toledo Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 καλησπερα παιδια!!! δεν εχει παρατηρηση κανενας απο εσας οτι στης φωτο (και μονο οταν αναβει το flash) βγαζει ενα ροζ στιγμα κατω δεξια? το εχω ενα μηνα και με εχει τρελανει!!!! σε ολες της βραδινες φοτο εχο αυτο το ροζ που βγαινει απο το φλας και δεν ξερω αν διορθωνεται!!!!!! αν ξερει καποιος ας μου πει ευχαριστω Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 καλησπερα παιδια!!! δεν εχει παρατηρηση κανενας απο εσας οτι στης φωτο (και μονο οταν αναβει το flash) βγαζει ενα ροζ στιγμα κατω δεξια? το εχω ενα μηνα και με εχει τρελανει!!!! σε ολες της βραδινες φοτο εχο αυτο το ροζ που βγαινει απο το φλας και δεν ξερω αν διορθωνεται!!!!!! αν ξερει καποιος ας μου πει ευχαριστω Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο ,αλλά αν ανεβαζες ένα δείγμα ; επιφάνεια είναι η σημείο ; landscape ή portrait ; σε λευκό ή μαύρο φόντο ; πιθανώς να οφείλεται στην rom να είναι software . Σε άλλες εφαρμογές κάμερας στο κάνει ; πχ στην better camera ; Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 (edited) Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο ,αλλά αν ανεβαζες ένα δείγμα ; επιφάνεια είναι η σημείο ; landscape ή portrait ; σε λευκό ή μαύρο φόντο ; πιθανώς να οφείλεται στην rom να είναι software . Σε άλλες εφαρμογές κάμερας στο κάνει ; πχ στην better camera ; δεν πειραζει τελικα το πουλησα σημερα το πρωι 100 ευρο, σε αναμονη για το doogee 550 :D αν εχει προβλημα ο τωρινος κατοχος του κινητου θα επανελθω!!! καλησπέρα παιδιά, υπάρχει κάποιος τρόπος να ανεβάσουμε την ένταση στο ηχείο και στο ακουστικό? ξέρει κανένας? στο doogee550 βγάλανε ένα κόλπο για να αλλάζεις τις εντάσεις, σε αυτό ξέρει κανένας αν γίνεται? ευχάριστο Edited September 4, 2014 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα. Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 4, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Αυτό το έχεις δοκιμάσει; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=374049 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Αυτό το έχεις δοκιμάσει; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=374049 οχι αλλα θα το δοκιμασω ευχαριστω Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Overseer Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Καλησπέρα παίδες, μήπως έχει βρει κανείς πουθενά ανταλλακτικό digitizer για το κινητο μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Είναι πολύ δύσκολο να βρεις οτιδήποτε εκτός από θήκες και μπαταρίες . Ψάχνω ένα loudspeaker buzzer (ηχείο) ,δεν υπάρχει ούτε eBay ούτε alliexpres ούτε πουθενά . Έκανα ερώτηση στο μαγαζί που το πήρα και έχουν 10 μέρες να μου απαντήσουν ... εν κατακλείδι πουθενά δεν έχω δει digitizer . Ρώτα και συ από κει που το πήρες και με ενδιαφέρει να μάθω και γω από που βρήκες ανταλλακτικό . Εννοώ να το γράψεις εδώ αν μπορείς . Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galaxy_singer Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 κι εγω για digitizer ψαχνω.... πουθενα... το θεμα ειναι ...υπαρχει blackview? ή τελος παντων ποια εταιρεια τα φτιαχνει.. αλλα οπως το βλεπω .... δυσκολο να βρουμε... κριμα... οποιος βρει, εννοειται να ενημερωσει και τους αλλους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgisantw Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Καλησπερα, πριν κανα χρονο ενδιαφερομουν να παρω το κινητο αλλα εμεινα με ενα S2 τελικα. Περασα απο το thread να δω αν τελικα βγηκε καλο ή οχι και βλεπω ολους να ψαχνουν για ανταλλακτικα,κλπ. Γινεται να με ενημερωσει καποιος αν τελικα ηταν ψιλοαπατη το κινεζικο ή αν αξιζε value for money? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Για 95$ που είχαμε δώσει κλεψιά ήταν. Σε συνδυασμό πάντα με τις ROM που έκαναν port τα παλικάρια εδώ. Ανταλλακτικά όμως και γενικά υποστήριξη απο ένα τόσο μη-εμπορικό μοντέλο είναι πολύ αισιόδοξο να περιμένουμε. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Στην κανονική τιμή του, θα εκφράζαμε κάποια παράπονα. Με την υποστήριξη που είχε από τα παιδιά του φόρουμ, όπως προαναφέρθηκε, και στην τιμή που το πήραμε, ήταν από τις καλύτερες αγορές μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galaxy_singer Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Για 95$ που είχαμε δώσει κλεψιά ήταν. Σε συνδυασμό πάντα με τις ROM που έκαναν port τα παλικάρια εδώ. Ανταλλακτικά όμως και γενικά υποστήριξη απο ένα τόσο μη-εμπορικό μοντέλο είναι πολύ αισιόδοξο να περιμένουμε. κλεψια?????? ε οχι και κλεψια! 95$ μονο το πηρες κιολας? μια χαρα εγω το βρισκω μετα απο μισο χρονο. μονο η καμερα ειναι για πεταμα. γενικα πολυ δυνατο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Κλεψιά από μέρους μας εννοώ. “It's a steal“ που λένε και στο χωριό μου. Η κάμερα βελτιώνεται, θέλει λίγο βιδωμα για να έρθει στα ίσια της η εστιακή απόσταση lol. Κάπου έχει αναφερθεί και με εικόνα στο topic. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Οντως για 95$ που το είχαμε πάρει ήταν σούπερ.Κατά τα άλλα πέρα απο την κάμερα,έχει και μερικά ακόμη μικροπροβλήματα.Οπως το χαμηλό ηχείο και το gps που ήθελε αλουμινόχαρτο για να παίξει σωστά.Αλλά οκ για 95$ vfm χαλαρά Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galaxy_singer Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Οντως για 95$ που το είχαμε πάρει ήταν σούπερ.Κατά τα άλλα πέρα απο την κάμερα,έχει και μερικά ακόμη μικροπροβλήματα.Οπως το χαμηλό ηχείο και το gps που ήθελε αλουμινόχαρτο για να παίξει σωστά.Αλλά οκ για 95$ vfm χαλαρά ναι, η καμερα φτιαχνει οντως αλλα και το ηχειο μπορεις να το δυναμωσεις . και οχι μονο το ηχειο, και το ακουστικο και το μικροφωνο... αν θελετε οδηγο πειτε μου να τον ποσταρω. εγω το πηρα 113 ευρω και παλι μου φαινεται καλο vfm. τωρα βεβαια παιρνεις ωχταπυρηνο με 110€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marmagas Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Σε παρακαλώ,ποσταρε τον!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galaxy_singer Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Σε παρακαλώ,ποσταρε τον!!! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=374049 και καλη διασκεδαση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Είχα φτιάξει τον ήχο μέσω αυτού του οδηγού αλλά και πάλι χαμηλός ήταν Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galaxy_singer Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Είχα φτιάξει τον ήχο μέσω αυτού του οδηγού αλλά και πάλι χαμηλός ήταν σιγουρα τον δυναμωνει. δεν ειπα πως θα σας ξεκουφανει αλλα ειναι αρκετα καλυτερα απτην αρχικη ενταση . ιδιως το ακουστικο και το μικροφωνο .... σαυτα δινει μεγαλη εντασγ/ευαισθησια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 σιγουρα τον δυναμωνει. δεν ειπα πως θα σας ξεκουφανει αλλα ειναι αρκετα καλυτερα απτην αρχικη ενταση . ιδιως το ακουστικο και το μικροφωνο .... σαυτα δινει μεγαλη εντασγ/ευαισθησια Πρόσεξε γιατί εμένα έκαψε ηχείο ,που μπορεί να μην οφείλεται και σε αυτά τ πειράγματα ,αλλά μου έχουν μπει ψύλλοι . Οσ αναφορά για το αν το τηλέφωνο είναι μούφα ή μάπα ,είναι μέγα λάθος έκφραση . Η κάμερα βελτιώνεται ,η ταχύτητα του είναι σούπερ ,δεν κολλάει πουθενά ,βιντεάκια κλπ ,οθόνη πολύ καλή ,GPS μέτριο το πολύ , αν δεν το βελτιώσεις . Αυτή τη στιγμή όμως έχουν βγει ακόμα πιο βελτιωμένα σε επιδόσεις με λίγα $ παραπάνω . Και λόγω μεγέθους θέλει ειδικότερη προσοχή ,να μην σου πέσει . Το πρόβλημα δεν είναι ότι χαλάει ,δεν χαλάει και σίγουρα όχι σε όλους ,όπως είπε κάποιος φίλος πριν . Και τα "επώνυμα" κινέζικα χαλάνε εξίσου ,όμως στα "ανώνυμα" δεν βρίσκεις ανταλλακτικά ... Είναι ίσως το σοβαρότερο μείον . Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galaxy_singer Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Πρόσεξε γιατί εμένα έκαψε ηχείο ,που μπορεί να μην οφείλεται και σε αυτά τ πειράγματα ,αλλά μου έχουν μπει ψύλλοι . Οσ αναφορά για το αν το τηλέφωνο είναι μούφα ή μάπα ,είναι μέγα λάθος έκφραση . Η κάμερα βελτιώνεται ,η ταχύτητα του είναι σούπερ ,δεν κολλάει πουθενά ,βιντεάκια κλπ ,οθόνη πολύ καλή ,GPS μέτριο το πολύ , αν δεν το βελτιώσεις . Αυτή τη στιγμή όμως έχουν βγει ακόμα πιο βελτιωμένα σε επιδόσεις με λίγα $ παραπάνω . Και λόγω μεγέθους θέλει ειδικότερη προσοχή ,να μην σου πέσει . Το πρόβλημα δεν είναι ότι χαλάει ,δεν χαλάει και σίγουρα όχι σε όλους ,όπως είπε κάποιος φίλος πριν . Και τα "επώνυμα" κινέζικα χαλάνε εξίσου ,όμως στα "ανώνυμα" δεν βρίσκεις ανταλλακτικά ... Είναι ίσως το σοβαρότερο μείον . ναι , υπαρχει η πιθανοτητα να καψεις το ηχειο. δε μουχει τυχει αλλα γιαυτο λεει ο οδηγος να μην τελικιασετε τις παραμετρους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galaxy_singer Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 εχει κανεις μηπως χαλασμενο jk809 για να του παρω το digitizer(τζαμακι διαφανο που ακουμπαει το δαχτυλο). λεω τωρα.... μηηηηπως .... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sintalkas Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 Παιδιά προσπαθώ να περάσω την thl w200 rom αυτούσια από το need rom αλλά όλο κάνει επανεκίνηση το αναθεματισμένο κινητό και δεν την δέχεται ,την έχει κανείς την αθάνατη του ffox4 να μου την δώσει ή πρέπει να το πάρω απόφαση και γω πως τέρμα το κινητό ... Ο λόγος που του αλλάζω ρομ είναι γιατί διαβρώθηκε η προηγούμενη ρομ με ιους και πετα συνέχεια διαφημίσεις και συνδρομητικά μηνύματα ..όποιος μπορεί ας βοηθήσει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts