Jump to content

Google Nexus 5 (by LG)

kargeo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

scorpio3 όπως είπε ο MaXAiRO ,δηλαδή με USB otg. Περναω απο το PC στο φλασάκι και απο το φλασάκι copy-paste στο nexus . Η διαδικασία δεν είναι τίποτα . Απλά έχω στο γραφείο ένα καλώδιο USB OTG και όταν θέλω κάτι απο το PC απλά παίρνω μαζί το φλασάκι Edited by johnannis

scorpio3 όπως είπε ο MaXAiRO ,δηλαδή με USB otg. Περναω απο το PC στο φλασάκι και απο το φλασάκι copy-paste στο nexus . Η διαδικασία δεν είναι τίποτα . Απλά έχω στο γραφείο ένα καλώδιο USB OTG και όταν θέλω κάτι απο το PC απλά παίρνω μαζί το φλασάκι

Αυτή τη φορά μου το αντέγραψε και πολύ γρήγορα μάλιστα(mkv 1080)!!!Το κούμπωσα κατευθείαν μέσα DCIM-Camera και όχι σε έναν φάκελο που είχα κάνει ξεχωριστά Movies δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο αυτό..

IPhone 15 Pro 

Δοκιμάσατε να αντιγράψετε ταινία??? Εμένα δεν μου αντιγράφει.... κολλάει...

Περνάω τη μία πίσω από την άλλη και κανένα πρόβλημα..

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Ρε παιδιά τι τις κάνετε τις ταινίες ? Βλέπετε απο το κινητό ?

Εγώ θέλω να πάρω miracast dongle για να βλέπω στην οθόνη του σαλονιού αλλά δεν είμαι σίγουρος,πολλοί μιλάνε για προβλήματα σύνδεσης. Οποτε σκέφτομαι και για αντάπτορα slimport

με το gps πως τα παει το τηλ ολα οκ γιατι βλεπω στο νημα του g2 εχουν καποια θεματακια

Όσες φορές το έχω χρησιμοποιήσει με το navigon απλά κανένα πρόβλημα.

''Ipad mini 2''

Με N Drive απολύτως κανενα πρόβλημα. Είναι το πρώτο μου τηλέφωνο που κλειδώνει δορυφόρο σε δευτερόλεπτα.

Αυτή τη φορά μου το αντέγραψε και πολύ γρήγορα μάλιστα(mkv 1080)!!!Το κούμπωσα κατευθείαν μέσα DCIM-Camera και όχι σε έναν φάκελο που είχα κάνει ξεχωριστά Movies δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο αυτό..

Μπορεί να είναι εντελώς άστοχο αυτό που θα πω αλλά δοκίμασε να την αντιγράψεις σε κάποιον άλλο φάκελο που να μην λέγεται Movies (πέραν του DCIM-Camera). Ο λόγος που το λέω είναι επειδή εγώ αγόρασα και ενεργοποίησα το κινητό στην Αμερική όπου μέσω του play store σου δίνεται η δυνατότητα να αγοράσεις ταινίες και σειρές και άρα σου εγκαθιστά αυτόματα μια αντίστοιχη εφαρμογή της google η οποία σου δημιουργεί έναν φάκελο Movies. Απλά λέω μήπως τυχόν το συγκεκριμένο όνομα είναι "δεσμευμένο" και δεν μπορείς να αντιγράψεις κάτι μέσα εκεί.

με το gps πως τα παει το τηλ ολα οκ γιατι βλεπω στο νημα του g2 εχουν καποια θεματακια

Με TomTom όλα καλά. Κλειδώνει σε δευτερόλεπτα και μάλιστα χωρίς ανοιχτά δεδομένα.

Το γεγονος οτι δεν εχει radio chip, πως σας φαινεται? (αναφερομαι πιο πολυ σε οσους χρησιμοποιουν το ραδιο πιο συχνα :-) )

Ενταξει, μπορεις να το λυσεις μεσω internet radio αλλα αυτο σημαινει 3G ή 4G δικτυο γενικα και αρα περισσοτερη καταναλωση μπαταριας (που απ'οτι φαινεται δν εχει και πολυ juice :P).

Edited by chris_asl

Το γεγονος οτι δεν εχει radio chip, πως σας φαινεται? (αναφερομαι πιο πολυ σε οσους χρησιμοποιουν το ραδιο πιο συχνα :-) )

Ενταξει, μπορεις να το λυσεις μεσω internet radio αλλα αυτο σημαινει 3G ή 4G δικτυο γενικα και αρα περισσοτερη καταναλωση μπαταριας (που απ'οτι φαινεται δν εχει και πολυ juice :P).

και καιει και πολλα data... και το προβλημα δεν ειναι μονο οτι δεν εχουμε unlimited data plans, δεν εχουμε ουτε σχετικα σταθερο σημα για απροσκοπτη ακροαση...

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Δεν έχω δει καθόλου άλλο σήμα εκτός από Η. Ούτε 3G ούτε 4G ούτε τίποτα όπου και αν το έχω κοιτάξει. Το έχει παρατηρήσει άλλος; με Vodafone είμαι BTW...

Thx.

1000 ώρες χωρίς να κλείσω την συσκευή και έκανε επανεκκίνηση μόνο του. Το τρέλανα το smartphone και τον μετρητή του...δεν μπορεί να μετρήσει πάνω απο 1000 ώρες ??? Γνωρίζετε ? Edited by aggelosn

και καιει και πολλα data... και το προβλημα δεν ειναι μονο οτι δεν εχουμε unlimited data plans, δεν εχουμε ουτε σχετικα σταθερο σημα για απροσκοπτη ακροαση...

Ακριβως..απλα ειναι πολυ κριμα να εχεις ενα καλο κινητο και να μην μπορεις να ακους ραδιοφωνο, λογω απουσιας chip και λογω μπαταριας..

Και κλασικα δυστυχως εδω στην ελλαδα τα internet plans ειναι χρονια πισω απο τον ευρωπαικο δεικτη λογικα..

Και κατι ακομη, 16αρι, δεν αξιζει ουτε να το σκεφτομαστε, σωστα? :P με μονο 12GB στον χρηστη, και με την εξελιξη του χωρου που καταλαμβανουν οι εφαρμογες και καποια games + μουσικη + φωτογραφιες απο 8MP camera, θα αρχισουν τα προβληματα ελλειψης χωρου..κι εχω χορτασει με αυτα απο το HTC Desire μου :ooch: :p

Ακριβως..απλα ειναι πολυ κριμα να εχεις ενα καλο κινητο και να μην μπορεις να ακους ραδιοφωνο, λογω απουσιας chip και λογω μπαταριας..

Και κλασικα δυστυχως εδω στην ελλαδα τα internet plans ειναι χρονια πισω απο τον ευρωπαικο δεικτη λογικα..

Και κατι ακομη, 16αρι, δεν αξιζει ουτε να το σκεφτομαστε, σωστα? :P με μονο 12GB στον χρηστη, και με την εξελιξη του χωρου που καταλαμβανουν οι εφαρμογες και καποια games + μουσικη + φωτογραφιες απο 8MP camera, θα αρχισουν τα προβληματα ελλειψης χωρου..κι εχω χορτασει με αυτα απο το HTC Desire μου :ooch: :p

τα 16 δεν τα συζητω καν τα 32 ποσο ελευθερο χωρο αφηνουν;;

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

τα 16 δεν τα συζητω καν τα 32 ποσο ελευθερο χωρο αφηνουν;;

Υπολόγισε.12,55 αφήνει το 16αρι.

Λογικά την ίδια μνήμη θα καταλαμβάνει και το 32.

Εμένα πάντως τα 16 μου είναι μία χαρά.

7,5 gb έχω ελεύθερα ακόμα,κι έχω περάσει γύρω στις 90 εφαρμογές,3-4 παιχνίδια,ήχους κομμένους,φωτογραφίες και λίγα βίντεο.

Έχουμε και τα cloud για αποθήκευσή πια.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Υπολόγισε.12,55 αφήνει το 16αρι.

Λογικά την ίδια μνήμη θα καταλαμβάνει και το 32.

Εμένα πάντως τα 16 μου είναι μία χαρά.

7,5 gb έχω ελεύθερα ακόμα,κι έχω περάσει γύρω στις 90 εφαρμογές,3-4 παιχνίδια,ήχους κομμένους,φωτογραφίες και λίγα βίντεο.

Έχουμε και τα cloud για αποθήκευσή πια.

Άρα μένουν γύρω στα 27 καλά είναι... Φίλε δεν ξερω τι data plan έχεις αλλά εγώ χρειάζομαι κάμποσο χώρο για την μουσική μου από το Spotify + για φώτο και βίντεο. Δεν έχουν όλοι τις ίδιες ανάγκες (σε όλους δεν φτάνουν με τίποτα ούτε τα 32GB. Προσωπικά δεν θα έλεγα όχι σε 64GB έκδοση ή σε υποδοχή κάρτας μνήμης. Ποιες οι εντυπώσεις σου από την μπαταρία;;

Άρα μένουν γύρω στα 27 καλά είναι... Φίλε δεν ξερω τι data plan έχεις αλλά εγώ χρειάζομαι κάμποσο χώρο για την μουσική μου από το Spotify + για φώτο και βίντεο. Δεν έχουν όλοι τις ίδιες ανάγκες (σε όλους δεν φτάνουν με τίποτα ούτε τα 32GB. Προσωπικά δεν θα έλεγα όχι σε 64GB έκδοση ή σε υποδοχή κάρτας μνήμης. Ποιες οι εντυπώσεις σου από την μπαταρία;;

Περίπου 28.5 ελεύθερα έχει το 32GB στην αρχή. Αν τα χρειάζεσαι όλα, μην το υποτιμάς κιόλας :)

Αρχικός συνολικός χώρος στην 32αρα έκδοση που έχω είναι 26,76 GB. Δεν θυμάμαι αν ήταν όλα διαθέσιμα ή οχι πάντως είναι υπερ αρκετός ο χώρος και για spotify και για φωτογραφίες και για ταινίες και σειρές και για οτιδήποτε άλλο χρειάζεται ο καθένας μας.

Έχουμε βρει καμιά λύση για το άθλιο βουητό που ακούγεται στην εγγραφή βίντεο σε χώρους χωρίς φασαρία μετά την αναβάθμιση σε 4.4.2 ??? Κάποιος φίλος που πήρε την νεότερη έκδοση του κινητού, μπορεί να μας πει αν τον κάνει τον θόρυβο και στο δικό του κινητό?

Edited by aggelosn

Δεν έχω δει καθόλου άλλο σήμα εκτός από Η. Ούτε 3G ούτε 4G ούτε τίποτα όπου και αν το έχω κοιτάξει. Το έχει παρατηρήσει άλλος; με Vodafone είμαι BTW...

Thx.

Με Vodafone και Αθήνα έχω δει 4g. Το 3g δεν θα το δεις συμβολίζεται με H.

''Ipad mini 2''

Παιδιά με την εγγύηση τι παίζει? Οκ ξέρω οτι πρέπει πρώτα να περιμένουμε να έρθει στην Ελλάδα. Αλλά θα είναι 12μηνη ή κανονικά 2ετης ? + με την απόδειξη τι γίνεται? Είναι αυτό το πράγμα που βγάζει στο site ?

Με Vodafone και Αθήνα έχω δει 4g. Το 3g δεν θα το δεις συμβολίζεται με H.

Με wind σε άλλα σημεία έχω 3G και σε άλλα Η. Νομίζω πως το Η είναι πιο γρήγορο από 3G αλλά ας επιβεβαιώσει κάποιος μήπως και κάνω λάθος.

Με wind σε άλλα σημεία έχω 3G και σε άλλα Η. Νομίζω πως το Η είναι πιο γρήγορο από 3G αλλά ας επιβεβαιώσει κάποιος μήπως και κάνω λάθος.

Ναι, το Η (HSPA) είναι 3.5G και στα περισσότερα κινητά συμβολίζεται διακριτά από 3G.

• The title was changed to Google Nexus 5 (by LG)