mol Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 τελεια! τα κατεβαζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ams Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Βγήκε η αντιγραφή του Candy crush της king από την gameloft δωρεάν :Pastry Paradise Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Υπάρχει κανένα καλό, έστω αξιοπρεπές fighting game; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Βγήκε η αντιγραφή του Candy crush της king από την gameloft δωρεάν :Pastry Paradise Συμπαθητικό πάντως...Περνάς ευχάριστα την ώρα σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Μιας και με τα παιχνίδια δεν τα παω καλά, μου ζήτησε μια φιλη μου το papa pear saga το οποίο δεν ξέρω καν. Υπάρχει? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anonymous Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Μιας και με τα παιχνίδια δεν τα παω καλά, μου ζήτησε μια φιλη μου το papa pear saga το οποίο δεν ξέρω καν. Υπάρχει? Όχι, όλα αυτά τα παιχνίδια της king (papa pear, candy crush κτλ) υπάρχουν μόνο σε φτηνές απομιμήσεις στο store χωρίς καν τα βασικά (π.χ σύνδεση στο fb). Είναι ο λόγος που δίνω το δικό μου συνέχεια στην κοπέλα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Όχι, όλα αυτά τα παιχνίδια της king (papa pear, candy crush κτλ) υπάρχουν μόνο σε φτηνές απομιμήσεις στο store χωρίς καν τα βασικά (π.χ σύνδεση στο fb). Είναι ο λόγος που δίνω το δικό μου συνέχεια στην κοπέλα μου. Κάποια φθηνή απομίμηση τουλάχιστον? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hexenlord Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 φαινεται πως τα πς1 παιχνιδια "κατεβηκαν" οσο γρηγορα ανεβηκαν. Μακαρι να βλεπαμε κανα wipeout/wipeout 2097/wip3out. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 φαινεται πως τα πς1 παιχνιδια "κατεβηκαν" οσο γρηγορα ανεβηκαν. Μακαρι να βλεπαμε κανα wipeout/wipeout 2097/wip3out. Έτσι είναι δυστυχώς! Όσοι πρόλαβαν, πρόλαβαν! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anonymous Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Κάποια φθηνή απομίμηση τουλάχιστον? Για το peper, ειλικρινά δεν ξέρω και δεν το νομίζω, αλλά candy crash θα βρεις αρκετά με καλύτερο (σε γραφικά και κινήσεις) το παραπάνω της gameloft. Δυστυχώς, όποια προσπάθεια να φτιαχτεί ρέπλικα των συγκεκριμένων παιχνιδιών πέφτει στο κενό καθώς η king τα κατεβάζει. Ένα μάλιστα που ήταν ολόιδιο με το αυθεντικό, μετά από λίγες μέρες άλλαξε ακόμα και όνομα για να μην κατέβει από το store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 (edited) Kυκλοφόρησε το youtube βίντεο με beta έκδοση του Candy Crush να τρέχει σε ένα Lumia 625. https://www.youtube.com/watch?v=F7uzik18Gxg Edited December 3, 2014 by niotheros Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Και γενικα καθημερινα ερχονται επισημα ports απο τις αλλες πλατφορμες, Tiny troopers, Sonic Dash, Arcane Quest, Hero Forge, Get off my lawn, Farmville, Riptide 2, Shine runner, Stickman Soccer κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 (edited) Ήρθε το Candy Crush Saga στις WP συσκευές! Διαθέσιμο και για συσκευές με 512ram! http://chart.apis.google.com/chart?chs=200x200&cht=qr&chld=%7C1&chl=http%3A%2F%2Fwww.windowsphone.com%2Fel-gr%2Fstore%2Fapp%2Fcandy-crush-saga%2Faebbdef8-1792-488b-a7be-7596a1720166 Edited December 11, 2014 by niotheros Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Tichu υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anonymous Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Ήρθε το Candy Crush Saga στις WP συσκευές! Διαθέσιμο και για συσκευές με 512ram! http://chart.apis.google.com/chart?chs=200x200&cht=qr&chld=%7C1&chl=http%3A%2F%2Fwww.windowsphone.com%2Fel-gr%2Fstore%2Fapp%2Fcandy-crush-saga%2Faebbdef8-1792-488b-a7be-7596a1720166 Στάλθηκε στη συσκευή, περιμένω να το δοκιμάσω και θα κάνω την κριτική μου. :p :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Επιτέλους! Βέβαια χρειάζεται ενημέρωση. Εμφανίζει μέχρι το 710 επίπεδο. Εγώ είμαι 778. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anonymous Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Το δοκίμασα σήμερα εκτενώς το candy και θεωρώ ότι είναι το λιγότερο beta! Δεν ξέρω πώς λειτουργεί σε ναυαρχίδες, ή κινητά με 512, αλλά στο ativ s που δοκίμασα (2πύρηνο, 1gb ram) σερνόταν. Αργεί να ανοίξει τα μηνύματα από το fb, ψιλοκολλάει στα εφέ όταν διαλέγεις πίστα αλλά το χειρότερο που μου έκανε 3 φορές μέχρι τώρα είναι ότι όταν υπάρχουν πίστες που διαλύονται πολλά γλυκά ή όταν πάω να διαλύσω εγώ πολλά (με το κουλούρι), κολλάει τελείως το παιχνίδι και το κινητό σε δευτερόλεπτα ζεματάει! Μόλις το κλείσω, σε δευτερόλεπτα παγώνει. Αλήθεια, πόσος χρόνος πρέπει να περάσει μέχρι να αναρτηθούν οι κριτικές στο store; Έχω κάνει από τις 3 το μεσημέρι και ακόμα τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Στο 635 παίζει μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Χθες το βράδυ μου έβγαλε ενημέρωση για το candy crush. Η αλήθεια είναι ότι μόνο μία φορά δοκίμασα το παιχνίδι στο κινητό και δεν μου παρουσίασε κανένα πρόβλημα σε κινητό με 512mb. Συνήθως παίζω από το pc ή το tablet. Θα το δοκιμάσω σήμερα παραπάνω στο κινητό να δω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 (edited) Το candy crush στο 630 πάει σφαίρα. Τώρα το ξεκίνησα αλλά δεν κολλάει σε καμία περίπτωση. Edited December 13, 2014 by vastegial_74 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Το παιχνίδι δεν κολλάει αλλά στο δικό μου κινητό είναι ελαφρώς αργό σε σχέση με αυτό που έχω στο tablet. Βέβαια το tablet έχει καλύτερο hardware. Σε βίντεο που έχω δει στο youtube από άλλα κινητά wp φαίνεται αντίστοιχο με αυτό του android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anonymous Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Μάλλον το δικό μου πρέπει να έχει θέμα και να οφείλεται στο ότι δεν έχω κάνει reset μετά τα 8.1 update 1. Σας ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις σας :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Διαθέσιμο και δωρεάν το παιχνίδι της Gameloft Brothers in Arms® 3: Sons of War. http://chart.apis.google.com/chart?chs=200x200&cht=qr&chld=%7C1&chl=https%3A%2F%2Fwww.windowsphone.com%2Fel-gr%2Fstore%2Fapp%2Fbrothers-in-arms-3-sons-of-war%2F676d71de-97b9-4abc-8609-fd4e60ef8fbe Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Έχετε να προτείνετε κανένα παιχνίδι που να μπορώ να παίξω αντίπαλος με κάποιον απέναντί μου με το ίδιο κινητό; Δεν έχει σημασία το παιχνίδι, ότι να 'ναι. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 asphalt 8 Δεν ξέρω κάποιο άλλο αλλά αυτό πάντως το κάνει. Μέσω ίντερνετ φυσικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts