Keepkouking Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Το ότι βγαίνουν συνέχεια αναβαθμίσεις σημαίνει ότι υπάρχουν πολλά bugs αλλά σημαίνει πάνω από όλα ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ.:):) το κακο με μας και βαζω και το εαυτο μου μεσα ειναι οτι ενω βλεπουμε καποια bugs δεν στενουμε ενα email να ενημερωσουμε/γκρηνιαξουμε εκει που πρεπει, παρα γκρηνιαζουμε και περιμενουμε απο τους αλλους να τα υποδειξουν στον κατασκευαστη η ακομα χειροτερα περιμενουμε τον κατασκευαστη να τα δει μονος του και να μας δωσει update. και κατι αλλο μακαρι να βγω ψευτης αλλα οτι updates παρουμε θα τα παρουμε μεχρι και πριν βγει η επομενη εκδοση -2/32- η το επομενο inew v4 ξερωγω μετα ολα τα βλεμματα (και οι πωλησεις) θα πεσουν εκει και εμεις οπως ειναι λογικο θα μεινουμε με οτι εχουμε. οποτε οτι κακο βλεπουμε report κατευθειαν inewmobile.com , inewphone.com Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clicker007 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Εδω http://www.inewmobile.com/about-us λέει οτι είναι official retail shop of iNEW Mobile. Μου ειχε κινήσει την περιεργεια και εμενα. παρατήρησα ωστοσο στο κατω μερος και καποια links για αλλα μοντελα όπως το Jayu. Αυτό με εκανε πολυ επιφυλακτικό αφου το επισημο site καθε εταιρείας δεν εχει λογικα και παραπομπές σε άλλες ανταγωνιστικές εταιρείες. Αφου ωστοσο η εξυπηρετηση ηταν καλη τοτε όλα μια χαρα. Αυτο μετραει στο τελος. Παράθεση Η ευγένεια σου προσφέρει πολλά ... Μην τα χάνεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Μου ειχε κινήσει την περιεργεια και εμενα. παρατήρησα ωστοσο στο κατω μερος και καποια links για αλλα μοντελα όπως το Jayu. Αυτό με εκανε πολυ επιφυλακτικό αφου το επισημο site καθε εταιρείας δεν εχει λογικα και παραπομπές σε άλλες ανταγωνιστικές εταιρείες. Αφου ωστοσο η εξυπηρετηση ηταν καλη τοτε όλα μια χαρα. Αυτο μετραει στο τελος. Μην ψαρώνετε. ΠΟΤΕ κάτι τέτοιο δε θα είναι επίσημο international καταστημα ενός κατασκευαστή Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomygr Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Βγήκε λέει καινούργια ρομ 1.0.4 που λύνει το πρόβλημα της φόρτισης... chinaphonearena.com/forum/Thread-ROM-Stock-iNew-V3-v1-0-4 Περασα το update μεσω cwm, αλλα οπως αναφερει και ο chriskoz στο εν λογω φορουμ, δεν μου εμφανιζει πλεον την internal sd, αλλα μονο τα 6 gb που ειχα κανει partition. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Περασα το update μεσω cwm, αλλα οπως αναφερει και ο chriskoz στο εν λογω φορουμ, δεν μου εμφανιζει πλεον την internal sd, αλλα μονο τα 6 gb που ειχα κανει partition. Πέρασες το update.zip της επίσημης μέσω cwm και το δέχτηκε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomygr Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Πέρασες το update.zip της επίσημης μέσω cwm και το δέχτηκε; Ναι, μεσω της 6.0.4.4, περαστηκε κανονικα (Εκδοση 17 Ιανουαριου 2014, cxq_v3_inew_v1.0.4) αλλα internal sd παπαλα :( Αρα παμε για 1.0.3 ξανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Ναι, μεσω της 6.0.4.4, περαστηκε κανονικα (Εκδοση 17 Ιανουαριου 2014, cxq_v3_inew_v1.0.4) αλλα internal sd παπαλα :( Αρα παμε για 1.0.3 ξανα. Δεν σου βγάζει δηλ μήνυμα ότι θέλει διαμόρφωση; Δοκίμασα και την επίσημη youtube και δεν συγχρονίζει εικόνα με ήχο. Ενώ η tubemate όλα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 (edited) Nαι εγώ ήμουν ο πρώτος που το δοκίμασε.Μην βάλετε την 1.04 με το update.zip γιατι θα χάσετε το υπόλοιπο της εσωτερικής μνήμης.Ο λόγος είναι ότι σε αυτή την ρομ έχουν κάνει ενοποίηση εσωτερικού χώρου οι κινέζοι.Πρακτικά λοιπόν με αυτή την ρομ έχουμε 13gb τα οποία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και ως εγκατάσταση εφαρμογών αλλά και ως χώρο αποθήκευσης των αρχείων μας.Αν από πριν έχουμε κάνει ενοποίηση χώρου πχ 6gb,τότε θα εμφανίζονται μόνο αυτά.Η έκδοση της ρομ για sp flash tools περάστηκε κανονικά και πλέον έχω 13.5gb είτε για εφαρμογές,είτε για χώρο αποθήκευσης αρχείων.Επισης στο sp flash tools δε μπορούσα να περάσω την ρομ με το download κουμπί και περάστηκε με το firmware upgrade.Oπότε θα δοκιμάσω να δω τι παίζει με την φόρτιση της μπαταρίας,γιατι το πρόβλημα με τα βίντεο δυστυχώς δεν έχει λυθεί. Edited January 21, 2014 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Nαι εγώ ήμουν ο πρώτος που το δοκίμασε.Μην βάλετε την 1.04 με το update.zip γιατι θα χάσετε το υπόλοιπο της εσωτερικής μνήμης.Ο λόγος είναι ότι σε αυτή την ρομ έχουν κάνει ενοποίηση εσωτερικού χώρου οι κινέζοι.Πρακτικά λοιπόν με αυτή την ρομ έχουμε 13gb τα οποία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και ως εγκατάσταση εφαρμογών αλλά και ως χώρο αποθήκευσης των αρχείων μας.Αν από πριν έχουμε κάνει ενοποίηση χώρου πχ 6gb,τότε θα εμφανίζονται μόνο αυτά.Η έκδοση της ρομ για sp flash tools περάστηκε κανονικά και πλέον έχω 13.5gb είτε για εφαρμογές,είτε για χώρο αποθήκευσης αρχείων.Επισης στο sp flash tools δε μπορούσα να περάσω την ρομ με το download κουμπί και περάστηκε με το firmware upgrade.Oπότε θα δοκιμάσω να δω τι παίζει με την φόρτιση της μπαταρίας,γιατι το πρόβλημα με τα βίντεο δυστυχώς δεν έχει λυθεί. Δηλαδή για να περάσω την καινούργια ρομ δεν θα το κάνω από cwm αλλά αναγκαστικά με sp flash tools? Έχει κάποια προσθήκη η 1.0.4; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 (edited) Υποτίθεται ότι λύνει το πρόβλημα της φόρτισης http://www.chinaphonearena.com/forum/Thread-ROM-Stock-iNew-V3-v1-0-4. Αν σε ενδιαφέρει να βλέπεις ως usb αφαιρούμενο δίσκο αποθήκευσης στο pc το υπόλοιπο του 16gb χώρου,μην βάλεις την v1.04 edit Σε μένα η μπαταρία δε πάει με τίποτε μέσα στο κινητό πάνω απο 4182mv oύτε και με την 1.04 και στον εξωτερικό φορτιστή φτάνει μέχρι 4199mv.Το battery calibration που ξαναέκανα δε βοήθησε. Edited January 21, 2014 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomygr Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 (edited) Nαι εγώ ήμουν ο πρώτος που το δοκίμασε.Μην βάλετε την 1.04 με το update.zip γιατι θα χάσετε το υπόλοιπο της εσωτερικής μνήμης.Ο λόγος είναι ότι σε αυτή την ρομ έχουν κάνει ενοποίηση εσωτερικού χώρου οι κινέζοι.Πρακτικά λοιπόν με αυτή την ρομ έχουμε 13gb τα οποία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και ως εγκατάσταση εφαρμογών αλλά και ως χώρο αποθήκευσης των αρχείων μας.Αν από πριν έχουμε κάνει ενοποίηση χώρου πχ 6gb,τότε θα εμφανίζονται μόνο αυτά.Η έκδοση της ρομ για sp flash tools περάστηκε κανονικά και πλέον έχω 13.5gb είτε για εφαρμογές,είτε για χώρο αποθήκευσης αρχείων.Επισης στο sp flash tools δε μπορούσα να περάσω την ρομ με το download κουμπί και περάστηκε με το firmware upgrade.Oπότε θα δοκιμάσω να δω τι παίζει με την φόρτιση της μπαταρίας,γιατι το πρόβλημα με τα βίντεο δυστυχώς δεν έχει λυθεί. Ωραια, σε ευχαριστω. Το δοκιμασα με flash tools και ολα ενταξει τωα, απλα ξανα χρειαζεται η επαναφορα με το titanium backup, αλλα δεν πειραζει, λιγος χρονος παραπανω. Edit: Παρατηρω πως ακομη δεν εμφανιζεται η internal sd στο pc οταν συνδεω τη συσκευη. Συμβαινει και σε σενα; Edited January 22, 2014 by Tomygr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 (edited) Υποτίθεται ότι λύνει το πρόβλημα της φόρτισης http://www.chinaphonearena.com/forum/Thread-ROM-Stock-iNew-V3-v1-0-4. Αν σε ενδιαφέρει να βλέπεις ως usb αφαιρούμενο δίσκο αποθήκευσης στο pc το υπόλοιπο του 16gb χώρου,μην βάλεις την v1.04 edit Σε μένα η μπαταρία δε πάει με τίποτε μέσα στο κινητό πάνω απο 4182mv oύτε και με την 1.04 και στον εξωτερικό φορτιστή φτάνει μέχρι 4199mv.Το battery calibration που ξαναέκανα δε βοήθησε. Σε μένα πάει ~4370 (κάπου εκεί) στο κινητό.Μήπως είναι θέμα μπαταρίας αφού και με τον εξωτερικό φόρτιση δεν ανεβαίνει παραπάνω; Edited January 22, 2014 by leros2004 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 22, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Edit: Παρατηρω πως ακομη δεν εμφανιζεται η internal sd στο pc οταν συνδεω τη συσκευη. Συμβαινει και σε σενα; Λογικό είναι πλέον να μην εμφανίζεται στο pc μιας και πλέον η μνήμη δεν είναι μοιρασμένη, δεν έχεις εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο αλλά πλέον είναι ολόκληρη ως εσωτερική μνήμη τηλεφώνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana1979 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Σε μένα η μπαταρία δε πάει με τίποτε μέσα στο κινητό πάνω απο 4182mv oύτε και με την 1.04 και στον εξωτερικό φορτιστή φτάνει μέχρι 4199mv.Το battery calibration που ξαναέκανα δε βοήθησε. Μια από τα ίδια και εγώ. Μέχρι 4196 mV έχει φτάσει. Σε μένα πάει ~4370 (κάπου εκεί) στο κινητό.Μήπως είναι θέμα μπαταρίας αφού και με τον εξωτερικό φόρτιση δεν ανεβαίνει παραπάνω; Μυστήρια πράγματα! Υποτίθεται ότι η μέγιστη χωρητικότητα της μπαταρίας είναι 4350mV! Παράθεση HTC DESIRE 825 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Λογικό είναι πλέον να μην εμφανίζεται στο pc μιας και πλέον η μνήμη δεν είναι μοιρασμένη, δεν έχεις εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο αλλά πλέον είναι ολόκληρη ως εσωτερική μνήμη τηλεφώνου. Aν επιλέξουμε λειτουργία σύνδεσης MTP μπορούμε να δούμε και αυτή την μνήμη στο pc το οποίο όμως δε δουλεύει σε win xp.Oυσιαστικά δηλαδή η εσωτερική μνήμη έχει γίνει ενιαία όπως ειναι πχ στα nexus και όχι μόνο Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosvlass Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 (edited) Εβγαλα το κιν απο τον φορτιστή το πρωι και ηταν στο 100%, μέχρι να έρθω στο γραφείο είχε πέσει στο 97%. Το συνδέω στο pc να μεταφέρω 1 αρχείο και παράλληλα να φορτίσει μέχρι το 100% με ανοιχτό το Battery Calibration ωστε να δώ που θα γράψει το 100%. Εγραφε charging και ξεκίνησε απο το 97% και 41xxmV (άρα σε καμία περίπτωση 97%), μετα απο λίγο παρατηρώ οτι ενώ τα mV ανεβάινουν το ποσοστό έπεφτε!! Το ποσοστό έπεφτε μέχρι το 86% ενω τα mV ανέβαιναν! Τελικά το ποσοστό άρχισε να ανεβαίνει ξανά μετα απο τα 4254mV που πήγε 87%. Τώρα είναι στο 95% και 4345mV και λογικά τώρα δείχνει σωστα το ποσοστό. Θα ολοκληρώσω το calibration και θα ενημερώσω. Update: 100% στα 4379mV. Θα την αφήσω να αδειάσει και θα την τσεκάρω πάλι αύριο. Δοκίμασα και το OTG επιτέλους και δουλευει και αυτό μια χαρά (1η παρτίδα-2ο firmware) Edited January 22, 2014 by panosvlass Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gblakas Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Aν επιλέξουμε λειτουργία σύνδεσης MTP μπορούμε να δούμε και αυτή την μνήμη στο pc το οποίο όμως δε δουλεύει σε win xp.Oυσιαστικά δηλαδή η εσωτερική μνήμη έχει γίνει ενιαία όπως ειναι πχ στα nexus και όχι μόνο Προτείνεις την αγορά του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkarabid Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Παιδια αυτο με την μπαταρια το εχω και εγω με ενα zopo zp820. Η μονη λυση ειναι φορτιση της μπαταριας με εξωτερικο φορτιστη (τον πηρα για την δευτερη μπαταρια) που εντως φτανει κοντα στα 4300. Με φορτιση κανονικη με το που βγαζω απο την πριζα το κινητο σε 10 λεπτα εχει χασει πανω απο 4% αποδοση,ενω φορτισμενη απο τον εξωτερικο μπορει να κανει και πανω απο 2 ωρες να αρχισει να πεφτει η μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papeipa Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Παιδια αυτο με την μπαταρια το εχω και εγω με ενα zopo zp820. Η μονη λυση ειναι φορτιση της μπαταριας με εξωτερικο φορτιστη (τον πηρα για την δευτερη μπαταρια) που εντως φτανει κοντα στα 4300. Με φορτιση κανονικη με το που βγαζω απο την πριζα το κινητο σε 10 λεπτα εχει χασει πανω απο 4% αποδοση,ενω φορτισμενη απο τον εξωτερικο μπορει να κανει και πανω απο 2 ωρες να αρχισει να πεφτει η μπαταρια. να σε ρωτησω φιλε μου , ποιον εξωτερικο φορτιστη έχεις? Ειναι universal ? Ρωταω επειδη χτες εκανα μια παραγγελια το V3 , αλλα ηδη έχω φέρει 2 Trosnmart TS7 (τα οποια εχουν 2 x 2200Μah μπαταριες το καθενα) αλλα αστα να πανε , αμα κλεισει το κινητο , πολλες φορες δεν φορτιζει και δεν ανοιγει καν ! Αν παλι φορτισει ανοιχτο , φτανει μεχρι το 75% και μετα σταματαει να ανεβαινει και ας δειχνει οτι φορτιζει ! :blink: Εχω δοκιμασει , αλλους φορτιστες , αλλες ROM , calibration τα παντα , αλλα τπτ ... Τελικα βρηκα καλωριο που δειχνει να ταιριαζει (καποιοι αλλοι , χανανε την συνδεση που και που) και με Rom απο Cubot One δειχνει να φτανει το 100% ... Περα απο την ερωτηση για εξωτερικο φορτιστη , σας εχει συμβει εσας αμα κλεισει απο μπαταρια το V3 να μην ανοιγει , και ας ειναι 10+ λεπτα στην πριζα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Εμένα μου έκλεισε απο μπαταρία και μετά απο 5 λεπτά φόρτισης,άνοιξε με 9% μπαταρία Εβγαλα το κιν απο τον φορτιστή το πρωι και ηταν στο 100%, μέχρι να έρθω στο γραφείο είχε πέσει στο 97%. Το συνδέω στο pc να μεταφέρω 1 αρχείο και παράλληλα να φορτίσει μέχρι το 100% με ανοιχτό το Battery Calibration ωστε να δώ που θα γράψει το 100%. Εγραφε charging και ξεκίνησε απο το 97% και 41xxmV (άρα σε καμία περίπτωση 97%), μετα απο λίγο παρατηρώ οτι ενώ τα mV ανεβάινουν το ποσοστό έπεφτε!! Το ποσοστό έπεφτε μέχρι το 86% ενω τα mV ανέβαιναν! Τελικά το ποσοστό άρχισε να ανεβαίνει ξανά μετα απο τα 4254mV που πήγε 87%. Τώρα είναι στο 95% και 4345mV και λογικά τώρα δείχνει σωστα το ποσοστό. Θα ολοκληρώσω το calibration και θα ενημερώσω. Update: 100% στα 4379mV. Θα την αφήσω να αδειάσει και θα την τσεκάρω πάλι αύριο. Δοκίμασα και το OTG επιτέλους και δουλευει και αυτό μια χαρά (1η παρτίδα-2ο firmware) Σε μένα συμβαίνει το εξής.Η φόρτιση στο 86% δείχνει απο 4180-4188mv.Αν το αφήσω να φτάσει στο 100% το ποσοστό,τα mv αντι να πάνε 4379mv, δείχνουν 4050mv :blink: Δηλαδή ανεβαίνει το ποσοστό αλλά πέφτουν τα mv...Kαι η μπαταρία απο το 100 στο 80% πέφτει πολύ γρήγορα με λίγη χρήση και μετά ομαλοποιείται.Περιμένω μια 2η μπαταρία και θα το δω πως θα πάει,αν και πλέον θα φορτίζω τις μπαταρίες στον εξωτερικό φορτιστή. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Υποτίθεται ότι λύνει το πρόβλημα της φόρτισης http://www.chinaphonearena.com/forum/Thread-ROM-Stock-iNew-V3-v1-0-4. Αν σε ενδιαφέρει να βλέπεις ως usb αφαιρούμενο δίσκο αποθήκευσης στο pc το υπόλοιπο του 16gb χώρου,μην βάλεις την v1.04 edit Σε μένα η μπαταρία δε πάει με τίποτε μέσα στο κινητό πάνω απο 4182mv oύτε και με την 1.04 και στον εξωτερικό φορτιστή φτάνει μέχρι 4199mv.Το battery calibration που ξαναέκανα δε βοήθησε. Δεν πειράζει καλύτερα για την μπαταρία. Οι μπαταρίες λιθίου δεν πρέπει ούτε να υπερφορτιζονται αλλά ούτε να πεφτουν τελείως χαμηλά. Για'αυτο για καλύτερη συντήρησή τους θα πρέπει να φορτίζονται τις περισότερες φορές μεχρι το 90%. http://batteryuniversity.com/ Τωρά για πιο σιγουρη μέτρηση καλύτερα να μετρηθει με πολύμετρο. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana1979 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Σε μένα συμβαίνει το εξής.Η φόρτιση στο 86% δείχνει απο 4180-4188mv.Αν το αφήσω να φτάσει στο 100% το ποσοστό,τα mv αντι να πάνε 4379mv, δείχνουν 4050mv :blink: Δηλαδή ανεβαίνει το ποσοστό αλλά πέφτουν τα mv...Kαι η μπαταρία απο το 100 στο 80% πέφτει πολύ γρήγορα με λίγη χρήση και μετά ομαλοποιείται.Περιμένω μια 2η μπαταρία και θα το δω πως θα πάει,αν και πλέον θα φορτίζω τις μπαταρίες στον εξωτερικό φορτιστή. Αυτό γίνεται και τώρα με την 1.0.4? Παράθεση HTC DESIRE 825 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 (edited) mv δεν είναι χωρητικότητα αλλά τάση ρεύματος. Δεν σημαίνει τίποτα η τάση αν είναι πχ λίγο παραπάνω λίγο παρακάτω. Χωρητικότητα είναι τα ma miliamper της μπαταρίας πχ 1830. To ότι πήγε λίγο παραπάνω σε volt ή milivolt αυτό ίσως δείχνει κάτι ότι φορτίστηκε λίγο παραπάνω και έχει στιγμιαία λίγο παραπάνω τάση. Η τάση αυτή την μετράμε χωρίς φορτίο εφόσον είναι έξω η μπαταρία. Αν μπορούσαμε να μετρήσουμε την μπαταρία με φορτίο (την ώρα που δουλευει) ισως βγάζαμε καλύτερα συμπεράσματα. Αρα δεν μετράει τόσο η τάση Αλλά τα amper που δίνει η μπαταρία σε κάποιο χρόνο αυτό μετράει. Η αποφόρτιση δηλαδή. Πόσο γρήγορα μειώνεται η χωρητικότητα της. Αυτό εξαρτάται απο την κατανάλωση των κυκλωμάτων...Πχ έχω ipod suffle nano 2nd generation που έχει μπαταρία μέσα 150ma αλλά μου πάει 10 ώρες να αποφορτιστεί η μπαταρία. Αυτό τι σημαίνει ? Ότι το κύκλωμα που καταναλώνει ρεύμα σε miliamper καταναλώνει πολύ λιγο. Πως το καταφέρανε αυτό? με την πολύ καλή ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιεί η apple. Edited January 22, 2014 by gtok34 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Ναι δυστυχώς. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arnaougeo Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Μια ερώτηση παιδιά. Η θήκη πως στερεώνεται; Την κολλάμε; Μετά την ξεκολλάμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts