Jump to content

Google Nexus 5 (by LG)

kargeo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με συγχωρείς αλλά δεν είχα διαβάσει τίποτα(ίσως θα έπρεπε) και έτυχε να δω εχθές που το είχε γράψει ο φίλος πιο πάνω. Όσο για το toolkit σαφώς και έχεις δίκιο, άλλα προσωπικά επέλεξα να προχωρήσω αφού είδα τη διαδικασία σε 2 βίντεο. Ε, αν έχεις κάνει κάτι αντίστοιχο σε 4-5 συσκευές θεωρώ πως δεν είναι τόσο πρόβλημα. Εχθές έκανα root, αργότερα πέρασα xposed/gravity box και πιο μετά το βράδυ άλλον kernel. Είδα αρκετές προειδοποιήσεις. Ότι μπορεί να χαλάσεις κάτι, ότι αν δεν έχεις εξοικειωθεί με την έννοια soft brick καλύτερα μην προχωράς κλπ. Το έκανα φυσικά με δική μου ευθύνη, χωρίς να συναντήσω το παραμικρό θέμα, αλλά νομίζω πως αν κανείς ακολουθήσει τη λογική σειρά στα βήματα όπως περιγράφονται στα βίντεο που κάνουν το ίδιο πράγμα και δεν είναι εντελώς άσχετος το ρίσκο είναι μικρό.

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα σε όλους, κι εγώ κάτοχος από σήμερα του πάρα πολύ καλού από άποψη αισθητικής nexous 5.

Όμως υπάρχει ένα θέμα με το κινητό που δεν ξέρω πόσο σοβαρό μπορεί να είναι και δεν βρήκα κάτι παρόμοιο μετά από αναζήτηση.

Λοιπόν ασχολήθηκα μαζί του μία με μιάμιση ώρα και μετά το αναβάθμησα σε κιτκατ 4.4.4. Κατόπιν μπαίνω στις ρυθμίσεις/επιλογές προγραμματιστή και απλά κοίταζα τις επιλογές, όταν ξαφνικά με κάθε άγγιγμά μου στην οθόνη άρχισε να φλασάρει ένε κόκκινο χρώμα σε όλη την οθόνη, βγαίνω στην αρχική και συνέχιζε το ίδιο χωρίς να το αγγίζω, μπαίνω και σε μία εφαρμογή αλλά η οθόνη ασταμάτητα έκανε το ίδιο πράγμα. Αναγκαστικά το κλείνω, περιμένω λίγο, το ξανανοίγω και από το απόγευμα που συνέβη αυτό δεν το έχει ξανακάνει.

Δεν ξέρω τι να υποθέσω και μετά από πολύ ψάξιμο δεν βρήκα κάτι στο ίντερνετ. Όποιος υποψιάζεται κάτι ας βοηθήσει.

Καλησπέρα σε όλους, κι εγώ κάτοχος από σήμερα του πάρα πολύ καλού από άποψη αισθητικής nexous 5.

Όμως υπάρχει ένα θέμα με το κινητό που δεν ξέρω πόσο σοβαρό μπορεί να είναι και δεν βρήκα κάτι παρόμοιο μετά από αναζήτηση.

Λοιπόν ασχολήθηκα μαζί του μία με μιάμιση ώρα και μετά το αναβάθμησα σε κιτκατ 4.4.4. Κατόπιν μπαίνω στις ρυθμίσεις/επιλογές προγραμματιστή και απλά κοίταζα τις επιλογές, όταν ξαφνικά με κάθε άγγιγμά μου στην οθόνη άρχισε να φλασάρει ένε κόκκινο χρώμα σε όλη την οθόνη, βγαίνω στην αρχική και συνέχιζε το ίδιο χωρίς να το αγγίζω, μπαίνω και σε μία εφαρμογή αλλά η οθόνη ασταμάτητα έκανε το ίδιο πράγμα. Αναγκαστικά το κλείνω, περιμένω λίγο, το ξανανοίγω και από το απόγευμα που συνέβη αυτό δεν το έχει ξανακάνει.

Δεν ξέρω τι να υποθέσω και μετά από πολύ ψάξιμο δεν βρήκα κάτι στο ίντερνετ. Όποιος υποψιάζεται κάτι ας βοηθήσει.

Τα developer options δεν είναι για πολύ παιχνίδι... :p

Πίεσες κατά λάθος την επιλογή "show GPU view updates".

[ATTACH]48321[/ATTACH]

Old noob, plays like a pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχει κανείς πρόβλημα με το κλείδωμα του GPS? Μου φαίνεται οτι αργεί αρκετά..

Εχεις βάλει υψηλή ακρίβεια ή μόνο στη συσκευή;

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Δεν μας λες και εμάς πως το βρήκες???

Navigation bar tweaks->custom key settings ->enable custom key. Υστερα απο το application launcher βάζεις οποίες εφαρμογές θελεις

Είχα βάλει μόνο μέσω wi-fi kai 3g αλλά και πάλι όταν ενεργοποιούσα το GPS αυτό δε θα προσαρμοζόταν αυτόματα?

Εγώ όταν το βάλω στη ρύθμιση μόνο συσκευή και είμαι έξω κλειδωνει αμέσως.

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Είχα βάλει μόνο μέσω wi-fi kai 3g αλλά και πάλι όταν ενεργοποιούσα το GPS αυτό δε θα προσαρμοζόταν αυτόματα?

Έχω την εντύπωση πως αυτό κρατάει το GPS κλειστό. Η πρώτη επιλογή που λέγεται υψηλή ακρίβεια έχει GPS και εύρεση μέσω δικτύου, το 2ο που βάζεις μόνο μέσω δικτύου και το 3ο μόνο το GPS. Άρα λογικά στην 1η και την 3η περίπτωση ανοίγει το GPS.

Με στοκ ρομ και root/unlocked θα μπορεί να πάρει OTA?

Εννοείται πως ναι.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Με στοκ ρομ και root/unlocked θα μπορεί να πάρει OTA?

Ναι αρκεί να μην έχεις custom recovery.

http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg

Ναι αρκεί να μην έχεις custom recovery.

Φυσικά και με custom recovery. Μην γράφεις ανακρίβειες αν δεν ξέρεις.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Φυσικά και με custom recovery. Μην γράφεις ανακρίβειες αν δεν ξέρεις.

Με custom recovery παιρνει ota αλλά όταν πας να το εγκαταστάσεις κανει fail.

Με custom recovery παιρνει ota αλλά όταν πας να το εγκαταστάσεις κανει fail.

Επίσης και για σένα ισχύει η απάντηση που έχεις κάνει quote. Παίρνει και εγκαθίσταται ΚΑΝΟΝIΚΑ. Άλλοι λόγοι συντρέχουν για να μην περάσει. Αλλά αυτό είναι θέμα που συζητιέται στις τροποποιήσεις ή στο θέμα της ΟΤΑ.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Επίσης και για σένα ισχύει η απάντηση που έχεις κάνει quote. Παίρνει και εγκαθίσταται ΚΑΝΟΝIΚΑ. Άλλοι λόγοι συντρέχουν για να μην περάσει. Αλλά αυτό είναι θέμα που συζητιέται στις τροποποιήσεις ή στο θέμα της ΟΤΑ.

Εχω και custom recovery.

Ποιος λόγος συντρέχει?

Τελικά ο φίλος από πανω είχε δίκιο.

" The over-the-air update that comes directly from Google will not install on a rooted phone. The script that it uses to patch your OS to the newer version performs a check that will abort installation if any changes to the system partition are detected. And since the Superuser binaries are installed on the system partition, rooted phones cannot pass this checkpoint"

Από ότι φαίνεται και εσύ ανακρίβειες λες οπότε άστο υφάκι καλυτερα.

Τελικά ο φίλος από πανω είχε δίκιο.

" The over-the-air update that comes directly from Google will not install on a rooted phone. The script that it uses to patch your OS to the newer version performs a check that will abort installation if any changes to the system partition are detected. And since the Superuser binaries are installed on the system partition, rooted phones cannot pass this checkpoint"

Από ότι φαίνεται και εσύ ανακρίβειες λες οπότε άστο υφάκι καλυτερα.

Συνεχίζεις τις ανακρίβειες και μπερδεύεις όλο τον κόσμο στο επίσημο φόρουμ. Αν θες να αλλάξω το υφακι φλασαρε προηγούμενη έκδοση, βάλε custom recovery και root και αν δεν περάσει η ΟΤΑ το αλλάζω. Και δεν είναι και αυτό το thread το κατάλληλο για αυτή τη συζήτηση.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Αν έχεις xposed framework δοκίμασε και το root cloack.

Δεν ξέρω αν θα δουλέψει στα ota, για δοκιμή το προτείνω.

Ps.

Chill ρε παίδες κυριακάτικα :D

Ps.

Δεν θα περάσει. Το xposed αλλάζει ένα αρχείο του συστήματος. Θέλει Disable για να περάσει η ΟΤΑ αν δεν έχεις πειράξει κάτι άλλο.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Ps.

Με xposed μια χαρά δουλεύει και εγκαθίσταται το ota. Και για να προλάβω τον γκουρού που την λέει σε ολους ναι το έχω δοκιμάσει και δεν είχα πρόβλημα.

Ανακρίβειες δεν λέω φιλέ μου. Γιαυτό παραθέτω και link απο έγκυρο site για nexus devices που σε διαψεύδει.

http://nexus5.wonderhowto.com/how-to/update-your-rooted-nexus-android-4-4-4-without-losing-any-data-update-0155334/

Με xposed μια χαρά δουλεύει και εγκαθίσταται το ota. Και για να προλάβω τον γκουρού που την λέει σε ολους ναι το έχω δοκιμάσει και δεν είχα πρόβλημα.

Ανακρίβειες δεν λέω φιλέ μου. Γιαυτό παραθέτω και link απο έγκυρο site για nexus devices που σε διαψεύδει.

http://nexus5.wonderhowto.com/how-to/update-your-rooted-nexus-android-4-4-4-without-losing-any-data-update-0155334/

Αυτό συνέβη μόνο στην τελευταία ΟΤΑ που ήταν minor και δεν έλεγξε όλο το σύστημα. Ευχαριστώ για το λινκ αλλά δεν ισχύει.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Καταρχήν δεν βρίσκετε στο σωστό θέμα.

Από την άλλη ο Gialakias είναι ένας άνθρωπος που έχει αφιερώσει πολύ χρόνο για να φτιάξει κάποιους οδηγούς εδώ. Και για το N4 και για το N5.

Επίσης είναι από τα άτομα που συνήθως είναι ιδιαίτερα πρόθυμα να βοηθήσουν, χωρίς ίχνος "ύφους", όπως αναφέρετε.

• The title was changed to Google Nexus 5 (by LG)