minast Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Στην συγκεκριμένη περίπτωση μάλλον φταίει το Gravity Box. Και στο αρχαίο galaxy nexus όταν ενεργοποιούσες pie controls από labs χάνονταν όλες οι ρυθμίσεις άλλοι το παράθυρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Δυστυχώς το ν 5 μου μας άφησε....... Είμαι πολύ στεναχωρημένος.. Πήρα σημέρα την procordia για να δω τι έγινε ( το είχα σταλεί μετά από πτώση στον δρόμο βγαίνοντας από το αυτοκίνητο) Και μου είπανε ότι εκτός από το εμφανές σπάσιμο του γυαλιού της κάμερας έχει σπάσει και η πλακέτα με αποτέλεσμα για να φτιαχτεί θέλουνε 303€ !!!!!!!! Αυτό που θα κάνω είναι μα παω κ; ι κάπου αλλού. Ξέρει κάποιος κάποια άλλη λύση; Είμαι απελπισμένος :'( :'( :'( :'( :'( Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Δυστυχώς το ν 5 μου μας άφησε....... Είμαι πολύ στεναχωρημένος.. Πήρα σημέρα την procordia για να δω τι έγινε ( το είχα σταλεί μετά από πτώση στον δρόμο βγαίνοντας από το αυτοκίνητο) Και μου είπανε ότι εκτός από το εμφανές σπάσιμο του γυαλιού της κάμερας έχει σπάσει και η πλακέτα με αποτέλεσμα για να φτιαχτεί θέλουνε 303€ !!!!!!!! Αυτό που θα κάνω είναι μα παω κ; ι κάπου αλλού. Ξέρει κάποιος κάποια άλλη λύση; Είμαι απελπισμένος :'( :'( :'( :'( :'( Καλα απο μια τετοια πτωση εσπασε η πλακετα;;;; :shifty: Μια ειναι η λυση: παιρνεις καινουργιο με 270€ ή μεταχειρο ακομα πιο φτηνα. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Δυστυχώς το ν 5 μου μας άφησε....... Είμαι πολύ στεναχωρημένος.. Πήρα σημέρα την procordia για να δω τι έγινε ( το είχα σταλεί μετά από πτώση στον δρόμο βγαίνοντας από το αυτοκίνητο) Και μου είπανε ότι εκτός από το εμφανές σπάσιμο του γυαλιού της κάμερας έχει σπάσει και η πλακέτα με αποτέλεσμα για να φτιαχτεί θέλουνε 303€ !!!!!!!! Αυτό που θα κάνω είναι μα παω κ; ι κάπου αλλού. Ξέρει κάποιος κάποια άλλη λύση; Είμαι απελπισμένος :'( :'( :'( :'( :'( Εννοείται πως πας για καινούριο αν είναι τόσο το κόστος επισκευής. Όπως λέει και ο φίλος από πάνω με 270 ευρώ παίρνεις του κουτιού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotisdiv Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Να πέσει σε χώμα, με θήκη και να σπάσει και η πλακέτα τι να πω, πραγματικά άτυχος φίλε μου. Πας για καινούργιο εννοείται. EDIT: Δες στο eBay για καμιά πλακετίτσα μήπως το φτιάξεις με κανα κατοστάρικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 (edited) Πάντως το τηλέφωνο αμέσως έσβησε και δεν ξανά άνοιξε πότε. Ίσως έσπασε καμία βάση. Όπως και να χει θα παω να το παρώ και λέω να το παω κάπου εκτός, να δω τι θα μου πουν. Έχει καποιος να προτείνει κάποιο σερβίς ή τεχνικό; Edited April 25, 2014 by pificos Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Πάντως το τηλέφωνο αμέσως έσβησε και δεν ξανά άνοιξε πότε. Ίσως έσπασε καμία βάση. Όπως και να χει θα παω να το πατώ και λέω νσ το παω κάπου εκτός, να δω τι θα μου πουν. Έχει παππούς να προτείνει κάποιο σερβίς ή τεχνικό; Κανε μια ερώτηση εδω ή εδω Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandr0s Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 πάντως με όσα σου ζητάνε παίρνεις καινούργιο. ακόμη και 50 ευρώ λιγότερα να ήταν δε νομίζω ότι θα άξιζε τον κόπο να το επισκευάσεις Παράθεση Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 μόλις μου ήρθε η NEXUSάρα! τι τηλεφωνάρα είναι αυτή? μακράν ότι καλύτερο έχω πιάσει στα χέρια μου! απίστευτο! Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Να το χαίρεσαι Χάρη. Απλα έτσι για σε προσγειώσω θα σου πω ότι.... χμμμ , άστο δεν βρίσκω ψεγάδι :Ρ Πλάκα πλάκα φυσάει, αν είσαι σχετικός ξεκλείδωσε bootloader απο την αρχή για μελλοντική χρήση (η εγγύηση ανακτάται εύκολα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Να το χαίρεσαι Χάρη. Απλα έτσι για σε προσγειώσω θα σου πω ότι.... χμμμ , άστο δεν βρίσκω ψεγάδι :Ρ Πλάκα πλάκα φυσάει, αν είσαι σχετικός ξεκλείδωσε bootloader απο την αρχή για μελλοντική χρήση (η εγγύηση ανακτάται εύκολα) ευχαριστώ! να ρωτήσω το google now και το αυτόματο μικρόφωνο που λες το ok google, τρώνε μπαταρία? απενεργοποιούνται? τι άλλα tweaks χρειάζεται να κάνω στο τηλέφωνο? κάποιες ρυθμίσεις κλπ? γενικά για βελτίωση μπαταρίας? Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 ευχαριστώ! να ρωτήσω το google now και το αυτόματο μικρόφωνο που λες το ok google, τρώνε μπαταρία? απενεργοποιούνται? τι άλλα tweaks χρειάζεται να κάνω στο τηλέφωνο? κάποιες ρυθμίσεις κλπ? γενικά για βελτίωση μπαταρίας? Ναι, μπορείς να το απενεργοποιήσεις από τις ρυθμίσεις του Google Now. Αλλά δεν νομίζω ότι τρώει τόσο μπαταρία. Για μπαταρία η καλύτερη λύση είναι το Greenify, αλλιώς μετά πας σε kernel με έμφαση στο battery life, όπως είναι ο franco. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Δες ακόμα στα advanced settings του WiFi υπάρχει μια επιλογή για μόνιμα διαθέσιμα δίκτυα ή κάπως έτσι, ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗ ;) Μετα είναι μονο η χρηση σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 ευχαριστώ! να ρωτήσω το google now και το αυτόματο μικρόφωνο που λες το ok google, τρώνε μπαταρία? απενεργοποιούνται? τι άλλα tweaks χρειάζεται να κάνω στο τηλέφωνο? κάποιες ρυθμίσεις κλπ? γενικά για βελτίωση μπαταρίας? Αμα διαβάσεις τις ενότητες όλες η απορίες σου θα λυθούν....διότι όλοι πανω κάτω τις ίδιες απορίες ειχαμε...:) Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Καλα απο μια τετοια πτωση εσπασε η πλακετα;;;; :shifty: Μια ειναι η λυση: παιρνεις καινουργιο με 270€ ή μεταχειρο ακομα πιο φτηνα. Πού το έχει 270 ρε παιδιά; 288 βρίσκω εγώ μόνο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkarako Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Να ρωτησω κατι και γω? Το γυρναμε σε art η οχι ακομα?? Αξιζει η οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Νομιζω οτι η διάφορα είναι αισθητή. Πολύ βέβαια λένε το αντίθετο. Αυτό που με απασχόλησε περισσότερο ηταν η εφαρμογές. Πολλές εφαρμογές/mod καθώς και πειρατικές δεν εγκαθίστανται σε ART για κάποιο λογο που δε μπορω να καταλάβω. Οποτε κατέληξα σε ART και ετοιμάζομαι να αρχίσω να αγοράζω αυτά που ψάχνω ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkarako Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Νομιζω οτι η διάφορα είναι αισθητή. Πολύ βέβαια λένε το αντίθετο. Αυτό που με απασχόλησε περισσότερο ηταν η εφαρμογές. Πολλές εφαρμογές/mod καθώς και πειρατικές δεν εγκαθίστανται σε ART για κάποιο λογο που δε μπορω να καταλάβω. Οποτε κατέληξα σε ART και ετοιμάζομαι να αρχίσω να αγοράζω αυτά που ψάχνω ;) Θα το δοκιμασω κ γω αν είναι δεν έχουμε να χάσουμε κ τπτ κ βλεπω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopsikiller Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Έχει παρατηρήσει κανείς καθυστέρηση στο κλείδωμα τυου GPS? Τώρα τελευταία αργεί χαρακτηριστικά και μάλιστα χάνει και το δορυφόρο που και που...Καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 μόλις μου ήρθε η NEXUSάρα! τι τηλεφωνάρα είναι αυτή? μακράν ότι καλύτερο έχω πιάσει στα χέρια μου! απίστευτο! Από που το πήρες χάρη! Τι παρτίδα τι χρώμα γιατί ψάχνομαι πάλι :rolleyes: Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Από που το πήρες χάρη! Τι παρτίδα τι χρώμα γιατί ψάχνομαι πάλι :rolleyes: kinitomania ιταλικό 403 μαύρο χρώμα :) btw ρε παιδιά άνοιξε το μικρόφωνο 2 φορές σήμερα χωρίς να πω google now .απλά μίλαγα με έναν φίλο μου και σκαλώσαμε άσχημα! τι παίζει? :P Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Να ρωτησω κατι και γω? Το γυρναμε σε art η οχι ακομα?? Αξιζει η οχι? Το έχω σε art από το πρώτο λεπτό που το κράτησα στα χέρια μου τον Νοέμβριο. Κανένα πρόβλημα. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Ωραίο και το Id caller ! Αξίζει ο ασύρματος φορτιστής ? Έχει κάποιο μειονέκτημα ? Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dLazaros Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Έχει παρατηρήσει κανείς καθυστέρηση στο κλείδωμα τυου GPS? Τώρα τελευταία αργεί χαρακτηριστικά και μάλιστα χάνει και το δορυφόρο που και που...Καμιά ιδέα? Έχει πολλά σύνεφα και αφρικανική σκόνη... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Εννοείται πως πας για καινούριο αν είναι τόσο το κόστος επισκευής. Όπως λέει και ο φίλος από πάνω με 270 ευρώ παίρνεις του κουτιού. Πού το πουλάνε €270 καινούριο; Στο skroutz ξεκινάει από €288. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts