GeorgeX21 Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 πρίν λίγο μου ήρθε ενα g2 σε μαυρο αυτη τη φορα απο mobile14. αγγλικο unbranded με κωδικο 6gb. άριστη εμπειρία με το συγκεκριμένο κατάστημα! Το άλλο τελικά τι απέγινε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 πρίν λίγο μου ήρθε ενα g2 σε μαυρο αυτη τη φορα απο mobile14. αγγλικο unbranded με κωδικο 6gb. άριστη εμπειρία με το συγκεκριμένο κατάστημα! άντε με γειές! έρχομαι και εγώ με λευκό σύντομα...... το τρίτο μου! :lol:... καλό το note 3 αλλά μου αρέσει πολύ το lg..... είναι έρωτας...... ειδικά η οθόνη του Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoklis Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 πρίν λίγο μου ήρθε ενα g2 σε μαυρο αυτη τη φορα απο mobile14. αγγλικο unbranded με κωδικο 6gb. άριστη εμπειρία με το συγκεκριμένο κατάστημα! 32αρι ι 16αρι αγγλικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 16αρι.. hach ευχαριστώ!το ρουταρες το Note?? :p Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avgtoni Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 πρίν λίγο μου ήρθε ενα g2 σε μαυρο αυτη τη φορα απο mobile14. αγγλικο unbranded με κωδικο 6gb. άριστη εμπειρία με το συγκεκριμένο κατάστημα! μεγιες μεγιες καλοριζικο;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Ευχαριστώ συνονόματε.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 (edited) 16αρι.. hach ευχαριστώ!το ρουταρες το Note?? :p κρύο αστείο:cold: :lol: η καθοδική πρώτη συνεχίζεται στα σκρουτζομάγαζα... είναι από τα λίγα κινητά που αξίζει η αγορά του καινούργιο..... ειδικά αν σταθεροποιηθεί η πτώση στα 350 (για το 16άρι) αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω (σε αντίθεση με το note 3 που δουλεύω τώρα και δεν με εντυπωσίασε ιδιαίτερα-προσωπική άποψη-) Edited January 31, 2014 by hackfree Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanas Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 και εγώ εδώ και αρκετές μέρες στην παρέα σας αλλά μερικές ώρες κάτοχος λευκού ευρωπαϊκού 32GB G2 αλλά θα 'θελα να 'ξερα τι τα θέλει τα διαφημιστικά στο αυτοκόλητο της οθόνης;:devil::innocent: τι θα κάνουμε μέχρι να έρθουν τα προστατευτικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Παιδιά πως ξέρουμε αν η συσκευή είναι unbranded? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 θα δεις τον κωδικο της συσκευης στο κουτι και μετα θα τσεκαρεις εδω http://g2-lg.com/official-stock-lg-g2-lg-d802-firmware-rom/ αν δεν γράφει τιποτα vodafone κλπ ειναι unbranded..μετα θα δεις και μεσα στην συσκευη, αν εχεις καμια εφαρμογη απο καποιον παροχο η καποιο boot logo.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Kαλησπέρα παιδιά. Ο κουνιάδος μου αποφάσισε να αποσύρει το HTC Sensation για το LG G2. Mε έβαλε λοιπόν μπροστά να του βρω ένα ελληνικό (6GR) 16 GB σε μαύρο χρώμα, διότι «δεν θέλει να έχει θέματα με εγγυήσεις και αντιπροσωπείες», παρόλες τις προσπάθειές μου να του εξηγήσω ότι εν έτει 2014 τα πράγματα δεν είναι τόσο χάλια. Με πρόχειρη έρευνα πέρα από το birdphone στα €424 (από τα πλέον αξιόπιστα αλλά με μεγάλο μειονέκτημα τη μη δυνατότητα πληρωμής με δόσεις), ελάχιστα καταστήματα το διαθέτουν σε αξιοπρεπείς τιμές. Αν κάποιος έχει καλύτερη ενημέρωση για 6GR 16 GB, θα εκτιμούσα τη βοήθεια. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Για τσεκαρε το play247.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Το συγκεκριμένο δεν αναφέρει αν είναι 6GR ή ΕU αλλά το πρόβλημα είναι ότι η τιμή του G2 με πιστωτική είναι €446,94 χωρίς δόσεις και μετρητοίς €439,90. Βλέπω και το Οpen365 να διαθέτει Τ-Mobile στα €376,90 και κάποιο χωρίς πληροφορίες προέλευσης στα €381,90. Έχει αγοράσει κάποιος από αυτούς; Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 αν θελεις αποκλειστικά ελληνικό νομιζω ότι δεν πρέπει να κοιτάς αλλού απο το birdphone..την βδομαδα που μας πέρασε το έψαχνα γιατί θα προτιμούσα ελληνικο και εγώ αλλά εν τελει το πηρα ευρωπαικο unbranded στα 380.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Του έχει κολλήσει να πάρει ελληνικό του κουνιάδου μου. Βέβαια η επίσημη δήλωση της LG Eλλάς είναι σαφής. Η εγγύηση καλύπτει ότι εισάγει σε θέμα βλάβης, δεν κάνει όμως αλλαγές και δεν καλύπτει μη εισαγόμενες εκδόσεις. Τους προσεγγίσαμε ως myphone για να ξεκαθαρίσουν περαιτέρω την κατάσταση αλλά δεν μας είπαν κάτι διαφορετικό από όσα έχουν γραφτεί στα σχετικά threads. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Gnt είχα ρωτήσει στο play247 όταν έψαχνα και μου είχαν πει ότι είναι ελληνικής αντιπροσωπείας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Δεν εκατσα να διαβασω ολες τις σελιδες και ζητω συγγνωμη αν εχει ξαναναφερθει,εαν παρουμε το 32αρι δεν καλυπτεται απο θεμα εγγυησης??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 OΚ Αντώνη, το έβαλα στη short list (η τελική απόφαση δεν είναι δική μου) και βέβαια από αύριο θα αρχίσω να επικοινωνώ με τους ίδιους και θα ενημερώνω εδώ αν προκύψει κάποια εξέλιξη, αφού φαντάζομαι αρκετούς τους ενδιαφέρει η 6GR έκδοση. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Δεν εκατσα να διαβασω ολες τις σελιδες και ζητω συγγνωμη αν εχει ξαναναφερθει,εαν παρουμε το 32αρι δεν καλυπτεται απο θεμα εγγυησης??? δεν χρειάζεται να διαβασεις 200 σελιδες, δες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=380357 Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 δεν χρειάζεται να διαβασεις 200 σελιδες, δες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=380357 Σε υπερευχαριστω,να σαι καλα...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potapos Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 αν θελεις αποκλειστικά ελληνικό νομιζω ότι δεν πρέπει να κοιτάς αλλού απο το birdphone..την βδομαδα που μας πέρασε το έψαχνα γιατί θα προτιμούσα ελληνικο και εγώ αλλά εν τελει το πηρα ευρωπαικο unbranded στα 380.. που βρήκες ευρωπαικό unbranded 32άρι σε αυτή την τιμή? έστω και σε κοντινή τιμή.. με ενδιαφέρει Παράθεση You Sun of a Beach!!! :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 το γράφω πιο κατω οτι ειναι 16αρι.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potapos Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Στραβώθηκα μάλλον :lol: σορρυ Παράθεση You Sun of a Beach!!! :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 (edited) παιδιά μου ήρθε σήμερα για ένα φίλο μου ένα lg g2 16 από mobile14. στο κουτί γράφει πάνω 6wt. και είχε κάτι κινέζικα προγράμματα μέσα που τα έσβησα. ποιάς χώρας είναι? τα έβαλα δίπλα δίπλα σε ένα note 3 που δουλεύω αυτή τη στιγμή, και βλέπω ότι τα χρώματα πλησιάζουν πολύ αυτά του note 3. εννοώ ότι έχει πολύ καλό saturation και αρκετά καλό μαύρο. κερδίζει ελάχιστα το note κυρίως λόγο μαύρου. με λίγα λόγια αν δεν τα βάλεις δίπλα δίπλα δεν καταλαβαίνεις διαφορά.... ένας λόγος ακόμα να γυρίσω στο lg! Edited February 3, 2014 by hackfree Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 για ταιβανεζικο το κοβω..ειχε ρωτησει ο φιλος σου αν ειναι ευρωπαικα η οχι..την προηγουμενη βδομαδα που το πηρα εγω μου ειπαν οτι εχουν, αγγλικα, γερμανικα και σλοβακικα..αγγλικο unbranded ηρθε σε μενα..το λευκο του g2 σε σχεση με του note πως ειναι; αλλη τεχνολογια οθονης η καθεμια.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts