ea6gka Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 παρελαβα ενα μαυρο απο G2 απο kinitomania, SN 409 προς γνωσιν Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gogos82 Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Καλησπέρα! Είμαι έτοιμος να πάρω το κινητό από τα καταστήματα seven. Ξέρει κάποιος που το χει πάρει αν είναι όλα οκ πχ αν ισχύει η εγγύηση αν έχει στη συσκευασία ακουστικά και αν το διαθετουν σε λευκό? κάθε άποψη σχετικά με το κινητό ευπρόσδεκτη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Καλησπέρα! Είμαι έτοιμος να πάρω το κινητό από τα καταστήματα seven. Ξέρει κάποιος που το χει πάρει αν είναι όλα οκ πχ αν ισχύει η εγγύηση αν έχει στη συσκευασία ακουστικά και αν το διαθετουν σε λευκό? κάθε άποψη σχετικά με το κινητό ευπρόσδεκτη! Καλύτερα να τους πάρεις ένα τηλέφωνο ή να στείλεις ένα email για επιβεβαιώση. Για τα ακουστικά, κανονικά η συσκευασία περιέχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Καλησπέρα! Είμαι έτοιμος να πάρω το κινητό από τα καταστήματα seven. Ξέρει κάποιος που το χει πάρει αν είναι όλα οκ πχ αν ισχύει η εγγύηση αν έχει στη συσκευασία ακουστικά και αν το διαθετουν σε λευκό? κάθε άποψη σχετικά με το κινητό ευπρόσδεκτη! Και εγώ αυτή την απορία είχα... Το πήρα από kaizerstore πριν ένα μήνα περίπου με όλα τα παρελκόμενα μέσα στη συσκευασία... Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Καλησπέρα! Είμαι έτοιμος να πάρω το κινητό από τα καταστήματα seven. Ξέρει κάποιος που το χει πάρει αν είναι όλα οκ πχ αν ισχύει η εγγύηση αν έχει στη συσκευασία ακουστικά και αν το διαθετουν σε λευκό? κάθε άποψη σχετικά με το κινητό ευπρόσδεκτη! καλησπερα ... το εχουν το λευκο αλλα κανει 289Ε , οταν αλλου μπορεις να το βρεις 266Ε ... βεβαια , το σεβεν νομιζω εχει και δοσεις οποτε αν το επελεξς γι αυτο το θεμα , οκ ! σε καθε περιπτωση , να ειναι ευρωπαϊκο και καλο θα ηταν να ειναι παρτιδα απο 406 κι εδω ... η παρτιδα φαινεται στο serial number ! επισης και unbranded μια χαρα θα ηταν ! εχουν παρει παιδια προσφατα 409 παρτιδα undranded αλλα δεν ξερω απο που τα πηραν καλοριζικο :D:D Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koucos Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Το μεσημέρι παράγγειλα ένα G2 16 GB Black από το "tokinito.gr" και το έστειλαν χωρίς να μου πουν πρώτα αν είναι unbranded :confused:. Έστειλα e-mail ζητώντας τους να μου πουν τι είναι αλλά λογικά δεν θα απαντηθεί σήμερα. Την Πέμπτη που θα έρθει το κινητό μάλλον δεν θα έχουν προλάβει να μου πουν τι τελικά είναι. Τι να κάνω; Ξέρει κανείς αν είναι branded από το συγκεκριμένο κατάστημα τα G2 που στέλνει; Την παρτίδα πάντως κανείς δεν την λέει και εγώ που είμαι επαρχία αγοράζω τυφλά (αν ξέρει κάποιος για παρτίδα ;)). :worry: Και αν ακυρώσω αυτή την παραγγελία ποιο άλλο κατάστημα στέλνει unbranded και καινούργιες παρτίδες; :O Παράθεση Koucos. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Kinitomania , το γράφω και παραπάνω και πατρίδα 409 Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koucos Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Kinitomania , το γράφω και παραπάνω και πατρίδα 409 Και unbranded υποθέτω; Το κακό είναι ότι δεν το έχει σε μαύρο (τώρα τουλάχιστον) που το θέλω. Παράθεση Koucos. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Το μαύρο είναι το καλύτερο χρώμα σε αυτό το κινητό , branded πιστεύω δύσκολα να βρεις Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Το μεσημέρι παράγγειλα ένα G2 16 GB Black από το "tokinito.gr" και το έστειλαν χωρίς να μου πουν πρώτα αν είναι unbranded :confused:. Έστειλα e-mail ζητώντας τους να μου πουν τι είναι αλλά λογικά δεν θα απαντηθεί σήμερα. Την Πέμπτη που θα έρθει το κινητό μάλλον δεν θα έχουν προλάβει να μου πουν τι τελικά είναι. Τι να κάνω; Ξέρει κανείς αν είναι branded από το συγκεκριμένο κατάστημα τα G2 που στέλνει; Την παρτίδα πάντως κανείς δεν την λέει και εγώ που είμαι επαρχία αγοράζω τυφλά (αν ξέρει κάποιος για παρτίδα ;)). :worry: Και αν ακυρώσω αυτή την παραγγελία ποιο άλλο κατάστημα στέλνει unbranded και καινούργιες παρτίδες; :O Από το πουλόφωνο πάντως μια χαρά μου είχαν πει παρτίδα στο τηλέφωνο. Αν κάποιος δεν ξέρει, του λες απλά να δει τα πρώτα τρία ψηφία του σειριακού αριθμού. Πάντως στη θέση σου δεν θα ανησυχούσα ότι και να στείλουν. Εφόσον είναι Ευρωπαϊκό (για την εγγύηση) απλά του περνάς τη ROM που θέλεις και ξεμπέρδεψες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koucos Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Από το πουλόφωνο πάντως μια χαρά μου είχαν πει παρτίδα στο τηλέφωνο. Αν κάποιος δεν ξέρει, του λες απλά να δει τα πρώτα τρία ψηφία του σειριακού αριθμού. Πάντως στη θέση σου δεν θα ανησυχούσα ότι και να στείλουν. Εφόσον είναι Ευρωπαϊκό (για την εγγύηση) απλά του περνάς τη ROM που θέλεις και ξεμπέρδεψες. Θυμάμαι κάποτε που αυτό το σκρουτζομάγαζο είχε super τιμές και προσωπικό. Τώρα πια έγινε κάπως απλησίαστο σε σχέση με τα άλλα (σε θέμα τιμής) οπότε... Αυτό που λες να τους πω για τα τρία ψηφία καλό. Προφανώς και δεν θα αρνηθούν να κάνουν και αυτό :). Δεν θέλω να βάλω ROM (τουλάχιστον αρχικά) γι'αυτό και ψάχνω για unbranded. Παράθεση Koucos. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Θυμάμαι κάποτε που αυτό το σκρουτζομάγαζο είχε super τιμές και προσωπικό. Τώρα πια έγινε κάπως απλησίαστο σε σχέση με τα άλλα (σε θέμα τιμής) οπότε... Αυτό που λες να τους πω για τα τρία ψηφία καλό. Προφανώς και δεν θα αρνηθούν να κάνουν και αυτό :). Δεν θέλω να βάλω ROM (τουλάχιστον αρχικά) γι'αυτό και ψάχνω για unbranded. Κατανοώ και σέβομαι την πρόθεσή σου να μην το πειράξεις από την αρχή. Πάντως εάν κοιτάξεις και στο διπλανό θέμα για τις τροποποιήσεις, όλες οι stock ROM είναι διαθέσιμες και μπαίνουν σε 5 λεπτά. Δηλαδή θα έχεις ένα εργοστασιακό unbranded τηλέφωνο με σχεδόν μηδενικό κόπο. Και αυτό μόνο στην απίθανη περίπτωση να παραλάβεις branded. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Έχει κάποιος εμπειρία από το smarties; Έχει πλέον το 32Gb στα 309€ και το σκέφτομαι. Το είχε πριν 337. Απλά είδα κάποιες αρνητικές κριτικές κατο σκέφτομαι. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Ρώτα αν είναι ευρωπαϊκό Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Βασικά γράφει EU. Αλλά λόγω της αργίας σήμερα, από αύριο μπορώ να ρωτήσω. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koucos Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Κατανοώ και σέβομαι την πρόθεσή σου να μην το πειράξεις από την αρχή. Πάντως εάν κοιτάξεις και στο διπλανό θέμα για τις τροποποιήσεις, όλες οι stock ROM είναι διαθέσιμες και μπαίνουν σε 5 λεπτά. Δηλαδή θα έχεις ένα εργοστασιακό unbranded τηλέφωνο με σχεδόν μηδενικό κόπο. Και αυτό μόνο στην απίθανη περίπτωση να παραλάβεις branded. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Έχεις δίκιο ότι είναι πολύ απλή η διαδικασία (και θα την κάνω αν πέσω σε τέτοιο) αλλά το πιο σημαντικό για εμένα είναι να μην έχει επιγραφές εταιριών πάνω στο κινητό. Υπάρχει περίπτωση να μου στείλουν κανένα "στολισμένο"; Παράθεση Koucos. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolas193 Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Έχει κάποιος εμπειρία από το smarties; Έχει πλέον το 32Gb στα 309€ και το σκέφτομαι. Το είχε πριν 337. Απλά είδα κάποιες αρνητικές κριτικές κατο σκέφτομαι. Θα ηθελα και εγώ πολύ απάντηση σε αυτή την ερώτηση...δεν έχω δει κάποιον να έχει αναφερθεί σε αυτό το μαγαζί και βγάζει τις σχετικά καλύτερες τιμές...Υπάρχει λογος για να μην το προτιμήσει κάποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psiliammos Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Εγω παντος σε ενα σκρουτζομαγαζο που ρωτησα παρτιδα, μου ειπαν να κανω κρατηση πρωτα για να μου πουν..δεν μπηκα στη διαδικασια...τοσο δυσκολο ηταν να κοιταξουν απο τι serial number ξεκινανε οι συσκευες-παραλαβες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntragas Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Πλεον το γ2 εχει 270 ευρω στο σκρουτζ.Αξιζει η αγορα του g2 ή υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτη την τιμη ?Τι πιστευετε σαν κατοχοι του κινητου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis1186 Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Πλεον το γ2 εχει 270 ευρω στο σκρουτζ.Αξιζει η αγορα του g2 ή υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτη την τιμη ?Τι πιστευετε σαν κατοχοι του κινητου? Εννοείτε πως αξίζει και στα 270 που με μεταφορικά πες 280. Δεν έχει ανταγωνιστή αυτό το κινητό! Εκτός άμα έχεις να διαθέσεις παραπάνω που μπορείς να πάρεις το G3 που εδώ που τα λέμε πέρα την οθόνη δεν έχει και πολλές διαφορές.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Πλεον το γ2 εχει 270 ευρω στο σκρουτζ.Αξιζει η αγορα του g2 ή υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτη την τιμη ?Τι πιστευετε σαν κατοχοι του κινητου? Στα 280€ ειναι σιγουρα ο,τι καλυτερο μπορεις να εχεις απο Ελλαδα. Μετα παει το Galaxy S4 στα 290€ αλλα το θεωρω λιγο χειροτερο. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 πολυ χειροτερο, χειροτερος επεξεργαστης, παλιοτερο μοντελο, πλαστικουρα της πλακας, μικροτερη μπαταρια. ΜΟνο η SD κανει τη διαφορα. Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis1186 Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 πολυ χειροτερο, χειροτερος επεξεργαστης, παλιοτερο μοντελο, πλαστικουρα της πλακας, μικροτερη μπαταρια. ΜΟνο η SD κανει τη διαφορα. Βασικά βάλε πέρα από την μπαταρία που είναι η μέρα με την νύχτα και την υπερθέρμανση που είναι μεγαλύτερη (θα έλεγα πολύ μεγαλύτερη!!!!) και αυτό από πολλές μαρτυρίες έτσι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 πολυ χειροτερο, χειροτερος επεξεργαστης, παλιοτερο μοντελο, πλαστικουρα της πλακας, μικροτερη μπαταρια. ΜΟνο η SD κανει τη διαφορα. εισαι σιγουρος οτι το λες χειροτερο?εχω εχω το s4 i9506 που το βαζει κατω το g2 !!!snapdragon 800 Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 εισαι σιγουρος οτι το λες χειροτερο?εχω εχω το s4 i9506 που το βαζει κατω το g2 !!!snapdragon 800 ειμαι σιγουρος, γιατι αν διακρινεις διαφορες στις επιδοσεις αναμεσα στα 2 αυτα μοντελο με τον ιδιο επεξεργαστη εγω θα φαω το καπακι απο το G2. :lol: Επισηας μιας και αναφερθηκες στο 9506, ακομα χειροτερη μπαταρια! Ξεχασα και το βασικοτερο στα samsung, KNOX Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts