Jump to content

niknano

Members
  • Δημοσιεύσεις

    65
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About niknano

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

niknano's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Διάβασε απο σελίδα 26 έως 27 είχα ρωτήσει για το ίδιο πρόβλημα και μου απάντησαν. Κάνε τις ρυθμίσεις που γράφουνε και θα παίξει.
  2. Πήγαινε στην σελίδα 26-28 σε αυτά που γράφει ο φίλος alixopus7 απο το 385 και θα συνδεθείς με tv. Στο chamel που λέει βάλε 11
  3. Σε ευχαριστώ πολύ .Τελικά έβαλα μια εφαρμογή και άλλαξα το channel σε 11 και δούλεψε. Κάτι σαν αυτό που μου είπες. Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου.
  4. Σε ευχαριστώ πολύ. Το έκανα το βρήκε σαν mi10t pro αλλά ενω πατάω ναι στην σύνδεση πάλι δεν συνδέεται μου βγάζει άκυρο.
  5. Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Αν μπορείς να με βοηθήσεις για την σύνδεση με lg tv βήμα βήμα τι ενεργοποιείς ζτα Ελληνικά θα σου ήμουν υπόχρεος γιατί έχω το ίδιο πρόβλημα και έφτασα μέχρι επαναφορά να κάνω. Ευχαριστώ. ----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Αν μπορείς να με βοηθήσεις για την σύνδεση με lg tv βήμα βήμα τι ενεργοποιείς στα Ελληνικά θα σου ήμουν υπόχρεος γιατί έχω το ίδιο πρόβλημα και έφτασα μέχρι επαναφορά να κάνω. Ευχαριστώ.
  6. Επανέρχομαι μήπως το εχει συνδέσει κανείς με tv lg μετα την αναβάθμηση συνεχιζει ενω βλέπει την tv να μην συνδέεται. Ευχαριστώ.
  7. Μετά την αναβάθμιση ευτυχώς λειτουργούν και οι δύο. Πριν λειτουργούσε μονο η μια και η άλλη απενεργοποιούταν σε 5G.
  8. Ευχαριστώ μολις τώρα μου ήρθε και την κατεβάζω. Για να δούμε για το 5G
  9. Μετά το πρόβλημα με την σύνδεση με tv (δεν συνδέεται με τίποτα) ανακάλυψα ότι σε 5G λειτουργεί μόνο η μία κάρτα. Τότε ως τι το δίκαρτο?
  10. Οπότε δεν θα κάνω τίποτα και θα περιμένω αναβάθμιση. Ευχαριστώ καλές γιορτές.
  11. Σε ευχαριστώ πολύ. Με youtube συνδέεται, οπότε μάλλον θέλει αναβάθμηση γιατί με άλλες συσκευές xiaomi η lg συνδέεται κανονικά. Άμα υπάρχει κανείς άλλος με lg tv θα με βοηθήσει για να μην κάνω επαναφορά που μου ήπαν στο σερβις.
  12. Καλησπέρα. Το έχει συνδέσει με κανείς με tv με μετάδοση? Εμένα με lg smart tvτην βρίσκει αλλά δεν συνδέεται. Ξέρει κανείς γιατι?
  13. Και εμένα μετά απο επανεκκίνηση δεν το ξαναέκανε.
  14. Και εμένα ακριβώς τα ίδια. Για να δούμε τι είναι? ----- προσθήκη μηνύματος 43 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και εμένα ακριβώς τα ίδια. Για να δούμε τι είναι?
  15. Σήμερα πήρα και εγώ το 256 wi fi με τήν θήκη απο τον Κοτσόβολο.
×
×
  • Create New...