Jump to content

sintalkas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    29
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sintalkas

  1. Παιδιά προσπαθώ να περάσω την thl w200 rom αυτούσια από το need rom αλλά όλο κάνει επανεκίνηση το αναθεματισμένο κινητό και δεν την δέχεται ,την έχει κανείς την αθάνατη του ffox4 να μου την δώσει ή πρέπει να το πάρω απόφαση και γω πως τέρμα το κινητό ... Ο λόγος που του αλλάζω ρομ είναι γιατί διαβρώθηκε η προηγούμενη ρομ με ιους και πετα συνέχεια διαφημίσεις και συνδρομητικά μηνύματα ..όποιος μπορεί ας βοηθήσει..
  2. Παιδιά μου ήρθε tracking number αλλά φοβάμαι πως θα το στείλουν μέσω Γερμανίας γιατί έχει ένα rf μπροστά και τελειώνει σε sg με ποια εταιρεία το στέλνουν και πως μπορώ να εντοπίσω την διαδρομή του?
  3. ρε παιδιά εγώ ακόμα να πάρω tracking number ,την προσφορά την είδα από άλλο forum..
  4. sintalkas

    ZTE V967S

    ωραίο βιντεάκι φίλε μου και ωραία παρουσίαση,να σε ρωτήσω κάτι μια κοπέλα που γελάει ,είναι η κόρη σου?
  5. sintalkas

    ZTE V967S

    παιδιά μόλις πήρα και εγώ από hotinbuy μαζί με το s4mini κλώνο ,να ναι καλά τα παιδιά που το ανέφεραν ,επίσης θα ενημερώσω άμεσα για την εξέλιξη της παραγγελίας και της παραλαβής ,καθώς και θα κάνω και εγώ ένα μικρό review ...:p
  6. παιδιά έχετε κανένα κουπόνι για το συγκεκριμένο?
  7. sintalkas

    Jiayu G3S

    παιδιά έχετε στα υπόψιν σας κανα κουπόνι για το g3s ή άλλα παρόμοια κινητά?
  8. ναι φίλε μου προς το παρόν όλα οκ ,αλλά θέλω να δω αν θα συνεχίσει το πρόβλημα ,όπως με την προηγούμενη rom ....
  9. Ρε παιδιά έχω πρόβλημα εγκατέστησα την έκδοση που μου είπατε αλλά μόλις πάω να ανοίξω το κινητό ,μένει αιωνίως στην BOOT screen ,τι να κάνω? επίσης πόσα παραθυράκια πρέπει να γεμίσουν στο odin? όλα οκ παιδιά του έκανα wipe data/factory reset και έφτιαξε ,απλά όπως είναι φυσικό είναι πολύ αργό !!!
  10. ρε παιδιά ,έχω ένα τρομερό πρόβλημα με το odin ,ενώ κάνω σωστά όλα τα βήματα μόλις πάω να το συνδέσω στα windows 7 μου βγάζει σφάλμα ,ότι δεν εγκαταστάθηκε ο driver και δεν μπορώ να προχωρήσω.Ξέρετε εσείς τίποτα για αυτό το πρόβλημα ?
  11. φίλε μου απλά πήρα από ένα παιδί το εν λόγω κινητό και μου κάνει το εξής πρόβλημα ,όταν το γυρνώ πλάγια πηγαίνει σε wide mode ,αλλά όταν το γυρνώ σε κανονικό κάθετο ,δεν επανέρχεται δυστυχώς ,ότι και να κάνω.Επίσης το γυροσκόπιο (accelometer) δεν λειτουργεί στο παιχνίδι atilt 3d labyrinth. Δυστυχώς δεν έχω καλώδιο και θέλω να του περάσω μια επίσημη ρομ μπας και σταματήσει να το κάνει.Τώρα έχω την cyanogen mod 7 2.3.7.
  12. α οκ ,τώρα κατάλαβα άρα εγώ δεν μπορώ να κάνω hard reset αφού μου περάσαν custom rom ,εσύ δεν ξέρεις κάποιον τρόπο να περάσω μια rom της samsung στο κινητό μου χωρίς τη χρήση κάποιου καλωδίου όποιο παιδί ξέρει ας ποστάρει τον τρόπο !!!
  13. κάτσε ,τι είναι ακριβώς το hard reset ? Yπάρχει κάποιος τρόπος να περάσω μια επίσημη ρομ της samsung στο κινητό μου με την χρήση της microsd?
  14. Συγνώμη που σε πρήζω αλλά όταν πατάω τα κουμπιά μου κλείνει ,μου ξανά-ανοίγει και με πετά σε ένα μενου με επιλογές ,εγώ πατάω να κάνω factory reset αλλά παρόλο που σβήνει όλα τα δεδομένα το πρόβλημα παραμένει. Αν δεν σε πειράζει μπορείς να μου προτείνεις μια πολύ καλή ρομ και έναν οδηγό για το πως θα το κάνω χρησιμοποιώντας όμως μόνο την κάρτα micro sd καθώς δεν έχω καλώδιο ?
  15. οκ φίλε μου το έκανα και αυτό τώρα ποια επιλογή πατάω?
  16. οκ φίλε μου σε ευχαριστώ μετά θα το δεχτούν ? δεν το κάνει με τα νούμερα ,το home button ποιο είναι ?
  17. και πως το κάνεις αυτό ?
  18. Ρε παιδιά αν μπορείτε βοηθήστε με ,πάω να παίξω το atilt 3d και η μπάλα δεν πάει προς τα κάτω!!Μήπως υπάρχει επιλογή να ενεργοποιήσω τον αισθητήρα κίνησης (accelometer) ,επίσης αν το πάω πίσω στο πλαίσιο θα το δεχτούν πίσω ή θα κάνουν τους κινέζους επειδή του έβαλα custom firmware ?
  19. Γεια σας παιδιά χαιρετώ την παρέα , έχω μεγάλο πρόβλημα με το κινητό που πήρα , δεν γυρνά αυτόματα η περιστροφή της οθόνης και μάλλον δεν δουλεύει το γυροσκόπιο.Το κινητό έχει την cyanogen mod 7 2.3.7. ,δυστυχώς δεν έχω καλώδιο για να το συνδέσω με τον υπολογιστή μου.Μπορείτε να με βοηθήσετε ?
×
×
  • Create New...