Werra Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 το android L πολύ όμορφο παιδιά βλέπω μεγάλη προσπάθεια να πακταριστεί το σύνολο της google. το έχει περάσει κανείς σε nexus5? χάνει καθόλου το smoothness του τι πισυεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fasmatikos Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Καλησπέρα στην όμορφη παρέα σας. Σημερα περασα το android L και οι πρωτες εντυπωσεις ειναι πολυ θετικες. Το μονο προβλημα που αντιμετωπισα ειναι οτι δεν δουλευει το adblock plus και εχω πεθανει στις διαφημισεις στο youtube. Υπαρχει καποιος τροπος να μπλοκαρω τις διαφημισεις; Επισης ποια εφαρμογη sms χρησιμοποιειται που να επιτρεπει πανω απο 70 χαρακτηρες ανα μηνυμα, γιατι με την 8sms δεν βρηκα ακρη. Ευχαριστώ. εγώ χρησιμοποιώ το handcentSMS και είμαι πολύ ικανοποημένος.. 160 χαρακτήρες + full customization... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.handcent.nextsms&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxtsao Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 δεν ξέρω αν έχει ερωτηθεί,αλλά υπάρχει θέμα με τον ήχο των sms,ο οποίος είναι πολύ δυνατός και δεν μπορώ να τον ρυθμίσω.ούτε απ τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου,ούτε απ τις ρυθμίσεις του handcent!πώς μπορεί να γίνει αυτό? να είστε καλά Παράθεση KT23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 το android L πολύ όμορφο παιδιά βλέπω μεγάλη προσπάθεια να πακταριστεί το σύνολο της google. το έχει περάσει κανείς σε nexus5? χάνει καθόλου το smoothness του τι πισυεται; Παίζει να είναι και πιο smooth.. Δες βίντεο στο YouTube. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vigor Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 δεν ξέρω αν έχει ερωτηθεί,αλλά υπάρχει θέμα με τον ήχο των sms,ο οποίος είναι πολύ δυνατός και δεν μπορώ να τον ρυθμίσω.ούτε απ τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου,ούτε απ τις ρυθμίσεις του handcent!πώς μπορεί να γίνει αυτό? να είστε καλά Η ένταση του ήχου που κάνει όταν λαμβάνεις SMS και όταν έρχεται η αναφορά (αν την έχεις ενεργοποιημένη) ρυθμίζεται από: Ρυθμίσεις - Ήχος - Ρυθμίσεις έντασης - Μουσική, βίντεο, παιχνίδια και άλλα μέσα (πρώτη μπάρα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarov Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 (edited) Kxtsao απο το android 4.1 και μετα η ενταση ηχου κλησης και ειδοποιησεων εχουν γινει ενιαιες. Αρα οποια ενταση εχεις επιλεξει στον ηχο κλησης την ιδια θα εχουν και οι ειδοποιησεις σου (π.χ sms). Οι ρυθμισεις εντασης για μουσικη, παιχνιδια και αλλα μεσα δεν εχει σχεση με την ενταση των sms. Edited September 26, 2014 by sarov Παράθεση Στάλθηκε από το Xiaomi Mi MIX 2 μου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Από που κατεβάζουμε την τελευταία έκδοση του android l για το nexus 5 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarov Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Από που κατεβάζουμε την τελευταία έκδοση του android l για το nexus 5 ? Απο εδω https://developer.android.com/preview/index.html Για αναλυτικες οδηγιες ριξε μια ματια και εδω http://nexus5.wonderhowto.com/how-to/install-android-l-your-nexus-windows-method-0155875/ Παράθεση Στάλθηκε από το Xiaomi Mi MIX 2 μου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Απο εδω https://developer.android.com/preview/index.html Για αναλυτικες οδηγιες ριξε μια ματια και εδω http://nexus5.wonderhowto.com/how-to/install-android-l-your-nexus-windows-method-0155875/ Σε ευχαριστώ πολύ. Και μετα ποια είναι η μέθοδος για root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vigor Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Kxtsao απο το android 4.1 και μετα η ενταση ηχου κλησης και ειδοποιησεων εχουν γινει ενιαιες. Αρα οποια ενταση εχεις επιλεξει στον ηχο κλησης την ιδια θα εχουν και οι ειδοποιησεις σου (π.χ sms). Οι ρυθμισεις εντασης για μουσικη, παιχνιδια και αλλα μεσα δεν εχει σχεση με την ενταση των sms. Ναι σωστά, έκανα λάθος για το sms. Αυτό που έγραψα ισχύει μόνο για τις αναφορές παράδοσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarov Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 (edited) Σε ευχαριστώ πολύ. Και μετα ποια είναι η μέθοδος για root? Με αυτο εισαι OK. http://nexus5.wonderhowto.com/how-to/root-android-l-the-easy-way-0155902/ Vigor δεν τρεχει τιποτα. Ολοι κανουμε λαθη. Edited September 26, 2014 by sarov Παράθεση Στάλθηκε από το Xiaomi Mi MIX 2 μου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Στην 8.0 slimkat αφησα το δικο της πυρηνα (ενω παντα περνουσα σχεδον κατ ευθειαν ElementalX). Δεν ειναι καθολου ασχημος, γιατι lag δεν εχω δει και ισως εχει λιγο καλυτερη διαχειριση μπαταριας. Πιθανον ο ElementalX να ειναι ελαχιστα πιο γρηγορος ομως. Τι λετε εσεις (σε slimkat rom αναφερομαι). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 (edited) Οποίος μένει Θεσσαλονίκη κ γύρω, έχω σαν ιδέα να άνοιξω έναν σύλλογο με καφέ ποτά κτλπ για όλους όσους αγαπάνε την τεχνολογία τι λέτε?υποθεση ρεφενε. δεν θα είναι μαγαζί. θέλω σχόλια απο όλους όσους γουσταρουν την ιδέα από εσάς χρειάζομαι μια απλή εγγραφή αργότερα. Edited September 29, 2014 by nokisas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxtsao Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 σωστός ο sarov,να είστε καλά @sarov@vigor Παράθεση KT23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Μπορώ να συνδέσω το κινητό με την τηλεόραση μέσω hdmi και να βλέπω βίντεο στην τηλεόραση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp_stavros Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Μπορώ να συνδέσω το κινητό με την τηλεόραση μέσω hdmi και να βλέπω βίντεο στην τηλεόραση? ναί ψάξε για SlimPort to hdmi adapter. Παράθεση --- :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulst Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Εμένα ρε παιδιά γιατί δεν μου δουλεύει το slimport; έχω slimkat με code blue, συνδεω το slimport στο τηλέφωνο, μέσω hdmi στην samsung και δεν εμφανίζει τίποτα στην θύρα της tv!!! Χρειαζεται να κάνω κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardassa Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Καλησπέρα.Εχω ένα Nexus 5 32 GB αγορασμένο απο το Play Store της Αμερικής και δυστυχώς μου έπεσε και έσπασε η οθόνη του.Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να το στείλω στην LG να μου το φτιάξει και πόσο κοστίζει περίπου η ζημία? Εκτός και αν υπάρχει κάποια λύση εκτός LG.Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Φιλέ μου μου τη δίνει που δεν σε βοηθάει κανείς γιαυτό αν και δεν ξέρω (εξου και η δημιουργία του συλλόγου για τέτοιες περιπτώσεις) έριξα μια μάτια στο νετ έχει βιντεακια στο tube που αν νομίζεις ότι μπορείς πάρε τα υλικά και κάντο. Γνώμη μου έτσι? Πάντα φιλικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardassa Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Ok σ'ευχαριστώ για τον κόπο ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Καλησπέρα.Εχω ένα Nexus 5 32 GB αγορασμένο απο το Play Store της Αμερικής και δυστυχώς μου έπεσε και έσπασε η οθόνη του.Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να το στείλω στην LG να μου το φτιάξει και πόσο κοστίζει περίπου η ζημία? Εκτός και αν υπάρχει κάποια λύση εκτός LG.Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Δες εδώ. ποστ 3580. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 έχει κανείς άλλος πρόβλημα από χτες με το 3G (H) της wind? Σε μέρη που έπιανα χαλαρά H, έχει από χτες κολημένο στο Ε. Από το πρωί σήμερα μόνο Ε, εκτός από κατεχάκη που τώρα το μεσημέρι είδα Η. Εννοείται ότι άνοιξα-έκλεισα, airplane mode και πίσω...εναλλαγή από 3G σε 2G σε LTE και πίσω... Nexus 5 με L preview....σημειωτέον ότι μέχρι προχτές όλα δουλεύαν ρολόι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 (edited) Ναι και γω τα ιδια με Wind, χαλανδρι, μαρουσι μεταμόρφωση. και γω με L απο προχθες. μεχρι να δω το μηνυμα σου νομιζα οτι φταιει η L. απο ποτε την εχεις περασει? καποιες φορες μες στη μερα πιανει το Η αλλα ξανα χανετε.. μηπως κανουν τιποτα εργασιες? Edited October 2, 2014 by djivo Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 δεν είναι θέμα της L...την έχω σχεδόν 2 μήνες στο κινητό και δεν είχε ποτέ θέμα με το σήμα... ακριβώς έτσι γίνεται...πιάνει μια στο τόσο Η και σε λίγο το γυρνάει σε Ε...προφανώς και "να μην πω τι κάνουν με το δίκτυό τους"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Άστο μη το λες :p Με γλίτωσες απτο ξήλωμα!!! :happy: Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts