Jump to content

iNew V3

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα ήθελα κάποιες προτάσεις για camera aplication για την καλύτερη αξιοποίηση της φωτογραφικής του V3.

Δες εδώ

• Απαντήσεις 7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δοκίμασε να περάσεις άλλη εκδοση cwm recovery (μαντεψιά κάνω)

Εγώ όταν είχα περάσει τη cwm recovery του οδηγου που έφτιαξα, έτρωγα πόρτα όταν προσπαθούσα να κάνω update της ρομ του κινητου.

Με τη 2ης ρομ ultimate (Που είχε και αλλη εκδοση cwm) έγινε κανονικά update της 3ή ρομ

Ισως φταίει αυτό που δεν σε αφήνει να περάσεις το mod του ΄χωρου

Δλδ ποια? Και πως θα γινει αυτο μιας κι εχω περασει ηδη καποια?

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Γεια σας και απο μενα! για να ανοιξουμε και ενα επικαιρο θεμα για το inew v3 που δεν εχει σχολιασει κανενας μεχρι τωρα..

Υπαρχουν 2 inew v3!!!

τι εννοω; εγω εχω ενα που το κουτι του ανοιγει απο το πλαι συρταρωτα,το κινητο γραφει πισω στο καπακι logo inew και κανει boot παλι με το logo inew...

και ενα το οποιο το κουτι γραφει απο εξω v3 στο κινητο πισω στο καπακι δεν γραφει τιποτα και το boot logo λεει απλα android!!!!

Για να ακουσω τωρα ποσοι εχετε απο το σκετο και ποσοι απο το κανονικο!

Παντως τα ιδια ειναι εσωτερικα και τα 2. Ευχαριστω!

Γεια σας και απο μενα! για να ανοιξουμε και ενα επικαιρο θεμα για το inew v3 που δεν εχει σχολιασει κανενας μεχρι τωρα..

Υπαρχουν 2 inew v3!!!

τι εννοω; εγω εχω ενα που το κουτι του ανοιγει απο το πλαι συρταρωτα,το κινητο γραφει πισω στο καπακι logo inew και κανει boot παλι με το logo inew...

και ενα το οποιο το κουτι γραφει απο εξω v3 στο κινητο πισω στο καπακι δεν γραφει τιποτα και το boot logo λεει απλα android!!!!

Για να ακουσω τωρα ποσοι εχετε απο το σκετο και ποσοι απο το κανονικο!

Παντως τα ιδια ειναι εσωτερικα και τα 2. Ευχαριστω!

1. από που τα πήρες ;

2. να τους ρωτήσεις

3. να βάλεις κάποια εφαρμογή hardware info για να βεβαιωθείς πως έχουν το ίδιο hardware

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

E, το εργοστάσιο δεν προλάβαινε τις παραγγελίες με τα branded iNew και έστειλε στα καταστήματα και τα φασονατζίδικα. Οπότε μόλις στρώσει η ροή του κανονικού V3, θα δούμε και παραλλαγές του με άλλα ονόματα...

Τσέκαρες ποια έχεις περάσει ? Έχεις βάλει την CWM 6.0.4.4 ?

Είχα γράψει παλιότερα πως το περασα εγω (εννοείται δεν βάζεις το cwm του οδηγού μου παρακάτω γιατί είναι παλίοτερη έκδοση) :

Ένας γρήγορος οδηγός για να εγκαταστήσετε το cwm recovery.

1) Πρέπει να είσαι ροοτ (το τσεκάρεις με αυτό που αναφέρθηκε παραπάνω)

2) Κάνουμε εγκατάσταση το 'θείο' Mobileuncle MTK Tools

3) Κατεβάζουμε το κατάλληλο cwm αρχείο (Εγώ το βρήκα απο εδώ), υπάρχει διαθέσιμη και η touch έκδοση..

4) Κάνουμε αποσυμπίεση του αρχείο cwm που κατεβάσαμε στο βήμα 3 και αντιγράφουμε το recovery.img στη sd κάρτα. Τό αρχείο (MT6582_Android_scatter_v111-TestVersion) δεν μας ενδιαφέρει στη παρούσα φάση...

5) Ανοίγουμε τον 'θείο' Mobileuncle MTK Tools (Φυσικά αν ζητηθεί του δίνουμε root δικαιώματα). Επιλέγουμε το Recovey update (Σε μένα είναι 5ο απο πάνω προς τα κάτω).

6) Επιλέγουμε το αρχείο recovery.img (που αντιγράψαμε στη κάρτα sd νωρίτερα)

7) περιμένουμε λιγάκι και voila :)

Και η 1.0.3 ultimate http://www.chinaphonearena.com/forum/Thread-ROM-iNew-V3-Ultimate-v1-0-3-3-5GB-internal-rooted-full-touch-CWM

Τον οδηγο τον διαβασες ;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5138171#post5138171

Απλα σβησε απο την sd σου το προηγουμενο recovery.img και περνα το καινουριο.

Εγω χρησιμοποιω αυτο:

https://www.dropbox.com/s/9wdi3mooploqs1l/CWM_6.0.4.4.rar

Το ξεζιπαρεις και το πετας στην sd σου.

Το κανεις εγκατασταση με το Mobile uncle tools και εισαι ετοιμος.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εχω ενα θεματακι με τις αναπαντητες κλησεις.

Οταν ειναι σε flip mode με την θηκη, μου βγαζει οτι εχω αναπαντητες, ενω τις εχω σβησει απο τον καταλογο των κλησεων. (clear call log)

Χρησιμοποιω το Go contacts και οχι το μανισιο. Ξερετε μηπως καμια μαγκια για αυτο το θεμα;

1. από που τα πήρες ;

2. να τους ρωτήσεις

3. να βάλεις κάποια εφαρμογή hardware info για να βεβαιωθείς πως έχουν το ίδιο hardware

Τα ιδια ειναι μεσα. το inew v3 το πηρα απο vopmart και το v3 απο chinapadmall.

Έβαλα το cwm και το κινητό δεν βλέπει τις κάρτες sim.Τώρα τι κάνω;; Κατέβασα αρχικά το CWM_T_6.0.4.4.img αλλα ο θείος δεν τα έβλεπε και το έκανα rename σε recovery.img. Το έκανα εγκατάσταση και μετά το reboot δεν δούλευε καθόλου το recovery. Ξαναέκανα εγκατάσταση το https://dl.dropboxusercontent.com/u/16222658/iNew_v3_Ultimate_From_Stock_1.0.3.rar που διμοσιεύτηκε παραπάνω το recovery δούλεψε κανονικά το 6.0.4.4 αλλά όταν ανοίγω το κινητό δεν βλέπει τις κάρτες sim και στις ρυθμίσεις το έχει απενεργοποιημένο Edited by GODOS
Petrotech

Τον οδηγο τον διαβασες ;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5138171#post5138171

Απλα σβησε απο την sd σου το προηγουμενο recovery.img και περνα το καινουριο.

Εγω χρησιμοποιω αυτο:

https://www.dropbox.com/s/9wdi3mooploqs1l/CWM_6.0.4.4.rar

Το ξεζιπαρεις και το πετας στην sd σου.

Το κανεις εγκατασταση με το Mobile uncle tools και εισαι ετοιμος.

Σ'ευχαριστω. Τα εκανα ακριβως ετσι αλλα παλι μου λεει Installation aborted

οταν παω να φλασαρω το αρχειο στην sd για την επεκταση του χωρου.

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Για πάτα στον dialer *#06# και δες αν σου εμφανίζει τα imei

Μη έγκυρο βγάζει

Άσχημο. Πήρες εφεδρεία από imei?

Διάβασε εδώ.

Εγω δεν μπορω να καταφερω τον οδηγο update που υπαρχει στην πρωτη σελιδα

Καμια ιδεα ??????

Το πέρασμα του recovery σου έσβησε τα imei.Τυχαίνει κάποιες φορές σε mtk κινητό μετά απο εγκατάσταση ρομ ή όταν το recovery ειναι κοντά στα 6mb.Moυ έτυχε και μένα να την πάθω σε mtk κινητό.Δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=374457 τους τρόπους επαναφοράς.Δες και το ποστ 5 του οδηγού που δίνω λινκ

το πρόβλημα είναι ότι στα μενού δεν βρίσκω πουθενά το μενού για debug mode. Καμιά λύση;;;

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τελικά επανήλθε με ολική επαναφορά της 1.0.3 με sp flash tools....

Petrotech

Eνημερωτικά για degug mode--->επιλογές για προγραμματιστές πατάς 7 φορές πάνω στον αριθμό έκδοσης http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5152398#post5152398

Να σου πω αδερφέ,

Ασχολούμαι "εκ του ασφαλούς", σκαλιζοντας και θέτοντας ερωτήματα σε φιλους που έχουν και τα 2 τηλέφωνα, αφού εκανα ερευνα οσον αφορα διαστάσεις και χωρητικότητα. Οι φωτο ειναι απο καποιον ποι εχει στην κατοχή του και τις 2 συσκευές.

Πράγματι, ειναι ίσως το μοναδικό μειονέκτημα της συσκευής, ή αν θελεις, το μοναδικό χαρακτηριστικο που αξιζει και σηκώνει να βελτιωθεί.

Παρόλα αυτά, κανείς αλλος δεν ασχολειται...

Τεσπα......

Απ' οτι εχω διαβασει, η μπαταρία του w8 ταιριαξε... Εστω και στριμωχτά

Οι επαφες ταιριαξαν....

Προτίθεμαι να αγοράσω μία και να πειραματιστώ πανω της...

Αν το κατω μέρος της μπαταρίας ειναι πατούρα, ισως να μπορει να φαγωθεί λιγο...

Μιλαμε για 1 χιλιοστό

Στη χειροτερη να χαλασω μία μπαταρία....

Στην καλύτερη ομως...........

επειδη εχω το w8s, δοκιμασα την μπαταρια και μπορει να μπαινει και να ταιριαζει στις επαφες μεν αλλα δεν

χωραει. θελει αρκετο φαγωμα. μην ξεχναμε οτι το κασωμα και το καπακι του v3 δεν ειναι για πολυ ζορισμα...

επειδη εχω το w8s, δοκιμασα την μπαταρια και μπορει να μπαινει και να ταιριαζει στις επαφες μεν αλλα δεν

χωραει. θελει αρκετο φαγωμα. μην ξεχναμε οτι το κασωμα και το καπακι του v3 δεν ειναι για πολυ ζορισμα...

Μήπως έχεις παχυμετρο να μετρήσεις με ακρίβεια τις διαστάσεις της μπαταρίας? Η έστω με ένα χάρακα της προκοπής.

[sIGPIC][/sIGPIC]