pificos Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Πού το πουλάνε €270 καινούριο; Στο skroutz ξεκινάει από €288. άσε που μαυρο που θέλω εγώ δεν το βρίσκεις πουθενα σε "απόθεμα" (και με λογική τιμη ;) ) Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotisdiv Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Το έχω σε art από το πρώτο λεπτό που το κράτησα στα χέρια μου τον Νοέμβριο. Κανένα πρόβλημα. Για πες γιατί με τρώει κι εμένα. Ισχύει οτι γίνεται πιο γρήγορο και με καλύτερη αυτονομία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp_stavros Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Να ρωτησω κατι και γω? Το γυρναμε σε art η οχι ακομα?? Αξιζει η οχι? Και εγώ art το έχω πάει σφαίρα... ;) ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για πες γιατί με τρώει κι εμένα. Ισχύει οτι γίνεται πιο γρήγορο και με καλύτερη αυτονομία; Η αυτονομία αυξήθηκε λίγο μετά από κάποια update. Εγώ χωρίς ροοτ όλα στοκ είμαι στις 3-3,5 ώρες οθόνη... Παράθεση --- :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Για πες γιατί με τρώει κι εμένα. Ισχύει οτι γίνεται πιο γρήγορο και με καλύτερη αυτονομία; Το κινητό είναι άψογο. Δεν κάνει το παραμικρό κιχ. Ολα πηγαίνουν σφαίρα. Σύγκριση δεν μπορώ να κάνω, γιατί δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ dalvik. Για την μπαταρία τώρα, να πω ότι είμαι απόλυτα στοκ και παλαιότερα έβγαζα άνετα 5 ώρες οθόνη (είχα ανεβάσει νομίζω και screenshot). Τους τελευταίους μήνες χρησιμοποιώ ασύρματο φορτιστή και δεν μπορώ να έχω τεκμηριωμένη άποψη. Το αφήνω απλά επάνω όταν δεν το χρησιμοποιώ. Πάντως ακόμη και το whatsapp που όλοι ανέφεραν ότι είχε πρόβλημα με το art, σε εμένα έτρεχε άψογα. Edit: Να προσθέσω ότι μετά το Nexus, νομίζω ότι όλα τα κινητά έχουν lag. Το G2 σαν φτωχός συγγενής μου φαίνεται! Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Φιλέ για πες ο ασύρματος φορτιστής έχει "φαση" ? Γιατί και εγώ ζαχαρώνω έναν τέτοιον αλλά σκέφτομαι όχι το έξοδο αλλά την απόδοση , δηλαδή την σπατάλη της ενέργειας για το περιβάλλον. Οκ ξέρω λίγο φιλοσοφημένο αλλά απο το να βλέπω τηλεόραση το ρίχνω στο ψάξιμο ΛοΛ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp_stavros Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Το κινητό είναι άψογο. Δεν κάνει το παραμικρό κιχ. Ολα πηγαίνουν σφαίρα. Σύγκριση δεν μπορώ να κάνω, γιατί δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ dalvik. Για την μπαταρία τώρα, να πω ότι είμαι απόλυτα στοκ και παλαιότερα έβγαζα άνετα 5 ώρες οθόνη (είχα ανεβάσει νομίζω και screenshot). Τους τελευταίους μήνες χρησιμοποιώ ασύρματο φορτιστή και δεν μπορώ να έχω τεκμηριωμένη άποψη. Το αφήνω απλά επάνω όταν δεν το χρησιμοποιώ. Πάντως ακόμη και το whatsapp που όλοι ανέφεραν ότι είχε πρόβλημα με το art, σε εμένα έτρεχε άψογα. Edit: Να προσθέσω ότι μετά το Nexus, νομίζω ότι όλα τα κινητά έχουν lag. Το G2 σαν φτωχός συγγενής μου φαίνεται! 5 ώρες!!! Όλα στοκ; μπράβο!! Χωρίς mod; Παράθεση --- :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Φιλέ για πες ο ασύρματος φορτιστής έχει "φαση" ? Γιατί και εγώ ζαχαρώνω έναν τέτοιον αλλά σκέφτομαι όχι το έξοδο αλλά την απόδοση , δηλαδή την σπατάλη της ενέργειας για το περιβάλλον. Οκ ξέρω λίγο φιλοσοφημένο αλλά απο το να βλέπω τηλεόραση το ρίχνω στο ψάξιμο ΛοΛ Η απόδοση του δεν έχει το efficiency που έχει ένας παραδοσιακός φορτιστής και είναι λογικό, οι απώλειες στη μετάδοση είναι μεγάλες. Βολεύει όμως απίστευτα. Απλά το αφήνεις επάνω! Τόσο απλό! 5 ώρες!!! Όλα στοκ; μπράβο!! Χωρίς mod; https://www.dropbox.com/sc/bbynch5hlcy219f/_6sEQ6ElIk Ολα στοκ, κανένα mod, ούτε root. Η φωτεινότητα στο αυτόματο. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandr0s Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 ποιο app χρησιμοποιείτε για SMS; βρίσκω το hangouts πολύ "λίγο" χωρίς καν να είμαι power user στα μηνύματα :) Παράθεση Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 ποιο app χρησιμοποιείτε για SMS; βρίσκω το hangouts πολύ "λίγο" χωρίς καν να είμαι power user στα μηνύματα :) 8sms, πολυ καλο! Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 ποιο app χρησιμοποιείτε για SMS; βρίσκω το hangouts πολύ "λίγο" χωρίς καν να είμαι power user στα μηνύματα :) Δες και το textra. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandr0s Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 8sms, πολυ καλο! Δες και το textra. ευχαριστώ, θα τα δοκιμάσω και τα δυο Παράθεση Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 ποιο app χρησιμοποιείτε για SMS; βρίσκω το hangouts πολύ "λίγο" χωρίς καν να είμαι power user στα μηνύματα :) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.thinkleft.eightyeightsms.mms Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lorgan21 Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 To 8sms να υποθεσω πως εχει αναφορες παραδοσης ε?? Με ποιον τροπο γινεται η ειδοποιηση πως εφτασε το μηνυμα στον παραληπτη?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 πετάει toast notification στο κάτω μέρος της οθόνης, και αν δεν το προλάβεις να το δεις, βάζει και πράσινο check(τικ) δίπλα στο μήνυμα που έστειλες...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Handcent χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια , 100% ευχαριστημένος.. Νομίζω είναι το καλύτερο.. Βέβαια υπάρχει θέμα για εφαρμογές οπότε είμαστε λίγο off topic :p Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Παιδιά ποιά είναι η καλύτερη εφαρμογή για αναπαραγωγή ταινιών κλπ στο κινητό μας? Δεν με νοιάζει αν είναι paid αρκεί να παίζει νερό τις ταινίες (HD και κυρίως από USB otg ) Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Παιδιά ποιά είναι η καλύτερη εφαρμογή για αναπαραγωγή ταινιών κλπ στο κινητό μας? Δεν με νοιάζει αν είναι paid αρκεί να παίζει νερό τις ταινίες (HD και κυρίως από USB otg ) Mx player αλλά να του βάλεις το dts plugin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Η συζήτηση είναι λίγο off topic. Δείτε εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guard8090 Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Τις τελευταίες 2 ημέρες ενώ έχω απενεργοποιημένα τα δεδομένα στο κινητό μου η wind με έχει χρεώσει από 1 ευρώ την ημέρα. Οποιαδήποτε βοήθεια θα μου ήταν χρήσιμη. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Παιδιά ποιά είναι η καλύτερη εφαρμογή για αναπαραγωγή ταινιών κλπ στο κινητό μας? Δεν με νοιάζει αν είναι paid αρκεί να παίζει νερό τις ταινίες (HD και κυρίως από USB otg ) Πολυ καλό είναι και το bsplayer το οποίο σου βρίσκει και μόνο του τους υπότιτλους σε όποια γλώσσα θες. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Τις τελευταίες 2 ημέρες ενώ έχω απενεργοποιημένα τα δεδομένα στο κινητό μου η wind με έχει χρεώσει από 1 ευρώ την ημέρα. Οποιαδήποτε βοήθεια θα μου ήταν χρήσιμη. Ευχαριστώ πολύ. Ρώτα και εδώ http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=26 Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Ενημέρωση :!: Τα μηνύματα που αφορουσαν την διαθεσιμότητα της συσκευής μεταφερθήκαν στο σωστο θέμα . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Butters Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Θα σου πρότεινα να αλλάξεις πληκτρολόγιο. Κατέβασε από το Playstore το TouchPal X. Εξαιρετική πρόταση, ευχαριστώ πολύ :D Παράθεση http://i.imgur.com/2kZWw.gif :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Παιδιά μου έχει πετάξει το νεξους 2 φορες στο άκυρο ενα bug report error με μια φωτογραφία και ενα τχτ . το κινητό είναι 3 ημερών φουλ στοκ , τι παιζει ? Να ανυσηχω? Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Από ποια εφαρμογή; Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts