karx Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 καλημερα παιδια πηρα στα χερια μου σημερα κι εγω ενα κοκκινο 401 παρτιδα.Μια ερωτηση οταν λες οκ google μετα λες για παραδειγμα what day died michael jackson αλλα αντι να μου απαντησει με φωνη μου δειχνει καποια link απο google και στις ρυθμισεις νομιζω οτι γραφει οτι φωνη ειναι ενεργη αν μπορειτε πειτε μου τι να δω.ευχαριστω. Πρέπει να έχεις αγγλικά (us) σαν γλώσσα συστήματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 να σε καλα karx σ ευχαριστω!!! Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Δεν κάνει το android βιντεοκληση Δεν κάνουν τα android πλην των samsung και κάποιων ελάχιστων συσκευών νομίζω κινέζικες με mediatek... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lorgan21 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Παιδια επειδη συντομα θα ειμαι κ εγω κατοχος αλλα εχω πολυ περιορισμενες γνωσεις σε θεματα rooting ή φλασαρισματος μπορειτε να μου πειτε αν ειναι "ευκολα" για εναν αρχαριο τα παραπανω στο Ν5?? Υποθετω θα υπαρχουν οδηγοι βημα-βημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vino_89 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Παιδια επειδη συντομα θα ειμαι κ εγω κατοχος αλλα εχω πολυ περιορισμενες γνωσεις σε θεματα rooting ή φλασαρισματος μπορειτε να μου πειτε αν ειναι "ευκολα" για εναν αρχαριο τα παραπανω στο Ν5?? Υποθετω θα υπαρχουν οδηγοι βημα-βημα.. Είναι πολύ εύκολο. Ενα προγραμματακι είναι και απλα το τρέχεις ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μου συμβαίνει τις τελευταίες μέρες κάτι πολύ παράξενο. Δεν μπορω να κάνω copy- paste. Δεν μπορω να δώσω καμια εξήγηση. Κάνω αντιγραφή ενα url απο chrome και όταν παταω παρατεταμένα να το στείλω κάπου, δεν μου εμφανίζει την επιλογή για επικόλληση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Παιδια επειδη συντομα θα ειμαι κ εγω κατοχος αλλα εχω πολυ περιορισμενες γνωσεις σε θεματα rooting ή φλασαρισματος μπορειτε να μου πειτε αν ειναι "ευκολα" για εναν αρχαριο τα παραπανω στο Ν5?? Υποθετω θα υπαρχουν οδηγοι βημα-βημα.. Μην ανησυχείς γι' αυτό. Υπάρχουν οδηγοί, βιντεάκια στο youtube που εξηγούν βήμα βήμα τι πρέπει να κάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Αν και γνωρίζω τι θα απαντήσουν οι περισσότεροι,εχω μια ερώτηση...Κάτοχος του ν4 εδω κ 1 χρόνο περίπου,χωρίς κανένα πρόβλημα,υπερευχαριστημένος...Μου δίνεται η δυνατότητα με ενα μικρό-σχετικά-ποσό(100 ευρω) να πάρω το ν5.Αξίζει?Οκ,το προφανές είναι οτι αξίζει αφού παίρνω ισχυρότερο επεξεργαστή, καλύτερη οθόνη και άλλα...Στη γενικότερη εμπειρία αναφέρομαι ,την καθημερινή χρήση χωρίς προβλήματα... Τελικά έκανα την μετάβαση απ το ν4 και μετά απο 1 εβδομάδα,μπορώ να πώ οτι δεν το μετάνιωσα καθόλου...Πέρα απο τις προφανείς διαφορές(επεξεργαστής,ανάλυση οθόνης κτλ που έχουν επισημανθεί πολλές φορές),νομίζω οτι το ν5 είναι καλύτερο και σε 1-2 τομείς ακόμα... 1.Φωτεινότητα οθόνης υπό τον ήλιο.Με το ν4 δυσκολευόμουν να δω καθαρά,με το ν5 βλέπω άνετα,χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία 2.Αίσθηση στο χέρι.Καλό το γυαλί μπρος-πισω του 4,αλλά κάθεται καλύτερα στο χέρι το 5,παρά τις γωνίες του 3.Θέση ηχείου.Τελείως άκυρη η θέση του στο 4,πολύ πιο εργονομική στο 5.Και παραδόξως δεν έχει τόσο χάλια ποιότητα...που να ακούσετε τα ηχειάκια του LG G pad 8.3...Ελεεινά! 4.Η κάμερα.Κατά τη γνώμη μου καλύτερη στο 5.Οχι τρελή διαφορά,αλλά σίγουρα είναι βελτιωμένη Παρτίδα 402,μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα με πιξελ,ηχείο κτλ.Λίγο τζογάρουν τα πλήκτρα,αλλά τίποτα το ενοχλητικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Τελικά έκανα την μετάβαση απ το ν4 και μετά απο 1 εβδομάδα,μπορώ να πώ οτι δεν το μετάνιωσα καθόλου...Πέρα απο τις προφανείς διαφορές(επεξεργαστής,ανάλυση οθόνης κτλ που έχουν επισημανθεί πολλές φορές),νομίζω οτι το ν5 είναι καλύτερο και σε 1-2 τομείς ακόμα... 1.Φωτεινότητα οθόνης υπό τον ήλιο.Με το ν4 δυσκολευόμουν να δω καθαρά,με το ν5 βλέπω άνετα,χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία 2.Αίσθηση στο χέρι.Καλό το γυαλί μπρος-πισω του 4,αλλά κάθεται καλύτερα στο χέρι το 5,παρά τις γωνίες του 3.Θέση ηχείου.Τελείως άκυρη η θέση του στο 4,πολύ πιο εργονομική στο 5.Και παραδόξως δεν έχει τόσο χάλια ποιότητα...που να ακούσετε τα ηχειάκια του LG G pad 8.3...Ελεεινά! 4.Η κάμερα.Κατά τη γνώμη μου καλύτερη στο 5.Οχι τρελή διαφορά,αλλά σίγουρα είναι βελτιωμένη Παρτίδα 402,μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα με πιξελ,ηχείο κτλ.Λίγο τζογάρουν τα πλήκτρα,αλλά τίποτα το ενοχλητικό... Παραξενεύομαι με την ταξινόμηση που κάνεις στα ηχεία. Προσωπικά θεωρώ ότι το G2 έχει καλύτερο ηχείο από το N5, και το V500 καλύτερα από το G2. Κατά τα άλλα, μεγειές :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Παραξενεύομαι με την ταξινόμηση που κάνεις στα ηχεία. Προσωπικά θεωρώ ότι το G2 έχει καλύτερο ηχείο από το N5, και το V500 καλύτερα από το G2. Κατά τα άλλα, μεγειές :) Ευχαριστώ:) Δεν αναφέρομαι όμως στο G2,αλλά στο G pad 8.3.Δεν έχω ακούσει τα ηχεία του g2,οπότε δεν μπορώ να σ πω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Εγω παντως βαζω το ιδιο τραγουδι στο iPhone 5S & στο Nexus 5 και το ηχειο του iPhone 5S ειναι κλασης καλυτερο,πολυ ποιο ποιοτηκο και ποιο δυνατο!Αλλα δεν μπορουμε να τα εχουμε και ολα......το ενα κανει 800 ευρω και το αλλο 300:) Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vino_89 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Παιδιά, που έχετε δει καλύτερη μπαταρία?? Αρτ ή dalvic?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Εγω παντως βαζω το ιδιο τραγουδι στο iPhone 5S & στο Nexus 5 και το ηχειο του iPhone 5S ειναι κλασης καλυτερο,πολυ ποιο ποιοτηκο και ποιο δυνατο!Αλλα δεν μπορουμε να τα εχουμε και ολα......το ενα κανει 800 ευρω και το αλλο 300:) Ακριβως το ιδιο τεστ εχω κανει κι εγω με τα ιδια αποτελεσματα. Το 5S εχει μετα το HTC One το ποιοτικοτερο ηχειο της αγορας. Απο την αλλη το ηχειο του ερμου του N5 μου φαινεται ισοδυναμο των LG G2 και Galaxy S4. Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512 MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trezos Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Μετα απο nexus s πηγα nexus 5 μεγαλη η διαφορα.(2 χρονια συσκευη καλα ητανε) Παρατηρησα οτι στο μενου δεν υπαρχει το google wallet κ το tap and pay στα setings του κινητου (αγορασμενο απο mobile hellas s/n 401) ξερει καποιος γιατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Μετα απο nexus s πηγα nexus 5 μεγαλη η διαφορα.(2 χρονια συσκευη καλα ητανε) Παρατηρησα οτι στο μενου δεν υπαρχει το google wallet κ το tap and pay στα setings του κινητου (αγορασμενο απο mobile hellas s/n 401) ξερει καποιος γιατι? Γιατί δεν υποστηρίζονται στην Ελλάδα και νομίζω ότι δε φαίνονται απ' τη στιγμή που δηλώνεις ελληνικό gmail. Το wallet υπάρχει σαν εφαρμογή στη συσκευή αλλά είναι απενεργοποιημένο. Μπορείς να το βρεις και να το ενεργοποιήσεις με κάποια εφαρμογή όπως το Titanium backup. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 και το tap and pay θα το δεις στις ρυθμίσεις, αν ενεργοποιήσεις το nfc πρώτα..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Παιδιά, που έχετε δει καλύτερη μπαταρία?? Αρτ ή dalvic?? Προσωπικά νομίζω ότι με Dalvin έχω λίγο καλύτερη μπαταρία. Μικρή διαφορά όμως!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vino_89 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Όταν ανοίγω το κινητό, μου βγάζει σαν ειδοποίηση Η περιορισμένη μνήμη άλλαξε, και εξαφανίζεται αμέσως. Ξέρει κανεις τι είναι αυτό?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Όταν ανοίγω το κινητό, μου βγάζει σαν ειδοποίηση Η περιορισμένη μνήμη άλλαξε, και εξαφανίζεται αμέσως. Ξέρει κανεις τι είναι αυτό?? Αν βαλεις την συσκευει σε airplane mode και κανεις reboot θα δεις οτι δεν το βγαζει....Αν απενεργοποιησεις το airplane mode και μπει σε λειτουργια το δικτυο και κανεις reboot θα το ξαναεμφανισει,οποτε εχει να κανει με τα δικτυα τις κινητης τηλεφωνιας! Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vino_89 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Αν βαλεις την συσκευει σε airplane mode και κανεις reboot θα δεις οτι δεν το βγαζει....Αν απενεργοποιησεις το airplane mode και μπει σε λειτουργια το δικτυο και κανεις reboot θα το ξαναεμφανισει,οποτε εχει να κανει με τα δικτυα τις κινητης τηλεφωνιας! Τώρα τελευταια μου το κάνει όμως. Πιο παλιά τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Τώρα τελευταια μου το κάνει όμως. Πιο παλιά τίποτα Εγω να σου πω την αληθεια απο τοτε που εκανα root μου το κανει,παντως δεν ειναι κατι το ανησυχητικο μην ανχωνεσαι!:D Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Όταν ανοίγω το κινητό, μου βγάζει σαν ειδοποίηση Η περιορισμένη μνήμη άλλαξε, και εξαφανίζεται αμέσως. Ξέρει κανεις τι είναι αυτό?? Το "η περιορισμένη μνήμη άλλαξε" δε βγάζει νόημα. Μάλλον σου βγάζει "Η περιορισμένη πρόσβαση άλλαξε". Λογικά έχεις κάνει root και έχεις δώσει δικαιώματα root σε ορισμένες εφαρμογές. Αν πριν κάνεις reboot, γίνει μια αλλαγή σε αρχεία συστήματος είτε χειροκίνητα είτε από εφαρμογή ή αν μια εφαρμογή αποκτήσει δικαιώματα root, τότε μετά το reboot θα στο βγάλει και καλά σαν ειδοποίηση ότι κάποιος πείραξε κάτι. Η άλλη εκδοχή είναι να στο βγάζει πάνω στο άνοιγμα επειδή εκείνη την ώρα παίρνουν δικαιώματα root εφαρμογές όπως GravityBox, Greenify, kernel settings εφαρμογές κλπ. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Η άλλη εκδοχή είναι να στο βγάζει πάνω στο άνοιγμα επειδή εκείνη την ώρα παίρνουν δικαιώματα root εφαρμογές όπως GravityBox, Greenify, kernel settings εφαρμογές κλπ. Κατα πασα πιθανοτητα πρεπει να ειναι αυτο που λες,διοτι οπως ειπα και πιο πανω,εμενα μου το εκανε μετα το root και ποιο συγκεκριμενα οταν εκανα super su καποιες εφαρμογες... Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 (edited) Παιδια βιντεο nexus 5 vs Htc one (M8) Camera / Audio test Y.Γ Παραδοξως ο ηχος ειναι καλητερος στο nexus,οπως και η εικονα εμενα μου φενεται ποιο αληθηνη στο nexus!!! Edited April 1, 2014 by souliar Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 O αισθητήρας του Οne είναι καλύτερος και φαίνεται στο πως καταγράφει τις σκηνές με μεγάλο contrast και στο πόσο ζωντανά είναι τα χρώματα. Λογικό αν υπολογίσει κανείς ότι το Οne έχει 1/3" 4 megapixel αισθητήρα και γρήγορο f/2,0 φακό, ενώ το Nexus 5 έχει 1/3,2" 8 megapixel αισθητήρα και f/2,5 φακό. Εκεί που το Nexus έχει εν δυνάμει καλύτερο αποτέλεσμα, είναι στο κινούμενο video όπου το OIS συμβάλλει σε σταθερή και με χαμηλό θόρυβο εικόνα, ενώ του One είναι επιρρεπής σε motion blur και artifacts λόγω έλλειψης OIS. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 O αισθητήρας του Οne είναι καλύτερος και φαίνεται στο πως καταγράφει τις σκηνές με μεγάλο contrast και στο πόσο ζωντανά είναι τα χρώματα. Λογικό αν υπολογίσει κανείς ότι το Οne έχει 1/3" 4 megapixel αισθητήρα και γρήγορο f/2,0 φακό, ενώ το Nexus 5 έχει 1/3,2" 8 megapixel αισθητήρα και f/2,5 φακό. Εκεί που το Nexus έχει εν δυνάμει καλύτερο αποτέλεσμα, είναι στο κινούμενο video όπου το OIS συμβάλλει σε σταθερή και με χαμηλό θόρυβο εικόνα, ενώ του One είναι επιρρεπής σε motion blur και artifacts λόγω έλλειψης OIS. Τί γλώσσα μιλάτε ρε παιδιά; Χαχαχα. :lol: Η φασή είναι πως το επόμενο One συγκρίνεται ήδη με τελευταίο Nexus. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts