alextrela Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 (edited) Σαν συσκευή; σαν μπαταρία ίσως θέλεις να πεις. Μπαταρία εννοώ βέβαια. Ενα θετικό σε σχέση με το g2 είναι το panel που αφήνει λιγότερες δαχτυλιες και γλίτσα,μήπως είναι oleophobic τελικά. Πάντως ευχάριστη έκπληξη μου ήταν. Edited April 18, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 και διαφορα tips για νεους κατοχους... http://www.gottabemobile.com/2014/01/30/25-hidden-nexus-5-features/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 (edited) Nexus 5 fast like a bullet!!!!!! :shoot: :kill: δεν το αλαζω με τιποτα!!!!!!!!!!! Edited April 18, 2014 by souliar Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Πυροβολαει το εργαλειο μας!!! Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lorgan21 Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Nexus 5 fast like a bullet!!!!!! :shoot: :kill: δεν το αλαζω με τιποτα!!!!!!!!!!! Καλά το συγκρίνουν με την βασίλισσα του Lag.... παρ'όλα αυτα, μπιστόλι λέμεεεεεεε.......!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Με nova prime και screen off and lock έχω το double tap τουλάχιστον στο κλείσιμο,όχι στο άνοιγμα,αλλα δεν με χαλάει μιας και stock θέλω να παράμεινω. Η κατανάλωση δεν μπορώ να κρίνω βάση του double tap,αλλα συνολικά σαν συσκευή είναι κατώτερη απο το g2 όπου άνετα 2 ημέρες μου έβγαζε ενώ εδώ 1 με 1.5 μέρα το πολύ και πιο χαλαρή χρήση,πάντα. Ενταξει ετσι το ειχα και γω παντα σε ολα τα κινητα απλα ηθελα κατι πιο "επισημο" να το πω ετσι..Τεσπα οσο για το g2 που λες ενταξει καλο αλλα ηθελα και ενα κινητο που να μαρεσει κ την εμφανιση του Ν5 δεν την εχει σε καμια περιπτωση κατα την ταπεινη μου αποψη...Παντος ακομα δεν εχω καταλαβει τι παιζει μονο με αλλαγη Κερνελ καθως δεν το εχω κανει ποτε αλλα ελπιζω καποια στιγμη να μου εξηγηση καποιος :lol::p:D Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Ο κέρνελ θα σου προσφέρει βελτίωση στην αυτονομία ή στις επιδόσεις θυσιάζοντας το αντίθετο. Βέβαια συχνα αντιμετωπίζουμε προβλήματα σταθερότητας αλλά έχει 'πλάκα' :p Οι πιο πολλοί αλλάζουν μονο κέρνελ γιατί η μαμά ρομ είναι πανάλαφρη. Ο μόνος λογος να αλλάξεις ρομ είναι αν θες περεταιρω παραμετροποίηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Οι πιο πολλοί αλλάζουν μονο κέρνελ γιατί η μαμά ρομ είναι πανάλαφρη. Ο μόνος λογος να αλλάξεις ρομ είναι αν θες περεταιρω παραμετροποίηση Ισχυει αυτο οντως; Απο αποψη παραμετροποιησεων με gravity box ειμαι οκ. Μονο σε kernel πρεπει να ψαχτω αν θελω το κατι παραπανω σε επιδοση/ταχυτητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Εεε δεν ξέρω εγώ δεν έβαλα ποτε ( μονο μια φορά) GB γιατί δεν μου αρέσει αυτή η φαση με το modαρισμα , θέλω να είναι όλα ενσωματωμένα ομαλά μέσα στη ρομ. Αλλά ναι δεν νομιζω οτι χάνει σε ταχύτητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TearDrop Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Καλησπέρα, έχω το εξής θέμα και δε μπορώ να βρω κάποια ρύθμιση να το απενεργοποιήσω. Οταν κλειδώνω το κινητό και το βάζω στην τσέπη, μόλις το βγάλω χωρίς να πατήσω κάποιο κουμπί ή να το ξεκλειδώσω αυτόματα ενεργοποιείται η οθόνη. Πάρα πολύ σπαστικό. Κάποιος καμιά ιδέα? Παράθεση Ti na balw twra edw.. den kserw! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Έχεις στοκ ρομ ε? Αν ναι τοτε είναι κάποια εφαρμογή (κακό αυτό) ή απλα πετιέται το πλήκτρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 (edited) Καλησπέρα, έχω το εξής θέμα και δε μπορώ να βρω κάποια ρύθμιση να το απενεργοποιήσω. Οταν κλειδώνω το κινητό και το βάζω στην τσέπη, μόλις το βγάλω χωρίς να πατήσω κάποιο κουμπί ή να το ξεκλειδώσω αυτόματα ενεργοποιείται η οθόνη. Πάρα πολύ σπαστικό. Κάποιος καμιά ιδέα? Πήγαινε στις ρυθμίσεις τις lock screen και απενεργοποιήσε το pocket mode!(αν εχεις custom rom φυσικά) Edited April 19, 2014 by souliar Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω πως ενεργοποιείς το 4g στη cosmote Εάν δεν το έχεις κάνει ακόμα, μπορείς και με μήνυμα 4g στο 1333. Αν ρώταγες σε άλλο θέμα μπορεί να σε είχα πετύχει νωρίτερα :-). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Καλησπέρα ,υπάρχει τροπος να απενεργοποίηση το hangout? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Καλησπέρα ,υπάρχει τροπος να απενεργοποίηση το hangout? Αφού εγκαταστήσεις κάποια άλλη εφαρμογή για τα SMS σου, πας settings-->Wireless & Networks-->More-->Default SMS app Αν θες απλά να απενεργοποιήσεις το Hangouts πας settings-->apps-->ALL-->Hangouts-->Disable Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TearDrop Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Πήγαινε στις ρυθμίσεις τις lock screen και απενεργοποιήσει το pocket mode!(αν εχεις custom rom φυσικά) Ok, αυτό ήταν. Ευχαριστώ! Παράθεση Ti na balw twra edw.. den kserw! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 (edited) η συσκευη απο μονη της δεν εχει μεσα εφαρμογη μηνυματα, μονο hangout? απλα το βραδυ μου εφαγε 150 mb το ατιμο χωρις λογο... ενταξει , κατεβασα την εφαρμογη sms για 4,1 (η8ελα στοκ εφαρμογη) Edited April 19, 2014 by taxudromos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση. Παιδιά επειδή σκέφτομαι να έρθω κι εγώ στην παρέα σας ισχύει τελικά η εγγύηση για το κόκκινο 16αρι; Το έχω ερωτευτεί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Καλησπερα, το πρωι το παρελαβα ολα τελεια μεχρι στιγμης εκτος απο ενα θεμα..το συνδεω στον υπολογιστη αλλα δεν το βλεπει..το αναγνωριζει σαν Nexus5 αλλα δεν ανοιγει τον φακελο στον "Υπολογιστη μου" και στις συνδεμενες συσκευες το εχει σαν "Απροσδιοριστο"..δεν μπορω με λιγα λογια να περαω τπτ απο το pc στο τηλεφωνο και αντιστροφα...Κατεβασα και τους ADB Drivers παλι τπτ..τι συμβαινει ρε παιδια??? Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Καλησπερα, το πρωι το παρελαβα ολα τελεια μεχρι στιγμης εκτος απο ενα θεμα..το συνδεω στον υπολογιστη αλλα δεν το βλεπει..το αναγνωριζει σαν Nexus5 αλλα δεν ανοιγει τον φακελο στον "Υπολογιστη μου" και στις συνδεμενες συσκευες το εχει σαν "Απροσδιοριστο"..δεν μπορω με λιγα λογια να περαω τπτ απο το pc στο τηλεφωνο και αντιστροφα...Κατεβασα και τους ADB Drivers παλι τπτ..τι συμβαινει ρε παιδια??? Απεγκατέστησε ότι σχετίζεται με το τηλέφωνο και το software αυτού αν ερωτηθείς μέσα από τον device manager, κάνε reboot και ξαναπροσπάθησε. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Απεγκατέστησε ότι σχετίζεται με το τηλέφωνο και το software αυτού αν ερωτηθείς μέσα από τον device manager, κάνε reboot και ξαναπροσπάθησε. Το εκανα..reboot και στα 2 μετα και τπτ..αλλαξα και θυρα USB και καλωδειο...συνεχιζει να μην το βλεπει ενω στον device manager το βλεπει Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Μια βοήθεια αν κάποιος γνωρίζει Δυστυχώς χθες βράδυ που εβγαινα απο το αυτοκίνητο μου έπεσε στον δρόμο ( μέσα στο κτημα συγγενή μου) Το αποτέλεσμα είναι ότι το μετα την πτώση όταν πήγα σπίτι και το αναζητησα με κλήση, μου ,έβγαινε το μήνυμα ότι ήταν κλειστό αλλά με καθυστέρηση μερικών δευτερολέπτων, σαν να ηταν δηλαδδη εκτος δικτυου και όχι κλειστό απότον διακόπτη. Απο την πτώση έσπασε το γιαλακι της καμερ οας και μονο. Δεν δειχνει αλλά σημάδια . ( φοραγα την κινεζική bambercase google) . Το πρωι που ξαναεκανα κλήση είχε κλήσει. Το βρήκα τελικά αλλά δεν ανοίγει παρόλο που το φορτιζω. Και όταν το φορτιζω ΖΕΣΤΑΙΝΕΤΑΙ πολύ η πλάτη αλλά δεν ανοίγει Εγώ συμπεραίνω οτι λόγω κρύου και αερα πήρε υγρασια Τι προτείνεται να κάνω ? Ειμαι επαρχια σε νησί και δεν προβλαιπεται πριν την τέταρτη να παει αντιπροσωπία ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???? Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Μια βοήθεια αν κάποιος γνωρίζει Δυστυχώς χθες βράδυ που εβγαινα απο το αυτοκίνητο μου έπεσε στον δρόμο ( μέσα στο κτημα συγγενή μου) Το αποτέλεσμα είναι ότι το μετα την πτώση όταν πήγα σπίτι και το αναζητησα με κλήση, μου ,έβγαινε το μήνυμα ότι ήταν κλειστό αλλά με καθυστέρηση μερικών δευτερολέπτων, σαν να ηταν δηλαδδη εκτος δικτυου και όχι κλειστό απότον διακόπτη. Απο την πτώση έσπασε το γιαλακι της καμερ οας και μονο. Δεν δειχνει αλλά σημάδια . ( φοραγα την κινεζική bambercase google) . Το πρωι που ξαναεκανα κλήση είχε κλήσει. Το βρήκα τελικά αλλά δεν ανοίγει παρόλο που το φορτιζω. Και όταν το φορτιζω ΖΕΣΤΑΙΝΕΤΑΙ πολύ η πλάτη αλλά δεν ανοίγει Εγώ συμπεραίνω οτι λόγω κρύου και αερα πήρε υγρασια Τι προτείνεται να κάνω ? Ειμαι επαρχια σε νησί και δεν προβλαιπεται πριν την τέταρτη να παει αντιπροσωπία ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???? Αν πιστεύεις ότι έχει πάρει υγρασία, βάλτο τώρα σ ένα τάπερ με ρύζι. Είναι απλή και πολύ αποτελεσματική μέθοδος. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???? Βάλτο μέσα σε ρύζι κατά προτίμηση σακουλάκι που να κλείνει αεροστεγώς για 2-3 μέρες. Βγάλε τη θήκη και το συρταράκι της micro SIM πρώτα. Κι όταν πας Αθήνα πήγαινέ το service. Βέβαια αν όντως πήρε υγρασία θα σου πουν ότι δεν ισχύει η εγγύηση και θα πληρώσεις κανονικά. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 (edited) Βάλτο μέσα σε ρύζι κατά προτίμηση σακουλάκι που να κλείνει αεροστεγώς για 2-3 μέρες. Βγάλε τη θήκη και το συρταράκι της micro SIM πρώτα. Κι όταν πας Αθήνα πήγαινέ το service. Βέβαια αν όντως πήρε υγρασία θα σου πουν ότι δεν ισχύει η εγγύηση και θα πληρώσεις κανονικά. Έτσι κι αλλιως με σπασμενο γιαλι κάμερας δεν προβλεπεται εγγυηση, το ξερω αυτο. Η αντιπρωσωπια / σερβίς που είναι ( είναι ελληνικό το τηλέφωνο απο wind)? Το τηλέφωνο μέσα στο σακούλι γυμνό θα μπει, δεν χρειαζεται καμια χαρτοπετσέτα μην μπει τίποτα απο τις τρυπουλες? Edited April 19, 2014 by pificos Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts