Jump to content

Samsung Galaxy S4 (I9506)

fits13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μαλλον θα προσπαθησουν να διαμορφωσουν νεες τιμες

Ειχα παρει το black edicion 371 και δεν περιμενα να πεσει 350 που ειχε για δυο εβδομαδες γιατι περιμενα αυτη την εξελιξη. Ολα πρεπει να εχουν σχεση με το G3 που κοβει πωλησεις και μειωνει την τιμη του s5.

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα. Το i9506 υπάρχει σε ένα μαγαζί, το digital-shop (http://www.digital-shop.gr/samsung-i9506-galaxy-s4-16gb-black-eu.html) και σε κανένα από τα skroutzομάγαζα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανένας αν το κατάστημα αυτό ειναι αξιόπιστο και αν όχι αν αξίζει να περιμένει κανεις να εμφανιστεί ξανά στο skroutz.

Εγω δεν το εμπιστευομαι γιατι για συναλλαγη απαιτει τραπεζικη καταθεση. Δες αμα εχει σχολια στο σκρουτζ ςλλιως δες αλλο κινητο

Υπάρχει ένα κατάστημα 3ης Σεπτεμβρίου 3 με όνομα alfa Mobile. Δείτε το στο street view. Πριν λίγες μέρες το είχε εκεί. Έχετε και έναν μεταφραστή δίπλα σας καλού κακού.

360e?? είναι αξιόπιστο το GalaxyStore? γιατί τόσο διαφορά όμως με π.χ. το Mobileshop που το έχει 440ε?

Επίσης, το I9506 μόνο στον επεξεργαστή (800άρι) διαφέρει με το I9505? Αξίζει λέτε να το προτιμήσω?

360e?? είναι αξιόπιστο το GalaxyStore? γιατί τόσο διαφορά όμως με π.χ. το Mobileshop που το έχει 440ε?

Επίσης, το I9506 μόνο στον επεξεργαστή (800άρι) διαφέρει με το I9505? Αξίζει λέτε να το προτιμήσω?

Εγω εχω i9506 αλλα να ξερεις μαλλον δεν θα εχουμε υποστηριξη απο roms. Ειναι γρηγορο και δεν κολλαει ομως. Ισως και να μην παρουμε updates αλλα εμενα δεν με νοιαζει

Τι εννοείς δε θα έχουμε υποστήριξη απο Roms ?

Και με τις αναβάθμισεις τι γίνεται ? Τις παίρνει ή οχι?

Απο samsung μου είπαν οτι δε θα κυκλοφορησει επίσημα Ελλαδα και τωρα που το έβγαλαν πάλι τα σκρουτζομαγαζα σκέφτομαι να το πάρω.

Edited by LoraM

Μετά από ένα μήνα απροβληματιιστης λειτουργίας έκανα μια πλήρη φόρτιση με το κινητό κλειστό.

Με την φωτεινότητα στο 50% έκλεισα για 1η φορά 5 ώρες οθόνη. :)

14500211100_97fe4f750a_z.jpg

14500247708_8f87eb8ae9_z.jpg

14663876246_097a782614_z.jpg

iPhone 16 Pro Max

Καλησπέρα σε όλους,έχω ένα galaxy s4 το οποίο μέχρι πρόσφατα λειτουργούσε τέλεια,μετά απο το τελευταίο update που έκανα στις αρχές ιουλίου 2014 (4.4.2),έχω πρόβλημα με τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας.Το πρόβλημα είναι οτι τα δεδομένα ενεργοποιούνται απο μόνα τους,αυτόματα,σε άσχετη στιγμή και συνήθως μετά απο κάποια κλήση.Ξέρετε που μπορεί να ωφείλεται αυτό??

καλησπέρα, πριν από λίγο είπα να ψάξω για ενημέρωση μέσω ΟΤΑ και βρέθηκε ενημέρωση 131,53 mb. Δεν γνωρίζω τι αναβάθμιση είναι και δεν νομίζω ότι είναι αυτή που περιμένουμε, η 4.4.3 δηλαδή. Ξέρουμε τι περιλαμβάνει αυτή η ενημέρωση και τι βελτιώνει. Να προχωρήσω στην αναβάθμιση; Έχει προχωρήσει κάποιος στην αναβάθμιση αυτή.Σε πρόχειρη αναζήτησή μου στο google δεν βρήκα κάτι. Μήπως είναι μια ενημέρωση, "μικρή" πριν από την ΚΙΤ ΚΑΤ; Θυμίζω ότι η συσκευή μου είναι γαλλική από τον πάροχο της orange. Καλύτερα φαντάζομαι θα ήταν η καθαρή εγκατάσταση, αφού προηγηθεί factory reset, backup, αλλά θέλει χρόνο για να στήσω ξανά την συσκευή μου με τις διάφορες εφαρμογές.

άλλη μία φωτογραφία που ίσως φαίνεται καλύτερα

Νομιζω οτι πρεπει να ειναι παλια εκδοση αυτη. Ουτε στο live update μου βγαζει κατι

Παιδια στο s memo γραφω κατι. Μετα παταω αποθηκευση και μου βγαζει διακοπηκε. Το εχει κανεις αλλος αυτο το προβλημα?

Παιδια στο s memo γραφω κατι. Μετα παταω αποθηκευση και μου βγαζει διακοπηκε. Το εχει κανεις αλλος αυτο το προβλημα?

Μόλις το έκανα χωρίς πρόβλημα.

Τούμπανο λέμε. :D

14506266970_b73d2052e3_z.jpg

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.epicgames.EpicCitadel&hl=en

Edited by jonos

iPhone 16 Pro Max

Αναμονη ακομα για την 4.4.3 η 4.4.2!!!!

Υπαρχει λυση αν θελετε να αναβαθμιστουμε σε 4.4.3 και τα λοιπα αν εχω καταλαβει σωστα και δεν μιλαω για custom rom. Αναφερομουν σε σπαμαριστα στην σαμσουνγκ . Εχω update 293 mb δεν το κανω ομως. Εχω το nordic μαυρο και ειναιη KITKAT 4.4.2 μαλλον http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2764094&page=2 http://www.htcmania.com/showthread.php?t=863673

Edited by tilaverboy

http://www.sammobile.com/2014/07/24/samsung-finally-updating-the-galaxy-s4-lte-gt-i9506-to-android-4-4-2-kitkat/

Για να δούμε τι θα δούμε.

14548409890_9997a0ee48_z.jpg

Edited by jonos

iPhone 16 Pro Max

πες μας τις εντυπωσεις σου σε παρακαλω παρα παρα πολυ

Όλα καλά μέχρι στιγμής.

Έκανα ένα factory reset και έστησα τις εφαρμογές μου από την αρχή.

Νομίζω ότι στο θέμα της αυτονομίας η συσκευή πήρε τα πάνω της.

Μιάμιση ώρα οθόνη και από 40% η μπαταρία έπεσε στο 20%.

Αύριο θα δείξει καλύτερα μιας και θα ξεκινήσει η μέρα με 100%.

iPhone 16 Pro Max

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 (I9506)