SpecialMan Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Vodafone δαγκωτό(άμεση κλήση,καλή εξυπηρέτηση πελατών,καλή τιμή συμβολαίου) γιατί η cosmote έχει άθλιο σήμα,με το ζόρι να πάρεις τηλέφωνο(τουλάχιστον σε 3G δίκτυο) Οταν λες καλη τιμη συμβολαιου ; Για δωσε περισσοτερα στοιχεια αν θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpatera Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Μετά από 14 χρόνια στην Cosmote πήγα Wind. Κανένα πρόβλημα με το σημα. Μόνο το 3G ειναι αδύναμο.... Αλλά είναι η πιο τιμια εταιρεία σε χρεώσεις και προσφορές. Η Cosmote την εχει δει.... και θα χάσει τους πελάτες της στο τέλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babletheone Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Vodafone :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Voda γιατί απλά πιάνει παντού και πάντα! Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Cosmote συμβόλαιο λόγω δικτύου, πιστωτικής κάρτας Eurobank και επειδή δεν γίνονται κάθε τρεις και λίγο "λάθη συστήματος" πάντα εις βάρος μου, για όσους αντιλαμβάνονται... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Vodafone, αν και το έχω σε δεύτερη συσκευή, πραγματικά με εκπλήσσει η ισχύς σήματος σε σημεία που θεωρώ εξαρχής πως είναι απίθανο να μπορώ να χρησιμοποιήσω το κινητό για κλήση και όμως με vodafone κάνω την δουλειά μου μια χαρά. Το αρνητικό είναι πως κάποιες φορές έχω θέμα με τις χρεώσεις και δεν βρίσκω άκρη όταν καλώ το τμήμα εξυπηρέτησης. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriscrete Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Αφού πέρασα και από τις τρεις εταρίες και έχω πλέον cosmote λόγω εταιρικής σύνδεσης, ψήφισα voda λόγω εξυπηρέτησης και ευκολίας υπηρεσιών. Την 3G και 4G κάλυψη της Cosmote δεν την φτάνει κανείς. Παράθεση Life is a game Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
am_xmen Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Έχω λόγω εργασίας αριθμούς και τις 3 εταιρείες αλλά την εταιρεία που επέλεξα το έκανα βάση κάλυψης και εξυπηρέτησης πελατών που ότι και να έχω ζητήσει ή να έχω αναφέρει τα τελευταία 10 χρόνια έχουν ανταποκριθεί άμεσα. Τις άλλες δυο τις κατατάσω στην δεύτερη θέση λόγω μη επαρκούς κάλυψης ή/και κακής εξυπήρέτησης πελατών. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Σοφός δεν είναι μόνο αυτός που ξέρει πολλά αλλά αυτός που ξέρει που να βρει τα υπόλοιπα Bacon Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zwiros Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 cosmote λόγο χαμηλού παγίου με την έκπτωση που έχω πληρώνω γύρω στα 14,80€ το μήνα. Παράθεση Νίκας - Μανίκας - Λιας - Καραμπαλίκας - Γενικολλιάς - Βουρδουμπάς - Κεντρικόπουλος και μπροστά μόνος του ο Νίκωνας :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 vodafon λόγο χαμηλού παγίου με την έκπτωση που έχω πληρώνω 17,31€ το μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athens_fans Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Εχω wind (πρωην telestet, tim) συμβολαιο απο το 1998 αλλα τωρα θα φυγω για vodafone. H εξυπηρετηση πελατων και η τεχνικη τους υποστηριξη ειναι ειπεικως απαραδεχτη!!! Παράθεση GATE 13...TILL THE END OF THE WORLD... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pols Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 q λογω οικονομικου.Και ειμαι πολυ ικανοποιημενος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Cosmote χαλαρα λόγω σήματος και δικτύου.. Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Και στις τρεις έχω πάει, τώρα vodafone... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Wind και με διαφορα! 4 χρονια ειμαι στη wind με συμβολαιο και το παγιο μου εχει κατεβει σταδιακα απο 35 ευρω στα 13,90... Πλεον πληρωνω 21 ευρω λιγοτερα χωρις τον παραμικρο περιορισμο σε αυτα που μου προσφερει και με αξιοπιστες υπηρεσιες και ικανοποιητικη καλυψη δικτυου. Υπαρχει λογος να παω αλλου;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Εγω ενα ξερω...Η WIND ανεβαινει στους ψηφους...πιστευω ολοι εδω μεσα εχουν wind εστω και σαν δευτερο νουμερο απλα δεν το ψηφισαν γιατι ως πρωτο εχουν K-ote . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristeides Latou Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Από όσα έχω διαβάσει και δει μέχρι στιγμής, ένα μεγάλο ποσοστό είστε με κάρτες και με 5-10€ το μήνα, και γυρνάτε με top end smartphones..... Ισως καταλάβοουν κάποια στιγμή όλα τα δίκτυα το λάθος της Ελλάδας με τα ποσά των συσκευών και των επιδοτήσεων, και γίνει κάτι. Το skroutz έχει πιάσει καλά, και πλέον καμία αντιπροσωπεία δε λέει το παραμύθι "παραεισαγωγή" κλπ χαζά. Μέχρι τότε όμως, η κόντρα θα παίζει στη λεπτομέρεια.. Frog: Χρέωση ανά δευτερόλεπτο. Συμβόλαιο: 60" κα ιμετά ανά 1". Το ίδιο και στη Vodafone, με τα VF International, Ολυμπιακός και ΕΛΤΑ κόντρα στα συμβόλαια... Από την άλλη, η voda είναι η μόνη με ελάχιστη διάρκεια το 1 λεπτό στα καρτοσυμβόλαια, και δυνατότητα να κρατάει ο συνδρομητής τις μονάδες για 2 επιπλέον μήνες. Βγαίνουν πολλά καλά σε κάθε δίκτυο, απλά ο κόσμος ΔΕΝ ενδιαφέρεται να μάθει, και μετά βρίζει στα καταστήματα γιατί εμείς θα έπρεπε να ενημερώνουμε τους πάντες για τα πάντα (στα 2 δίκτυα που έχω εργαστεί κι εργάζομαι).... Παράθεση Αυτός ο χώρος είναι δικός μου! Σταματήστε να παίζετε!!!! Ξέρω καράτε και δαγκώνω άσχημα!!!!! Knowledge is power. Immitation is immaturity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Από όσα έχω διαβάσει και δει μέχρι στιγμής, ένα μεγάλο ποσοστό είστε με κάρτες και με 5-10€ το μήνα, και γυρνάτε με top end smartphones..... Ισως καταλάβοουν κάποια στιγμή όλα τα δίκτυα το λάθος της Ελλάδας με τα ποσά των συσκευών και των επιδοτήσεων, και γίνει κάτι. Το skroutz έχει πιάσει καλά, και πλέον καμία αντιπροσωπεία δε λέει το παραμύθι "παραεισαγωγή" κλπ χαζά. Μέχρι τότε όμως, η κόντρα θα παίζει στη λεπτομέρεια.. Frog: Χρέωση ανά δευτερόλεπτο. Συμβόλαιο: 60" κα ιμετά ανά 1". Το ίδιο και στη Vodafone, με τα VF International, Ολυμπιακός και ΕΛΤΑ κόντρα στα συμβόλαια... Από την άλλη, η voda είναι η μόνη με ελάχιστη διάρκεια το 1 λεπτό στα καρτοσυμβόλαια, και δυνατότητα να κρατάει ο συνδρομητής τις μονάδες για 2 επιπλέον μήνες. Βγαίνουν πολλά καλά σε κάθε δίκτυο, απλά ο κόσμος ΔΕΝ ενδιαφέρεται να μάθει, και μετά βρίζει στα καταστήματα γιατί εμείς θα έπρεπε να ενημερώνουμε τους πάντες για τα πάντα (στα 2 δίκτυα που έχω εργαστεί κι εργάζομαι).... Αρη στη Voda ενα προγραμμα καρτας με αυτη την χρηση ποσο περιπου θα μου βγει ; Talk : 1500 το μηνα σιγουρα προς wind-q τα πιο πολλα . sms : 200 το μηνα σε wind-q τα πιο πολλα. talk all : 600 το μηνα . internet: σιγουρα 2GB . Με τη Wind μου βγαινει πανω κατω 40 ευρω. Αν μου βρεις την προσφορα πιο φτηνα ερχομαι να το κανω τωρα καρτα-voda ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Αρη στη Voda ενα προγραμμα καρτας με αυτη την χρηση ποσο περιπου θα μου βγει ; Talk : 1500 το μηνα σιγουρα προς wind-q τα πιο πολλα . sms : 200 το μηνα σε wind-q τα πιο πολλα. talk all : 600 το μηνα . internet: σιγουρα 2GB . Με τη Wind μου βγαινει πανω κατω 40 ευρω. Αν μου βρεις την προσφορα πιο φτηνα ερχομαι να το κανω τωρα καρτα-voda ! Δεν έχεις την προσφορά με τα 300' προς όλους σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Από όσα έχω διαβάσει και δει μέχρι στιγμής, ένα μεγάλο ποσοστό είστε με κάρτες και με 5-10€ το μήνα, και γυρνάτε με top end smartphones..... Ισως καταλάβοουν κάποια στιγμή όλα τα δίκτυα το λάθος της Ελλάδας με τα ποσά των συσκευών και των επιδοτήσεων, και γίνει κάτι. Το skroutz έχει πιάσει καλά, και πλέον καμία αντιπροσωπεία δε λέει το παραμύθι "παραεισαγωγή" κλπ χαζά. Μέχρι τότε όμως, η κόντρα θα παίζει στη λεπτομέρεια.. Frog: Χρέωση ανά δευτερόλεπτο. Συμβόλαιο: 60" κα ιμετά ανά 1". Το ίδιο και στη Vodafone, με τα VF International, Ολυμπιακός και ΕΛΤΑ κόντρα στα συμβόλαια... Από την άλλη, η voda είναι η μόνη με ελάχιστη διάρκεια το 1 λεπτό στα καρτοσυμβόλαια, και δυνατότητα να κρατάει ο συνδρομητής τις μονάδες για 2 επιπλέον μήνες. Βγαίνουν πολλά καλά σε κάθε δίκτυο, απλά ο κόσμος ΔΕΝ ενδιαφέρεται να μάθει, και μετά βρίζει στα καταστήματα γιατί εμείς θα έπρεπε να ενημερώνουμε τους πάντες για τα πάντα (στα 2 δίκτυα που έχω εργαστεί κι εργάζομαι).... Δεν έχεις την προσφορά με τα 300' προς όλους σωστά? Την εχω . Απλα μπορεις εως 2 φορες το μηνα να την εχεις. Αρα 600 λεπτα δωρεαν μετα πληρωνω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Την εχω . Απλα μπορεις εως 2 φορες το μηνα να την εχεις. Αρα 600 λεπτα δωρεαν μετα πληρωνω . Ωραία.Απο την στιγμή που την έχεις μπορείς με 25€(περίπου 29€ με τον φόρο) να έχεις αυτα που ζητάς και λίγα παραπάνω αρκει να έχεις λογαριασμό στο Myf2G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpregos Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 εννοειται wind f2g........με 10 ευρω ..... ουτε του παππα!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Ωραία.Απο την στιγμή που την έχεις μπορείς με 25€(περίπου 29€ με τον φόρο) να έχεις αυτα που ζητάς και λίγα παραπάνω αρκει να έχεις λογαριασμό στο Myf2G. Εχω φιλε την εφαργμογη κανονικα στο Galaxy S 3 ξερω καλα τι παιζει με τα bonus κλπ. Απλα μερικες φορες ξεφευγω σε ομιλια και ξοδευω και τα 600 προς ολους οποτε μετα αγοραζω αλλα 200 λεπτα για 5 ευρω. Επισης τα 2GB οριακα μου φτανουν! Τεσπα συνολικα μου βγαινει η καρτοκινητη της wind 35-40 το μηνα αλλα μιλαω,γραφω και εχω ιντερνετ αξιας Vodafone συμβολαιο περιπου 100 ευρω αρα γλυτωνω πολλα πολλα !!! Σωστα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Εχω φιλε την εφαργμογη κανονικα στο Galaxy S 3 ξερω καλα τι παιζει με τα bonus κλπ. Απλα μερικες φορες ξεφευγω σε ομιλια και ξοδευω και τα 600 προς ολους οποτε μετα αγοραζω αλλα 200 λεπτα για 5 ευρω. Επισης τα 2GB οριακα μου φτανουν! Τεσπα συνολικα μου βγαινει η καρτοκινητη της wind 35-40 το μηνα αλλα μιλαω,γραφω και εχω ιντερνετ αξιας Vodafone συμβολαιο περιπου 100 ευρω αρα γλυτωνω πολλα πολλα !!! Σωστα ; Εννοείται σωστά...απλα πέρα από τα σκέτα πακέτα όπως 1GB με 5€ και 200' με 5€ ρίξε μια ματιά στο πακέτο με τα 15€.θα σε γλυτώσει και θα σου δώσει πολλά!!Με τα 300' προς όλους πχ δεν χρειάζεσαι αλλο πακέτο των 200' γιατί θα έχεις σύνολο 900'.Και 2.600 ΜΒ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Εννοείται σωστά...απλα πέρα από τα σκέτα πακέτα όπως 1GB με 5€ και 200' με 5€ ρίξε μια ματιά στο πακέτο με τα 15€.θα σε γλυτώσει και θα σου δώσει πολλά!!Με τα 300' προς όλους πχ δεν χρειάζεσαι αλλο πακέτο των 200' γιατί θα έχεις σύνολο 900'.Και 2.600 ΜΒ. θα το κοιταξω,παντως εχει τρομερες προσφορες η wind και ας την βριζουν ! Περα απο 4-5 σημεια στη θεσσαλονικη που δεν εχει καλο σημα και 3G δεν υπαρχει κανενα προβλημα ! Στη γειτονια μου δεν ειχα περυσι 3G και τους πηρα τηλεφωνο και ειπαν γινεται αναβαθμιση και μπλα μπλα,τελικα εχει 2 μηνες που εχω 3G ακομα και μεσα στο σπιτι ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts