Karthan7 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Β211 εχεις. Τα εικονιδια 3g - g ειδα και για αυτο σε ρωτησα :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Β211 εχεις. Τα εικονιδια 3g - g ειδα και για αυτο σε ρωτησα :) καλημερα σου φιλε μου!! ποιαεχεις εσυ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 καλημερα σου φιλε μου!! ποιαεχεις εσυ? Eχω τη Β118 με cwm recovery - root - και τα gapps . Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Β211 εχεις. Τα εικονιδια 3g - g ειδα και για αυτο σε ρωτησα :) αν το kingroot τα επαναφερει οπως λεει γινεται και με αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 αν το kingroot τα επαναφερει οπως λεει γινεται και με αυτο? Τι εννοείς? Δεν κατάλαβα, τί θέλεις να κάνεις? Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 (edited) μια ερωτηση: το kingo root προγραμμα που ειχα ρουταρει το inew v3 εχει και επιλογη καταργησης του ρουτ στις συσκευες αυτο θα λειτουργησει αν το δοκιμασω? http://www.kingoapp.com/ Την Τρίτη που το δοκίμασα, δεν δούλεψε... ___________________ H30-U10 (2Gb) B119 (27/3) Από εδώ: http://consumer.huawei.com/cn/support/downloads/detail/index.htm?id=18941 Την εγκατέστησα! Βλέπω μια μικρή βελτίωση/διαφορά σε font/φωτεινότητα και νεο baseband Περισσοτερα προσεχώς... Edited March 29, 2014 by asot Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Τι εννοείς? Δεν κατάλαβα, τί θέλεις να κάνεις? εχει 2 επιλογες για 6582 μτκ,root και unroot,ελεγα αν γινεται να επαναφερω το κινητο στην αρχικη ρομ αλλα μαλλον βλακειες λεω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 εχει 2 επιλογες για 6582 μτκ,root και unroot,ελεγα αν γινεται να επαναφερω το κινητο στην αρχικη ρομ αλλα μαλλον βλακειες λεωΑν το κανεις unroot, απλα θα χασεις το root. Για να βαλεις εργοστασιακη rom πρεπει να κανεις το απο κατω Την original για το Η30-U10 / 2ram μπορεις να την κατεβασεις απο το ποστ 67 http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=542372&st=60#entry29617330 , μεσα υπαρχουν οοοολα τα αρχεια. Οδηγος εγκαταστασης για αυτη τη rom υπαρχει εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372405 στον οδηγο οι εικοινες δειχνουν εγκατασταση recovery, για να φλασαρεις ολοκληρη τη rom ''τικαρεις'' ολα τα κουτακια ΕΚΤΟΣ απο τα PRELOADER και MBR Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 (edited) Για όσους έχουν την multilingual B211 και θέλουν να πάνε (Η30-U10 / 2Gb ram) σε official (μόνο English + Chinese), η αλλαγή είναι εύκολη Κατεβάζετε την φρεσκότατη Β119 (μερικά ποστ παραπάνω) και αποσυμπιέζετε (στο PC σας) Σε καθαρή κάρτα SD, αντιγράφετε τον φάκελο dload (με το αρχείο upload.app) και εκκινείτε με τα τρια κουμπια πατημένα ή απο το Settings > Updates >System Updates > Local Updates Το τηλέφωνο κάνει αυτόματη αναβάθμιση, δεν χάνεται τίποτα (ούτε το Google Play) και είστε έτοιμοι! (δεν θα είναι root όμως) Αν πάλι, χρειαστείτε κάποια εφαρμογη google που δεν υπάρχει, η εγκατάσταση είναι πανεύκολη από το App Center της Huawei (προεγκατεστημένο), οπως περιγράφεται στο ποστ #418 Edited March 29, 2014 by asot Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 (edited) Για όσους έχουν την multilingual B211 και θέλουν να πάνε (Η30-U10 / 2Gb ram) σε official (μόνο English + Chinese), η αλλαγή είναι εύκολη Κατεβάζετε την φρεσκότατη Β119 (μερικά ποστ παραπάνω) και αποσυμπιέζετε (στο PC σας) Σε καθαρή κάρτα SD, αντιγράφετε τον φάκελο dload (με το αρχείο upload.app) και εκκινείτε με τα τρια κουμπια πατημένα ή απο το Settings > Updates >System Updates > Local Updates Το τηλέφωνο κάνει αυτόματη αναβάθμιση, δεν χάνεται τίποτα και είστε έτοιμοι! (δεν θα είναι root όμως) που βλεπουμε ποια εχουμε?και δεν θα εει google play μαλλον μετα.... b211 λεει στον αρ.εκδοσης,οταν λες καθαρη sd να σβησω οτι υπαρει εκει? Edited March 29, 2014 by daydream59 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 [ATTACH]43143[/ATTACH] ποια να ειναι,ουτε ξερω την multi με ελληνικα και google play Β211 εχεις. Τα εικονιδια 3g - g ειδα και για αυτο σε ρωτησα :) που βλεπουμε ποια εχουμε?και δεν θα εει google play μαλλον μετα.... b211 λεει στον αρ. εκδοσης,οταν λες καθαρη sd να σβησω οτι υπαρει εκει? Αν ύστερα απο τα παραπάνω δεν είσαι σίγουρος, μείνε οπως είσαι... Τα περι εγκατάστασης rom, εξηγήθηκαν όσο αναλυτικά γίνεται στο ποστ #365 - πάντως "καθαρη sd" δεν είναι η πλυμένη... Γενικώς και εντελώς φιλικά, πιστεύω οτι αν κάποιος δεν έχει μια σχετική "ευχέρεια" με οτι "τεχνικό" περιγράφεται, καλύτερα να μείνει ως έχει, το τηλέφωνο είναι άριστο και λειτουργικότατο, όπως έρχεται από το εργοστάσιο!!! Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 (edited) Αν ύστερα απο τα παραπάνω δεν είσαι σίγουρος, μείνε οπως είσαι... Τα περι εγκατάστασης rom, εξηγήθηκαν όσο αναλυτικά γίνεται στο ποστ #365 - πάντως "καθαρη sd" δεν είναι η πλυμένη... Γενικώς και εντελώς φιλικά, πιστεύω οτι αν κάποιος δεν έχει μια σχετική "ευχέρεια" με οτι "τεχνικό" περιγράφεται, καλύτερα να μείνει ως έχει, το τηλέφωνο είναι άριστο και λειτουργικότατο, όπως έρχεται από το εργοστάσιο!!! εχεις δικιο,μια χαρα ειναι,απλα δεν θα εχει updates,και η καμερα ειναι πολυ καλη αν και λεει 5 μπ,δεν ξερω κατα ποσο ειναι σωστο αυτο,φαινεται καλυτερη αναλυση,αν το κανω οπως λες μετα δεν μπορω να το ρουταρω με το kingoroot? Edited March 29, 2014 by daydream59 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos1 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 εχεις δικιο,μια χαρα ειναι,απλα δεν θα εχει updates,και η καμερα ειναι πολυ καλη αν και λεει 5 μπ,δεν ξερω κατα ποσο ειναι σωστο αυτο,φαινεται καλυτερη αναλυση Εμενα ακομα δεν μ' εχει ερθει αλλα μολις μ ερθει μαλλον θα το αφησω κ γω εργοστασιακο. Οπως εσυ. Ας περασει καιρος φιλαρακι κ' βλεπουμε.. γτ με τν καιρο ολο κ πολυ θα ψαχτουν για το κινητακι. απο την στιγμη που εισαι οκ με καμερα κ ολα τα αλλα που λες.. οποτε τσαμπα να μην τ σκαλιζεις.. (φιλικα) κ γω καπως ετσι μαλλον :) Παράθεση Phones: Samsung GT-M8910 Pixon - iPhone 3gs - HTC Desire - ZTE P752D - Jiayu G4 - Honor 3c - Honor 4x Tablets: Lenovo A100L Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 ...ι η καμερα ειναι πολυ καλη αν και λεει 5 μπ,δεν ξερω κατα ποσο ειναι σωστο αυτο,φαινεται καλυτερη αναλυση,αν το κανω οπως λες μετα δεν μπορω να το ρουταρω με το kingoroot? Μπορείς να δοκιμάσεις και με μια πρόσθετη κάμερα, πχ Camera MX kingoroot ΓΙΟΚ προς το παρόν... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Πως μπορω να συγχρονισω το τηλ με τις επαφες του gmail μου. Απ οτι ειδα δεν εχει λογαριασμο google να προσθεσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 To παθα και γω: Ανοιξε πρωτα το Play και πέρνα τον λογαριασμό σου και μετά άνοιξε το App Center, ψαξε google και πέρνα την εφαρμογη΄Google Sync (0.2M) - δες εικονίδιο στο ποστ #418 Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samis2 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 εγω μιας και θα του περασω miui με το που το πιασω στα χερια μου θα ζητησω αναγκαστικα με root για να μην καθομαι και παιδευομαι αδικα... (ερωτας αυτη η Miui) edit: στα 190 δολλαρια το κινητο στο to2c Έφυγε και από μένα μια παραγγελία απο to2c. Καλή μου αναμονή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Έφυγε και από μένα μια παραγγελία απο to2c. Καλή μου αναμονή... θα την κανω και εγω σε λιγες μερες :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Εγω εαν δεν κανει κουλα η multilang θα μεινω με αυτην.16 μαρτη despatched για να δουμε ποτε θα ερθει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Ενα μικρο hands on που μου έστειλε ο bro οπως του το είχα σεταρει εγώ το κινητο με nova launcher κ matrix live wallpaper Huawei honor 3c (H30-U10 wcdma 2gb ram): ----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ...κ τους ψαρωνε ολους στην καφετέρια Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 μου κανει εντυπωση παντως που το geekbuying δεν το εχει ακομα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Β119 με cwm recovery - root - και τα gapps :D Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Οπως το περιέγραψες στο ποστ #670? Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Β119 με cwm recovery - root - και τα gapps :D Ενταξει φιλε Karthan μου ειπες πιο πανω τι ειναι τα gapps. Gapps, αυτό σίγουρα τρώγεται ε; Ομως αυτα να φταινε για τα προβληματακι στο δικο μου ; Σε παλαιωτερο ποστ μου ειχαν πει οτι αυτο εμποδιζει καποιες εφαρμογες , τυπου gtask να συγχρονιστουν με το google http://i1094.photobucket.c...-11-59-38.jpeg Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Οπως το περιέγραψες στο ποστ #670? Ναι οπως εγραψα και στο 670 :) Δοκιμασα παλι το ''ευκολο'' root με το framaroot αλλα δεν γινεται, οποτε το βαζω παλι απο κατω για οσους θελουν root στην Β119 ;) :Για το U-10 (2ram - 8gb) οδηγος για recovery - google app - root Δοκιμαζετε με δικη σας ευθυνη Πρεπει να εχουμε συνδεσει καποια στιγμη το τηλεφωνο με το pc μας μεσω usb για να κατεβασει τους driver. Κατεβαζουμε τα απαραιτητα αρχεια χυμα στην καρτα micro sd στο τηλεφωνο μας (δεν τα αποσυμπιεζουμε) 1) UPDATE-SuperSU-v1.93.zip 2) gapps-jb-20130812-signed.zip 3) Κλειστε το τηλεφωνο και βγαλτε τη μπαταρια. , , Στο pc Κατεβαζουμε το αρχειο CWM.rar στο pc μας και το αποσυμπιεζουμε. Ανοιγουμε το flash tool και ακολουθουμε τη διαδικασια απο τον οδηγο του Σταυρου http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372405 , στο 3c δεν χρειαζετε να βαλουμε τη μπαταρια, το flash tool μεταφερει τα αρχεια χωρις την αναγκη της μπαταριας. Οταν τελειωσει το φλασαρισμα με το flash tool του cwm recovery βαζουμε τη μπαταρια και κραταμε πατημενο το πληκτρο volume up(+) και το power(on-off), οταν κανει δονηση το τηλεφωνο αφηνουμε το power(on-off), το volume up(+) δεν το αφηνουμε και περιμενουμε να μπουμε σε cwm recovery. Στο recovery κανουμε install zip from sd > κανουμε εγκατασταση πρωτα το UPDATE-SuperSU-v1.93.zip μετα το gapps-jb-20130812-signed.zip και μετα reboot system now. Τα ευσημα και τα αρχεια για να τα κατεβασετε, στο ποστ 512 http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=542372&st=500 Ενταξει φιλε Karthan μου ειπες πιο πανω τι ειναι τα gapps. Ομως αυτα να φταινε για τα προβληματακι στο δικο μου ; Σε παλαιωτερο ποστ μου ειχαν πει οτι αυτο εμποδιζει καποιες εφαρμογες , τυπου gtask να συγχρονιστουν με το google http://i1094.photobucket.c...-11-59-38.jpeg :lol: Λυπαμαι αλλα δεν ξερω να σε βοηθησω, δεν ''δουλευω'' το gtask Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts