Jump to content

niknano

Members
  • Δημοσιεύσεις

    65
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by niknano

  1. Διάβασε απο σελίδα 26 έως 27 είχα ρωτήσει για το ίδιο πρόβλημα και μου απάντησαν. Κάνε τις ρυθμίσεις που γράφουνε και θα παίξει.
  2. Πήγαινε στην σελίδα 26-28 σε αυτά που γράφει ο φίλος alixopus7 απο το 385 και θα συνδεθείς με tv. Στο chamel που λέει βάλε 11
  3. Σε ευχαριστώ πολύ .Τελικά έβαλα μια εφαρμογή και άλλαξα το channel σε 11 και δούλεψε. Κάτι σαν αυτό που μου είπες. Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου.
  4. Σε ευχαριστώ πολύ. Το έκανα το βρήκε σαν mi10t pro αλλά ενω πατάω ναι στην σύνδεση πάλι δεν συνδέεται μου βγάζει άκυρο.
  5. Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Αν μπορείς να με βοηθήσεις για την σύνδεση με lg tv βήμα βήμα τι ενεργοποιείς ζτα Ελληνικά θα σου ήμουν υπόχρεος γιατί έχω το ίδιο πρόβλημα και έφτασα μέχρι επαναφορά να κάνω. Ευχαριστώ. ----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Αν μπορείς να με βοηθήσεις για την σύνδεση με lg tv βήμα βήμα τι ενεργοποιείς στα Ελληνικά θα σου ήμουν υπόχρεος γιατί έχω το ίδιο πρόβλημα και έφτασα μέχρι επαναφορά να κάνω. Ευχαριστώ.
  6. Επανέρχομαι μήπως το εχει συνδέσει κανείς με tv lg μετα την αναβάθμηση συνεχιζει ενω βλέπει την tv να μην συνδέεται. Ευχαριστώ.
  7. Μετά την αναβάθμιση ευτυχώς λειτουργούν και οι δύο. Πριν λειτουργούσε μονο η μια και η άλλη απενεργοποιούταν σε 5G.
  8. Ευχαριστώ μολις τώρα μου ήρθε και την κατεβάζω. Για να δούμε για το 5G
  9. Μετά το πρόβλημα με την σύνδεση με tv (δεν συνδέεται με τίποτα) ανακάλυψα ότι σε 5G λειτουργεί μόνο η μία κάρτα. Τότε ως τι το δίκαρτο?
  10. Οπότε δεν θα κάνω τίποτα και θα περιμένω αναβάθμιση. Ευχαριστώ καλές γιορτές.
  11. Σε ευχαριστώ πολύ. Με youtube συνδέεται, οπότε μάλλον θέλει αναβάθμηση γιατί με άλλες συσκευές xiaomi η lg συνδέεται κανονικά. Άμα υπάρχει κανείς άλλος με lg tv θα με βοηθήσει για να μην κάνω επαναφορά που μου ήπαν στο σερβις.
  12. Καλησπέρα. Το έχει συνδέσει με κανείς με tv με μετάδοση? Εμένα με lg smart tvτην βρίσκει αλλά δεν συνδέεται. Ξέρει κανείς γιατι?
  13. Και εμένα μετά απο επανεκκίνηση δεν το ξαναέκανε.
  14. Και εμένα ακριβώς τα ίδια. Για να δούμε τι είναι? ----- προσθήκη μηνύματος 43 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και εμένα ακριβώς τα ίδια. Για να δούμε τι είναι?
  15. Σήμερα πήρα και εγώ το 256 wi fi με τήν θήκη απο τον Κοτσόβολο.
  16. Σήμερα για μια καμερούλα αξίας 22,8 που ήρθε από gear best πλήρωσα τελωνείο 12,6. Απο που βγήκε αυτό το ποσό δεν καταλαβαίνω. Πάντως δεν είναι ο Φ.Π.Α. Τηλέφωνο στο τελωνείο των ΕΛΤΑ δεν σηκώνουν. Άκρη δεν βγάζω για μια αυθαίρετη χρέωση. Άμα ξέρει κανείς τίποτα ας μου πεί.
  17. niknano

    Sony Xperia Z2

    Ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα του ΒΤ. Εμένα στέλνει κανονικά ήχο και σε εξωτερικό ηχείο
  18. niknano

    Sony Xperia Z2

    Και σε εμένα το up volume κανει αλλά πατειέται κανονικά
  19. Αν είναι δυνατόν. Πότε θα πάρουμε αναβάθμιση. Μέχρι στο S4 9506 μου ήρθε. Άχρηστη samsung δεν κάνει για τίποτα. Καμία υποστήριξη για το κορυφαίο της μοντέλο.
  20. Μου ήρθε χθές βράδυ η 5.01. Την έβαλα και χωρίς επαναφορά το κινητό μου είναι πολύ καλό. Λύθηκε και το πρόβλημα με το lte.
  21. niknano

    Sony Xperia Z2

    Και εμένα κάτι τέτοιο μου παρουσιάζεται όταν μιλάω με ένα φίλο μου που έχει NOTE 3 σχεδόν συνέχεια και πάντα όταν βρίσκεται σε θορυβώδη περιβάλλον. Δεν ξέρω τι είναι και έχω στραβώσει
  22. niknano

    Sony Xperia Z2

    Επαναφορά έκανες μετά το πέρασμα της 5.1 η την πέρασες από πάνω. Ευχαριστώ
  23. Καρτοσύνδεση έχω αλλα μηπως θέλει αλλαγή καρτας δεν ξέρω. Παντως ευχαριστω πολύ και καλή Ανασταση ----- προσθήκη μηνύματος 56 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καρτοσύνδεση έχω αλλα μηπως θέλει αλλαγή καρτας δεν ξέρω. Παντως ευχαριστω πολύ και καλη Ανασταση
  24. Ούτε εμένα δέν δείχνει το lte η ο 4g. Που υπαρχει αυτή η επιλογή μπορει να με βοηθήσει κανενας μήπως. Έχω kit kat.
  25. niknano

    Sony Xperia Z2

    Πιστεύω ότι θα πέσει μόνο στις μεγάλες αλυσίδες και όχι κάτω από τα 319
×
×
  • Create New...