απο πολλους απο οτι βλεπω...:p

gkarabid τιποτε προσωπικο μαζι σου, απλα αφορμη απο το ποστ σου:cool:

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Βασίλη προσωπικά προτιμούσα το κινητό να ήταν 9mm και να είχε 2500mah μπαταρία.Αν γράφεις πάντως για μένα για το "ψάξιμο του ψύλλου" δε νομίζω να μην έχω γράψει που υπερτερεί και που υστερεί το κινητό.Και σε ότι αφορά την μπαταρία αν θέλουμε να είμαστε 100% δίκαιοι,δεν υστερεί γενικά σε σχέση με όλα τα smartphone που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά αλλά σε σχέση με άλλα 5" mtk65xx που σε αυτονομία ξεπερνάνε ακόμη και το galaxy note.πχ Διαβάζω στο θέμα του oppo find 5 για 3.5 ώρες οθόνη και ότι ειναι ικανοποιητικός χρόνος.Με αυτό ως δεδομένο το inew που έχει την μισή τιμή (τώρα γιατί παλιότερα το find 5 έκανε παραπάνω απο 300€) έχει άριστη αυτονομία Edited by bbbb