Jump to content

sonorman1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    180
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sonorman1

  1. Χαίρετε... Κ πάλι το υπερδραστηριο ρολόι μας μετράει ορόφους από μόνο του... Σε συνομιλία με την smartec, που είναι εξαιρετικά ευγενικοί, μου είπε μια κυρία ότι όσες φορές κ να το κάνουν έχει πρόβλημα ένας αισθητήρας που παίρνει υγρασία κ κάνει τα δικά του... Αύριο θα το στείλω κ πάλι αν μου γυρίσει κ κάνει τα ίδια λέω να απευθυνθώ στον συνήγορο του καταναλωτή κ στην ίδια την Samsung λέτε να έχω κάποια τύχη;... Κυρίως για αλλαγή σε κάποιο άλλο μοντέλο που δεν αντιμετωπίζει τσ ίδια θέματα; Σορρυ για το μεγάλο πόστ.
  2. Την έχω αρκετό καιρό και εκτός από μερικά crashαρισματα δουλεύει πολύ ομαλά....κ σελφισ κ τα πάντα.
  3. έχεις δίκαιο, μάλλον δεν έπραξα καλά ...κ γι αυτό θα την πληρώσω με μεγάλη αναμονή :worry:
  4. Κ γω το έστειλα σήμερα στο πλαίσιο της εγγύησης γιατί εχθές μου μέτρησε 169 :mad::mad:ορόφους...Λόγω επαρχίας βέβαια το πήγα στον Γερμανό απ όπου το είχα αγοράσει... έχει κανείς ανάλογη εμπειρία για να μου πει πόσο περίπου καιρό κάνανε μέχρι να το επιστρέψουν?
  5. Καλησπέρα κ από μένα παίδες έχω το κινητό εδώ κ 4 μέρες κ έχω να πω ότι είμαι τρελαμένος... Είχα το mate 20 pro ένα μήνα στα χέρια μου κ έχω να πω ότι η Samsung γενικά προσφέρει πολύ καλύτερη εμπειρία σε ένα Android τηλέφωνο... Κ μπαταρία τέρας κ οθόνη κ ήχος από άλλο πλανήτη... Γενικά τρελαμένος ελπίζω να μείνω έτσι!!!
  6. αν δεν το έχεις ήδη κάνει, μια επαναφορά...εγω του έκανα 2 φορές κ σταμάτησε να εκτοξεύετε, μέχρι πότε δε ξέρω:superman::superman:.
  7. ναι πρώτη έιναι....κ ελπίζω κ η τελευταία... ίδωμεν:confused:
  8. Ξεκίνησε κ σε μένα το γνωστό πρόβλημα με τους ορόφους... Σήμερα έχω ανέβει έναν μικρό ουρανοξύστη.
  9. Ναι πρέπει να βγαίνει... Μην στέλνει κ τπτ παράξενα δεδομένα κ μας παρεξήγησει η Samsung χαχαχ
  10. Ναι καταλαβαίνω γιατί το κάνει...καθε ρολόι με μετρητή βημάτων αυτό μου έκανε.
  11. Δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό, πάντως κ γω ως μουσικός κ με όργανο πιάνο όταν παίζω το ρολόι οργιάζει... Σε κάθε gig μου έδινε συγχαρητήρια ότι ολοκλήρωσα το στόχο βημάτων...:lol::lol::lol:
  12. καλησπέρα επειδή ψάχνω κ γω για το pro μπορείς να μου στείλεις p.m το μαγαζί που το πήρες?
×
×
  • Create New...