my_highness Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 To κακό με το τον κινέζο είναι ότι το κινητό έχει 1 χρόνο εγγύηση. Οπότε του χρόνου αν θα θέλει κάποιος να το δώσει θα πρέπει να το σκότωσει. Ή ακόμη και αν θέλει κάποιος να το κρατήσει και πάθει κάτι δυσκολεύει ακόμη περισσότερο το θέμα. Δεν είναι και λίγα τα χρήματα. Και από το digi να το πάρει κάποιος αν θέλει να το δώσει σίγουρα θα πιάσει χαμηλότερη τιμή συγκριτικά με κινητό EU αγορασμένο από σκρουτζομάγαζο. Αλλο να έχεις εγγύηση αντιπροσωπείας και άλλο εγγύηση καταστήματος στο εξωτερικό(που δεν το λένε και αμαζον). Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NadiaM Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 παιδιά δεν ξέρω αν αναφέρθηκε και πριν αλλα αν σκέφτεστε να το αγοράσετε απο digivire ζητήστε του έκπτωση κ θα σας δώσει κουπόνι μείον 10Ε. Τελικά ζήτησα έκπτωση όπως λες..και μου είπαν ότι δε μπορούν να μου δώσουν. Είναι ήδη πολύ ανταγωνιστική η τιμή. Αν σου έδωσαν εσενα τότε ή είσαι τυχερός, ή το ζήτησες με πιο πειστικό τρόπο ή έτυχες στην περίπτωση. Πάντως, τους ρώτησα ακόμα μία φορά για τη ρομ και αν μπορούν να τη φλασάρουν εκείνοι.. και μου είπαν ότι φοράει ευρωπαϊκή ρομ. Ελπίζω να είναι ειλικρινείς..αλλιώς θα τους το πάω πίσω. Θα κάνω το απόγευμα την παραγγελία και θα σας πω. Καλό μεσημέρι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Τελικά ζήτησα έκπτωση όπως λες..και μου είπαν ότι δε μπορούν να μου δώσουν. Είναι ήδη πολύ ανταγωνιστική η τιμή. Αν σου έδωσαν εσενα τότε ή είσαι τυχερός, ή το ζήτησες με πιο πειστικό τρόπο ή έτυχες στην περίπτωση. Πάντως, τους ρώτησα ακόμα μία φορά για τη ρομ και αν μπορούν να τη φλασάρουν εκείνοι.. και μου είπαν ότι φοράει ευρωπαϊκή ρομ. Ελπίζω να είναι ειλικρινείς..αλλιώς θα τους το πάω πίσω. Θα κάνω το απόγευμα την παραγγελία και θα σας πω. Καλό μεσημέρι! Τα 10€ τα έδιναν όταν έκανε 479, και μάλιστα το έδιναν χωρίς ιδιαίτερη πίεση :) Προφανώς τώρα το ενσωμάτωσαν στην τελική τιμή. Όσο για τη rom, από ότι φαίνεται και στο επίσημο thread, ήδη κάποια παιδιά παρέλαβαν από Digivire και έχουν ήδη περασμένη την European. Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy_jump24 Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Και εγώ αυτή την εβδομάδα είμαι να παραγγείλω....και δεν ξέρω από που ακόμα....φοβάμαι από το digivire γιατί αν πάθει κάτι πως θα συνεννοηθώ μαζί τους, γιατί με τα αγγλικά δεν τα πηγαίνω καλά. Οπότε μάλλον θα γύρω προς το mobile14 Παράθεση Καμένος μέχρι το μεδούλι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NadiaM Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Τα 10€ τα έδιναν όταν έκανε 479, και μάλιστα το έδιναν χωρίς ιδιαίτερη πίεση :) Προφανώς τώρα το ενσωμάτωσαν στην τελική τιμή. Όσο για τη rom, από ότι φαίνεται και στο επίσημο thread, ήδη κάποια παιδιά παρέλαβαν από Digivire και έχουν ήδη περασμένη την European. Μάλλον εννοείς 579 αντί 479. μικρό το κακό! :) Και νομίζω ότι θα συμφωνήσω μαζί σου ότι για την ενσωμάτωση της έκπτωσης. Σε λίγο θα το παραγγείλω και εγώ και είμαι σίγουρη ότι όλα καλά θα πάνε!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Μάλλον εννοείς 579 αντί 479. μικρό το κακό! :) Και νομίζω ότι θα συμφωνήσω μαζί σου ότι για την ενσωμάτωση της έκπτωσης. Σε λίγο θα το παραγγείλω και εγώ και είμαι σίγουρη ότι όλα καλά θα πάνε!! :) Το Digivire ποτέ δεν το είχε 579, που το είδες αυτό ? Εγώ το αγόρασα 479-10 (κουπόνι), ευρώ πάντα μιλάμε. Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NadiaM Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Το Digivire ποτέ δεν το είχε 579, που το είδες αυτό ? Εγώ το αγόρασα 479-10 (κουπόνι), ευρώ πάντα μιλάμε. Νομίζω ότι εχεις δίκιο. Φταίει η κούραση. Ζητώ συγγνώμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Το είχαν για λίγο στο site τους ακόμα και στα 432, ιδού και οι ειδοποιήσεις από skroutz. Αρπαχτή μάλλον για να ανέβουν προσωρινά στο skroutz, θα είχαν 1-2 κομμάτια σε αυτή την τιμή, όποιος πρόλαβε πρόλαβε. Έτσι έπαθα κι εγώ με το συγκεκριμένο κατάστημα. Στο skroutz φαινόταν το nokia lumia 925 32 gb στα 374 ευρώ και 351 το 16 gb. Για καλή μου τύχη επικοινώνησα εκείνη τη στιγμή στο live chat με το κατάστημα όπου μου είπαν μέσες άκρες ότι είναι το 16 gb και ότι ισχύει η μικρότερη τιμή. Μου τα έλεγαν κάπως μασημένα και ακαταλαβίστικα και μου έκαναν κακή εντύπωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my_highness Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 (edited) Επιβεβαιώνω ότι δεν παίζει έκπτωση από digivire, μη γίνει κι άλλος ρόμπα (Unfortunately we do not give so easily discount codes απάντησαν).:rolleyes: Τα κινητά είναι σίγουρα Ασιατικά, απλά διαβεβαιώνουν ότι λειτουργούν στην Ευρώπη. Κρίμα να μη στέλνει εκτός UK το eglobal (τι ειρωνία), αλλά μόνο το digi με την ψιλοτσιμπημένη τιμή για ασιατικό. Edited December 2, 2013 by my_highness Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonorman1 Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Τελικά ζήτησα έκπτωση όπως λες..και μου είπαν ότι δε μπορούν να μου δώσουν. Είναι ήδη πολύ ανταγωνιστική η τιμή. Αν σου έδωσαν εσενα τότε ή είσαι τυχερός, ή το ζήτησες με πιο πειστικό τρόπο ή έτυχες στην περίπτωση. Οχι, απλά τον ρώτησα αν κάνουν κάποια έκπτωση και μου απάντησε πως αν κάνω like στην σελίδα τους στο ΦΒ κ τους προτείνω σε γνωστούς μου θα μου στείλουν εκ πτωτικό κουπόνι και μόλις απάντησα πως θα το κάνω (και καλά :lol::lol:) μου έστειλε τον κωδικό για το κουπόνι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy_jump24 Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 (edited) Δεν έχει και cyber monday αυτό το digivire γκαμωτο!!! edit: Βρήκα αυτό στο amazon LG G2 32GB White International Version υπάρχει και σε μαύρο αλλα ποιο ακριβό. Δεν συμφέρει απλός το αναφέρω Και στο ebay.co.uk http://www.ebay.co.uk/itm/331078644497 στις 385 λίρες!! Edited December 2, 2013 by jimmy_jump24 Παράθεση Καμένος μέχρι το μεδούλι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potapos Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 τελικά ξέρει να μας πει με σιγουριά κάποιος που αγόρασε από το eglobal εάν πρόκειται για ευρωπαϊκή συσκευή ή ασιατική? πέρασα όλες τις σελίδες αλλά δε βρήκα κάποιον που να έχει τη συσκευή από εκεί και να γράφει προέλευση. Παράθεση You Sun of a Beach!!! :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 (edited) τελικά ξέρει να μας πει με σιγουριά κάποιος που αγόρασε από το eglobal εάν πρόκειται για ευρωπαϊκή συσκευή ή ασιατική? πέρασα όλες τις σελίδες αλλά δε βρήκα κάποιον που να έχει τη συσκευή από εκεί και να γράφει προέλευση. αν πας στο ΄΄ διαθεσιμότητα ΄΄ θα βρεις αναφορές και δικό μου ποστ με επικοινωνια μαζί τους που επιβεβαιώνουν ότι είναι ασιάτικο Edited December 2, 2013 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 τελικά ξέρει να μας πει με σιγουριά κάποιος που αγόρασε από το eglobal εάν πρόκειται για ευρωπαϊκή συσκευή ή ασιατική? πέρασα όλες τις σελίδες αλλά δε βρήκα κάποιον που να έχει τη συσκευή από εκεί και να γράφει προέλευση. Φίλε μου εγώ το πήρα από εκεί αλλά μου γράφει MAL τώρα τι να σου πω δεν ξέρω από πού είναι... Ειδα τη λίστα και δεν βρήκα πουθενά να γράφει για MAL. Από Χονγκ Κονγκ το στέλνει νομίζω... Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potapos Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Σας ευχαριστώ και τους 2 για τις άμεσες απαντήσεις σας. άντε να δούμε σε ανταγωνιστική τιμή πότε θα βρούμε ευρωπαική συσκευή..:wacko::wacko: Παράθεση You Sun of a Beach!!! :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Φίλε μου εγώ το πήρα από εκεί αλλά μου γράφει MAL τώρα τι να σου πω δεν ξέρω από πού είναι... Ειδα τη λίστα και δεν βρήκα πουθενά να γράφει για MAL. Από Χονγκ Κονγκ το στέλνει νομίζω... Φιλε δες και μια την έκδοση του firmware μέσα από τις ρυθμίσεις σχετικά με το τηλέφωνο Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis83 Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Το είχαν για λίγο στο site τους ακόμα και στα 432, ιδού και οι ειδοποιήσεις από skroutz. Αρπαχτή μάλλον για να ανέβουν προσωρινά στο skroutz, θα είχαν 1-2 κομμάτια σε αυτή την τιμή, όποιος πρόλαβε πρόλαβε. Αυτό με τις ειδοποιήσεις του skroutz πως το κάνεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sambouar Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 (edited) Το είχαν για λίγο στο site τους ακόμα και στα 432, ιδού και οι ειδοποιήσεις από skroutz. Αρπαχτή μάλλον για να ανέβουν προσωρινά στο skroutz, θα είχαν 1-2 κομμάτια σε αυτή την τιμή, όποιος πρόλαβε πρόλαβε. Δεν ισχύει αυτό. Επειδή το παρακολουθούσα και εγώ, όταν έπεσε η τιμή μπήκα στη σελίδα τους μέσω skroutz και είδα ότι το link σε πήγαινε στο LG G2 16GB και όχι σε αυτό με τα 32GB. Έκανα αναφορά στο skroutz και μετά απο 1 ώρα περίπου εξαφανίστηκε απο το skroutz :lol: Edited December 3, 2013 by sambouar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Φιλε δες και μια την έκδοση του firmware μέσα από τις ρυθμίσεις σχετικά με το τηλέφωνο Φίλε μου λέει HKG Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Φίλε μου λέει HKG Hong Kong είναι φίλε Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Hong Kong είναι φίλε Οκ φίλε μου ευχαριστώ πολύ Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Αυτό με τις ειδοποιήσεις του skroutz πως το κάνεις; Προσθέτεις τα προϊόντα που σε ενδιαφέρουν στα αγαπημένα σου και θα σε ειδοποιεί η σελίδα όταν υπάρχουν μεταβολές τιμής, αν μάλιστα είναι μεγάλη η αλλαγή σου έρχεται και email. Και για να είμαστε on topic, μόλις έπεσε η ελάχιστη τιμή του 16GB στα 415 από 420, άντε μέχρι τα Χριστούγεννα να σπάσουμε τα 400 με το καλό :) Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NadiaM Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 (edited) Καλησπέρα σας! Εγώ έχω να πω ότι εχτές το βράδυ το παρήγγειλα (Δευτέρα στις 20:00) και ήρθε σήμερα Τρίτη στις 14:30 στο σπίτι μου. Και από τον tracking code είδα ότι είχε έρθει Ελλάδα στη 13:00 το μεσημέρι! Τέτοια εξυπηρέτηση..!! Δεν το περίμενα. Για την ώρα δεν το έχω ανοιξει ακόμα.Το έχω και φορτίζει. Τωρα και ΗΚ version να είναι θα κάνω φλας τη ρομ όπως βρήκα σε ένα thread εδω. Αυτό που έχω να πω..είναι ένα ευχαριστώ σε όλους με βοήθησαν με τις πληροφορίες τους και αυτή είμαι πανευτυχής που το έχω!! :) ΥΓ: όπως παρατήρησα.. είναι από Μαλαισία το κινητάκι! Έχει τα αρχικά MAL πάνω στο κουτί Edited December 3, 2013 by NadiaM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 μεγεια σου! απ οτι καταλαβα αν δεν χρησιμοποιεις 4g δεν εχεις νοημα να φλασαρεις ευρωπαικη ρομ. η ασιατικη βρισκεται ηδη στην b εκδοση ενω η ευρωπαικη στην a Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NadiaM Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 μεγεια σου! απ οτι καταλαβα αν δεν χρησιμοποιεις 4g δεν εχεις νοημα να φλασαρεις ευρωπαικη ρομ. η ασιατικη βρισκεται ηδη στην b εκδοση ενω η ευρωπαικη στην a Πάντως εγώ αν πω ότι δε με μπέρδεψες με την α και β έκδοση..ψέμματα θα πω! :) Το μόνο που ξέρω ότι για Ευρώπη η έκδοση είναι OPEN D802 (πηγή: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2448887) Το 4g εννοείται ότι το θέλω. Θα ήταν κρίμα να έδινα τόσα λεφτά αν δεν ήθελα να το χρησιμοποιήσω. Γιατί γενικά συνηθίζω να κρατάω τα κινητά μου τουλάχιστον 3-4 χρόνια και μετά να τα αλλάζω. Αλλά ειλικρινά δε με αγχώνει πλέον η ρομ. Θα το τσεκάρω και ό,τι είναι θα το διευθετήσω. Όμως, αν σου ήταν εύκολο να μου πεις τι εννοούσες με το α και β έκδοση, ή πως μπορώ να το τσεκάρω, θα με βοηθούσες ιδιαίτερα. Ευχαριστώ για τις ευχές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts