pantelis1971 Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Αυτό με τρόμαξε και μένα, διότι γνωρίζω πως η μπαταρία του είναι άπιαστη. Ίσως λάθος χειρισμός όπως λέει ο φίλος από πάνω, διότι όταν ρώτησα το παλικάρι μου είπε οτι η φωτεινότητα ειναι στο αυτόματο και πως δε ξέρει από που βλέπουμε την κατανάλωση της μπαταρίας κτλ (αυτά που έχετε σε screenshots). Μ'έχει προβληματίσει αλλά μάλλον το χειρίζεται λάθος..και γω αμφιβάλλω πως πρόκειται για θέμα hardware... Τότε ο δικός σου δεν ξέρει βασικά πράγματα για το κινητό οπότε λογικό είναι να έχει τέτοιο άδειασμα στην μπαταρία. Η μπαταρία του αντέχει άνετα πάνω από 4 ώρες με βαριά χρήση. Πάρτο και ξεζούμισε το.. Δεν έχει ανάγκη. Εγώ χρησιμοποιώ πάρα πολύ την συσκευή. Με σκοτεινή οθόνη. Δεν μπορώ αρέσει το πολύ φως. Κάποιος με αρκετή φωτεινότητα με την ίδια χρήση θα βγάζει πολύ λιγότερες ώρες. Η οθόνη καταναλώνει την μεγαλύτερη ενέργεια. Συν κάποιες εφαρμογές κακό γραμμένες Facebook and messenger μπορεί να κάνουν μεγάλη ζημιά σε όλες τις συσκευές ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και εδώ που τα λςμ3 έχω φίλο που δουλεύει καθημερινά το S6 Edge σε φουλ φωτεινότητα γιατί ετσι του αρέσει η οθόνη του, έτσι λέει την χαίρεται.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Τότε ο δικός σου δεν ξέρει βασικά πράγματα για το κινητό οπότε λογικό είναι να έχει τέτοιο άδειασμα στην μπαταρία. Η μπαταρία του αντέχει άνετα πάνω από 4 ώρες με βαριά χρήση. Πάρτο και ξεζούμισε το.. Δεν έχει ανάγκη. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και εδώ που τα λςμ3 έχω φίλο που δουλεύει καθημερινά το S6 Edge σε φουλ φωτεινότητα γιατί ετσι του αρέσει η οθόνη του, έτσι λέει την χαίρεται.... Όπως επιθυμεί ο καθένας. Εμένα. Είναι κουράζει πάντως Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Εγω με φουλ φωτεινοτητα, μόνιμα ανοιχτό το wifi στο σπίτι και τα δεδομένα όταν είμαι εξω και νορμάλ χρήση (λίγο σερφαρισμα) το φορτιζω 1 φορα τη μερα. Κάθε βράδυ συνήθως. Άλλες φορές μπορεί και 1 φορα ανα 2 μερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Σταματήστε να αγχώνεστε για την μπαταρία. Παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο. Η ίδια συσκευή μπορει σε άλλον να βγάζει 3 μέρες και σε άλλον 1. Το βασικό είναι που το g2 αντέχει άνετα μια γεμάτη μερα δυνατής χρήσης, εντάξει αν παίζεις μόνο παιχνίδια θα το ξεζουμησεις σε 5-6 ώρες χαίρω πολύ. Δεν έχει κανένα νόημα να να στερείται κανείς την χρηστικότητα του κινητού του παλεύοντας να κερδίσει και το τελευταίο λεπτό αυτονομίας που μπορεί να του δώσει. Λες και συμμετέχουμε σε ένα άτυπο διαγωνισμό διάρκειας μπαταρίας. Το μόνο που με ανησυχεί είναι αν το επόμενο κινητό μου, όποιο είναι αυτό, θα βγάζει άνετα τη μέρα... Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Σταματήστε να αγχώνεστε για την μπαταρία. Παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο. Η ίδια συσκευή μπορει σε άλλον να βγάζει 3 μέρες και σε άλλον 1. Το βασικό είναι που το g2 αντέχει άνετα μια γεμάτη μερα δυνατής χρήσης, εντάξει αν παίζεις μόνο παιχνίδια θα το ξεζουμησεις σε 5-6 ώρες χαίρω πολύ. Δεν έχει κανένα νόημα να να στερείται κανείς την χρηστικότητα του κινητού του παλεύοντας να κερδίσει και το τελευταίο λεπτό αυτονομίας που μπορεί να του δώσει. Λες και συμμετέχουμε σε ένα άτυπο διαγωνισμό διάρκειας μπαταρίας. Το μόνο που με ανησυχεί είναι αν το επόμενο κινητό μου, όποιο είναι αυτό, θα βγάζει άνετα τη μέρα... αυτό μα αυτό ακριβως σκέφτομαι κι εγώ. βέβαια δεν το έχω ούτε χρόνο οπότε δεν με απασχολεί ακόμα :D Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Σταματήστε να αγχώνεστε για την μπαταρία. Παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο. Η ίδια συσκευή μπορει σε άλλον να βγάζει 3 μέρες και σε άλλον 1. Το βασικό είναι που το g2 αντέχει άνετα μια γεμάτη μερα δυνατής χρήσης, εντάξει αν παίζεις μόνο παιχνίδια θα το ξεζουμησεις σε 5-6 ώρες χαίρω πολύ. Δεν έχει κανένα νόημα να να στερείται κανείς την χρηστικότητα του κινητού του παλεύοντας να κερδίσει και το τελευταίο λεπτό αυτονομίας που μπορεί να του δώσει. Λες και συμμετέχουμε σε ένα άτυπο διαγωνισμό διάρκειας μπαταρίας. Το μόνο που με ανησυχεί είναι αν το επόμενο κινητό μου, όποιο είναι αυτό, θα βγάζει άνετα τη μέρα... Έτσι είναι η αλήθεια αλλά σκέψου να έχεις την συσκευή που ακούγεται ότι αντέχει κι εσένα να σου βγάζει ούτε μια μέρα. Δεν σε τρώει να βρεις τι φταίει? Εγώ νιώθω πολύ ελεύθερος πλέον με το G2. Φτάνει η μπαταρία στο 30% και δεν αγχώνεσαι ξέρεις ότι θα αντέξει αρκετές ώρες ακόμα. Με το iPhone με 30% δεν τολμουσα να βγω από το σπίτι ούτε για ένα καφέ. Σε 2 ώρες χωρίς κάποια ιδιαίτερη χρήση θα είχε πέσει κάτω από 20% Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Έτσι είναι η αλήθεια αλλά σκέψου να έχεις την συσκευή που ακούγεται ότι αντέχει κι εσένα να σου βγάζει ούτε μια μέρα. Δεν σε τρώει να βρεις τι φταίει? Εγώ νιώθω πολύ ελεύθερος πλέον με το G2. Φτάνει η μπαταρία στο 30% και δεν αγχώνεσαι ξέρεις ότι θα αντέξει αρκετές ώρες ακόμα. Με το iPhone με 30% δεν τολμουσα να βγω από το σπίτι ούτε για ένα καφέ. Σε 2 ώρες χωρίς κάποια ιδιαίτερη χρήση θα είχε πέσει κάτω από 20% Κοίτα και γω διαβάζοντας τα καλύτερά για την μπαταρία του g2 περίμενα περισσότερα από τη 1-1.5 μέρα που μου βγάζει. Αλλά από την στιγμή που με καλύπτει σταμάτησα να ασχολούμαι. Άλλωστε έχω διαφορά να τρέχουν (fb, messenger κλπ) και δε χρησιμοποιω προγράμματα τύπου greenify. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Κοίτα και γω διαβάζοντας τα καλύτερά για την μπαταρία του g2 περίμενα περισσότερα από τη 1-1.5 μέρα που μου βγάζει. Αλλά από την στιγμή που με καλύπτει σταμάτησα να ασχολούμαι. Άλλωστε έχω διαφορά να τρέχουν (fb, messenger κλπ) και δε χρησιμοποιω προγράμματα τύπου greenify. Μόνο τα δύο που αναφέρεις να βγάλεις, θα διπλασιάσεις τη μπαταρία σου. Είμαι βέβαιος ότι αν ρίξεις μια ματιά στη μπαταρία θα σου τρώνε διψήφιο ποσοστό. Αλλά είπαμε, το θέμα είναι να χρησιμοποιούμε το τηλέφωνο, όχι να μας χρησιμοποιεί αυτό :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 εμένα μου βγάζει με 6 ώρες ενεργή οθόνη (όπου το σκαλίζω συνέχεια με το wifi ανοιχτό σε viber fb insta etc.) μία μέρα γεμάτη. με υπερκαλύπτει , αν δεν το πειράζω πάει στις 2 μέρες. δηλαδή αν κλαιγόμαστε εμείς τι να πούνε και τα μήλα :lol: Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Conqueror 3.1 KK με dorimax με ρυθμισεις απο εμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zamponis Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 αυτήν την περίοδο έχω ένα G Flex το οποίο είναι από άλλο ανέκδοτο. επειδή όμως έχω ακούσει πολλά για τη lollipop, πριν δώσω το G2 στη γυναίκα μου έκανα με clean install την αναβάθμιση. μου έφυγαν τα μάτια από το πόσο καλά λειτουργεί. πέρα από το ότι μου αρέσει πολύ εμφανισιακά, έχει καταπληκτική διαχείριση στο stand by. επειδή δεν κάνει σκληρή χρήση, βγάζει άνετα 3 μέρες με πάνω από 4 ώρες οθόνη, ενώ είδα το σούπερ-ακραίο (σε πολύ ήπια χρήση) περίπου 170 ώρες με 3:10 οθόνη. εγώ αυτό το ονομάζω πραγματική αναβάθμιση και όχι υποβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 αυτήν την περίοδο έχω ένα G Flex το οποίο είναι από άλλο ανέκδοτο. επειδή όμως έχω ακούσει πολλά για τη lollipop, πριν δώσω το G2 στη γυναίκα μου έκανα με clean install την αναβάθμιση. μου έφυγαν τα μάτια από το πόσο καλά λειτουργεί. πέρα από το ότι μου αρέσει πολύ εμφανισιακά, έχει καταπληκτική διαχείριση στο stand by. επειδή δεν κάνει σκληρή χρήση, βγάζει άνετα 3 μέρες με πάνω από 4 ώρες οθόνη, ενώ είδα το σούπερ-ακραίο (σε πολύ ήπια χρήση) περίπου 170 ώρες με 3:10 οθόνη. εγώ αυτό το ονομάζω πραγματική αναβάθμιση και όχι υποβάθμιση. Δεν βγαίνουν ασφαλή συμπεράσματά έτσι. Πρέπει να συγκρίνουμε με την ίδια χρήση. Άλλο 2 ώρες οθόνης με αριθμομηχανη και άλλο με 2 ώρες αναπαραγωγή βίντεο από ίντερνετ. Αφού την κρατάει τόσο όμως αυτό είναι καλό. Παρ όλα αυτά μπορεί να είναι χειρότερα από πριν αλλά να μην το καταλαβαίνεις Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Δεν βγαίνουν ασφαλή συμπεράσματά έτσι. Πρέπει να συγκρίνουμε με την ίδια χρήση. Άλλο 2 ώρες οθόνης με αριθμομηχανη και άλλο με 2 ώρες αναπαραγωγή βίντεο από ίντερνετ. Αφού την κρατάει τόσο όμως αυτό είναι καλό. Παρ όλα αυτά μπορεί να είναι χειρότερα από πριν αλλά να μην το καταλαβαίνεις Να ρωτήσω κάτι? Το βράδυ με ανοιχτό wifi πόσο κατανάλωση βλέπετε? Νομίζω εμένα ήταν στο 1-2% τώρα όμως έχει κάνα 2 μέρες κάτι μου φαίνεται δεν πάει καλά με την μπαταρία μου. Σήμερα το βράδυ 5% καταναλωσε Άρα και την ημέρα τρώει πιο πολύ. Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει? Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Να ρωτήσω κάτι? Το βράδυ με ανοιχτό wifi πόσο κατανάλωση βλέπετε? Νομίζω εμένα ήταν στο 1-2% τώρα όμως έχει κάνα 2 μέρες κάτι μου φαίνεται δεν πάει καλά με την μπαταρία μου. Σήμερα το βράδυ 5% καταναλωσε Άρα και την ημέρα τρώει πιο πολύ. Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει? Κάποια εφαρμογή ''ξυπνάει'' και τρώει την μπαταρία. Δεν είναι το WiFi. Αλλά 3% δεν είναι κάτι φοβερό....! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 (edited) Κάποια εφαρμογή ''ξυπνάει'' και τρώει την μπαταρία. Δεν είναι το WiFi. Αλλά 3% δεν είναι κάτι φοβερό....! Δεν είναι φοβερό όμως και την μέρα βλέπω μεγαλύτερη κατανάλωση. Την νύχτα χωρίς λόγο 3% παραπάνω άρα την μέρα μπορεί και 20-30% παραπάνω Επειδή θέλω να το κάνω Official 4.4.2 νομίζω η συσκευή μου είναι ισπανική unlocked τι πρέπει να κάνω. Μόνο root έχω τώρα. Αν γίνεται να περάσω ελληνική ρομ θα είναι καλύτερη η όπως είναι με την ισπανική θα είναι εντάξει? Edited September 9, 2015 by Tasos19s Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Επειδή θέλω να το κάνω Official 4.4.2 νομίζω η συσκευή μου είναι ισπανική unlocked τι πρέπει να κάνω. Μόνο root έχω τώρα. Αν γίνεται να περάσω ελληνική ρομ θα είναι καλύτερη η όπως είναι με την ισπανική θα είναι εντάξει? Δε νομίζω να υπάρχουν ιδιαίτερες διαφορές μεταξύ των official rom! Καλύτερα να βάλεις την Ισπανική, για να είσαι εντάξει και στο θέμα της εγγύησης (αχρείαστη να είναι)! Θα κατεβάσεις μια rom από 'δω: http://lg-phone-firmware.com/firmware-Lg+G2-Tutti-36.html Θα κατεβάσεις λογικά μια Open Spain! Οι 10V ειναι Jelly Bean, Οι 20V Kit Kat και οι 30V Lollipop. Μετά την περνάς με flash tool: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2797190 Εννοείται χάνονται όλα σου τα αρχεία και οι ρυθμίσεις, όπως και το root.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 (edited) Δε νομίζω να υπάρχουν ιδιαίτερες διαφορές μεταξύ των official rom! Καλύτερα να βάλεις την Ισπανική, για να είσαι εντάξει και στο θέμα της εγγύησης (αχρείαστη να είναι)! Θα κατεβάσεις μια rom από 'δω: http://lg-phone-firmware.com/firmware-Lg+G2-Tutti-36.html Θα κατεβάσεις λογικά μια Open Spain! Οι 10V ειναι Jelly Bean, Οι 20V Kit Kat και οι 30V Lollipop. Μετά την περνάς με flash tool: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2797190 Εννοείται χάνονται όλα σου τα αρχεία και οι ρυθμίσεις, όπως και το root.... Σ ευχαριστώ θα το αφήσω έτσι τελικά δεν φταίει κάτι από αυτά που έχω κάνει. Έβαλα το wake lock detector και είδα ότι ο Chrome και το WhatsApp έφταιγε. Ειδικά ο Chrome είχε 2200 wake lock ενώ το WhatsApp το είχα κάνει εγκατάσταση το βράδυ και το πρωί χωρίς καθόλου χρήση είχε 180 wake lock. Πλέον από το μεσημέρι μέχρι τώρα μετά από λίγη χρήση με πάντα ανοιχτό wifi και συνδεμενο Bluetooth hands free εχω κατανάλωση περίπου 10% Θέλω να επισημάνω ότι κι άλλες εφαρμογές δεν δουλεύουν σωστά από τις επώνυμες. Το YouTube το Twitter εμφανίζουν επίσης πολλά wake lock χωρίς να έχω ανοιχτές τις ειδοποιήσεις για αυτές τις εφαρμογές. Το viber επίσης πολλά wake lock αλλά εκείνο το χρησιμοποιώ πάρα πολύ όλη μέρα δεν μπορώ να το σβήσω. Γι αυτό οποίος λέει α αυτή η εφαρμογή είναι επωνυμη άρα είναι καλά εγώ δεν θα το υπεγραφα κιόλας. Μας παρακολουθούν για τα καλά παιδιά Edited September 10, 2015 by Tasos19s Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JEIQ Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Ειναι λογικοι οι παρακατω χρονοι αυτο γινεται εδω και 2 μηνες. Εχω cloudy3.3 παλια με την kitkat εβγαζε και 6 ωρες οθονη τωρα ειμαι στις 4 με το ζορι. επισης δεν εχω αλλαξει κατι στην χρηση αλλα ουτε και στον τροπο φορτησης. Μηπως χαλασε η μπαταρια ? [ATTACH]63909[/ATTACH] [ATTACH]63910[/ATTACH] [ATTACH]63911[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Βλέπω το wifi σου δεν πιάνει καλά,μήπως ζορίζεται από αυτό και καταναλώνει. 3,5 ώρες ενεργή οθόνη μήπως έβλεπες βίντεο στο tube? Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JEIQ Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Βλέπω το wifi σου δεν πιάνει καλά,μήπως ζορίζεται από αυτό και καταναλώνει. 3,5 ώρες ενεργή οθόνη μήπως έβλεπες βίντεο στο tube? το wifi οντως δεν πιανει καλα αλλα και πριν στο ιδιο σημειο ημουν. οσο για το youtube ενα 10λεπτο βιντεακι ειδα μονο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasan Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Ειναι λογικοι οι παρακατω χρονοι αυτο γινεται εδω και 2 μηνες. Εχω cloudy3.3 παλια με την kitkat εβγαζε και 6 ωρες οθονη τωρα ειμαι στις 4 με το ζορι. επισης δεν εχω αλλαξει κατι στην χρηση αλλα ουτε και στον τροπο φορτησης. Μηπως χαλασε η μπαταρια ? [ATTACH]63909[/ATTACH] [ATTACH]63910[/ATTACH] [ATTACH]63911[/ATTACH] πάντως κι εμένα έχει πέσει πολύ η απόδοση. Όταν είχα kitkat θα μου εβγαζε 4:30-5 ώρες οθόνη και τώρα με lollilop με το ζόρι τις 3:30 και χωρίς να το έχω φορτώσει. Κι επειδή τη διαφορά στην απόδοση δεν τη κατάλαβα αμέσως κι εγώ είμαι στο ίδιο δίλημμα αν φταίνε τα lollipop ή η μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 πάντως κι εμένα έχει πέσει πολύ η απόδοση. Όταν είχα kitkat θα μου εβγαζε 4:30-5 ώρες οθόνη και τώρα με lollilop με το ζόρι τις 3:30 και χωρίς να το έχω φορτώσει. Κι επειδή τη διαφορά στην απόδοση δεν τη κατάλαβα αμέσως κι εγώ είμαι στο ίδιο δίλημμα αν φταίνε τα lollipop ή η μπαταρία. Η μπαταρια δεν χαλάει έτσι από την μία μέρα στην άλλη σίγουρα το λειτουργικό ευθύνεται και ειδικά η Lollipop σε όλα τα τηλέφωνα έχει θέματα. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JEIQ Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 θα δοκιμασω μια μερα να το εχω μονο στο 2g μηπως ζοριζετε απο αυτο. ποια πιστευετε οτι ειναι η ρομ με την καλυτερη αυτονομια?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Η official 4.4.2 πάντως εμένα δεν μου έχει εμφανίσει πρόβλημα και βγάζω κοντά 2 μέρες με κανονική χρήση ή και περισσότερη ενώ με το iPhone με την ίδια και λιγότερη 20 ώρες έβγαζα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Παίδες είστε σε 4G ή 3G ; έχει μεγάλη διαφορά το ένα με το άλλο Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts