Jump to content

Honor 3C

gialatzi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγω μιας και θα του περασω miui με το που το πιασω στα χερια μου θα ζητησω αναγκαστικα με root για να μην καθομαι και παιδευομαι αδικα... (ερωτας αυτη η Miui)

edit: στα 190 δολλαρια το κινητο στο to2c

Kαι τι κανει αυτη φιλος???

Edited by tasulis
""Nos Power""

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παρέλαβα κι εγώ σήμερα.

Όμορφο και ελαφρύ, με ικανοποιητική ποιότηtα κατασκευής.

Δυστυχώς μου ήρθε με την multilingual παρόλο που δεν την είχα ζητήσει.

Όποιος ξέρει πως να εγκαταστήσουμε πάλι την original ας κάνει τον κόπο να μας γράψει ένα tutorial

ή για την οριτζιναλ ή για MIUI μιας και αισθητικά η ρομ της huawei ειναι λίγο χάλια...

μερσι

(μόλις είδα πως υπάρχουν οι οδηγοί στην πρώτη σελίδα)

Edited by gialatzi

έχω μια απορία ,έχω παραγγείλει από to2c honor 3c wcdma 2gb την 3/3/14 track no RF207557417SG στο track που κάνω μου εμφανίζει

Destination Country - Greece:Tracking Consuming:0 Millisecond, Cache Time:2014/03/27 20:56:00

2014-03-07 13:43, Item in conta IPS, IPS

Origin Country - Singapore:Tracking Consuming:0 Millisecond, Cache Time:2014/03/27 20:56:00

2014-03-09 00:00, Despatched to overseas (Country code: GR)

2014-03-07 00:00, Received from Customer

έστειλα μήνυμα στο to2c για να μου δώσουν περισσότερες πληροφορίες στο που βρίσκεται το δέμα και γιατί φαίνεται κολλημένο στις 9/3

μου απάντησαν με την σειρά τους ότι το δέμα είναι αθηνα από τις 10/3 βέβαια εγώ έχω βάλει διεύθυνση Λέρος Δωδεκάνησα ,

με αυτό που απορώ είναι αφού στα tracking συστήματα δεν φαίνεται κάτι άλλο εκτός από αυτό που επισυναψα, αυτοί που το βρήκαν:worry: ?

Δες από εδώ...

παιδια ενός φιλου μου του βγάζει μήνυμα για update να το κάνει ετσι η να το κανει με τον πρωτο οδηγό;
Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

Παρέλαβα κι εγώ σήμερα.

Όμορφο και ελαφρύ, με ικανοποιητική ποιότηtα κατασκευής.

Δυστυχώς μου ήρθε με την multilingual παρόλο που δεν την είχα ζητήσει.

Όποιος ξέρει πως να εγκαταστήσουμε πάλι την original ας κάνει τον κόπο να μας γράψει ένα tutorial

ή για την οριτζιναλ ή για MIUI μιας και αισθητικά η ρομ της huawei ειναι λίγο χάλια...

μερσι

(μόλις είδα πως υπάρχουν οι οδηγοί στην πρώτη σελίδα)

Την original για το Η30-U10 / 2ram μπορεις να την κατεβασεις απο το ποστ 67 http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=542372&st=60#entry29617330 , μεσα υπαρχουν οοοολα τα αρχεια.

Οδηγος εγκαταστασης για αυτη τη rom υπαρχει εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372405 στον οδηγο οι εικοινες δειχνουν εγκατασταση recovery, για να φλασαρεις ολοκληρη τη rom ''τικαρεις'' ολα τα κουτακια ΕΚΤΟΣ απο τα PRELOADER και MBR

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Ειμαι απο τους πρωτους που το παρελαβαν. Στην αρχη παρακολουθουσα το θεμα εδω και το καταλαβαινα. Απο ενα σημειο και μετα ομως μπερδευτηκα και δεν καταλαβαινω και πολλα. Που μπορω να δω στο τηλεφωνο, τι ROM φοραει το δικο μου ;
Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Ειμαι απο τους πρωτους που το παρελαβαν. Στην αρχη παρακολουθουσα το θεμα εδω και το καταλαβαινα. Απο ενα σημειο και μετα ομως μπερδευτηκα και δεν καταλαβαινω και πολλα. Που μπορω να δω στο τηλεφωνο, τι ROM φοραει το δικο μου ;

settings --> About phone --> δες το Buid number

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ερχεται η Β119 ;)

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

settings --> About phone --> δες το Buid number

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ερχεται η Β119 ;)

H30-U10 V100R001CHN00B118

Ποια ειναι αυτη ? Η κανονικηή δικη του ή τροποποιημενη ?

Edited by alfeios

παιδια ενός φιλου μου του βγάζει μήνυμα για update να το κάνει ετσι η να το κανει με τον πρωτο οδηγό;

Ας το κανει ετσι (ota), αν το εχει κανει root δεν γινεται.

H30-U10 V100R001CHN00B118

Ωραια εχεις την Β118 που ειναι η τελευταια ;)

Και ελληνικα δεν γινεται να βαλω ? Μονο αν αλλαξω ROM ?

Και ελληνικα δεν γινεται να βαλω ? Μονο αν αλλαξω ROM ?

πρεπει να κανεις αυτα που γραφω απο κατω για να το κανεις root, αν εχεις google play κλπ δεν χρειαζεται να κατεβασεις το gapps-jb-20130812-signed.zip οποτε ουτε και να φλασαρεις αυτο το zip

Για το U-10 (2ram - 8gb) οδηγος για recovery - google app - root

Δοκιμαζετε με δικη σας ευθυνη

Πρεπει να εχουμε συνδεσει καποια στιγμη το τηλεφωνο με το pc μας μεσω usb για να κατεβασει τους driver.

Κατεβαζουμε τα απαραιτητα αρχεια χυμα στην καρτα micro sd στο τηλεφωνο μας (δεν τα αποσυμπιεζουμε)

1) UPDATE-SuperSU-v1.93.zip

2) gapps-jb-20130812-signed.zip

3) Κλειστε το τηλεφωνο και βγαλτε τη μπαταρια.

,

,

Στο pc

Κατεβαζουμε το αρχειο CWM.rar στο pc μας και το αποσυμπιεζουμε.

Ανοιγουμε το flash tool και ακολουθουμε τη διαδικασια απο τον οδηγο του Σταυρου http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372405 , στο 3c δεν χρειαζετε να βαλουμε τη μπαταρια, το flash tool μεταφερει τα αρχεια χωρις την αναγκη της μπαταριας.

Οταν τελειωσει το φλασαρισμα με το flash tool του cwm recovery βαζουμε τη μπαταρια και κραταμε πατημενο το πληκτρο volume up(+) και το power(on-off), οταν κανει δονηση το τηλεφωνο αφηνουμε το power(on-off), το volume up(+) δεν το αφηνουμε και περιμενουμε να μπουμε σε cwm recovery.

Στο recovery κανουμε install zip from sd > κανουμε εγκατασταση πρωτα το UPDATE-SuperSU-v1.93.zip μετα το gapps-jb-20130812-signed.zip και μετα reboot system now.

Τα ευσημα και τα αρχεια για να τα κατεβασετε, στο ποστ 512 http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=542372&st=500

Μετα βαζεις αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.c_lis.ccl.morelocale και εχεις ολες τις εφαρμογες στα ελληνικα, το μενου settings(ρυθμισεις) παραμενει στα αγγλικα

Δηλαδή αμα γινει unroot γίνεται;

Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

πρεπει να κανεις αυτα που γραφω απο κατω για να το κανεις root, αν εχεις google play κλπ δεν χρειαζεται να κατεβασεις το gapps-jb-20130812-signed.zip οποτε ουτε και να φλασαρεις αυτο το zip

Μετα βαζεις αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.c_lis.ccl.morelocale και εχεις ολες τις εφαρμογες στα ελληνικα, το μενου settings(ρυθμισεις) παραμενει στα αγγλικα

Ευχαριστω για την αναλυτική βοηθεια, αλλα αστο !!! Καλο ειναι κι ετσι ... κατι λιγα αγγλικα ξερω, τα καταλαβαινω , μπορω να κανω τις ρυθμισεις.

Μονο εκεινο με τα gapps δεν ξερω τι ειναι ..... Σε παλαιωτερο ποστ μου ειχαν πει οτι αυτο εμποδιζει καποιες εφαρμογες , τυπου gtask να συγχρονιστουν με το google http://i1094.photobucket.com/albums/i448/tzoumas/forum/Screenshot_2014-03-10-11-59-38.jpeg

Δηλαδή αμα γινει unroot γίνεται;

Κανε το unroot και δοκιμασε το, αν δεν την κανει δεν μπρικαρει το τηλεφωνο ;)

Ευχαριστω για την αναλυτική βοηθεια, αλλα αστο !!! Καλο ειναι κι ετσι ... κατι λιγα αγγλικα ξερω, τα καταλαβαινω , μπορω να κανω τις ρυθμισεις.

Μονο εκεινο με τα gapps δεν ξερω τι ειναι ..... Σε παλαιωτερο ποστ μου ειχαν πει οτι αυτο εμποδιζει καποιες εφαρμογες , τυπου gtask να συγχρονιστουν με το google http://i1094.photobucket.com/albums/i448/tzoumas/forum/Screenshot_2014-03-10-11-59-38.jpeg

Gapps, αυτό σίγουρα τρώγεται ε; :)

Κανε το unroot και δοκιμασε το, αν δεν την κανει δεν μπρικαρει το τηλεφωνο ;)

Gapps, αυτό σίγουρα τρώγεται ε; :)

Τέτοιες εφαρμογές είναι το Market/Gmail/Google Maps/Youtube

Αυτες δουλευουν κανονικα. (στα αγγλικα βεβαια , αλλά δουλευουν)

τιποτα απλα ειναι ρομ με πολλα features και με πολυ ομορφο λαντσερ!!

Εχει μεγάλες διαφορές απο το την 4.2? ρωτω γιατι δεν ξερω πως ειναι η 4.2 και μετα το βιντεο που ειδα με αρεσε η miui.

Ρωτώ λοιπόν στο μαμισιο τηλεφωνο μπορω να αλλαξω και να την βάλω??

""Nos Power""

Με το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.electricsheep.asi μπορειται να δείτε όλες τις πληροφορίες για το τηλ( κ τις αναλύσεις που υποστηριζουν οι κάμερες)
...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC]

μια ερωτηση:

το kingo root προγραμμα που ειχα ρουταρει το inew v3 εχει και επιλογη καταργησης του ρουτ στις συσκευες αυτο θα λειτουργησει αν το δοκιμασω?

http://www.kingoapp.com/

Edited by daydream59

[ATTACH]43142[/ATTACH]

απο οσα κινεζιικα εχω παρει πιστευω οτι ειναι το καλυτερο

Καλημερα, ποια rom εχεις ?

Εχει μεγάλες διαφορές απο το την 4.2? ρωτω γιατι δεν ξερω πως ειναι η 4.2 και μετα το βιντεο που ειδα με αρεσε η miui.

Ρωτώ λοιπόν στο μαμισιο τηλεφωνο μπορω να αλλαξω και να την βάλω??

αρκετα μεγαλες διαφορες ειδικα στις λειτουργιες της ρομ φυσικα μπορεις να τις βαλεις