Jump to content

myphone POLL: Ποιόν πάροχο κινητής τηλεφωνίας προτιμάτε;

DJDB
 Κοινοποίηση

Ποιόν πάροχο κινητής τηλεφωνίας προτιμάτε;  

1.654 members have voted

1. 1. Ποιόν πάροχο κινητής τηλεφωνίας προτιμάτε;

• Cosmote
      640
    • Vodafone
      550
    • Wind
      464

Recommended Posts

Το κλασσικό πρόβλημα των εταιριών είναι η απουσία διατήρησης υπαρχόντων πελατών στα συμβόλαια. Μόνο με αίτηση φορητότητας τυγχάνεις έκπτωσης!

Μετά από 12 χρόνια στη Vodafone, πήγα Cosmote το 2010 για τον παραπάνω λόγο και γιατί είχε συμβόλαιο με 35€ (39 με τον φόρο) "cosmote απεριόριστα", χωρίς internet τότε, με 1500' + 1500 sms προς Cosmote και σταθερά και 120' +120sms σε άλλα δίκτυα. Ακόμα και σήμερα αυτό έχω γιατί ο κύκλος μου έχει comote και γιατί μιλώ με σταθερά όσο θέλω. Βασική έλλειψη το internet!

Βλέπω ότι παίζει πολύ F2Go και με τις χρεώσεις που διαβάζω έχω αρχίσει να αισθάνομαι κόπανος:mad:.

θα εκτιμούσα όποια πρόταση, γιατί τα 700' το μήνα τα έχω για πλάκα

Στο θέμα: Έχοντας εμπειρία μόνο από συμβόλαια ψηφίζω Cosmote για την ποιότητα σήματος. Η vodafone με ξενέρωσε για ότι είπα πιο πάνω. Από wind δηλώνω άγνοια.

Demis

• Απαντήσεις 304
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Κοσμοτε,εχει σημα παντου,τουλαχιστον οπου κινουμαι.Εχω σκεψη τον μαρτιο που ληγει το συμβολαιο μου να παω βοντα,να παω και την σταθερη τηλεφωνια μου εκει γιατι υπαρχει μεγαλη πτωση στο συνολο...

είχα cosmote απο το 96, έφυγα και πήγα vodafone ,η πρώτη ήτανε και είναι ακριβή στα συμβόλαιά της...... τώρα έχω οικογενειακό στην δεύτερη μαζί με την hol έρχεται πολύ ποιο οικονομικά..... από θέμα σήμα δεν είχα και δεν έχω

cosmote

αν και ημουν ετοιμη να φυγω για vodafone Μιας κ εχω hol σταθερη, η προσφορα της cosmote ηταν πολυ καλυτερη και συμφερουσα.

http://www.danasoft.com/vipersig.jpg

"...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..."

Cosmote , Κοσμοκάρτα από το 1997 :lol:

Η cosmote ιδρύθηκε το 1998... :rolleyes::rolleyes:

Samsung Nexus S - LG Nexus 4 - LG Nexus 5 - OnePlus 5 - LG G-Tab 8.3

Είμαι στη vodafone απο τότε που απέκτησα κινητό, μιλάμε για πολλά χρόνια. Δε ξέρω αν είναι η καλύτερη απλά όσες φορές ψάχτηκα μήπως αλλάξω δε βρήκα καλύτερη προσφορά. Και ετσι δε το τόλμησα ποτέ.

Εχοντας περασει απο ολους telestet panafon cosmote vodafone wind(ξερω οτι ειναι ιδια εταιρεια απλα τις εβαλα με την σειρα που περασα)κ παντα σε συμβολαιο με τους απαραιτητους καυγαδες οταν ερχοταν η ωρα ανανεωσης:angry: τις μανουρες για παραξενες χρεωσεις :rtfm:κ τις φιλονικιες για σημα :devil:κατι που εχουν περασει ολοι οσοι εμπλεκονται με τον ενα η με τον αλλο τροπο με τους μεγαλο#!$# της κινητης τηλεφωνιας ειμαι πλεον κατοχος ενος φοιτητικου κ εγω κ η γυναικα μου της wind απο αυτα που μπορουσες να προμηθευτεις στην καμαρα προσφατα κ κανοντας καρτοκινητο το παλιο νουμερο γιατι δεν γινοταν να χαθει για επαγγελματικους λογους ειλικρινα εχουμε ξενοιασει.Ναι δεν εχει το καλυτερο σημα κ την αριστη ποιοτητα υπηρεσιων ομως ολα παλευονται με 1000 λεπτα κ 1G με 5 εουρος 10 κ για τους 2.Χρειαστηκες κ αλλο χρονο δικαιουσαι κ 2η ενεργοποιηση μεσα στο μηνα κ αποκλειεται να τα ξοδεψεις ειναι ελαχιστοι που αναγκαζονται να τρωνε τοσο χρονο απο την ζωη τους στο κινητο:dizzy:Σημερα ηταν να ερθει ο λογαριασμος ειναι τεραστια η ανακουφιση που δεν θα ερθει τιποτα κ εχω περισσοτερα με λιγοτερα για οσο κρατησει :D ψηφιζω λοιπον wind λογο τεραστιας οικονομιας:w00t:

έχουν πολύ καλή εξυπηρέτηση και πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες πχ 2 for 1 κλπ κλπ

----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

μιλώ για την cosmote

Vodafone για έναν απλό λόγο παρακολουθώντας το καρτέλ έχω την εντύπωση πως προχωράει σε προσφορές το τελευταίο διαστημα(2012-13) πριν τους ανταγωνιστες και στην συνέχεια ακολουθουν.Πολλές φορές το έχει κάνει και η Wind αυτο στο παρελθόν (για να μήν την αδικήσω) αλλα νομίζω συνηθέστερα η Voda.Κατα τα άλλα η ερωτηση γίνεται φιλοσοφικού περιεγχομένου λογω καρτελ :protest:

Δεν μπορεί να συγκριθεί η Vodafone με τις άλλες.

Στην Wind πλέον, για λίγο όμως.

Είχα ξεχάσει πως είναι χωρίς σήμα με την Vodafone

τώρα όμως το θυμήθηκα καλά.. Κρίμα.

Racing because all other sports require one ball only!

Wind,ανέκαθεν,λόγω χαμηλότερου κόστους και ας μην έχει σήμα παντού.

Παροτι trollαρει ολο τον κοσμο εδω στην Ροδο η Cosmote (πιανει σημα στα βουνα στις θαλασσες κι ακτες και δεν πιανει στα αστικα κεντρα του νησιου LOL ) συνεχιζω να την εμπιστευομαι και ΟΧΙ δεν εχω whats up...

Daily driver:Pixel 2 XL Rom: Stock

Old Devices: Nexus 5X, Nexus 5, Samsung Galaxy SII (I9100), Samsung Galaxy SII (I9100G), Samsung Galaxy S (I9000)

• 2 weeks later...
Μετα απο 800 χρόνια στην wind πήγα cosmote συμβόλαιο στο 65 με 20€ και φυσικά το σήμα και ίντερνετ έχουν πολύ μεγάλη διάφορα

Μετα απο 800 χρόνια στην wind πήγα cosmote συμβόλαιο στο 65 με 20€ και φυσικά το σήμα και ίντερνετ έχουν πολύ μεγάλη διάφορα

Απεριόριστα 65;

Με 20 ευρώ; Τι έκπτωση είχες; :confused:

Back In Black

650€ το χρόνο :) υπήρχε μια προσφορα χωρις επιδότηση με οικογενειακό για μια εβδομάδα την ειχε ... Με 18μηνο συμβόλαιο τον Σεπτέμβριο ειχε βγει

Aπό το 1996 στη Voda,δεν είχα ποτέ πρόβλημα δικτύου,δύο φορές που πήγα να αλλάξω έπαιξε αντιπροσφορά καλύτερη και έμεινα.Εταιρικό με 11 Ε το μήνα.

σημερα με βολευει το cu οπου και ειμαι τωρα

ειχα 7 χρονια κοσμοκαρτα,3 χρονια συμβολαιο,3 χρονια κιου και εδω και χρονο περιπου cu

Vamos Aris

Cosmote, γιατι εχει καλυτερο σημα απο την VF στο σπιτι μου και στις περιοχες που κινουμε καθημερινα και περισσοτερους συνδρομητες απο την WIND.
Dimitris :respect:

Πάνω από μία δεκαετία έχω Cosmote, μέχρι πρόσφατα προγράμματα συμβολαίου, τώρα βολεύομαι με την Cosmocarta, εφόσον έχω και το εταιρικό πια.

Cosmote με διαφορά όμως! έκανα μία φορά το τραγικό λάθος να πάω στη VODAFONE και μετα από 3 μέρες έφυγα! ο λόγος? καθαρά το σήμα! η Cosmote προσωπικά ποτέ δεν με έχει αφήσει ούτε 1 λεπτό χωρίς σήμα σε αντίθεση με τη VODAFONE που δεν είχα ούτε καν σπίτι μου!