karatzes Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 To ότι το To2C δίνει τυπική εγγύηση 7 ημερών δεν σε πειράζει καθόλου φαντάζομαι... To ότι το To2C δίνει τυπική εγγύηση 7 ημερών δεν το ήξερα... Η παραγγελία ούτως ή άλλως έγινε ήδη... Εύχομαι να μη χρειαστώ την εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trainer Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Καλημέρα σε όλους. Είμαι κοντά να το παραγγείλω για τη σύζυγο, από to2c, καθώς βλέπω ότι δίνει το πιο συμφέρον πακέτο. Η χρήση του θα είναι απλή: Κλήσεις, μηνύματα, λίγο ιντερνετ και αναπαραγωγή μουσικής. Μερικές ερωτήσεις πριν οριστικοποιήσω την παραγγελία: 1. Η μαμίσια ROM θα έχει μέσα Ελληνικά ή θα πρέπει να τους το ζητήσω κατά την παραγγελία; 2. Θα μπορέσω να χρησιμοποιήσω απροβλημάτιστα το κινητό με τη ROM που θα έρθει (και πιθανές online αναβαθμίσεις που θα υπάρχουν) ή θα χρειαστεί να περάσω manual άλλη ROM; 3. Να το ζητήσω rooted; Θα μου χρειαστεί κάπου; 4. Η original leather case, που έχει αυτοκόλλητη πλάτη, συγκρατεί με ασφάλεια το κινητό; (όπως πχ η αντίστοιχη του Honor 3c, που έχει σκληρή πλαστική πλάτη-θήκη που ενθυλακώνει το κινητό) Ευχαριστώ εκ των προτέρων 3. Το κάνεις root πολύ εύκολα με το Vroot, στη συνέχεια παίρνεις recovery & backup και τέλος περνάς τη rom του panosvo καθαρή από κινεζιές Αναλυτικές οδηγίες post 1 Ακόμα και για εμένα που είμαι αρχάριος ήταν εύκολο :D Παράθεση Nokia C7 / NextWay F7 / Ainol 7 Fire / Doogee DG100 / OEM W450 / ZTE V965 / Lenovo S650 / Modecom FreeTab 1001 / Jiayu G2F / Huawei MediaPad T1 / Doogee X5 Pro / Turbo-X Hive V/ Lenovo A5500 / Blackview BV2000 / Samsung Galaxy J5 2015 / Samsung J5 2016 / Samsung J7 2017 / Huawei MediaPad T3 / Samsung A7 2018 / Samsung A41 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karatzes Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Ας έρθει με το καλό και εδώ θα είστε να σας πρήξω στις ερωτήσεις ...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIORGOS1970 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Γεια στην παρέα Πήρα κ’ εγώ το συγκεκριμένο κινητό και μπορώ να πω πως σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος. Το μόνο πρόβλημα και περίεργο που αντιμετωπίζω είναι το εξής. Μόλις το φορτίσω και το αποσυνδέσω από το φορτιστή, η ένδειξη μπαταρίας είναι στο 100%. Μέσα σε πολύ λίγο χρόνο και χωρίς ιδιαίτερη χρίση κατεβαίνει στο 75-80% . Μετά μου φαίνεται η κατανάλωση φυσιολογική και μπορεί και να μου κρατήσει και 2 μέρες Έχει παρατηρήσει κάνεις άλλος αυτή την περίεργη συμπεριφορά της μπαταρίας Να προσθέσω πως έχω κάνει έως τώρα 5-6 φορτίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Γεια στην παρέα Πήρα κ’ εγώ το συγκεκριμένο κινητό και μπορώ να πω πως σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος. Το μόνο πρόβλημα και περίεργο που αντιμετωπίζω είναι το εξής. Μόλις το φορτίσω και το αποσυνδέσω από το φορτιστή, η ένδειξη μπαταρίας είναι στο 100%. Μέσα σε πολύ λίγο χρόνο και χωρίς ιδιαίτερη χρίση κατεβαίνει στο 75-80% . Μετά μου φαίνεται η κατανάλωση φυσιολογική και μπορεί και να μου κρατήσει και 2 μέρες Έχει παρατηρήσει κάνεις άλλος αυτή την περίεργη συμπεριφορά της μπαταρίας Να προσθέσω πως έχω κάνει έως τώρα 5-6 φορτίσεις Δεν προσεξα τιποτα τετοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Γεια στην παρέα Πήρα κ’ εγώ το συγκεκριμένο κινητό και μπορώ να πω πως σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος. Το μόνο πρόβλημα και περίεργο που αντιμετωπίζω είναι το εξής. Μόλις το φορτίσω και το αποσυνδέσω από το φορτιστή, η ένδειξη μπαταρίας είναι στο 100%. Μέσα σε πολύ λίγο χρόνο και χωρίς ιδιαίτερη χρίση κατεβαίνει στο 75-80% . Μετά μου φαίνεται η κατανάλωση φυσιολογική και μπορεί και να μου κρατήσει και 2 μέρες Έχει παρατηρήσει κάνεις άλλος αυτή την περίεργη συμπεριφορά της μπαταρίας Να προσθέσω πως έχω κάνει έως τώρα 5-6 φορτίσεις Ποιά rom έχεις; Διαβάζω κάπου αυτό: Battery Drain? With v0.8.5, it seems (to me) that Auto-brightness causes Android System to display outrageous statics in Battery information. With it enabled I was seeing Android System battery proportion increase majorly, until I turned off Auto-brightness. Είχα το τηλέφωνο και μου το έκανε και εμένα (είχα περάσει την 0.85). Δεν το είχα δει τότε. Το έχω ξαναπαραγγείλει και το περιμένω. Τότε θα το ελέγξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIORGOS1970 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 εχω την G2FW-20140606-W-R-CN-V0.8.5 Τι μου προτείνετε;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bargy Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 εβαλα και ειμαι ευχαριστημενος :) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.android.chrome https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sql.greekkeyboard Ποιά η διαφορά του keyboard που αναφέρεις από το ήδη ελληνικό που έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 εχω την G2FW-20140606-W-R-CN-V0.8.5 Τι μου προτείνετε;;;; αυτην εχω και δεν προτεινω καμια αλλη γιατι ανετα με παει δυο μερες με wifi αναμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Party68 Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Ποιά η διαφορά του keyboard που αναφέρεις από το ήδη ελληνικό που έχει; εχει αδερφε sms να γραφεις με 160 χαρακτηρες και οχι με 70χαρακτηρες που βγαζει το μανισιο... αλλα ο καθενας οτι προτιμαει :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 η οθονη του σε σχεση με το f1 πως ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optimous Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Παιδιά στο κινητό μου χάλασε το κουμπί on/off. Έχει αντιμετωπίσει κανένας παρόμοιο πρόβλημα;; Ξέρει κανένας πως μπορώ να το φτιάξω;; Ή έστω άμα μπορώ να βγω ανταλλακτικά και να το πάω κάπου.. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Παιδιά στο κινητό μου χάλασε το κουμπί on/off. Έχει αντιμετωπίσει κανένας παρόμοιο πρόβλημα;; Ξέρει κανένας πως μπορώ να το φτιάξω;; Ή έστω άμα μπορώ να βγω ανταλλακτικά και να το πάω κάπου.. Ευχαριστώ! Για το G4, υπάρχει ανταλλακτικό, δες μήπως ταιριάζει! Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VRaCh Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 η οθονη του σε σχεση με το f1 πως ειναι; Απλά καμία σχέση. Και σε θέματα γωνιών και σε απόδοση χρωμάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optimous Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Για το G4, υπάρχει ανταλλακτικό, δες μήπως ταιριάζει! Δεν ταιριάζει αυτό που μου έδωσες αλλά βρήκα αυτό κ από ότι είδα στο κινητό είναι το ίδιο http://www.aliexpress.com/item/JY-G2f-New-power-on-off-flex-cable-FPC-for-G2F-original-Power-Ribbon-cable-FPC/1866068434.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Απλά καμία σχέση. Και σε θέματα γωνιών και σε απόδοση χρωμάτων. Προς το καλυτερο ε? Γιατι του f1 που ειδα χτες ηταν μαπα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Ναι, αλλά το F1 είναι κινητό των μόλις 55€... Το G2F κοστίζει 60% παραπάνω. Είμαι λάτρης του F1 και έπρεπε να το υπερασπιστώ :happy: Περιμένω να δω αν και πότε θα έρθει πια και το δικό μου από B2C, γιατί με την αργία των Κινέζων έχει καθυστερήσει, και θα αρχίσω να υπερασπίζομαι μετά και το G2F :D Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Ναι, αλλά το F1 είναι κινητό των μόλις 55€... Το G2F κοστίζει 60% παραπάνω. Είμαι λάτρης του F1 και έπρεπε να το υπερασπιστώ :happy: Περιμένω να δω αν και πότε θα έρθει πια και το δικό μου από B2C, γιατί με την αργία των Κινέζων έχει καθυστερήσει, και θα αρχίσω να υπερασπίζομαι μετά και το G2F :D για 55 € το κινητο ειναι θεικο, απο την αλλη τα χρωματα του αδελφου του ειναι ...εξαισια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 αυτο ηθελα να ακουσω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggtaxo Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Προς το καλυτερο ε? Γιατι του f1 που ειδα χτες ηταν μαπα Για τα λεφτά του είναι αξιοπρεπέστατο, μην ανησυχείς καθόλου. Παράθεση I believe that if life gives you lemons, you should make lemonade... And try to find somebody whose life has given them vodka, and have a party. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Ήρθε το πρωί το G2F από το B2Cbuying. Αν και μόλις 2-3 χιλιοστά μακρύτερο από το F1, δίνει την αίσθηση ότι είναι πολύ μακρύτερο. Είναι και λεπτότερο. Δεν μου αρέσει που έχει τα πλήκτρα έντασης στην αριστερή πλευρά, αφού συνήθισα με παλιότερα κινητά στην δεξιά, συμπεριλαμβανομένου και του F1. Ας αποφασίσει η κάθε εταιρία που θέλει να βάζει τα πλήκτρα... Από ομορφιά το βρίσκω καλό, αλλά σχετικά συντηρητικής αισθητικής. Το F1 σαφώς καλύτερο, λίγο πιο lux λόγω του «μεταλλικού» φιλέτου, μου 'λεγαν που και που ότι μοιάζει με iPhone. Αλλά 1GB ram και τετραπύρινος στο G2F δεν αφήνουν περιθώρια για συγκρίσεις επιδόσεων. Επίσης έχει dac της Wolfson, οπότε οι λάτρεις της μουσικής μάλλον θα το αγαπήσουν και για τις ηχητικές του επιδόσεις. Στο λογισμικό γίνεται της Κίνας! Μόνο ο Μάο δεν είναι μέσα :lol: Το F1 έχει ευρωπαϊκή και ασιατική έκδοση των rom του. Η ευρωπαϊκή έχει Google apps, ενώ δεν υπάρχει ίχνος κινεζίλας. Έψαξα στο νετ για αντίστοιχη ρομ του G2F, αλλά δεν βρήκα. Θα ψάξω καλύτερα την επόμενη εβδομάδα. Αν τυχόν έχει κάποιος ευρωπαϊκή ρομ (ίσως από αγορά από το CooliCool), ας γράψει το ακριβές όνομά της αν δεν είναι μεγάλος κόπος. Και για να κλείσω περιληπτικά, αν δεν βάζετε πολλές εφαρμογές (2-3, άντε 4 απλές εφαρμογές) η ραμ του F1 είναι οκ, η μεγαλύτερη μπαταρία του, ο διπύρηνος επεξεργαστής και η 4" οθόνη θα σας δώσουν αναπάντεχη αυτονομία. Αν είσαστε των πιο βαρβάτων εφαρμογών ή σας αρέσει η ποικιλία, το G2F δεν θα σας πιάνει ουσιαστικά περισσότερο χώρο στην τσέπη, με μόνο μια λογική υποχώρηση στην αυτονομία. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avcargo Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Έψαξα στο νετ για αντίστοιχη ρομ του G2F, αλλά δεν βρήκα. Θα ψάξω καλύτερα την επόμενη εβδομάδα. Αν τυχόν έχει κάποιος ευρωπαϊκή ρομ (ίσως από αγορά από το CooliCool), ας γράψει το ακριβές όνομά της αν δεν είναι μεγάλος κόπος. Στην πρώτη σελίδα είναι η παραπομπή :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukoukoukou Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 (edited) Νέα Rom χωρίς ''κινέζικα'' http://www.jiayu.es/software.php?soft&jiayu=G2F Edited October 21, 2014 by koukoukoukou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Ωραίος! Έχει ημερομηνία 24/09/2014 και εξευρωπαϊσμένη όπως έχει και το F1. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Την έχει περάσει κανείς ? http://www.jiayu.es/software.php?soft&jiayu=G2F Την κατέβασα για δοκιμή αλλά το SPFlashtool την βγάζει πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts