Jump to content

Overseer

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Overseer

  1. Καλησπέρα παίδες, μήπως έχει βρει κανείς πουθενά ανταλλακτικό digitizer για το κινητο μας?
  2. Μόλις το φλάσαρα, όλα καλά. Έχω κρατήσει backup αν ασχολείται ακόμη κανείς, αλλα είναι "μη λειτουργικό", δεν βλέπει τις SIM Αν καταφέρω να πάρω απειραχτο το G800_JK809_F1_V0.5_20140108 firmware απο τον κινέζο, θα το ποστάρω. Ευχαριστώ για τη βοήθεια, και την δουλειά που έχετε κάνει εδω!
  3. Μάλιστα..... απο οτι ειδα, εχω νεοτερο FW..... G800_JK809_F1_V0.5_20140108 Δεν το έδωσα σημασία πριν αρχίσω να το "περιποιούμαι", λεω σιγά μην του έχουν βγάλει καινούριο :p Δοκίμασα να αλλάξω τα partitions, και να περάσω το radio update, κάπου εκεί τα έπαιξε το κινητό. Επίσης, με κανένα recovery δεν μπόρεσα να φλασάρω καμμία ROM, σε όλες έκανε abort απο μόνο του. Μάλιστα οταν προσπαθούσα να κάνω mount /system ή /cache δεν με άφηνε. Έστειλα mail στη Banggood μπας και φιλοτημηθούν και μ στείλουν αντίγραφο του FW Δοκίμασα τις οδηγίες απο το φόρουμ μας εδω, αλλα δεν έβγαλα άκρη. Το έχω έτοιμο τώρα να το φλασάρω με το FW απο geekbuying.
  4. Καλημέρα και απο ένα καινούριο ιδιοκτήτη του "θηρίου". Μόλις προχθές παρέλαβα, και εχθές έκανα και την πατάτα μου. Ταχύτατος :lol: Έχω την εντύπωση πως έσβησα τα IMEI του κινητού, ακολούθησα μερικά guides που βρήκα, αλλά τζίφος. Φυσικά και δεν έχω backup. Καμμιά ιδέα κανείς?
×
×
  • Create New...