nikolas1313 Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Αντε επιτελους ηρθε, μεγαλη πορωση http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/score-world-goals/ccd32eea-ec3c-468d-b261-49601d68aaa6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Αντε επιτελους ηρθε, μεγαλη πορωση http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/score-world-goals/ccd32eea-ec3c-468d-b261-49601d68aaa6 Πωωωω! Το έχω λιώσει στο Ipad!!! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Γνωριζει κάποιος αν γινει διαγραφη και επανεγκατάσταση του asphalt 8,μπορώ να ανακτήσω τα save; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rey_619 Δημ. June 23, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Γνωριζει κάποιος αν γινει διαγραφη και επανεγκατάσταση του asphalt 8,μπορώ να ανακτήσω τα save; Το παιχνίδι δίνει καμιά επιλογή για skydrive ή σύνδεση με facebook? Αν όχι τότε μάλλον όχι. Παράθεση http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Δεν είχαν πει ότι σε Windows phone 8.1 θα μπορεί κάποιος να κάνει backup και δεδομένα εφαρμογών; Δεν ξέρω, δεν έχω δοκιμάσει, αλλά αξίζει τον κόπο να το ψάξει κανείς. Άλλη μια ιδέα, αν μπορεί κάποιος να εγκαταστήσει την εφαρμογή στη microsd και εκεί να κρατήσει backup τα αρχεία της εφαρμογής, οπότε σε κάποιο από όλα πιθανόν να αποθηκεύεται το log της εφαρμογής Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Back Up των εφαρμογών και όχι των ρυθμίσεων των εφαρμογών (για λόγους ασφαλείας προφανώς)... Όσο για το back up των ρυθμίσεων αφορά τις ρυθμίσεις τηλεφώνου... Δηλ μόλις κάνεις επαναφορά το back up θα σου εγκαταστήσει όλες τις εφαρμογές που είχες στο τηλ και θα φτιάξει και τις ρυθμίσεις σου πχ ήχο κλήσης, τα tiles της αρχικής σου οθόνης κτλ... Σε εφαρμογές όπως FB Viber Ebay PayPal κτλ πρέπει να κάνεις σύνδεση από την αρχή μέσα... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Είμαι βέβαιος ότι είχα διαβάσει αναφορά πως θα αποθηκεύεται backup των ρυθμίσεων των εφαρμογών ακριβώς για αυτό το λόγο. Δεν το έχω επιβεβαιώσει πάντως. Και δεν ξέρω αν έγινε τελικά. Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Μπορεί και εγώ να μην το έχω πάρει χαμπάρι :lol: Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Κάποιες εφαρμογές κρατάνε back up στο OneDrive όπως πχ rapdialer Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Για το asphalt πάντως επειδή είναι κοινό σε windows Kai windows phone όταν συνδέθηκα στο PC μου ζήτησε ποιο save να φορτώσει το local (PC) η το cloud (κινητό) Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Δοκίμασα το Gt racing 2.Κορυφη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 (edited) Κατέβασα το halo Spartan assault.Το 820 υπερθερμαίνεται σε σημείο που δεν έχει συμβεί με αλλο "βαρυ" παιχνίδι.Μάλιστα έπαιζα όσο είχα το κινητό στην πρίζα και μετά απο 10 περίπου λεπτά άρχισε να αποφορτίζει.Έχετε παρατηρήσει κάτι τέτοιο με οποιοδήποτε παιχνίδι; Edited July 7, 2014 by Raptor1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Κατέβασα το halo Spartan assault.Το 820 υπερθερμαίνεται σε σημείο που δεν έχει συμβεί με αλλο "βαρυ" παιχνίδι.Μάλιστα έπαιζα όσο είχα το κινητό στην πρίζα και μετά απο 10 περίπου λεπτά άρχισε να αποφορτίζει.Έχετε παρατηρήσει κάτι τέτοιο με οποιοδήποτε παιχνίδι; Ναι συμβαίνει με παιχνίδια & εφαρμογές που δεν είναι και πολύ καλά στημένες. Στο 920 μου ένα παρόμοιο παιχνίδι (σόρυ δε θυμάμαι τίτλο) και ξεφόρτιζε το κινητό ενώ ήταν στην πρίζα και κολλούσε.. Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosrg Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Μήπως ξέρετε αν υπάρχει τίποτα σε στυλ Dead Trigger, Fifa και τέτοια για τα Lumia (έχω το 630) ή μπα.... ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Fifa υπάρχει και είναι και ωραίο λίγο που είχα παίξει... Το άλλο που λες δεν ξέρω καν τι είναι αλλά γιατί δεν κάνεις μια αναζήτηση στο store πρώτα??? Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosrg Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Το Fifa δεν μπορώ να το εγκαταστήσω λόγω δυνατοτήτων που δεν μπορεί να αξιοποιήσει το κινητό (λέει). Γι' αυτό ρωτάω για κάτι άλλο, που να παίζει σε 512ram (μάλλον αυτό θα φταίει). Το Dead Trigger είναι σαν το Dead Space :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Για το Fifa, δεν μπορείς να το εγκαταστήσεις εφόσον έχεις 512 RAM... Τσέκαρε κανένα Soccer Live τίποτα τέτοιο μήπως παίζει... Το Dead Trigger είναι σαν το Dead Space :) Ούτε αυτό το ξέρω :lol: Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 το Subway Surfers πήρε μεγάλο update καθώς και 512 ram support http://www.wpcentral.com/sites/wpcentral.com/files/styles/medium/public/field/image/2014/05/QR_Subway_tokyo.png?itok=SWOG--cj http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/subway-surfers/bedff828-2697-4cc5-8661-1206d15e3e0c Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Αν δεν κάνω λάθος υποστηριζόταν ήδη σε συσκευές με 512mb ram. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosrg Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Υπάρχουν βίντεο στο ytube που τρέχουν Fifa 13/14, GTA, Modern Combat κ.λ.π σε Lumia 520! Είναι δυνατόν κάτι τέτοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Ναι, είχε ένα update πριν λίγες μέρες όπου προστέθηκε η υποστήριξη σε κινητα με 512 RAM... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosrg Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Ναι, είχε ένα update πριν λίγες μέρες όπου προστέθηκε η υποστήριξη σε κινητα με 512 RAM... Ποιο update εννοείς? Πως το κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Στον Navi55 απάντησα... Δεν είχα δει ότι πόσταρες πριν από μένα :) Πάντως δύσκολο μου φαίνεται να τρέχουν αυτά τα παιχνίδια... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosrg Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Στον Navi55 απάντησα... Δεν είχα δει ότι πόσταρες πριν από μένα :) Πάντως δύσκολο μου φαίνεται να τρέχουν αυτά τα παιχνίδια... :) Καλώς! Κι εμένα με παρεξένεψε γι' αυτό είπα να ρωτήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Ναι, είχε ένα update πριν λίγες μέρες όπου προστέθηκε η υποστήριξη σε κινητα με 512 RAM... Δεν αναφέρομαι σε μέρες αλλά σε μήνες. :rolleyes: https://www.youtube.com/watch?v=mZNOpcawNR0 Δημοσιεύτηκε στις 27 Ιαν 2014 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts