kargeo Δημοσιεύτηκε November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 13, 2013 (edited) [imgalign]http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=37416&stc=1&d=1384425229[/imgalign]Δίκτυο: Quad-band 2G Network GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 3G Network HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100 4G Network LTE 800 / 850 / 900 / 1800 / 2100 / 2600 Chipset: Qualcomm MSM8974 Snapdragon 800 Wi-Fi: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, Wi-Fi hotspot Bluetooth: v4.0 NFC: NAI USB: microUSB (SlimPort) v2.0 Διαγώνιος Οθόνης: 4.95 inches Ανάλυση Οθόνης: 1080 x 1920 pixels Χρώματα Οθόνης: 16000000 Τύπος Οθόνης: True HD IPS Plus capacitive touchscreen Προστασία : Corning Gorilla Glass 3 Ανάλυση Κάμερας: 8 Mp Μέγεθος Φωτογραφίας: 3264 x 2448 pixels Αυτόματη Εστίαση: ΝΑΙ OIS : ΝΑΙ Εγγραφή Βίντεο: Full HD @30fps Ανάλυση Εμπρόσθιας Κάμερας: 1.3 Mp Έκδοση Λειτουργικού Συστήματος: Android 4.4 Kit Kat Ταχύτητα Επεξεργαστή: 2.3 GHz τετραπύρηνος Krait 400 GPU: Adreno 330 Συνδεσιμότητα: WiFi, Bluetooth GPS με A-GPS υποστήριξη: ΝΑΙ MP3 Player: ΝΑΙ Σύνδεση με PC: ΝΑΙ Ενσωματωμένη Μνήμη: 16/32 GB Επέκταση Μνήμης: ΟΧΙ Κάρτα Sim: Micro-Sim Μπαταρία: 2300 mAh Li-Po μη αποσπώμενη Χρόνος Αναμονής: έως 300 ώρες Χρόνος Ομιλίας: έως 17 ώρες Χρώμα : Μαύρο/Άσπρο Διαστάσεις και Βάρος: Βάρος: 130 gr Ύψος : 13.79 cm Πλάτος: 6.92 cm Πάχος : 0.86 cm Edited November 14, 2013 by Superuser Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1976 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Αντε καλη αρχη!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Με το καλό,το επίσημο topic !!! Αύριο,ταχυδρόμου θέλοντος,θα το έχω στα χέρια μου.:) Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Κι οτι θα ρωταγα ποτε θα δημιουργήθει thread.το πήρα κι εγώ.πρωτες εντυπώσεις θετικές!και μια ερώτηση το αφήνουμε σε dalvik η Art? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Κι οτι θα ρωταγα ποτε θα δημιουργήθει thread.το πήρα κι εγώ.πρωτες εντυπώσεις θετικές!και μια ερώτηση το αφήνουμε σε dalvik η Art? Dalvik.To ART είναι σε πρώιμο στάδιο ακόμα @admins Δεν δημιουργείτε ένα thread μιάς και τώρα υπάρχουν 3? Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Dalvik.To ART είναι σε πρώιμο στάδιο ακόμα @admins Δεν δημιουργείτε ένα thread μιάς και τώρα υπάρχουν 3? Οκ αν και είμαι ευχαριστημένος με τη μπαταρία,τουλαχιστον στο drain,που να "πεσει"και το art! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kargeo Δημ. November 13, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Dalvik.To ART είναι σε πρώιμο στάδιο ακόμα @admins Δεν δημιουργείτε ένα thread μιάς και τώρα υπάρχουν 3? απο περιεργεια το εκανα πιστευοντας οτι δεν θα μπορουσα!!! παρολαυτα μαλλον πρεπει καποιοσ αλλος με περισοτερη πειρα να φτειαξει την πρωτη σελιδα αν το κρατησουν οι αντμιν Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Είναι μπουρί τέλος! Δεν περίμενα ότι θα έχει τόση διαφορά.. εμφανώς ποιο γρήγορο από GS4 και Nexus4 που είχα πρόσφατα. Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Καλή αρχή κ επίσημα Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Για πάμε λίγο...άντε να ερθει και η συσκευή. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Όσοι το έχουν ηδη στα χέρια τους πείτε μας εντυπώσεις απο οθόνη (χρωματα)και μπαταρία (κυρίως με δεδομένα ανοιχτά).. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 (edited) Όσοι το έχουν ηδη στα χέρια τους πείτε μας εντυπώσεις απο οθόνη (χρωματα)και μπαταρία (κυρίως με δεδομένα ανοιχτά).. Η μπαταρία του ειναι αξιοπρεπέστατη. για τη χρήση που κάνω μου κρατάει τουλάχιστον 10-15 ωρες παραπάνω απο το N4 που είχα. δε θελω να μπω σε λεπτομέρειες τι κανω, πως, ποσο, γιατι η χρηση του καθε ενος διαφέρει. Κάποιοι βιάζονται και κατηγορούν άδικα πιστεύω το τηλέφωνο για την υποτιθέμενη μικρή 2300 mAh μπαταρία, είμαι σίγουρος ότι δεν το εχουν πιασει στα χέρια τους ακόμα και θέλουν να πιστευουν ότι όλα τα νεξους είναι ιδια σαν το δικο τους 4αρι. Edited November 14, 2013 by djivo Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 ειμαι κι εγω στο τσακ... να κανω την παραγγελια μου για το Ν5. για να δουμε..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kargeo Δημ. November 14, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 προς κατοχους σεσας δουλευει το νοτιφικεσιον λεντ ??????? αποτι μαθαινω στο ν4 υπηρχε αναλογο προβλημα. το στειλατε εγγυηση η¨ απλως χρησιμοποιησατε αλλη εφαρμογη??? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosa Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 (edited) Η μπαταρία του ειναι αξιοπρεπέστατη. για τη χρήση που κάνω μου κρατάει τουλάχιστον 10-15 ωρες παραπάνω απο το N4 που είχα. δε θελω να μπω σε λεπτομέρειες τι κανω, πως, ποσο, γιατι η χρηση του καθε ενος διαφέρει. Κάποιοι βιάζονται και κατηγορούν άδικα πιστεύω το τηλέφωνο για την υποτιθέμενη μικρή 2300 mAh μπαταρία, είμαι σίγουρος ότι δεν το εχουν πιασει στα χέρια τους ακόμα και θέλουν να πιστευουν ότι όλα τα νεξους είναι ιδια σαν το δικο τους 4αρι. Συμφωνώ απόλυτα μαζι σου.Για την χρήση που του κάνω, η μπαταρία μου βγάζει άνετα την ημερα,οταν στο 4αρι απο αργά το απόγευμα έψαχνα επειγόντως τον φορτιστή μου......( και τα δυο με stock) Edited November 14, 2013 by petrosa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Συμφωνώ απόλυτα μαζι σου.Για την χρήση που του κάνω, η μπαταρία μου βγάζει άνετα την ημερα,οταν στο 4αρι απο αργά το απόγευμα έψαχνα επειγόντως τον φορτιστή μου......( και τα δυο με stock) Kαλο αυτο.Βαλτε κανα screenshot Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Επιβεβαιώνω και εγώ, ακόμη με στοκ επίτηδες, η μπαταρία με ίδια αρκετή χρήση κρατάει λίγο περισσότερο από το Ν4, περίπου 30-60' οθόνης. Το LED δουλεύει κανονικά και η οθόνη είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ. Και σαν χρώματα (επιτέλους στοπ στις ψεύτικες pentile AMOLED) και κυρίως σαν απόκριση και αφή όπου είναι κορυφαίο. Καμία σχέση με το Ν4 που είχε κάποια θεματάκια στην πίεση της αφής. Προσωπικά όμως ενώ το kitkat είναι πιο σφαίρα από το jelly bean, το τελευταίο μου άρεσε περισσότερο εμφανισιακά out of the box, σαν χρώματα, επιλογές και στήσιμο. Τα quick settings είναι πιο φτωχά, πιο δύσχρηστα (παρατεταμένο πάτημα πχ αντί για απλό tap για να ανοίξει το wifi κτλπ) και τα εικονίδια στις homescreen είναι τεράστια. Ολα αυτά βέβαια διορθώνονται εύκολα με mods. Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Για την μπαταρία υπάρχει πλέον νέο θέμα οπότε η συνέχεια εκεί. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Η οθόνη σε σύγκριση με του G2 τι λέει? Κάποιος που έχει χειριστεί και τα 2 ας πει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Επιβεβαιώνω και εγώ, ακόμη με στοκ επίτηδες, η μπαταρία με ίδια αρκετή χρήση κρατάει λίγο περισσότερο από το Ν4, περίπου 30-60' οθόνης. Το LED δουλεύει κανονικά και η οθόνη είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ. Και σαν χρώματα (επιτέλους στοπ στις ψεύτικες pentile AMOLED) και κυρίως σαν απόκριση και αφή όπου είναι κορυφαίο. Καμία σχέση με το Ν4 που είχε κάποια θεματάκια στην πίεση της αφής. Προσωπικά όμως ενώ το kitkat είναι πιο σφαίρα από το jelly bean, το τελευταίο μου άρεσε περισσότερο εμφανισιακά out of the box, σαν χρώματα, επιλογές και στήσιμο. Τα quick settings είναι πιο φτωχά, πιο δύσχρηστα (παρατεταμένο πάτημα πχ αντί για απλό tap για να ανοίξει το wifi κτλπ) και τα εικονίδια στις homescreen είναι τεράστια. Ολα αυτά βέβαια διορθώνονται εύκολα με mods. Συμφωνώ με τα λεγόμενα σου αλλά διαφωνώ προσωπικά πάντα στο θέμα του λειτουργικού. Θεωρώ ότι είναι επίτηδες πιο απλό ώστε να οδηγεί τον χρήστη σε μονοσήμαντο χειρισμό. Βέβαια είναι και θέμα γούστου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Συμφωνώ με τα λεγόμενα σου αλλά διαφωνώ προσωπικά πάντα στο θέμα του λειτουργικού. Θεωρώ ότι είναι επίτηδες πιο απλό ώστε να οδηγεί τον χρήστη σε μονοσήμαντο χειρισμό. Βέβαια είναι και θέμα γούστου OK το θέμα των χρωμάτων προφανώς και είναι εντελώς υποκειμενικό. Αλλά τα εικονίδια παραείναι μεγάλα. Θα μπορούσαν να τα έχουν στο προηγούμενο μέγεθος και να χωράνε 5 σειρές στην κάθε homescreen. Επίσης στα quicksettings θεωρώ πιο πρακτικό με ένα απλό ταπ να ανοίγει η κάθε λειτουργία και αν θες πχ να μπεις σε άλλο ασύρματο, να πατάς παρατεταμένα, όπως ήταν στο jelly bean. Στο kit kat είναι το αντίστροφο, πιο αργό άρα και πιο δύσχρηστο. Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Η οθόνη σε σύγκριση με του G2 τι λέει? Κάποιος που έχει χειριστεί και τα 2 ας πει! Χρωματα πιο ωραια στο ματι το g2 (ολιγον υποκειμενικο το θεμα).Το ξεπλυμα των χρωματων συνεχιζεται στο n5. Touch μια χαρα και στα δυο. Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rastabla Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Από σήμερα κι εγώ κάτοχος, βέβαια έχω ένα θέμα με τον ήχο. Μου φαίνεται υπερβολικά χαμηλός. Επίσης το σήμα σε ίδια σημεία με προηγούμενο κινητό μου φαίνεται πιο αδύναμο και δεν ακούγομαι δυνατά. Το έχει παρατηρήσει κι άλλος αυτό; Παράθεση Θάνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Από σήμερα κι εγώ κάτοχος, βέβαια έχω ένα θέμα με τον ήχο. Μου φαίνεται υπερβολικά χαμηλός. Επίσης το σήμα σε ίδια σημεία με προηγούμενο κινητό μου φαίνεται πιο αδύναμο και δεν ακούγομαι δυνατά. Το έχει παρατηρήσει κι άλλος αυτό; Στο σήμα δεν έχω κανένα παράπονο, ίσα ίσα. Το ηχείο όμως είναι πανάθλιο. Ας ελπίσουμε ότι μπορεί να σωθεί κάπως μέσω λογισμικού. Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gblog_21 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 OK το θέμα των χρωμάτων προφανώς και είναι εντελώς υποκειμενικό. Αλλά τα εικονίδια παραείναι μεγάλα. Θα μπορούσαν να τα έχουν στο προηγούμενο μέγεθος και να χωράνε 5 σειρές στην κάθε homescreen. Επίσης στα quicksettings θεωρώ πιο πρακτικό με ένα απλό ταπ να ανοίγει η κάθε λειτουργία και αν θες πχ να μπεις σε άλλο ασύρματο, να πατάς παρατεταμένα, όπως ήταν στο jelly bean. Στο kit kat είναι το αντίστροφο, πιο αργό άρα και πιο δύσχρηστο. Μαλλον τα εχεις μπερδεψει ή ειχες custom rom.Στα quicksettings αναφερομαι.Σε στοκ 4.3 με απλο πατημα σε παει στις ρυθμισεις του μενου και με παρατεταμενο ανοιγοκλεινει τις λειτουργιες πχ wifi,bluetooth κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts